mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Min sexfylte weekend
Du er så deilig våt babe. Han stønnet og jeg var så klar for orgasme. Jeg var så kåt at jeg kunne ikke ligge rolig.

Min sexfylte weekend

Min sexfylte weekend :

Ikke døm meg for hardt gutter og jenter. Min første novelle. Det meste er av erfaring, men noe av det er lagt til 🙂 Enjoy!

*** Min sexfylte weekend ***
Jeg hadde vært sammen med kjæresten min Lukas i nesten fire år og jeg var enda nyforelska. Vi hadde flyttet til en større leielighet litt utenfor byen og hadde fått flere venner som bodde i leielighetene rundt. Vi hadde bedt de på en grillfest hos oss for vi elsket å grille på sommeren. Og nå som vi hadde fått en større leielighet med større hageplass var det gode muligheter til å invitere både nye og gamle venner på en liten fest. Mens jeg satt utenfor og tok meg en røyk og en ringerunde til venner begynte Lukas og vaske den nye grillen. De sier at man ikke bør vaske nye griller, men Lukas har en slags vaske en ny grill-mani. Sola stekte, og etter 20 vellykkede oppringninger tok jeg av meg toppen og bhen og la meg på solsenga og prøvde å få litt mer brunfarge.

Etter å ha sovet en time i solsteken gikk jeg inn og tok meg en lang kjølig dusj sammen med Lukas. Han såpet meg inn mens jeg sto med ryggen til han og jeg kjente hendene hans ned mot rumpa mi og inn mellom beina og opp igjen. Så lot han hendene gli ned mot brystene mine og da han traff nipplene kløp han forsiktig og jeg kjente det ilte nedover magen.

Han lot hendene gli nedover magen min mens han masserte i sirkulerende bevegelser ned mot den nybarberte fitta mi, men han stoppet rett over bikinilinjen før han lot hendene gli opp igjen mot brystene. Han lot en hånd gli over nipplen og klype lett i den mens den andre hånda igjen gikk ned mot den sprengkåte fitta mi og denne gangen stoppet han ikke. Han strøk over den med håndflata og jeg kjente det strømte gjennom meg mens han kyssa meg i nakken. En finger gled over klitten og han teaset meg flere ganger med å bare la den gli lett over klitten min. Jeg kunne kjenne ereksjonen hans mot rumpa mi da han lente seg helt inntil meg.

Jeg hadde så lyst på han nå, og jeg kunne kjenne, til tross vannet fra dusjen, at jeg var våt. Han lot en finger gli sagte inn i meg mens han kysset meg oppover mot øret. Såpen gjorde kroppene våre ekstra glatte. Jeg stønnet lavt da han gled fingeren inn i meg igjen. Jeg struttet med rumpa som tegn på at jeg virkelig ville ha han. Han gled fingeren ut av meg og strøk meg over magen. Jeg tok tak rundt pikken hans og den pulserte i hånda mi da jeg startet å runke han. Han pustet tyngre men jeg stoppet med en gang. Han befalte meg ned på knærne med rumpa rettet mot han. Jeg kjente han stryke pikken mot fitta mi og tease meg mens en finger masserte klitten. Han trengte seg lengre og lengre inn i meg helt til han var helt inne.

Han tok tak i puppene mine mens han støtte inn i meg gang på gang og vi pustet tyngre begge to. Jeg kjente den pulserende pikken hans vokse for hver gang han trengte inn i meg og jeg merket fittesafta randt nedover lårene mine der jeg klamret meg til badekaret. Jeg kjente jeg var nær på å komme og merket at han var nær selv. Han presset seg inn i meg og holdte rundt meg mens han stønnet høyere. Han trakk seg ut og presset seg inn gang på gang saktere og saktere og vi kom i orgasme begge to. Jeg kjente han sprutet inn i meg og idet jeg reiste meg kjente jeg fittesaft og sperm randt nedover lårene mine. Vi sto der under vannet andpustne og dusjet før vi dro til byen og spiste.

Vi satte oss ved bordet og ventet på å bestille og jeg kjente hånda hans stryke meg på låret. Jeg var fremdeles litt kåt etter dusjknullet istad, men bare tanken gjorde meg våt. Han lot en finger gli oppover mot hipsteren min under skjørtet. Han lente seg mot meg og kyssa meg på halsen. “Jeg er så glad du har på deg skjørt. Jeg kan kjenne du fremdeles er våt” Hvisket han lavt og beit meg i øreflippen. Herregud han måtte gi seg ellers så ville jeg komme bare av teasingen hans. Og jeg gledet meg til i natt.

Vi fikk maten våres og Lukas trakk til seg hendene, til min egen fordel for offentligheten, men jeg var faen så kåt av klåingen hans. Vi spiste og drakk vin mens vi snakket om alt og ingenting. Vi måtte også forberede oss til festen i morgen. Kjøpe inn alkohol, mat og annet å drikke, siden venninna mi er gravid og kan naturligvis ikke drikke alkoholholdig drikke. Vi gikk hjemover mens vi leide hverandre. Selv om vi begge var veldig glad i sex, var Lukas veldig romantisk. Da vi kom hjem ba han meg gå opp og skifte til undertøy mens jeg hørte han romsterte nede. Jeg brukte ekstra lang tid bare for å tease han litt, og da jeg kom ned hadde han fyra i peisen, lagt pelspleddet foran med stearinslys rundt. Jeg kjente det varmet i rommet og de dempede lysene gjorde det ekstra erotisk. Han sto der i bare boxeren og ba meg legge meg ned på ryggen, så jeg gjorde som han ba meg om.

Var det derfor han teaset meg opp på resturanten istad? Isåfall så gledet jeg meg. Han tok av meg bh-en og tok olje i hendene før han begynte å massere skuldrene mine. Han brukte lang tid på alle stedene og lot de varme myke hendene sine gli nedover armene mine. Han masserte fingrene mine og hendene mine, så oppover armene og mot skuldrene igjen. Så gled han hendene over puppene mine, masserte de mens han lot to fingre massere nipplene. Han visste hvor følsomme de var og han brukte lang tid på de også. Jeg lukket øynene og kjente han lot hendene gli nedover magen. Så masserte han beina mine, fra tærne og oppover leggene. Han lot de varme hendene olje inn beina mine sakte og han nærmet seg knærne mine. Han lot hendene gli opp fra knærne og oppover lårene mine mens han tok enda mer olje. Jeg kjente det randt litt olje ned mot fitta mi, men han hadde enda ikke rørt det området.

Han lot hendene gli opp og ned lårene mine før han kyssa meg mellom beina. Sakte lot han tunga gli over fitta mi mens han enda masserte lårene mine, men saktere denne gangen. Han lot tunga gli rundt klitten mens to fingre gled inn i meg. Han lot fingrene gli ut og inn av den våte fitta mi mens han slikket og småbeit i klitten min. Jeg pustet fortere mens han fortsatte i samme tempo. Jeg var ikke langt fra første orgasme siden han har teaset meg i hele kveld. Han gled inn den tredje fingeren og sugde tak i klitten min og jeg strøk hånda mi gjennom håret hans mens jeg stønnet høyere. Hoftene mine gikk i takt med fingrene hans og jeg randt så ille at jeg merket det randt nedover lårene mine. Han fingret meg fortere mens kroppen min skalv og jeg hev etter pusten. Han slikket og sugde på klitten mens fingrene hans gikk fortere og fortere. Hele kroppen gikk i bru da orgasmen skylte over meg som en flom og jeg stønnet og klynket i orgasme.

Han la seg oppe på meg og jeg kjente ereksjonen hans mot låret mitt. Han gled pikken sin mellom lårene mine mens vi lot tungene leke i munnen min. Jeg kjente pusten hans gikk fortere og han økte takten på underlivet etter hvor kåtere han ble. Han gled pikken inn i meg sakte litt etter litt. “Du er så deilig våt babe. Pikken min surkler i fittesaft og det er så deilig” visket han mens han kyssa meg nedover halsen. Ordene hans fikk meg til å renne enda mer og igjen ble jeg sprengkåt. Den store pikken hans fylte meg opp og vi stønnet der han gled pikken sin ut og inn gang på gang.

Jeg kjente fitta mi stramme rundt pikken hans og han støtte hardere for hver gang han kjørte den inn i meg. Jeg lot hoftene følge takten hans mens han sugde tak i niplene mine. Jeg strøk han gjennom håret mens han pulte meg fortere. Han stønnet og jeg var så klar for orgasme. Jeg var så kåt at jeg kunne ikke ligge rolig. Jeg grep tak i rumpa hans og idet han fylte meg opp med hard pikk kom vi begge i en syk orgasme. Jeg spente fitta rundt pikken hans og melket han for sperm. Han skjøt en enorm ladning inni meg og trakk seg ut. Jeg satte meg på knærne og slikket pikken hans ren for safter før jeg gikk i dusjen.

Dagen etter dro vi til butikken for å handle inn mat og drikke til festen i kveld. Vi handla for nesten tre tusen kroner og håpet virkelig på at gjestene kom til å bli forøyde. Vi ble ti stykken så det måtte jo holde med mat. Vi tente opp grillen og satte ut hagemøblene og slo på jacuzzien slik at de som ville bade kunne gjøre det. Jeg satte opp parasollen mens Lukas tente grillen, og etter litt kom gjestene. Alle som var invitert kom og vi ble ti stykk, som vi regnet. Vi snakket og spiste og noen hadde gått en liten sightseeing i leieligheten siden ingen hadde sett den før. Lukas ble med Jakub og en annen kamerat opp i annen etasje så Lukas kunne vise frem minikinoen som han var så stolt av. Nesten alle guttene gikk opp mens jeg satt nede og snakket med jentene.

Det var så lenge siden jeg hadde sett de, så jeg var så glad for å endelig se de igjen. Lukas kom ned igjen med guttene og de satte seg rundt oss og snakket. Vi satt der i noen timer før de fleste av de fleste bestemte seg for å dra på byen. Jeg, Lukas og kameraten hans ble igjen. Vi drakk og snakka og Lukas ble mer og mer innpå meg. Han ble alltid sånn når han hadde drukket. Han og Mikal snakka sammen mens jeg ryddet. “Baby, kan vi pule?” spurte Lukas idet jeg gikk forbi de. “baby. du er er ikke edru, og nei, det blir ikke noe pulings på deg i dette øyeblikk” sa jeg og kyssa han før jeg gikk inn. Jeg stelte meg på plenen med armene i kors da Lukas satt og snakka om hvor mye han ville pule meg. Mikal stelte seg ved siden av meg med blikket ned på puppene mine. “Kjæresten din er så kåt nå. Se på han.

Han kunne pult deg her og nå” sa han og tok meg på puppen. “Og du da? Du er ikke mindre kåt du heller.” sa jeg og kjente han mellom beina. Han var ganske så hard. “nettopp. Derfor foreslår jeg at vi kan ha sex her og nå” sa han og smilte. Jeg ristet på hodet. Lukas kom bort til meg og la seg oppe på meg på gresset. Han dro opp skjørtet mitt og strøk meg mellom beina. “du er våt jo, så du liker at andre menn tar på deg?” sa han lavt mens han kyssa meg. “Du aner ikke hvor mye det tenner meg.” sa jeg lavt. Han smilte til meg. “Vil du at jeg skal fingre seg så heftig at du squirter over meg her og nå?” spurte han meg mens han lot en finger gli inn i meg. Jeg stønnet lavt. “Lar tre fingre pule deg mens du renner som en flom mens vi ser på deg?” fortsatte han. Jeg ble så sinnsykt kåt av det han sa og gjorde. Han lot fingeren gli ut og inn av den våte fitta mi. “klar baby?” spurte han meg.

Jeg nikket, for jeg var for kåt til å svare. Han satte seg på knærne foran meg og lot to fingre gli inn i meg. Mikal sto der med et lem som nermest sprengte seg gjennom buksa. Lukas gled tre fingre inn i meg og fingra meg fortere og fortere. “Godt baby?” spurte han meg. Jeg nikket, for det var med en godt. Det var himmelsk. Han fingra meg fortere og jeg kjente jeg var nær på å komme. Jeg kjente at jeg var nær på å squirte. Han fortsatte enda fortere og idet jeg kom, squirtet jeg, og jeg ejakuerte over hele han. Men han ga seg ikke. Han fortsatte i samme tempo og jeg randt og randt. Jeg følte at det aldri tok slutt. Jeg squirtet som aldri før mens han begynte å slikke meg. Jeg lå der, stønnende, pustende og ganske sliten av alle orgasmene han ga meg.

Han kyssa meg og jeg kunne kjenne min egen fittesaft på leppene hans. Mikal hadde allerede dratt ned buksa og pikken hans var innbydende. Lukas la seg ved siden av meg og jeg satte meg oppe på han mens han gled pikken sin inn i meg. Han økte tempoet med en gang og Mikal kom inn i meg bakfra. De begge stønnet mens de pulte meg fortere og fortere. Jeg hadde aldri prøvd trekant før, men jeg angret ikke. Det å bli pult av to menn var jo himmelsk. De peiset på jeg kjente de kom inni meg begge to. Mikal trakk seg ut og jeg reiste meg opp og dro ned skjørtet. Jeg kjente det randt sperm nedover leggene mine, så kledde av meg helt naken og gikk oppi jacuzzien. Mikal dro hjem utover kvelden og jeg og Lukas gikk og la oss etter å ha rydda. Jeg var helt utslitt etter grillinga og ikke aller minst sexen i hagen.

Slutt 🙂

 

En stille dag på Cafen :

Mandagene er alltid stille , så jeg får gjort unna tingen som jeg skulle ha gjort i forrige uke.

Det er alltid så mye rot på kassa etter helgen, Står der i mine egene tanker å jobber .
Plutselig hører jeg et «Hei» snur meg for å se hvem dette kunne være , hadde jo hørt den stemmen mange ganger.
Da jeg snur meg ser jeg inn i verdens skjønneste smil og et par øyne som gløder..
Det var Wenche en gammel flamme av meg. Vi hadde vært sammen en gang på nitti tallet.Som selfølgelig jeg klarte å rotet til.
Har aldri klart å tilgi meg selv dette.
Hun har alt hva jeg drømmer om, perfekt rompe ,slank, stram i kroppen, et par hånd fylte bryster som passer perfekt i min hånd.
Bryst vortene er så følelsome at jeg kunne bare blåse lett på de så ble de harde.

Får stådret frem et «Hei » jeg å…. Vi står å prater om løst å fast i noen minutter ved kassen , spør henne om hun har tid til å sette
seg for en kaffe.Det hadde hun heldig vis tid til.
Hun forteller meg at det har blitt slutt med hun og kjætesten og at hun hadde kjøpt en blokk leilighet rett uten for byen.
Hun holdt på å flytte inn nå, måtte bare ha en pause i alt masset.
Plutselig ringer telefonen hennes og jeg tar en tur i cafen for å sjekke..
Da jeg kommer ned igjen sier hun at hun må løpe rørleggeren har kommet for å fikse badet.
Hun lurer på om jeg har det samme mobilnr som jeg altid har hatt og jeg sier ja.. ok sier hun «sender deg en melding en dag vist det er lov?»
Å jeg sier jo selfølgelig ja….

Hun må gå nå og vi står å ser på hverandre , jeg tar ut armene og vinker henne bort for å gi henne en klem.

Jeg legger armene mine rundt ryggen og hoftene klemmer litt ekstra hardt , hun må jo ikke oppdage at jeg har en halv fett en i buksen.
Jeg kjenner duften av håret hennes da vi står å klemmer, lukten av den jenta som har gitt meg de beste sexopplevelsene .
Pikken kjenner også disse duftene igjen.Han vokser i buksen min.
Kjenner brystene til Wenche presser mot mitt bryst. Hun kysser meg fort på kinnet og smiler.
og går.
Jeg går bak disken for å skjule ereksjonen min.
Blir stående å kikke på den perfekte rumpen som er pakket inn i en trang utvasket dongeri bukse.
Wenche snur seg å vinker og sier» merket du kikket he he du er ikke blitt bedre»
Jeg kjenner at jeg blir litt rød i toppen, vinker til bake å roper «venter på meld».

Resten av dagen på jobb går jeg som en zommbi. Får ikke gjort noe , alle mine planer for dagen
har forsvunnet. Det er kun Wenche som svirre i hodet på meg.

Endelig hjemme , løper opp på badet for å tappe i bade vann.Tenker at et varmt bad kan hjelpe meg å få tankene på rett kjøl igjen.
Står der å kler av meg , ser at pikken har sluppet noen «kåte dråper» over pikke hode.
Legger meg ned i det varme vannet og har planner om å ligge der en stund.
Tankene mine er ennå på Wenche, ser henne for meg , naken, smilte, brystene alt går rundt i hode på meg.

Ser at pikken ligger over skummet i vannet , den er helt sprengt ,Bestemmer meg for å la den slippe å lide mere nå.
lar hendene gli ned å kose litt.Jeg vill bruke begge hendene for det var jo Wenche så god til.
Tar tak i pungen å massere den lett mens den andre hånden drar forhuden sakt opp å ned ,det varme vanne har en god virkning på det ømfintlige pikke hode.
Venstre hånd prøver å finne det punkte Wenche alltid massert og trykket på.
Tenkte på hvordan var det hun gjorde det..

Ville bare nyte denne runken så jeg brukte lange tak når jeg dro i den.Wenche var med i vært tak, så henne ligg der under meg å vri å åle den deilige kroppen mot min.

Den søte kriplingen kom i meg , kjennte at ballene krympet , pikken blir hardere.
jeg holdt samme tempo på hånden, piner meg selv.
Spruten var ikke langt unna. Økte tempoet litt, jeg pustet å peset for meg selv i badevannet.
Jeg fantaserte at det var Wenche som satt på toppen av meg slik hun hadde gjort mange ganger før.
Hun viste at jeg likte at hun hadde kontrollen.
Spruten traff meg på brystet og litt på halsen, den kom støtt vis ut og ville ikke stoppe, underlivet mitt gikk opp og ned i badevannet.
Reiste meg opp å fikk spylt bort all spermen som traff meg. Kunne ønske at det var Wenche som hadde fått denne ladningen.Ikke fordi at det
var så mye , men det var hennes fortjeneste .Hun var jo Wenche som fikk meg til å bobble over av kåtskap.

Dagene gikk og jeg fikk vel neste kink i nakken av å se på telefonen , ingen meld i dag heller.
Jeg hadde jo vært så dum å si at jeg får nr ditt når du sender meld..
Høyre hånden min hadde fått jobbet disse dagene.Når jeg la meg om kvelden var Wenche der igjen .Jeg kunne bare lukke øyene så så jeg
henne.Noen ganger naken, noen ganger i den trange dongeri buksa.Men smilet og øyene var der alltid.

En uke hadde det godt, ingen meld .Begynte å miste litt troen nå.
Tenkte ja ja det har jo vært noen fantastiske kose stunder med pikken denne uka.

Tirsdagen kom og jeg hadde siste vakt på Cafen, Og meld kom endelig.

«Hei 🙂 beklager at jeg sender meld så sent 🙂 Har hatt mye å gjøre på jobb og all flyttingen.
Har tenkt på deg.Vist du har lyst og tid kan du komme å se leiligheten i morgen kl 18.
Klem W »

Solen sto lavt inn på badet den onsdags morgnen, jeg sto ny dusjet å kikket meg i speilet.. tanken på hva jeg håpet på til kvelde hadde alerede satt sin spor i pikken .Den sto rett ut , kansje litt til venstre .
Av erfaring fra før viste jeg at Wenche hadde go kontroll på musklene i musa ,så jeg bestemte meg for å kose litt med pikken i tilfelle jeg skulle få smake på den våte trenge musa .. ikke komme for tidlig, noe Wenche hadde klart mang en gang før. ikke denne gangen tenkte jeg.
Jeg støttet meg til baderomsinnredningen og ronket det jeg var god for . Jeg så Wenche ligge på alle 4 foran meg å erte meg , den våte sprekken som glinset i mot meg.Det var som et bilde i den perfekte ramme.De stramme rumpe ballene hennes var ramme og den våte sprekka var bilde.
Jeg kom utover vask å speil på veggen i to korte støtt.
Måtte finne frem Jif bader rom for å få vekk alt spermen.

Timene på jobb gikk veldig sakte , tiden sto stille følte jeg. Tankene mine var kun en plass , jeg gledet meg og gruet meg litt.
En deilig følelse å gå sånn.Gikk å tenkte på det var kun kaffe hun ville «servere». Lovet meg selv at hun ikke skulle se skuffelsen
i ansiket mitt vist det kun ble kaffe.

Klokken var 1700 jeg gikk i dusjen og tok siste fin puss for jeg ville jo ikke skuffe henne.La merket til at jeg hadde kansje fått litt større mage siden sist .
Satt meg i bilen 17 35 å kjørte . Tenkte på om jeg skulle tatt med noe til henne , flaske vin eller blomster.Slo fra meg tanken da jeg ikke kunne huske hvilken vin hun likte .Eller blomster kannsje hun gjenomskuet meg med de blomstene, hadde jo ikke vært flink til det da vi var sammen.

Kjørte til den adressen jeg hadde fått på melding.Kikket meg i speilet og tok den siste kikk..
gikk bort til døren å kikket etter navnet hennes , der på toppen av listen lyste navnet hennes.

Kikket på klokken og så at den var 17 58.
Kjente hjertet banket som aldri før, trykket inn ringe klokken presis kl 1800 og ventet.
I sprakk av mange rarer lyder fra høytaleren høre jeg stemmen som jeg hadde lengtet etter å hør » Hei… kom inn» en buzze lyd
kom og døren gikk opp.
Gikk opp til døren som jeg hadde blitt fortalt.
Ventet litt og banket på.

Døren gikk opp og der sto hun med det skjønneste smilet og øyene skinte i mot meg. » kom inn sa hun.. har akkurat vært i dusjen»
Jeg så håret hennes var våt hun hadde et håndkledd som hun dro igjennom håret og la hode litt på skakke å tørket det med begge hender.
Kunne se de harde brystvortene igjennom pombel og pilt tshirten hennes. En pysjamas bukse som lå perfekt rundt den perfekte rumpen hennes.
Hun viste meg rundt i den nye leiligheten og pratet løst. Jeg benyttet en vær annlednig til å kikke på rumpa hennes.
» kaffe , brus? » sa hun » sett deg ned» fikk stodret frem at et glass brus hadde vært godt.
Pikken lå å ulmet i den trange buksen min, ville bare ut kjente jeg.
Vi satt å pratet om løst å fast mimmret og lo.Kjente at jeg var avslappet i hennes selskap . Tenkte vist det kun var brus jeg fikk idag så var jeg nesten helt fornøyd.
Det var jo så kos å sitte slik .Kunne ikke la være å se på de øyene hennes det var noe spesielt med de, kunne ikke sette fingren på det ,men det virket som de glødet.

Hun hoppet litt nærmer meg og vi lo litt så hoppet jeg bort til henne og tok tak i hånden hennes, dro hun lett mot meg for å sjekke om ville mere.
Hun fulgte etter og satt seg på fanget mitt. Et ben påvær side av mine , la håret bakover og smilte .

Jeg la hendene mine rundt ryggen hennes og trakk henne mot meg .
Leppene våres møtes igjen , tungene våre fant hverandre og lekte og rullet rundt i munnene våre .

Jeg la den ene hånda mi på en rumpeball å kjente at den var like deilig å ta på som jeg hadde tenkt, vist ikke bedre.

Jeg trakk bort det halv tørre håret med den ledige hånden og holdt det fast.Kjente at wenches hender var bak på ryggen min og dro i tshirten min.
Hun fikk tak med begge hender og dro den av meg . Jeg ville ikke stoppe å kysse henne.Det var så godt å kjenne henne i mot meg igjen.
I mens hun dro av meg begynte jeg å dra av hennes pombel og pilt tshirt.Tshirtene lå på gulvet nå og jeg presset brystet mitt mot hennes faste bryster, holdt henne fast slik i noen sekunder, nøyt dette.
Underlivet til Wenche jobbet mot mitt, vi snakket ikke vi bare så hverander inn i øyene.

Den harde brystvorta fikk plass i min munn mens tunga lekte lett med den.Jeg sugde å slikket små bet litt. ikke for hardt jeg husker jo at hun har litt følsome brystvorter.Jeg byttet på brystene , hendene mine fikkogså kjenne på de.
Jeg tok et godt tak i rompa hennes og løftet henne opp med det ene bryste i munnen .

Jeg husket ikke hvor soverommet hennes var , kikket opp på henne og hun pekte på riktig dør.
Fikk lukket opp riktig dør og lagt henne forsiktig ned i sengen.Rommet var kjølig ikke kaldt men godt.

Hun lå på ryggen og smilte til meg, jeg tok av meg den trange dongeribuksa mi .Hun smilte enda mere da den harde pikken min skvatt ut. Jeg
gikk bort til henne og hun tok tak i pikken og klemte hardt rundt den.
Hun dro meg i mot seg.

Kjenner tunge spissen berøre de nybarberte ballene min.
Tunge spissen hennes jobber opp på kuke skaftet , hver millemeter får kjenne tunga.
Jeg står og holder håret hennes og kikker ned på rumpa som forstatt har bukse på.
Hun legger de myke lippene over pikke hode og suger lett.Tungen rotere under pikke hode.
Jeg står med lukkede øyner og kjenner jeg blir mo i knærene.
Hele pikke hode er imunnen nå .mens hånda hennes går opp å ned på skatet.Tunge spissen glir over pikke hode og følger kanten på hode.
Hun stopper rett ved strengen under hodet, der gjør hun tunga litt hardere og roter rundt.

Hun stopper et sekund å kikker opp på meg.Øyene hennes lyser i kåtskap.
Jeg trekker meg litt bort bøyer meg ned å stikker tunga mi inn i munnen hennes , det smaker litt pikk , men jeg blir bare enda mere kåt nå.

Jeg tar forsiktig tak i henne og snur henne slik at jeg får rumpa i mot meg.
Jeg legger meg ned på kne på gulvet å ser rett inn på den mest perfekte fu.
Pyamasbuksa er på ennå.Jeg sier til henne at hun skal ligge sånn helt stille.
Jeg tar tak med begge hendene på hver sin hofte og drar buksen langsomt ned.
Kjenner luket av nyvasket mus og kåtskap.Buksene er ved anklen nå jeg får ikke blikket mitt bort i fra
den våte sprekken som rammet så fint inn.
Etter litt fumlig ligger buksen på gulvet.
Jeg lar tungen min leke med tærnene hennes.
Hun skytter rumpa mere opp mens hun bøyer hode til siden for å se hva jeg gjør.
Jeg lar tunge spissen min jobbe opp på hvert ben og stopper når jeg hører hun puster tungt.
Kjenner lukten av henne smaken av henne bre seg rundt om i hode mitt.Er bare så kåt nå.

Jeg legger meg på ryggen å kryper inn under Wenche ,hun står fortsatt på alle fire.

Tungespissen min berøre navlen. jobber meg ned til den lille hår flekken hennes ,som er trimmet og klippet.

jeg suger å smaker på kjønns hårene hennes.Lar tunga gli ned i den våte musa hennes.Kjenner saftene henns på tunga.Smaker litt såpe og masse kjønn.
Kan ikke få nok av denne smaken .Slikker det jeg er go for , mye vil ha mer.
Stikker tungen inn i den våte musa hennes å leker litt med kjønnslippene .
Reiser meg opp og tar tak i begge rumpe ballene og dra de til side.Tunge spissen min er i mellom musa og rumpehullet.

Kan høre hun puster tungt nå.Hoftene beverger seg rytmisk i takt med tunga.
Jeg stopper opp litt ved rumpehullet hennes og lar tunga gli rundt åpningen.Hun stiver til litt , jeg bare forsetter å tirre henne med tunga ytterst i rumpe hullet.
Jeg holder hennne litt eksta hardt fast. Hun gir seg til slutt.Hun stønner høyt nå hver gang tunga mi er i rumpehullet.

Jeg lar pekefingren og lange mann leke med den våte musa mens jeg slikker å puler rumpe hullet hennes med tunga.

Plutselig kjenner jeg hun begynner å riste og pusten er nå høye stønn.
Jeg bytter plass med fingrene og puler musa med tunga nå.
Hun kommer , kjenner at hun spruter litt fitte saft i ansiktet mitt .Jeg har så vidt en finger i rumpehullet som jobber lett inn og ut.
Hun legger seg ned på siden og puster som om at hun skulla ha løpt langt og lenge.
Jeg smiler til henne og tar begge hendene min opp i ansiktet mitt og får i meg de siste dråpene av fitte saft.Lar tunga mi slike vær finger.Alt skal jeg ha.
Prøver å slikke henne litt ,men hun sier vent litt skur hode mitt vekk. Jeg legger meg oppå henne og stikker tunga mi inn i munnen hennes.Det smaker pikk å fitte .Begge liker smaken og vi blir liggende å kysse litt å smake på de gode saftene våre.

Nå er det min tur sier hun og komandere meg til å legge meg på ryggen.
Hun setter seg på skrevs over magen min jeg kan se kjønnsaftene hennes renner ned på magen min.

Hun tar tak i kuken min og styrer den mot den våte musa.
Jeg kan se at fitte lippene skiller seg når pikken er på vei inn i henne.
Hun smiler og bøyer seg ned å sier at jeg skal suge på brystvortene hennes.
Jeg prøver desperat å få pikken helt inn.
Det er hun som bestemmer når den sak inn sier hun.

Jeg kan se at kuken er full av fitte saft den glinser.
Og den har ikke vært helt inne ennå.

Hun lar seg senke ned på den harde pikken.
kjenner den trange musa lukker seg rundt pikken.Det er nytelse i vær millemeter.
Hun rir meg med faste og bestemte jukk.Hun legger seg litt bakover og støtter seg på knæra mine.

Hun rir meg rytmisk og hardt.Hendene min er over brystene hennes hele tiden.
Nå er jeg glad for at jeg tok meg en ronk i dag på morgen, vist ikke så hadde nok jeg vært kjørt nå.
Hun blir heldig vis trøtt i bena slik at jeg kan få henne over på alle fire.
Jeg lar kuken gli igjenom fitte sprekka og opp til fu holdet. presser lett på rumpehullet.

Og jeg sier » slapp av en avtale er en avtale» Den skal ikke inn der.
Tar tak i begge hoftene og presser pikken sakte inn i musa.Kuken er blank av safter.
Vi finner rytmen og jokkene våre er i takt.Tar tak i håret hennes og drar hode forsiktig bak over ikke for hardt men bestemt.
Hun nyter det og det gjør jeg og.Ballene klasker i mot på vært jokk. Kjenner det begynner å nærme seg for meg nå.
Vipper ut pikken og ber Wenche legge seg på ryggen.
Jeg vill ha dobbel nytelse eller kansje trippel nytelse når jeg skal komme.
Vill kjenne brystene mot mitt bryst , jeg vil seg på det skjønne ansiket når jeg pumper musa full av sæd.

Hun legger begge bena rundt meg i mens jeg ligger oppe på henne . Hun bestemer taktet, underlivet hennes er som en melke maskin , som drar orgasmen
nærmer å nærmer for vært jokk.

Reiser meg opp på strak arm når jeg kjenner at det ikke er lenge igjen .
Underlivet og musa til Wenche jobber veldig nå , kjenner det knytter seg i pungen ,og lar spermen min skyte inn i Wenche hun lukker øyene og jobber enda mere.
Jeg kan så vidt se brysten duve opp og ned i gjenom orgasmetåka .
Hun åpner øyene og drar meg ned og holder meg hardt fast da jeg sender neste sprut inn i henne, kan kjenne at neglene er i ryggen min nå,
Den blandingen av lett smerte og nytelsen fra orgasmen min får meg til å synke sammen over Wenche og blir liggene over henne med full tyngde mens mrlke maskinen melker de siste dråpene ut av meg.

Jeg kjenner jeg ligger å små rykker, hører meg selv stønne høy.
Når de siste orgasme riende har gitt seg holder Wenche meg fast og biter meg lett i øreflippen.Hører de små lydene hun lager og pusten inn i øret mitt.
Jeg tar tak i hendene hennes å legger de bak hode og holder de fast , pikken er ennå i Wenche litt slapp og sliten.

Bøyer meg ned å kysser henne først på munnen så på nesa og biter henne i øret.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

One comment

  1. Deilig fortelling. Nå skal jeg runke sæden langt av gårde – spre fitta og ta imot!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.