søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Min tante, onkel og jeg
Tante stilte seg bak onkel og dyttet dildoen langt inn i rumpa på onkel, samtidig som jeg fikk beskjed om å legge meg under onkel for...

Min tante, onkel og jeg

Min tante, onkel og jeg

Dette hendt meg en helg for mange år siden. Jeg var akkurat fylt 16 år og skulle være med min tante og hennes nye mann (som jeg måtte kalle for onkel på hele turen) på hytta.
Mamma og pappa skulle på kjærlighets tur alene.

Jeg hadde ikke trudd at også jeg skulle på «kjærlighets tur».

Vi kom opp til hytta sent på fredagen, det var blitt mørkt og det var kaldt i hytta. Onkel og jeg gikk for å hente ved, slik at vi fikk fyrt opp i peisen. Etter at det var blitt godt å varmt, satt vi og spilte kort i stua, alt var som vanlig» helt til onkel spurte om jeg skulle ha noe godt å drikke på!! Jeg svart ja, uten å tenke meg om. Jeg fikk servert en drink, sterk var den også. Etter noen slurker kjente jeg at jeg begynte å bli litt svimmel?? Onkel hadde puttet en sove tabelett i drinken min og jeg kjente at jeg begynte å bli sliten. Jeg fikk problemer med å holde øynene åpne. Til slutt sovnet jeg….

Jeg våknet igjen, litt senere. Da lå jeg i en seng som jeg ikke hadde sett før. Det var nede i kjelleren, der hadde ikke jeg vært før. Hele gulvet var dekket av plast, og det var mørkt og litt kaldt!! jeg fikk ikke rørt på meg, fordi mine bein og armer var bundet fast i sengen. Så jeg lå naken på sengen og så i taket en stund, jeg var fortsatt veldig svimmel så jeg tenkte ikke på hvorfor jeg lå slik i en kjeller på hytta.

Så kom tante inn. Hun kom bort til sengen min og sa at jeg måtte gjøre som hun og onkel sa, hvis ikke så måtte jeg ligge her nede alene hele helgen uten mat og drikke. Omtåket som jeg var svarte jeg selvfølgelig JA. Hun tok opp tauet, og sa at jeg måtte legge meg på magen… jeg la meg ned! Tante bandt nå hendene mine på nytt til stolpene på senga. Du må huske på å gjøre som vi sier nå, sa tante stille inn i øret mitt.

Jeg ble liggende en stund slik, før jeg igjen hørte lemmen til kjelleren gikk opp. Det var onkel. Jeg hørte det var onkel som kom ned.

JA er du klar for å gi tante og onkel en skikkelig hytte opplevelse, sier onkel. Jeg tenkte meg om og svarte JA, for det hadde tante sagt at jeg måtte.

Nå hørte jeg også tante i rommet, og hun stod plutselig forran senga, rett forran annsiktet mitt. Jeg så henne bare bakfra, da hun gikk å tente ett stearinlys. Jeg kunne se at hun hadde, noe svart gummi på rompa. Først når hun snudde seg, så jeg at det var en svart gummi dildo som sikkert var 20 cm og veldig tjukk, den var festet rundt hoftene og rompe ballene hennes. Det var ikke akkurat ett vakkert syn, tante var rundt 55 år gammel. Nå sto hun rett forran meg, gummi dildoen og en svart latex drakt på seg. Hun smilte til meg og blunket.

Så kom onkel frem forran senga og gikk sakte i mot meg, NÅ SKAL DU GI DIN ONKEL EN SKIKKELIG SUGE TUR, sa onkel samtidig som han lo litt. Han tok av seg slobrokken og der sto han med en halvslapp pikk som sikkert målte 15 cm. Han gikk inntill sengen og tok tak i nakken min, og løftet opp hodet mitt, så kjørte han den halvslappe pikken sin inn i munnen min. Jeg visste knapt nok hva jeg skulle tro. Hva gjør dem med meg, jeg hadde aldri hatt sex før, og frykten for at dette skulle bli min første sex opplevelse skremte meg veldig.

Jeg kunne ikke gjøre annet enn å suge pikken til onkel, og det virket som han likte det jeg gjorde for pikken hans vokste fort inni munnen min. Det tok ikke lang tid før jeg hadde en 25 cm lang pikk langt ned i halsen, jeg brakk meg nesten hver gang onkel støtet på.

Mens jeg fortsatt å suge onkel, kjente jeg at tante kom opp i sengen bak meg. Plutselig kjente jeg en olje som rant fra toppen av rompa mi og nedover i sprekken og frem til ballesteinene mine. Tante smørte olja godt inn i rumpehullet mitt, og det gjorde litt vondt når hun stakk inn en finger i rumpehullet mitt. Jeg hadde jo aldri hatt noe oppi rompa mi før, og synes dette var veldig ubehagelig så jeg skrek:!! SLIPP MEG LØS, JEG VIL IKKE DETTE!!! men det gjorde situasjonen bare værre for meg, onkel skrek til meg at jeg skulle gjøre som dem sa, HVIS IKKE SÅ?? så jeg valgte å lukke munnen!! Nå kjente jeg at jeg var blitt varm bak i rumpa, onkel løsnet meg fra sengen og ba meg om å legge meg på ryggen.

Jeg gjorde som han sa og fikk på nytt bundet armene mine fast i sengen. Jeg hadde også hatt på meg ett bind forran øyenen som onkel nå fjernet fra ansiktet mitt. Da jeg endelig fikk se igjen, sto tante på knærne i mellom bena mine og sa: dette er første gang jeg har på meg denne dildoen, og jeg har gledet meg helt siden jeg kjøpte den, til å få knullet deg i rumpa med den. Jeg kjente at jeg ble helt stiv i kroppen, da tante la seg over meg og styrte pikken sin inn i rumpe hullet mitt. Den store svarte PIKKEN presset seg inn, samtidig som jeg begynte å grine. Det var så vondt at jeg nesten svimte av. Tante lå nå over meg og knullet meg. Hun nøt situasjonen for hun stønnet høyt. Tante økte tempoet samtidig som hun presset tungen sin inn i munnen min, vi lå å knullet som ett vanlig ektepar. Tante senket tempoet litt og løftet de store hengepuppene opp fra brystet mitt.

Hun ba onkel komme bort! det var tydelig tante som bestemte hva som hele tiden skulle skje. Nå kom onkel bort med en stor pute som ble lagt under rumpa mi, slik at jeg lå med hodet nedi senga, mens rumpa mi og bena mine lå høyt oppe. Tante sa at onkel skulle gjøre hullet mitt klart for en ny omgang, onkel satte seg forran puta og fikk nesten rumpehullet mitt rett i ansiktet. Jeg kjente at onkel begynte å slikke meg på pungen, samtidig som han runket meg, det var deilig, så det tok ikke lang tid før jeg fikk ståpikk, noe tante likte godt. SE LILLEGUTT LIKER Å BLI SUGD, skrek tante.

Nå kjente jeg at tunga til onkel gikk ned til rumpehullet mitt og trengte seg vei inn, han dyttet tunga så langt inn han klarte, og jeg synes dette var deilig. Plutselig sier tante at onkel skulle gå vekk, for hun VILLE KNULLE LILLEGUTT IGJEN. Onkel fikk beskjed om å sette seg på brystet mitt med ansiktet sitt mot tante. Han gjorde det, og tante hvisket inn i øret mitt at nå var det min tur til å gi onkelen min den samme behandlingen han akkurtat hadde gitt meg. Onkel skled bakover og satte rumpehulle sitt godt oppå annsiktet mitt, jeg puttet tungen min inn så langt jeg kunne, og det tok ikke lang tid før onkel begynte å rotere med rumpa si. Mens jeg sleiket rumpehullet til onkel, kjente jeg at tante tok ett skikkelig tak i hoftene mine, og denne gangen var hun ikke forsiktig da hun stakk gummi dildoen inn i rumpa mi. Nå sto tante og onkel mot hverandre og jeg kunne høre at de hadde tungesex med hverandre, samtidig som jeg lå å sliket rumpehullet til onkel. Tante knulle meg gangske lenge, jeg kjente at jeg var utpult og at hullet var blitt mye større.

Da tante ikke synes dette var noe gøy mere, så ba hun onkel om å løsne på tauene igjen, endelig tenkte jeg: nå kan jeg sikkert få gå å legge meg!! men jeg ble på nytt beordret opp i ny stilling. Nå skulle jeg igjen stå på alle 4, jeg stilte meg opp, da tante sa at onkel skulle stille seg forran meg tenkte jeg ikke på hva som skulle skje???. Jeg fikk beskjed om å KNULLE onkel i rumpa, rumpehullet var klissvått etter at jeg hadde slikket på det lenge, så tante kom frem og styrte pikken min rett inn. Jeg la hendene rundt hoftene til onkel og knullet han hardt i rumpa. Det tok ikke lang tid igjen før tante skulle ha sitt igjen, denne gangen var det onkel som skulle få gummi dildoen i rumpa. Tante stilte seg bak onkel og dyttet dildoen langt inn i rumpa på onkel, samtidig som jeg fikk beskjed om å legge meg under onkel for å suge han. Nå tok det ikke lang tid før sæden sprutet ned i halsen min og onkel hadde fått sin orgasme. Da tante merket dette, ba hun onkel om å forlate rommet. Herregud tenkte jeg, hadde tante mere på lager nå. Jeg fikk beskjed om å legge meg ned på sengen, tante gikk bort til ett skap som stod i rommet, der tok hun av seg gummi dildoen og tok en ny ut fra skapet. Hun dro den på seg, og snudde seg.

Jeg mistet nesten pusten, da hun snudde seg så jeg en kjempe pikk, som sikkert var 35 cm og utrolig tjukk. Nå skal jeg knulle deg til du svimer av sa tante, jeg ble redd og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Tante kom bort til sengen, hun la seg først inntill meg og ba meg om å runke pikken hennes litt, samtidig som hun stakk tungen inn i munnen min. Vi lå sånn en liten stund, før tante sa at jeg skulle legge meg oppå henne, NÅ KAN DU FÅ LOV TIL Å KNULLE TANTE LITT, hun løftet på bena sine, og tok tak i pikken min. Hun førte den rett inn i den våte fitta. Da jeg lå å knullet tante, tok hun tak i brystvortene mine og bet så hardt at jeg måtte skrike, tante lo og sa at det var deilig å høre meg skrike i smerte. Tante tok så tak i rumpe ballene mine og styrte tempoet slik hun ønsket, når jeg kjente at jeg nærmet meg uttløsningen sa jeg dette til tante, for jeg ønsket jo ikke å fylle henne. Da tok hun bare bedre tak i rumpa mi, og hvisket inn i øret mitt: at hun ville at lillegutt skulle fylle henne med jomfrusæden sin. Jeg hadde lite valg og sprøytet tante full med all sæden jeg kunne få ut.

Tante lå litt på ryggen stille og smilte, før hun ba meg om å stille meg på beina i senga, så ba hun meg om å senke meg sakte ned mot den enorme pikken hun hadde tatt på seg, når jeg nærmet meg hullet, sa tante at det var hun som bestemte om jeg skulle stoppe. Jeg bøyde meg ned mot dildoen og tante tok tak i dildoen og styrte den i mot rumpehullet mitt. Hun tvang meg oppå dildoen og sakte skled jeg nedover den enorme KUKKEN. Sånn ja skrek tante til meg, sakte opp og ned, og bøy deg frem mot meg.

Hun tok tak i nakken min og dro annsiktet mitt ned til hennes, først sier hun til meg: at jeg aldri måtte fortelle om dette til noen, for da skulle de være snille med meg resten av ferien. Jeg stolte på tante!! Nå satt jeg å ridde dildoen til tante samtidig som tungene våre hadde rå sex med hverandre. Tante hadde ett godt tak rundt nakken min, og jeg kjente at hun kløyp meg hard i nakken da det gikk for tante. Hun slapp nakken min og hylte ut…. ohh så deilig.

denne hytteturen vil jeg aldri glemme!!!!!

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.