fredag , 16 april 2021
Forside / Alminnelig sex / Fisketur i oljehyre

Fisketur i oljehyre

Fisketur i oljehyre

Jeg bor i Trondheim sammen med kjæresten min. Vi er i midten av 20-åra, hun er sykepleier og jeg er student. Vi trives godt utendørs og er ivrige med friluftsliv. Jeg har alltid syntes at jenter i solid regntøy av oljehyre-typen er veldig søte, men vi tilhører den generasjonen som bare bruker Gore-tex både i byen og på fjellet.

Som sagt liker vi oss godt utendørs, og i høst ville vi ha litt avveksling fra fjellturene. Vi hadde lyst til å fiske og bestemte oss derfor for å leie en rorbu to langhelger med to ukers mellomrom i månedsskiftet september/oktober. Rorbua vi hadde bestilt lå lengst nord på Fosen-halvøya og var en del av et kompleks med to andre rorbuer. Inkludert i leien var en 16-fots båt med 20 Hk motor.

Fordi fiskeutstyr ikke var inkludert i leien, måtte vi handle inn litt fiskeutstyr før den første helgen. Vi valgte å handle fiskeutstyr hos en av skipshandlerene i Trondheim og da vi var der begynte kjæresten min å se på utvalget de hadde i regntøy, for det meste oljehyrer. Hun mente at dersom vi først skulle være fiskere to helger, burde vi kle oss som fiskere også. Jeg var selvfølgelig enig, og vi endte opp med å kjøpe oss hver vår oljehyre (jakke og selebukse) og sydvest i tillegg til fiskeutstyret. Vi valgte begge to solide oljehyrer fra Aalesund oljeklær; hun en knall gul og jeg en olivengrønn.

———————–

Vi kom frem til rorbua sent torsdag kveld. Vi pakket ut, lagde oss middag og gikk til sengs tidlig. Fredag morgen stod vi tidlig opp for å få mest mulig ut av dagen. Vi ble litt skuffet over at det blåste litt og striregnet, men heldigvis var det ikke så kaldt, knapt 10 grader. I tillegg til å fiske, ville vi bruke båten til å se oss litt rundt i området, så i tillegg til fiskeutstyr pakket vi med oss lunsj, varm drikke, noen ekstra ullgensere og selvfølgelig ekstra bensin. Slik været var denne dagen, var det en selvfølge at de nyanskaffede oljehyrene skulle gjøre nytte for seg, og vi valgte begge å kle oss med et lag superundertøy og et lag ullundertøy + fleecegenser under oljehyrene. Da vi var ferdige med å kle oss, syntes jeg at kjæresten min var utrolig søt der hun stod med sin knall gule oljehyre, gule sydvest og grønne støvler. Hun er 1,73 høy, slank, har forholdsvis små bryster og har langt mørk-blodt hår som hun nå hadde samlet i en hestehale.

Vi lastet sakene våre ombord i båten og drog utover fjorden. Vinden gjorde at det var litt bølger, så vi ble oversprøytet med sjøvann i tillegg til regnet. Takket være oljehyrene forble vi likevel tørre. Etter en stund stoppet vi motoren og la oss til å fiske i ly av noen holmer. Fiskelykken var ikke noe særlig, og i løpet av en time fikk vi bare et par små fisk som vi kastet uti sjøen igjen. Vi ble da enige om at vi skulle se oss litt mer om i området, så vi startet båten igjen. Området vi etter hvert kom inn i, var helt uten bebyggelse. Vi kom etter hvert til en bukt der vi ble enige om å gå i land for å strekke litt på beina, så vi drog båten litt opp på land og festet fortøyningstauet til et tre. Vi fant en liten sti og ruslet litt oppover. Da stien etter hvert ble ganske gjørmete, snublet jeg og falt så lang jeg var på magen i gjørma. Heldigvis var det ikke noe stein der, så jeg slo meg ikke.

Kjæresten min bare lo av meg, men da jeg rullet meg over på sida, rakte hun ut hånda for å hjelpe meg opp. Da tenkte jeg at hun skulle få gjengjelde for sin manglende medfølelse, så jeg tok godt tak i hånda hennes og trakk henne ned mot meg. Hun mistet balansen og falt over meg. Jeg tok tak i henne og rullet rundt slik at hun ble liggende på ryggen i søla og jeg ble liggende oppå henne. Hun skrek til meg at dette var dårlig gjort, men virket ikke egentlig sint.

Jeg bøyde hodet mitt mot hennes og kysset henne. Hun var også ivrig, og vi ble liggende der i gjørma og kline, mens vi gned kroppene våre mot hverandre, med gjørme nedenfra og regn ovenfra. Det kjentes godt og var utrolig opphissende, så jeg kjente at jeg vokste der nede. Etter en stund reiste vi oss opp, og ble stående og le av synet av hverandre. Vi var begge fulle av gjørme, men det var mest synlig på henne på grunn av kontrasten til det gule. Da vi kom ned til båten igjen brukte vi en bøtte vi hadde med til å helle sjøvann over hverandre for å skylle vekk gjørma. Takket være oljehyrene var ingen av oss blitt våte da vi lå og klinte i gjørma.

Vi drog ut med båten igjen på leting etter en ny fiskeplass. Igjen fant vi en plass der sjøen var ganske rolig i ly av noen holmer. Nå var fiskelykken bedre, og vi fikk flere store fisk. Da det ble tid for lunsj, pakket vi opp brødmat og kakao og satte oss tett sammen i bunn av båten med en av toftene som ryggstø. Regnet hadde lettet, så vi hadde tatt av oss sydvestene, men vi hadde på oss oljehyrene og jeg registrerte en følelse av velvære når jeg satt med armen rundt kjæresten min og kjente at de to glatte og fuktige oljehyrene beveget seg mot hverandre.

Da kjæresten min var uheldig og sølte kakaoen sin i fanget, begynte jeg å snakke om hvor praktisk oljehyren var. Ikke bare holdt vi oss tørre og varme, men det var lett å skylle bort både gjørme, fiskeblod og kakao. Kjæresten min fortalte da at hun syntes det kjentes så deilig å ha på seg oljehyren, at hun følte seg så beskyttet. Etter at vi var ferdige med lunsjen, ble vi enige om å dra tilbake mot rorbua, men at vi skulle dorge etter fisk på veg tilbake. Vi fikk noen flere store fisk, så da vi kom tilbake, hadde vi arbeid en hel stund med å sløye fisken. Mens vi arbeidet med dette, ble vi begge to tilsølt av fiskeblod og annet gørr, så da vi var ferdige fant vi en vannslange og spylte hverandre slik at oljehyrene ble rene igjen.

———————–

Lørdagen skulle vi også ut på sjøen for å fiske. Været var bedre enn dagen før, men det var meldt enkelte regnbyger, så vi kledde oss på samme måte med oljehyrene denne dagen også. Mens vi dagen før hadde dratt nordover, valgte vi denne dagen å dra sydover. Til tross for at det var opphold, sprutet det rikelig med vann fra bølgene, så oljehyrene var snart glinsende av fuktighet.

Vi prioriterte å se oss om fremfor å fiske, så vi kjørte innom viker og fjorder og rundt små øyer i et par timer. Da det var tid for lunsj, gikk vi i land i ei lun vik der vi lagde suppe og sveler på primusen. Det var opphold mens vi spiste, men gresset var fremdeles vått fra en regnbyge like før. Etter at vi hadde spist la vi oss ned i gresset for å kose med hverandre. Kjæresten min lå oppå meg og vi kysset intenst mens vi lot hendene vandre over hverandres kropper. Jeg nøt å kjenne hvordan oljebuksa hennes lå stramt over rumpa når jeg masserte henne der.

Etter en stund reiste hun seg opp og sa at hun hadde merket hvordan lemmet mitt vokste og at hun ville suge meg. Selvfølgelig takket jeg ja, så jeg knappet opp regnjakka, løsnet selene foran på oljebuksa og brettet den ned slik at hun kom til for å finne tissen min under stillongsen og boksershortsen. Jeg stod oppreist mens hun lå på kne foran meg og sugde mens hun beveget tunga rundt på skaftet.

Like før jeg skulle komme, slapp hun meg med munnen, og brukte hendene for å fullføre. Jeg sprutet kraftig og sæden landet på fronten og dene ene skulderen av oljehyre-jakka hennes. Jeg må ofte tisse ganske snart etter at jeg har kommet, så jeg sa til henne at jeg måtte gjøre det nå før vi pakket sammen og begynte dagens økt med fisking. Da blunket kjæresten min og sa at jeg måtte rydde opp etter meg, men at jeg kunne jo gjøre det med å spyle sæden av henne med strålen min av tiss. Vi har lekt litt med wet i dusjen tidligere, så jeg ble ikke så veldig overrasket men syntes at det hørtes opphissende ut. Så hun satte seg igjen på kne og snørte hetta på jakka så stramt som mulig før jeg rettet strålen min mot henne.

Blæra var ganske full så hun fikk seg en god dusj, men om hun var renest før eller etter denne spylingen er jeg ikke sikker på. Etterpå ordnet jeg klærne mine, vi pakket sammen og drog av sted med båten igjen. De neste timene vekslet vi mellom å ligge i ro og fiske og å dorge mens vi hadde kurs tilbake mot rorbua. Det kom et par regnbyger, så etter hvert var det meste av sæden og tisset skylt bort fra oljehyra til kjæresten min. Da vi hadde omtrent en time igjen før vi var tilbake ved rorbua, la jeg merke til at kjæresten min vekslet mellom å sitte og vri seg og å sitte helt stille og klemme bena sammen. Hun har ikke så stor blærekapasitet, så jeg var egentlig ikke så overrasket over at hun nå var tissetrengt siden hun ikke hadde vært på do siden frokost.

Hun lurte på om vi kunne gå inn til land noe sted slik at hun kunne få tisse, men vinden var i ferd med å ta seg opp og vi hadde enda ikke passert det strekket med mest bølger, så jeg sa at jeg syntes vi burde komme oss over der så fort som mulig siden båten ikke var så veldig stor. Hun virket ikke særlig begeistret for tenken om å måtte holde seg en halvtime til, men var enig i at sikkerhet var det viktigste. Jeg registrerte at hun anstrengte seg mere og mere, men nå var sjøen så grov at jeg måtte konsentrere meg om å kjøre båten trygt mot roligere farvann.

En gang baugen slo ned i sjøen igjen etter å ha blitt løftet opp av en bølge, hørte jeg et lite skrik og så at kjæresten min gjorde en grimase før hun fikk et veldig avslappet uttrykk i ansiktet. Jeg skjønte hva som var skjedd alt før hun beskjemmet mumlet at hun hadde tisset på seg, ikke bare litt, men alt som var i blæra. Selv om jeg syntes litt synd på henne, kunne jeg ikke la være å erte henne litt med å si at dersom hun hverken greide å planlegge tissinga si til når vi var i land eller å holde på vannet, burde hun kanskje bruke bleie…

Da vi kom tilbake til rorbua, begynte vi straks å sløye dagens fangst på benken som var satt opp utenfor rorbuene. Det regnet lett, men jeg la merke til at det stadig drypte noen andre dråper ut av det ene buksebenet til kjæresten min, og når jeg stod tett ved siden av henne, kjente jeg en svak lukt av tiss. Jeg kunne også se noen lyse striper som måtte være spor av sæden min på jakka hennes. Da vi var ferdige med å sløye fisken, satte jeg meg på en benk på brygga.

Da kom kjæresten min og satte seg over skrevs på fanget mitt, la seg med brystet sitt mot brystkassen min og vi begynte å kline heftig mens jeg strøk henne over ryggen og masserte rompa hennes gjennom oljehyra. Plutselig ble vi oppmerksomme på at det knirket i bryga og oppdaget at tre menn som bodde i nabo-rorbua stod og så på oss. Vi reiste oss fort opp, vekslet noen ord med disse mennene og gikk inn. På badet var det et dusjkabinett som så vidt var stort nok til at vi begge fikk plass der, så vi gikk sammen i dusjen med klærne på begge to.

Først stod vi og gned oss mot hverandre og vasket utsiden av oljehyrene før vi begynte å kle av oss. Vi fikk skylt bort tisset fra innsiden av oljehyra hennes og skylt klærne hun hadde hatt på seg under oljehyra, før vi la klærne utenfor dusjkabinettet. Da begynte vi igjen å gni oss mot hverandre og gi kjærtegn før hun stilte seg opp mot veggen i dusjkabinettet med ryggen mot meg og bad meg ta henne bakfra. Det gjorde jeg… På kvelden spiste vi fiskesuppe og så på tv. Søndag morgen måtte vi dra tilbake til byen siden kjæresten min skulle ha ettermiddagsvakt på sykehuset.

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *