søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Hemmelig sex med kjemilæreren – Alminnelig sex

Hemmelig sex med kjemilæreren – Alminnelig sex

Hemmelig sex med kjemilæreren – Alminnelig sex :

Jeg hatet kjemi, men eneste grunnen til at jeg ikke skulket, var nettopp på grunn av læreren. Han var rundt i trettiårene og om jeg skal tro rykter, var han singel også, men desverre så falt han nok ikke for en som meg. Dessuten hadde ikke lærere lov til å ha et forhold med eleven på denne skolen, så jeg kunne se langt etter noe fra han, selv om jeg tenkte på han hver gang jeg fingra meg selv om kvelden. Hver gang jeg fikk orgasme stønnet jeg ut navnet hans. Michel. Jeg tenkte på han hele tiden og gjorde mest mulig feil i timene for at han skulle hjelpe meg, og da han tok på seg kjemibrillene gikk det helt rundt for meg. Han så helt proff ut. Han satte seg på stolen ved siden av meg og forklarte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg hadde en mulighet, til å gi han tegn om hva jeg vil med han, at jeg vil ha han, dypt inne i meg i min seng. Jeg streifet såvidt borti låret hans med vilje for å se om han reagerte, men han så ikke ut til å bry seg, så jeg gled beinet mitt mot hans. Han trakk foten til seg, men jeg ga meg ikke, jeg ville få han til å forstå, at en av hans elever var seksuelt opphisset på han, og han kunne få se ung fitte i tillegg. Jeg lot hånda gli oppover låret hans. «Nei, men jeg tror du skal klare selv jeg.» sa han og reiste seg og satte seg ned ved kateteret. Han ga meg et stramt blikk og blikket falt ned mot bordet mens han skrev. «Okey, dere har jobbet bra, så dere kan gå til friminutt nå» sa han, men han ga meg tegn til å bli sittende. En blanding av skrekk og fryd bredte seg rundt i kroppen min idet han satte seg på stolen foran meg. «Hør her, jeg merket deg da jeg forklarte deg istad, og du må vite en ting, at jeg riskerer jobben min om andre får vite at du flørter med meg. Jeg har to valg. Jeg kan flørte tilbake og miste jobben, eller jeg kan beholde jobben. Og jeg vil helst beholde jobben.» sa han og la en lapp foran meg før han gikk ut. Da jeg tittet ned på lappen, hadde han skrevet et langt brev, men jeg bestemte meg for å lese det når jeg kom hjem.

Siste time gikk sakte og den kjedelige norsklæreren vår, Berit, kjedet livshiten ut av meg. Vi skulle skrive en historie om depresjon og psyke, men eneste som sto i hodet på meg var denne kjemilæreren. Han fikk ikke bare vannet til å boble, men fitta mi var godt ved kokepunktet den også. Jeg skrev og visket ut, skrev og visket ut igjen før jeg endelig fikk til en tålig grei novelle og jeg leverte den før jeg tok veien fatt. Det tok meg ti minutter å gå fra skolen og hjem om jeg gikk i normalt tempo, men denne gangen nermest løp jeg for å komme meg hjem og lese brevet. Jeg slang sekken ved pulten og fisket frem lappen og la meg på senga. Jeg begynte å lese første rad. «Kjære Justine. Du er en fantastisk nydelig jente, som skiller deg ut fra resten av klassen. Og jeg kan ikke telle på to hender hvor mange ganger jeg har kledd av deg i tankene mine. Øynene dine som brenner meg og det lange håret ditt som former det nydelige ansiktet. Leppene dine som jeg veldig gjerne kunne tenke meg å kysse. Og ikke aller minst kroppen din som jeg kunne tenke meg å elske med. Vær så snill og ring meg. Jeg vil så gjerne høre stemmen din før jeg legger meg.» var skrevet med en nydelig løkkeskrift og hjertet mitt dunket i pur opphisselse. Herregud, han tenkte på meg. Jeg fortet meg i dusjen før jeg tok på meg hotpantsen og singletten og la meg i senga. Fant frem telefonen og tastet inn nummeret du hadde skrevet. Det pep en gang. Så to. Så kom stemmen hans. «Hei?» sa den mørke stemmen. «Hei, det er Justine. Jeg har lest brevet ditt» svarte jeg og merket jeg ble mer og mer nervøs. «Åh, så bra. Jeg klarte ikke la være å skrive. Du aner virkelig ikke hva du gjør med meg» sa han og jeg hørte stemmen hans var andpusten. «Hva gjør du nå?» spurte han meg og helt ærlig gjorde pusten hans meg enda mer kåt. «Ligger her og tenker på hva du skrev. At du kledde av meg i tankene» svarte jeg, litt småflau, fordi jeg kom til å se han i morgen. «Jeg vedder på at du ser deilig ut, uten klær» sa han og lo, litt sexy og litt flau. «Men helt seriøst. Hva gjør du?» spurte han. «Leker med meg selv. Beføler meg selv.» svarte jeg, og en finger gled over fitta mi. «Så deilig. Du skulle bare vist hva du gjør med meg, hvor hard jeg er. Og hvor keen jeg er på å pule deg». Han tente meg noe så voldsomt. Jeg hørte han stønnet og jeg ble våtere og våtere. «Vil du komme sammen med meg? Pikken er ute og jeg forestiller meg hvordan leppene dine glir over den» Sa han. Jeg lot en finger gli inn i meg. «En finger er inne nå. Åh jeg er så våt» stønnet jeg. «mmmm. Jeg vil så gjerne smake deg. La tunga leke med fitta di mens du stønner.» han var betydelig mer kåt og jeg hørte han runket hardere. «Jeg glir to fingre til inn i meg. Herregud, jeg er så våt» stønnet jeg, og jeg var ikke langt unna nå. «Er du nær? Jeg holder ikke ut lengre snart. Jeg vil ha deg» stønnet han. «åh, jeg kommer. Åh Michel. Åh» stønnet jeg. «Kom for meg. Åh, Justina, åh. » stønnet han og små grynt kom fra andre enden før det ble stille en liten stund. «Jeg må bare møte deg en kveld. Er du opptatt i helga?». Jeg tenkte meg kjapt om og nei, hadde ingen planer. «Nei, men om du mener at jeg skal komme til deg, så har jeg en plan» sa jeg og han lo søtt. «Flott. Om du kommer i syv tiden har jeg middag klar.» sa han og etter litt prating la vi på. Jeg smilte fra øre til øre før jeg sovnet.

Dagen etter gikk fort, for i kveld skulle jeg til han. Den kjekke læreren. Jeg måtte virkelig holde tett om vårt hemmelige sexliv, for om noen fikk vite det, så risikerte han å miste jobben. Ingen av elevene visste hvor han bodde, og ingen av hans familie visste at jeg var eleven hans, så jeg håpet vi hadde en mindre sjanse til å bli oppdaget. Han smilte til meg før han satte seg foran kateteret og jeg satte meg fornøyd på min egen plass. Samtalen mellom oss var vår hemmelighet, og jeg elsket hemmeligheter. Timene gikk og jeg fortet meg hjem for å skifte. Jeg tok meg en lang dusj og shavet meg over alt, selv om jeg gjorde det i går ville jeg være på den sikre side. Jeg smurte babyolje og lot høvelen gli over huden på beina, fitta og under armene før jeg såpet meg inn med mangosåpe. Jeg masserte huden og skrubbet beina før jeg skylte meg under det varme vannet, så tok jeg balsam i håret og masserte det inn før utskylling. Jeg surret meg inn i badekåpen mens jeg lufttørket og smurte meg inn i kokoskrem og fant frem de fineste klærne mine. Jeg holdte frem en kjole foran helfigurspeilet, men det ble for pyntet. Etter å ha endevendt skapet kom jeg frem til at en jeans og en utringet topp var passe. Så rettet jeg håret og sprayet parfyme, la på maskara og lipgloss, så tok jeg første buss til byen. Jeg gledet meg som en unge til julaften å se han i annet en kjemiklær og tanken på den deilige telefonsexen i går kveld fikk meg til å rødme litt. Jeg fant frem til huset hans og et stort hus med masse vinduer skilte seg ut fra alle de andre kjedelige. Det plinget elegant da jeg trykket på ringeklokka og en mer sofistikert lærer dukket opp. Uten et ord viket han så jeg kunne gå inn og en duft av italiensk ravioli føk i mot meg. «deilig å se deg igjen. har telt timer i hele dag.» sa han før han grep tak i meg og kyssa meg lenge. Jeg ble som gele i armene hans og verden snurret idet leppene hans traff mine. Da han slapp meg var det like før jeg falt. «Er du sulten? Har kokkelert på kjøkkenet i noen timer nå» sa han mens han åpnet en italiensk rødvin, laget for pastaretter og vi spiste og snakket lenge. «Du vet, at jeg vurderte å si opp jobben, bare for å kunne møte deg, men jeg klarte ikke vente så lenge» sa han og ble alvorlig i blikket. Jeg ble sjokkert. Han ville gi opp jobben bare for meg. Blikket myknet igjen og leppene hans skiltes før han lukket de igjen. «Jeg har oppsigelsestid frem til neste måned, og da kan vi være sammen så ofte vi bare vil» sa han og gliste. Jeg hoppet og skrek i fryd inne i meg, men tanken på å ikke se han på skolen var ikke så koselig, men jeg kunne komme hjem til han hver dag.

Etter middagen satt vi bare i sofaen og snakket mens hendene hans lekte med mine. «Jeg skjønner ikke hvorfor vi sitter her. Kom her.» sa han og løftet meg i armene før han gikk bort til et annet rom. En stor seng kom til syne med en gang vi entret og han la meg ned på senga. Han smilte til meg mens han kneppet opp buksa mi og dro ned buksa og undertøyet. Hendene hans skøv opp toppen og strøk hendene nedover magen og ned mot fitta mi. Han forsvant ned mellom beina mine og tunga hans traff fitta mi. Jeg stønnet ut da han sugde tak i klitten min. «Du smaker like godt som jeg forestilte meg» sa han og gled to fingre inn i meg. Jeg stønnet ut idet han traff g-punktet og som en reaksjon ble jeg søkkvåt. Herregud hvor lenge jeg hadde ventet på dette. Han sugde og slikket klitten mens fingrene jobbet inni meg og jeg var nære den første orgasmen. Kroppen ristet og jeg stønnet høyere. Jeg strøk han gjennom det rufsete håret og presset han helt inn mot fitta mi idet orgasmen skjøt ut av meg. Jeg skalv og ristet. Jeg pustet ut og han reiste seg opp. Øynene våres møttes og han var kåt i blikket. Jeg ante en kul presse seg mot olabuksa hans, og jeg ville kjenne spermen hans. Jeg dro av meg toppen og kneppet opp buksesmekken hans og trakk ned boxeren, og ut spratt en enorm ereksjon foran annsiktet på meg. Jeg lot tunga gli over pikkhodet mens jeg runket han sakte. Han lukket øynene i nytelse mens et stønn glapp ut mellom leppene hans. Jeg masserte ballene hans forsiktig mens jeg lot hele pikken gli mellom leppene mine og helt ned mot halsen. Jeg hadde sugd eksen et par ganger, så jeg var heldigvis innøvd. Jeg smurte pikken med sikkelet før jeg igjen gled den helt inn i munnen. Tunga lekte med hodet mens jeg runket han fortere. Pusten hans var tyngre og han spente seg. «Jeg kommer. Åh, herregud.» stønnet han og han brølet ut mens han skjøt en svær ladning sperm i munnen min. Litt randt ned på puppene mine men jeg svelget mesteparten. Jeg runket han litt for å få ut siste rest av spermen og han tittet ned på meg. «Du er en drøm» sa han lavt og kyssa meg lenge. «dette er en drøm. Du aner ikke hvor lenge jeg har drømt om dette.» sa jeg og strøk han nedover magen. Vi la oss i senga og kjælet med hverandre mens vi snakket om alt og intet. Han ble forelska i meg allerede første dagen jeg begynte på VGS og han klarte ikke innrømme det til meg før nå.

«Hva er din favorittstilling da?» spurte han meg og lyste av nysgjerrighet. «Jeg liker best doggy, men har ikke noe i mot å prøve andre stillinger.» svarte jeg, og han våknet snart til liv igjen. Jeg satte meg over han og strøk underlivet mitt mot hans mens jeg demonstrerte hva jeg likte. Jeg tok hendene hans og førte de til puppene mine mens jeg visste han hvordan jeg likte å ri. Han gliste kåt til meg og jeg kjente hardheten hans mellom beina mine. «Eller hva om jeg snur meg, så du får full tilgang til både puppene og fitta mi?» sa jeg og snudde meg rundt. Jeg lente armene mellom lårene hans og bevegde underlivet opp og ned. Jeg kjente hendene hans på hoftene mine. Jeg førte pikken hans mot den kåte fitta mi og sank ned på den. Grepet hans ble hardere og jeg ridde han sakte før jeg økte tempoet. Jeg lente meg bakover mot han og han grep et fast tak i puppene mine mens han tok over styringa. Han førte pikken ut og inn og jeg ble bare våtere av pulinga hans. Den ene hånda gled ned mot den oppsvulmende klitten og masserte den i takt med pikken hans. Jeg klynket og stønnet og kjente pusten hans mot nakken min. «Snu deg baby. Jeg vil se det nydelige annsiktet ditt når du kommer» stønnet han og med en bevegelse snudde jeg meg rundt. Han var vill i blikket og han førte pikken inn i meg igjen uten hender, og fitta mi var plaskvåt så den gled lett inn. Han pulte meg hardere og hardere og jeg klynket hver gang han bunnet meg. Han grep tak i rumpa mi og pulte meg alt han maktet og tungene våre møttes. «Sprut inn i meg. Fyll meg opp» stønnet jeg og han presset pikken helt til bunns i meg og vi stønnet sammen der vi lå, kåte og ville. Med en brøl presset han pikken helt opp i meg og holdte seg der, og en varm masse fylte meg opp. Jeg ble varm innvendig. Han strøk meg gjennom håret før han trakk seg ut. Jeg la meg ved siden av han og strøk fingrene over brystet hans mens jeg fikk igjen pusten.

Etter den hete sexen i senga hans gikk vi i dusjen sammen og skylte av oss svette og safter før vi la oss. Jeg orket ikke gå hjem, så han tilbød meg å sove over til i morgen. Han gikk for å skru av lysene før han la seg tett inntil meg. jeg la meg i armene hans og sovnet med en gang. Og jeg gledet meg virkelig til flere møter med den deilige læreren min.

 

 

OG

I en sovecupè på Bergensbanen – Alminnelig sex :

Presis kl 23.05 siger toget ut fra Oslo S. I korridorene lyder dempet stress fra passasjerene som ennå ikke har funnet fram til sine kupèer.

Tobias er reisevant og effektiv, og sitter allerede ved vinduet og betrakter mennesker med trette øyne som venter på sitt tog, idet vinduet hans stanser på Nationalthetateret stasjon.

Plutselig går døren opp, og Tobias ser rett inn et forskrekket ansikt.

-Si meg, har du gått inn på feil kupé?

Han skal til å svare, men holder igjen, trekker opp billetten fra innerlomma og studerer detaljene.

-Dessverre, her står det vogn 22, kupé 12, og jeg har betalt for en singel-kupè.

Damen i døren slipper kofferten, åpner håndvesken og etter litt finner hun billetten.

-Det samme står det her, vogn 22, kupé 12 og singel. Fan’s NSB! Nå har de rotet med bestillingen min.

Sekunder etter dukker konduktøren opp, og han blir satt inn i situasjonen

-Vi har begge fått, og betalt for den samme kupèen. En eller annen fjott i systemet ditt har hengt opp ned når han skrev ut billettene. Jeg skal på et møte i Bergen i morgen tidlig, og jeg MÅ sove. Alene!

Tobias forsøker å skjule et lite smil som presser seg på. Denne damen har krutt i seg…

-Takk i like måte. Trenger også en natts søvn. Det er derfor jeg har bestilt singel sovekupè.

-Jeg beklager så meget. Slike ting skal ikke skje, men nå har det dessverre gjort det allikevel.

Konduktøren ser oppriktig lei seg ut, og ansiktet antar et snev av rødfarge.

-Det verste er at jeg har ingen ledig kupé heller. Alt er fullt.

Han studerer et skjema han bærer med seg.

Tobias skjønner at det er han som må trekke seg, og han begynner å se for seg en natt i et togsete.

-Ok, jeg overlater kupèen til deg. Håper det finnes et bra sete til meg.

Konduktøren lover å gjøre så godt han kan, og stokker seg bortetter korridoren, mot det lille kontoret sitt to vogner lenger frem.

-Jeg er lei meg for dette. Det er hyggelig gjort av deg å trekke deg.

Hun ser på Tobias med store, brune og takknemlige øyne.

-Jeg heter Line.

Tobias øyemåler henne til ca 1,70. Hun er slank og veldreid, og det går opp for ham at hun er vakker. Han synes også han ser et lys i øynene hennes han ikke riktig klarer å definere.

-Tobias her. Vel, sånn er det her i verden. Jeg har vel fortsatt i meg en slags galantisk holdning overfor dere kvinner, så jeg skjønte fort hvordan dette ville ende.

Line på sin side har konstatert at mannen i kupèen er både kjekk og flott, og hun tar seg i tenke på ham som sexy…

-Kan jeg la bagasjen min stå her en stund? Jeg tenkte å ta meg til spisevogna for å få i meg litt mat. Jeg er skrubbsulten. Så kommer jeg og henter bagasjen når konduktøren har funnet et sete til meg.

Det er greit for Line, og Tobias reiser seg og smyger forbi henne i den lille kupèen, og kommer seg ut i korridoren og legger i vei mot spisevogna. Han kan ikke for det. Nærkontakten med dette kvinnemennesket pirrer ham, og han kjenner han vokser en smule, og han kjenner pulsen øker.

Tobias bestiller en hamburger og to øl. Han spiser begjærlig, og skyller maten ned med herlig kald pils, rett fra flaska. Han blir sittende å se lysene fra Sandvika streke forbi utenfor.

I det samme ser han henne. På denne avstanden ser han bedre hvor nydelig hun er. Hun har på seg stramme jeans med lavt liv. Mellom linningen og en like stramtsittende bluse med sjatteringer i grønt, skimter han naken hud. Han ser også to fristende og velformede bryster under blusen. Hun har skulderlangt hår med striper og en sving i panneluggen.

Igjen blir det aktivitet i blodsirkulasjonen hans. Det strammer til nede mellom benene, og han klarer ikke å ta øynene vekk fra dette sexye vidunderet som smiler, og setter seg ned rett overfor ham.

-Tenkte jeg skulle ta meg et glass vin før jeg legger meg.

-Jeg spanderer!

Tobias reiser brått, kanskje litt for brått, for Line sitter igjen med et lite smil om munnen. Bare Gud vet hva hun tenker. Og det tvilsomt om Gud liker det han ser…

Han drikker sin øl nummer to, kjøper en til, og hun får sitt glass nr 2.

-Du Tobias, det er jo faktisk to oppredde køyer i kupèen. NSB har ikke egne singel-kupèer. Men når en kunde kjøper en singel, svinges overkøya opp og låses fast til veggen.

Tobias tror nesten ikke det han hører, Skal hun til å foreslå at…..?

Og det er akkurat det hun gjør.

-Jeg har så dårlig samvittighet. Det er så leit å tenke på at du skal sitte og sove helt til Bergen.

-Det er jo bare å slippe ned overkøya.

Så foreslår hun at hun går først tilbake til kupèen og legger seg i underkøya. Tidligst 15 minutter senere kan han komme, og legge seg i overkøya. Hun tør ikke å ligge i overkøya. Det forklarer hun med at hun falt ned en gang hun var lita jente.

Slik blir det, og 20 minutter senere begir han seg til kupé 12 i vogn 22.

Han er lys til sinns,og han må innrømme for seg selv at Line har tent ham. Han har også en sterk mistanke om et det er gjensidig.

Vel inne i kupèen ser han at Line ligger under dyna. Han ser også at alle klærne hennes ligger i setet på motsatt vegg. Der ligger det et par jeans, en BH, en truse og en bluse.

-Hun er naken…

Hun har sluppet ned overkøya.

-Kan hun ha ment at han skal legge seg der oppe? Har han misforstått det hele?

Men klærne hennes på setet forteller ham noe annet. Hun har gitt ham det tegnet han trenger. Trusa…..

Nå vokser han for alvor. Det begynner å bli vel stramt, og han trekker av seg buksa. Han ser nedover seg og ser at han lager en stor kul på trusa. Han gir rett og slett blaffen nå, og vrenger av seg T-skjorta mens han snur seg mot køyene. Det får bære eller briste. Han tenker at Line nok er en dame som tar initiativ. Han tror hun tar det hun vil ha.

Han har lest henne riktig…

Han tar mobiltelefonen og går helt inn til køykantene, struttende inn mot hennes køye, og gir seg til å stille mobiltelefonen inn for vekking.

Det som nå skjer overrasker ham ikke, men det gleder ham. En hånd stryker varsomt over kulen i trusa hans. To fingre streker opp og ned, og noen her og der, de stopper, og en hel hånd tar tak, som for å måle og vurdere.

Så tar hun tak i trusekanten hans og trekker den ned. Den faller til slutt helt til gulvet, og nå griper en myk men ivrig hånd rundt ham og begynner bevege seg. En annen hånd løfter ballene hans, og avgir deilig varme. Så kjenner han pusten hennes, så varmen fra munnhulen, og tenner som forsiktig skraper langs den stive og stadig voksende prakten hans.

Han stønner stille av nytelse og opphisselse, og han hører godlyder fra underkøya. Hun liker ham. Hun nyter ham, og hun blir vill av kåthet når hun kjenner han vokser i munnen hennes.

Tobias kjenner at viss hun får holde på slik, vil han snart komme i munnen hennes. Han vil ikke det. Han vil ha med seg henne.

Derfor trekker han seg litt tilbake, bøyer seg ned til henne, river av henne dyna, og han tar inn den nydelige, sexye og dirrende kroppen hennes med et eneste raskt og lidenskapelig blikk.

Hun er barbert! Bare en liten fingerbred strek er igjen øverst. Dette får det til å brenne i ham. Begjær, et hett og voldsomt begjær.

Hun strekker armene mot ham, spriker med lårene og hvisker intenst:

-Kom. Kom til meg. Knull meg!

Tobias lystrer villig. Han legger seg over henne, kjenner hun styrer ham mot åpningen sin, og sakte men bestemt i en bevegelse trenger han helt inn i henne.

Hun utstøter et langt, hvesende ”åh, ja………”

Han presser seg mot henne og kjenner kjønnsleppene hennes formelig klemmer rundt rota hans, og han blir ør av kåthet når han merker at hun begynner å bevege seg under ham. Han forstår tegnene, og begynner følge takten hennes. Til å begynne med bare rolige, korte bevegelser, men naturen går sin gang, og ganske snart blir bevegelsene lenger og heftigere.

-Ja, Nå! Knull meg Tobias. Knull meg hardt! Herre Gud som jeg nyter å ha deg i meg! Du gjør meg gal!

Tobias kjenner ordene har sin virkning. Han blir hardere og større, og nå starter at voldsom ritt. Hun møter ham ved å skyte hoftene opp mot ham, og det er nesten som om de knuller i takt med toghjulenes slag mot skinneskjøtene. Det hele går fort. Han kjenner orgasmen nærme seg, og han er lykkelig. Han holder tilbake, lar orgasmen vente, beveger seg slik at han ikke mister den, lar den ligge der like under overflaten. Så snart han presser seg hardt mot henne, eller øker takten, melder det seg i ham. Han oppfatter at hun også er nær nå. Hun blir våtere og mykere, og han kan kjenne hun svulmer. Plutselig spenner kroppen hennes seg, og han kjenner fingrene hennes borer seg fast i korsryggen hans, og hun utstøter en lang, ubeskrivelig lyd idet orgasmen river i henne. Han blir så fascinert at han nesten glemmer seg selv. Men han er mer enn klar. Han starter et voldsomt knull med lange, kraftige og raske støt, og snart kjenner han sæden starte sin vidunderlige, ubeskrivelige deilige strøm langt innenfra, gjennom hele kroppen, ut gjennom rørsystemet og spruter inn i hennes innerste gjemmer. Han kan ikke holde igjen noe. Han nærmest brøler til henne, og hun merker varmen fra sæden som brer seg i henne, og det er som om hun får en etterorgasme og nå skriker de begge av vakker nytelse.

Da de kommer til seg selv, han fortsatt dypt inne i henne, blir de klar over at alt er helt stille rundt dem. De skjønner det ikke.

-Toget har stanset!

Det er Line som først summer seg.

Det gjør Tobias temmelig raskt også, for fra noen høytalere utenfor hører de:

-Nattoget til Bergen er klar til avgang i spor 1. Ta plass!

Utenfor døra høres lav hvisking.

Lyder bærer godt gjennom vegger og dører på NSB sine vogner. Særlig når toget står stille på stasjoner.

-Jeg vil mer, sier Line og smiler opp til ham.

-Nå stopper ikke toget før Hønefoss…..

Presis kl 00.44 siger nattoget til Bergen ut fra Drammen stasjon.

Sexmoter

Sjekk også

Golfturnering – Sex i det fri

Golfturnering – Sex i det fri : I høst var jeg og min kone med …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.