søndag , 1 august 2021
Forside / Første gang / Jomfru – Første gang
Jeg satt den knallharde kuken min mellom beina hennes og lot henne får styre den inn i fitta.

Jomfru – Første gang

Jomfru – Første gang

Dette er en drøm jeg har hadd om en av jentene i klassen min:

Jeg vet at Ida er litt hypp på meg men tror ikke at det blir noe på meg med det første. siden vi begge bare er 19 år liksom.

Vi sitter hjem til henne, å ser på film. Vi har tatt oss drikke fra barskapet til faren hennes.og er sånn i lystig humør.

Jeg legger meg innerst i kroken i senga hennes. hun kommer å legger seg oppå meg. Hun ligger på ryggen da, sånn at hun kan se filmen. Ja, vi følger med på filmen for vi har ikke kommet så langt ennå. Jeg syntes hun lå så langt unna meg, så jeg tengte jeg skulle trekke henne til meg. Jeg tar tak rundt henne over puppene. Etterpå snur hun seg mot meg å gir meg et tergende kyss litt uti munnviken. Så lå hun seg på ryggen igjen. Så skulle jeg legge handa mi rundt henne å så legge den på skulderen hennes. Men så viste det seg at jeg la handa over puppen hennes. Og det merket jo ikke jeg. Så jeg lå der å knadde på puppen hennes. uten å vite det. Så snur hun seg. hun kikker meg dypt inni øynene og gliser lurt. Jeg kjenner at en hånd glir opp langs magen min. Handa fant raskt ut at den var på vei feil vei, og den snudde meget umiddelbart. Hun begynte å kneppe opp buksa mi.

Etter tre knapper stakk hun handa nedi bokseren min. Nå ble den meget fort veldig hard, og veldig stor. Hun trakk forhuden tilbake, hun begynte å leke med kukhodet. Hun lot tungen gli fram og tilbake, og litt med på siden. Når jeg kjente at holdt på å komme så sa jeg ifra, da sluttet hun.

Jeg slengte henne over på siden. Der så hun meg dypt inn i øynene. Jeg ga henne et hett kyss. Jeg lot tungen min gli nedover mot brystene. Hun hadde på seg en overdel som så komplisert ut å ta av. Så jeg bare lot være, for å ikke drite meg ut. Jeg knadde på puppene litt bare før jeg kysset meg nedover til buksa. Der måtte jeg naturligvis stoppe for å kneppe opp en knapp. Jeg dro ned glidelåsen med tenna. Jeg dro buksa ned så langt som mulig uten at den var helt av. Jeg begynte å slikke litt på utsiden av g-strengen- som allerede var klissvåt.

Jeg dyttet den litt til siden bare. Der fikk jeg synet på ett par lepper som var våte og klare. Jeg stakk langefingeren oppi fitta hennes, og kjente at hun var jomfru. Så lot jeg tunga mi leke seg litt med klitten. Hun kom med stønnelyder. Jeg bestemte meg for at jeg ville fingerpule henne i begge hull før jeg skulle pule henne skikkelig. så jeg kjørte to fingre oppi fitta hennes. Så tok jeg langefingeren på den andre handa og fuktet den med fittesaft, så stakk jeg den inni rompa hennes. Jeg kjente hun prøvde å kjempe litt imot med å stramme det. men det hjalp ikke. Så trakk jeg den ut og stakk inn to fingre. Da kom det kraftige stønnelyder fra henne. Men hun likte det. Så kom hun. Hun lagde høye stønnelyder og kom med noen småhyl.

Så satte hun seg på alle fire og antydet at hun ville ha meg inni seg. Jeg satt den knallharde kuken min mellom beina hennes og lot henne får styre den inn i fitta. Litt sakte til å starte med sånn at jomfruhinna skulle sprekke. Så sprakk den og Jeg kjørte på, Og jeg jukket hardt, fort og lenge mens jeg knadde på den ene puppen hennes. da kom jeg, Og jeg eksploderte inni henne. «ahhhh» stønnet jeg, og la meg ned i senga.

Hun begynte å slikke meg ren. og etter ett minutt med slikking var store junior på jobb igjen.

«Nå skal jeg ta deg i rævva» ropte jeg. «Nei vær så snill» nølte hun. «Kom igjen» sa jeg strengt. og hun ga etter. Hun la seg ned med rævva i været. Og brukte hendene til å spre rompeballene fra hverandre. Jeg slikket litt rundt det før jeg fuktet en finger og kjørte den inn å ventet på at hullet vennet seg til å ha noe i. Da kjørte jeg kuken min inni henne. Hun hikstet av smerte. Og jeg merket at hun syntes det var vondt. Så kom jeg igjen. Jeg la meg over ryggen hennes før jeg trakk meg ut. Jeg slikket litt på puppene hennes før vi tok på oss klærne igjen og fortsatte på filmen. Etter ti minutter kom søstera hjem. Hun hadde med seg en gutt. Ida ropte på henne å lurte på om det var typen hennes. Det var det. greit det sa Ida. Meeeen «ikke noe tull nå da»

 

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *