søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / I rompa til Kari – XFiles

I rompa til Kari – XFiles

I rompa til Kari – XFiles :

I flere dager hadde eg fantasert om min søster (Kari) mens eg runket kuken min. Eg var i de dager en ung kar og runket ofte flere ganger for dagen. Oftest når foreldrene mine var bortreist. Da var jeg alene med Kari i huset, som vi ofte var i barndommen. Kari er 3 år yngre enn meg. En kveld var eg så kåt at eg bare måtte knulle henne. Hun var i dusjen, så eg gikk ned og Kari åpnet døren og der stod hun i bare håndkledet, det gjorde meg så utrloig kåt ved å tenke på at under håndkledet hadde hun ingen klær på seg.

Så sa hun til meg, du kan få se min hvis jeg får se din. Så fniste hun. Jeg var ikke vanskelig å be jeg hev av meg buksa og stod der slitter naken med kølla ståenes rettet mot himmelen. Kari slapp håndkledet og der såg jeg den lille jomfru fitta hennes med en liten hårdott på. Kari har fine former, høy og blond. Eg stod bare der og glente på den utrolige kroppen hennes. Med ett utbrøt hun, kan eg få ta på den?

Jeg svarte, Ja, vær så snill. Eg tenkte, endelig skulle det skje! Hun satt seg ned på huk og begynnte og runke den forsiktig. Kan ikke du suge litt på den, sa jeg. Og med det samme var den inne i munnen hennes. Hun sugde meg godt og lenge, tilslutt klarte eg ikke mer. Eg bare kom og det fosset ut inn i munnen hennes, alt ble borte, hun svelget unna alt sammen. Hun forsatte og suge meg helt til eg var klar igjen. Denne gangen ville jeg stikke den inn i fitta hennes, men det fikk jeg ikke lov til i og med at vi ikke hadde kondom.

Da sa hun at jeg kunne få ta henne i rompa dersom jeg var forsiktig. Vi prøvde men det var for trangt. Jeg fikk en ide, og i ett av skapene fant vi litt babyolje. Eg tok en stor dæsj og smurte den rundt rompehullet hennes. Så kjørte eg den rolig inn, ikke helt inn men jobbet meg innover sakte. Helt til hele kuken var inne, da begynnte eg og knulle henne hardt og fort. Hun skrek og ba meg om å stoppe, jeg kunne ikke, det var altfor godt. Jeg knullet henne lenge og hun hylskrek og gren. Eg dasket henne hardt på rompa. Og spurte om hun likte det.

Hun hadde det for vondt hun bare skrek og skrek. Eg stappet hodet hennes ned i toalettet og dro i snoren. Eg var så utrolig kåt, jeg kunne ikke noe for det. Nå kunne jeg ikke holde meg lenger jeg var nødt til å slippe det løs, eg sprutet henne opp i rompa, og fyllte henne opp. Rompehullet hennes var så ødelagt at nå bare randt sæden utav rompa hennes.

Dette gjorde vi mangen ganger når foreldrene våres var bortreist, men i ettertid fikk jeg ikke lov å ta henne i rompa, da måtte eg ha kondom, dersom eg skulle få meg noe.

Sexmoter

Sjekk også

Jeg og Søss del 1-2 – XFiles

Jeg og Søss del 1-2 – XFiles : Jeg og min søster har alltid hatt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.