fredag , 16 april 2021
Forside / Utroskap / Utroskap på fjellet

Utroskap på fjellet

Utroskap på fjellet

Kari hadde lenge fleipende ymtet frempå at hun kunne tenkt seg å eksperimentere med en ukjent kar i køya. Pål var ikke fremmed for tanken, men hadde aldri gitt noe inntrykk for dette ovenfor henne.

Han hadde noen potensielle kandidater, og hadde pekt ut Hans som han hadde møtt på et seminar via jobben. De hadde spilt en del squash sammen. Hans var 1,85 høy, en gjennomtrenet og flott kar. Ut i fra det han hadde sett i dusjen virket Hans også å være over gjennomsnittet utstyrt nedentil. Pål foreslo for Hans at de skulle ta en fjelltur sammen, de kunne bestige noen fjell topper og nyte den deilige fjell luften.

Han fortalte også at Kari skulle være med.

Avtalten var ar Hans skulle komme til dem neste fredag, så kunne de kjøre sammen til hytta dagen etter.

Kari stelte i stand en enkel, men delikat middag, og serverte med god vin. Kanskje litt for mye vin, Hans og Kari fant fort tonen, Pål merket at de flørtet lett med hverandre og så at planen kunne materialisere seg.

Da det var tid for sengen, la Hans tydelig, men litt skjult for Pål, hånden på rumpen til Kari. De takket for kvelden, og hun trykte seg mot han og ga han en tettere klem enn en vanlig venne klem.

Neste morgen gjorde de seg klar til avreise. Det var mye som skulle være med, de fylte opp bagasje rommet, framsetet og delvis baksetet. Det var akkurat plass til 2 i baksetet. De ble enige om at Hans skulle kjøre den første biten. Veiene var svingete og etter en stund sa Pål at han var kvalm. Du får bytte plass med meg sa Hans. De byttet plass og fortsatte turen. Egentlig var Pål i fin form men ville at de skulle sitte sammen i det trange baksetet. Pål så i speilet at Hans stadig kom bort i Kari i svingene og at hun etter hvert presset seg mot ham. Da vi stoppet for lunsj spurte Pål, Kari om det var trangt og om Hans var påtrengende. Hun lo lett, og sa at det ikke var så lenge til de var fremme, og at alt gikk fint.

De tok en lang rast, det var en strålende sommerdag med sol og deilig varme. Etter hvert måtte de fortsette for å komme seg til hytta før det ble senkveld.

Da de hadde kjørt en stund så Pål at Hans var stadig borti Kari i svingene, han la flere ganger hånden på fallende på låret til Kari for å støtte seg. Kari skled påfallende mer og mer ned i setet, Pål var oppmerksom på hva som foregikk i baksettet, og da de svingte av og begynte å kjøre den siste biten oppover mot hytta la han merke til at Kari pustet litt tyngre i baksetet. Han stilte speilet litt og så at armen til Hans var plassert lett skjult mellom lårene til Kari og beveget seg rytmisk, han satt og befølte og fingret Kari mens Pål satt kun noen centimeter foran dem og kjørte. Pål hadde ikke trodd at Kari kunne være så direkte. Det pågikk en liten stund før de avsluttet og lot som om ingen ting hadde skjedd.

Kort tid etter kom de frem til hytta. De pakket ut og fikk ting på plass. Pål gikk for å hente vann, brønnen var full, men han gikk tilbake og sa den var tom, og at han skulle ta med seg en sekk og en dunk og hente vann ved elva, hvis de kunne ordne med mat så skulle han være tilbake med vann i løpet av en times tid. Pål gikk ut og hadde etter kort tid oversikt over hva som foregikk inne i hytta gjennom det ene vinduet.

Hans lente seg etter kort tid frem og kysset Kari på munnen. Pål kunne se at Kari gjengjeldte kysset og at det utviklet seg til et skikkelig tungekyss. Etter hvert ble kliningen og befølingen mer intens. Han hadde nå fått hendene på brystene til Kari og begynte å massere dem. Han flyttet hånden nedover tydelig befølte og fingret henne igjen.

Hans reiste seg opp og vrengte av seg genser og t-skjorte i en bevegelse. Han sto der med en flott kropp. Kari lot seg tydelig imponere og befølte brystkassen hans mens hun begynte å slite i beltespennen hans. Hun får åpnet beltet og han sparker av seg buksen. Pål ser at Kari bøyer seg frem og trekker ned bokseren hans. Frem vipper en ganske så stor kuk, bare ut av øyemål så må jeg si at den ikke kan ha vært mye under 25 cm og var ganske så grov. Pål så på Kari at hun ble litt i stuss, dette var større enn hun var vant med hjemmefra.

Hun betraktet kuken litt før hun drog ned bokseren hans og begynte å runke kuken til Hans. Hun tok samtidig av seg sin egen truse og sparket den vekk. Etter at Kari hadde gjort dette i en kort stund tok hun et resolutt tak rundt roten på kuken og begynte og suge den. Hun gjorde lange sugebevegelser opp og ned på kuken. Hun var ganske intens i sugingen sin og Pål trodde ikke Hans kunne holde seg lenge i det tempoet. Så stoppet hun plutselig opp. Hans satte seg på kne og la det ene benet hennes på skulderen sin og begynte å slikke hennes. Robert kunne tydelig sakene sine. Kari trykket hodet hans nærmere mens hun la hodet bakover i nytelse av den behandlingen hun fikk.

Pål ville skremme de litt og begynte å bråke utenfor og åpnet ytterdøren og ropte at han hadde fått vann av en av naboene. Han hørte at det var litt romstrering på stuen. Han drøyde litt før han gikk inn og fant en litt rødlett Kari som var i gang med å dekke på bordet. De spiste mat og koste seg med god drikke og spilte noen runder med kort. Etter en stund bestemte Pål seg for å ta kvelden, men de måtte gjerne sitte oppe, selv om han var kjedelig selskap sa han med et glimt i øyet.

Noen minutter etter at Pål hadde lagt seg kom Kari stille inn på soverommet. Hun ville si god natt, og kom bort for å gi Pål et kyss. Han grep tak i henne og dro henne ned til seg, og fortalte henne at han hadde utrolig lyst på henne og tok et godt tak rundt rumpa hennes under den lårkorte miniskjørtet hun hadde på seg. Hun kysset han igjen, denne gangen litt heftigere, men sa han fikk vente til senere. Han begynte å stryke henne ned mellom bena, og over musa hennes utenpå trusa, han kjente hun var varm og myk. Hun stønnet villig, og han dristet seg til å kjøre to fingre inn i henne fra kanten på trusa. Hun kysset han grådigere, og tok tak i den stive kukken hans. Raskt dro han trusa hennes til side, og førte kuken inn i henne. Hun stønnet lavt, og nøt det noen sekunder. Men hun hadde andre planer for kvelden Nå må jeg ut, før Pål skjønner hva vi driver med, hvisket hun.

Jeg skal love å suge i morgen tidlig, avsluttet hun, og gikk ut i stua.

Nå var Pål bare enda kåtere enn tidligere, han lå stille og lyttet en stund. Etter hvert kunne han ikke høre en lyd fra stuen. Han sto opp for å se til hvordan det utviklet seg, og gikk stille ut av soverommet, og ned trappa. Ute i gangen var det mørkt, men det var fortsatt lys i stua. Da han nærmet meg døra hørte han et svakt stønn, etterfulgt av enda et. Han listet meg mot døråpningen. I sofaen lå Kari på rygg med spredte ben, skjørtet dratt opp til magen, og trusa på gulvet. Mellom lårene hennes lå Hans med tunga dypt fitta hennes. Den ene hånda holdt hun hodet hans fast med, den andre knadde hun puppene sine med. Det var tydelig at Kari hadde det deilig. Etter noen minutter spente hun kroppen i bro, og kom i en voldsom orgasme. Det så virkelig ut som om hun slet med å være stille, og noen stønn slapp også ut. Kort tid etter var Kari i gang igjen med å suge kuken til Hans.

Hun var tydelig imponert over størrelsen og strøk på den og det kunne se ut som han fikk komplimenter. Hun hadde tydeligvis full kontroll på sugingen. Hun beveget tunga rundt hodet, ned skaftet, og ned til ballene. Der tok hun en og en i munnen, før hun beveget tunga oppover igjen. Hun hadde nå nesten hele pikken hans inne i munnen, og sugde den ut og inn i et stadig raskere tempo. Kari la seg ned på rygg, mens han kledde av seg det siste. Kukken til Hans sto i stram givakt da han la seg over henne. De kysset hverandre heftig mens han lot pikken gli noen ganger opp og ned mellom bena hennes. Ikke lenge etterpå tok han tak i pikken, siktet inn, og skjøv hele utstyret inn i et støt. Det var ikke til å unngå at Kari slapp ut et litt for høyt stønn av det, og han la den ene hånda over munnen hennes. Herregud så deilig pikk du har, hørte Pål henne si, mens han begynte å ta henne i lange seige tak. Han satte opp tempoet og roet litt ned om hverandre, mens han slikket og bet henne i brystvortene, og møtte henne i lange deilige kyss. Kari hadde nå en hånd på klitorisen sin, og fingret den hurtig, Pål kunne se nytelsen i ansiktet hennes. Hun vred seg under han, og slapp ut et klynk nå og da.

Han trakk seg ut av henne og hun reiste seg opp og satt seg over han Et lite øyeblikk etterpå, tredde hun seg nedpå kuken hans. Han tok et godt i puppene hennes og knadde de akkurat som Pål visste hun likte det. Hun bøyde seg ned til han, og kysset han på halsen og ned over brystkassen hans, mens hun sakte begynte å ri som kun en rytter kan. Han hadde nå en tommel på klitorisen hennes, og hun klarte ikke lenger være like stille der hun satte opp tempoet. «Jeg kommer hvert øyeblikk!», nærmest ropte hun ut. Han jog pikken i henne og hun jukket villig imot, plutselig ristet hun ut i en voldsom orgasme som bare varte og varte. Han ble liggende litt med kuken i henne, mens hun fortsatt små jukket litt på den i etterdønningene etter orgasmen. Til slutt trakk han seg ut, og lot henne ligge litt for å komme seg.

Pål listet seg tilbake og la seg. Neste morgen våknet han av en våt tunge som slikket oppover skaftet på kuken sin. Det var Kari som tydeligvis var igang igjen, og skulle gi Pål den sugejobben hun hadde lovet han. Han vokste raskt i munnen hennes av den deilige behandlingen. Etter noen minutter med den deiligste runden oralsex kom han inn i munnen hennes. Hun lot det renne ned langs skaftet.

Etter å ha kommet til hektene spurte han hvordan de hadde hatt det sist kveld. Det var veldig hyggelig, sa hun. Vi ble sittende en stund å prate om det ene og det andre.

Jeg fikk med meg det, sa Pål lurt til henne. Det var jo ikke til å unngå å høre dere.

Hun hoppet litt opp, og så han inn i øynene.

Men…., det bare ble sånn. Jeg er ikke interessert i han… Det var noe som bygde seg opp i løpet av helga…

Hysj, sa Pål, og la en finger over leppene hennes. Hun ble blank i øynene, og visste ikke hva hun skulle si. Pål fortalte det som det var, at han hadde fått med meg stort sett alt, og at han hadde prøvd å regissere frem det som hadde skjedd og at hun ikke skulle angre fullt ut hvertfall. Det hadde vært en særdeles spennende opplevelse for Pål også, og så lenge det ikke gjentok seg uten han tilstede skulle han se mellom fingrene på at hun hadde brutt grensene så til de grader. Først ble hun stille i noen minutter, og ville ikke se på han, men så snudde hun seg og takket han for at han var så overbærende og lot henne få oppfylle fantasien sin om et lite sidesprang.

Sjekk også

Het hyttenabo – utroskap

Het hyttenabo – utroskap : Jeg heter faktisk Anders, selv om jeg er adoptert fra …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *