søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Bare vi 2
Jeg vil ha deg inni meg sa hun,jeg ble sjokkert over henne, men det gikk fort over.

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang :

Det var bare vi to hjemme en hel uke. Mamma var på ferie sammen med noen venninner og jeg 18 år og min søster,Trude 17, skulle passe oss selv.

Det var søndag mamma reiste, og om kvelden satt vi bare tafatt og så på TV og chatet på nettet. Da min søster gikk til sitt snek jeg meg på mamma sitt rom og lånte en nattkjole. Jeg likte så godt å bruke jenteklær,fikk slik stor pikk av det og det var så deilig å runke da.

Om morgenen la jeg den under dyna for så å stå opp og dra på skolen.
Da vi skulle legge oss mandag ropte Trude at jeg skulle komme på badet. Hun stod der i en fin rød nattkjole, og holdt sin gule nattkjole i sateng i hånden. Hun ville at jeg skulle prøve nattkjolen på. Jeg måtte jo bare si nei, men hun ville la meg prøve den. Da jeg fikk den på lurte hun på om jeg ikke likte det. Jeg sa at det var ikke naturleg for meg det, men hvorfor brukte du mamma sin i natt da, spurte hun. Jeg ble knallrød, kunne falt gjennom golvet. Trude hadde spionert på meg, og funnet nattkjolen under dyna også. Jeg måtte bare innrømme at jeg likte jenteklær. Da skal vi ha det moro, sa Trude. Hun fant frem en BH og jeg tok den på, hun tok noen strømpebukser og puttet inni, på med nattkjolen og jeg fikk en klem av Trude og hun sa at nå hette jeg Lise.

Jeg fikk problem med stor pikk under kjolen, men klarte å skule den. Da jeg kom i senga ble begynte jeg å ronke meg, men plutseleg stod Trude mitt på golvet og så på meg. Hun lurte på hva jeg fantaserte om. Hun lettet på dynen og så på meg, men jeg var snar å dra ned nattkjolen.Hun kom opp i senga og sa ay hun ville ligge sammen med lillesøsteren.Jeg la meg mot veggen, og Trude ved siden av. un spurte meg mye om kjærester og sex, om jeg var homo, bi eller hva det var. Hun kysset meg i nakken og la venstre hand over låret mitt. Jeg hadde problem med min enorme reisning som jeg ikke vågetr å gjøre noe med. Hun førte handen næremer kuken og til slutt holdt hun rundt den, dro forsiktig frem og tilbake. Det var så deilig at andre gjorde det, selv om dette ikke var riktig å gjør var det utrolig deilig. Det var ikke lenge før jeg kom rett i sengen. Hun tørket opp og ga ett godnattkyss.

Om morgenen kom hun inn og sa at hun hadde frokost til meg og lurte på om jeg hadde hatt en fin natt. Jeg sa at jeg sov godt etter den behandlingen, hun sa at hun måtte desverre hjelpe seg selv mens jeg fikk hjelp. Hva lå det desse ordene? Vi spiste frokost,jeg i nattkjolen som jeg hadde på intil vi måtte dra på skolen. Trude kysste meg da vi gikk ut av huset.

Da vi var ferdig med leksene, ropte Trude på meg innenfra badet. Hun hadde lagt til BH, truse, stay-up og nattkjole til meg. Med stor forventing tok jeg det på, og etterpå sminket hun meg. Jeg ble ganske så feminim, men kuken stod ut som ett spett. Trude gikk ned på kne og lettet opp den florlette nattkjolen, drog litt ned den gule jentetrusa med blonder på og tok i kuken som vokste enda mer. Trude stakke hele hodet under kjolen og slikket på kuken,opp og ned over før hun tok hodet i munnen. Hun sugde og sugde og tok mer av den i munnen, og det varte ikke lenge før jeg sprutet i henne og hun svlget så mye hun kunne.Etterpå sa hun at det var hennes tur å få det godt, og hun tok meg med til hennes rom, hun hadde en breder seng en jeg. Hun ført hodet mitt til skrittet, slikk sa hun, det var første gang for meg. Litt nølende fant jeg frem med Trudes hjelp og det gikk ikke lenge før hun kom. Vi sovnet omslynget etter å ha gjort noe galt, men for oss var det ikke det. ut på natten våknet jeg og etter at jeg fant ut hvor jeg var og hva vi hadde gjort begynte kuken å vokse igjen. Jeg tok en hand i skrittet til Trude og hun ynket seg i søvne. Hun våknet og vi la oss i 69 og slikket hverandre til vi kom i felles orgasme.

Neste dag da vi kom hjem fra skolen ville hun at jeg skulle prøve en av hennse kjoler. Jeg skiftet og i BH en hadde vi poser med ris, det var noe bedre.Jeg ble riktig fin med kjole som hun fikk til jul, en lilla sid velurkjole.Jeg ahdde den på under middagen og da jeg gjorde lekser.Om kvelden skiftet jeg til nattkjole og vi la oss sammen i ehnnes seng. Det vat ikke lenge før vi var i full gang med å beføle våres kropper. Jeg kysste og koste med henes fine pupper og hun med mine falske.Jeg fingret lett i hennes fitte og hun ble snart dyvåt.Hun dro lett i kuken min, men var redd den skulle tømme seg for fort.

Jeg vil ha deg inni meg sa hun,jeg ble sjokkert over henne, men det gikk fort over. Ta meg i misjonærene sa hun og la seg på ryggen. Nå sa hun før jeg blir gal. Jeg la meg opp på, det var første gangen for meg, men hun hadde gjort det tidlegere.Hun førte den steinharde kuken til sprekken, og jeg fant fort ut hvor jeg skulle.Dro den sakte ut og inn mens hun stønnet og laget lyder. Jeg økte takten og hun sa at jeg ikke måtte komme i henne for hun brukte ikke pillen.Ikke lenge etterpå fikk jeg en spreng i kuken og den bare tømte seg i henne, det jeg ikke skulle. Hun ble sint på meg, jeg skulle la det gå utenfor , men klarte det ikke. Men gjort er gjort og vi snakket lenge om det og kosekvensene. Jeg fikk snart liv igjenn i kuken og det ble et nummer til før vi sovnet. Denne gange lot vi bare sæden strømme inn i den deilig fitta, hun hadde alt fått sin dose.

Om morgen tok jeg på ett lang jeansskjørt og en rosa topp da vi spiste frokost.
Etter skolen ble det som dagen før, men vi diskuterte dette med all den sæden hun fikk i seg. Vi regnet ut at det skulle gå bra.

SWlik gikk det hele uken og jeg gledet meg til lørdag da jeg kunne få gå i kjole hele dagen.Lørdagen sminket trude meg meget omstendeleg.Fant frem ett kort jeansskjørt,rosa silketopp og en svart tynn heklet jakke.Nåp skal du vere med meg på byen sa hun, jeg vegret meg for det men hun overtalte meg. Vi gikk fra butikk til butikk og så på kjoler, undertøy og sminke.Jeg prøvde noen kjoler og skjørt. Jeg var i hundre over alt jeg fikk oppleve og på bussen hjem satt vi helt bakerst og råklinte som to lesbiske jenter.Så snart vi var kommet inn elsket vi før vi spiste middag. Da ringte det på, det var Inger, venninna til Trude som kom. Hun ba henne inn og sa at hun hadde fått en uventet søster i huset. Ja nå var det avel alle som viste om meg når hun begynte å fortelle om meg.

Hun hadd med en kartong vin som vi drakk opp, og jenten begynte å strippe.Det endte med at dei begynte å slikke hverandre, kysse og beføle. Trude og Inger havnet i 69 og slikket hverandre til orgasme. Så var det tid for meg, jeg fikk kose og kysse på puppene til Inger og hun med meg. Jeg var så kåt at jeg måtte knulle. Inger stod på kne og slikket Trude da jeg trengte meg inn i Ingers deilig trange fitte. Fikk samme besjden der, måtte ikke komme i henne hun var ubeskyttet også. Men jeg klarte ikke å holde meg så jeg sendte fort mengder av sæd langt opp i henne. Hun var ike blid for det.

Det ble 3 kant den natten og jeg fikk tømt meg så mye jeg orket.
Søndag var det tid for ettertanke, mamma skulle komme hjem og jeg hadd knullet med søsteren og venninna og sprutet sæd i begge som var ubekyttet.

Da mamma kom ville Trude at jeg skulle ha på jenteklær, noe jeg også gjorde. Mamma tok det fint, og jeg fikk vere Lise så mye jeg vill, og det ble det mye av. Heldigvis fikk trude mensen, verre var det med Inger,hunble garvid av det hele, men tok heldigvis abort.

Etter at mamma komhjem har det nesten ikke vert sex med meg og Trude, og slik må det vel bli også.

Håper jeg finner ei jente som vil ha sex med en transe

*** Bare vi 2 ***

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

One comment

  1. Deilig historie – pikken min står klar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.