søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Etterspillet – Aldersforskjell

Etterspillet – Aldersforskjell

Etterspillet – Aldersforskjell :

Jeg satt på kontoret mitt og ventet på at det skulle banke på døra. Den jeg ventet på var Mia, en jente i en av klassene jeg underviste. For å presisere kan jeg fortelle at jeg jobber på en videregående skole der jeg underviser 1-3 trinn. Mia var en av jentene i 3. trinn, og som nå hadde igjen et halvår av studiene sine.

Hun var en usedvanlig pike, hun kom fra Thailand, men hadde blitt adoptert av ordføreren og hans kone da hun var 2 år gammel. Hun var relativt høy med sine 171 cm, hadde kullsort hår og de dypeste mørke brune øyne. Kroppen var veltrent og stram, hun hadde en utrolig flott og fristende rumpe som hun visste å friste guttene med, og såvidt jeg hadde klart å skimte hadde hun et par passende stor ungpikebryster jeg så for meg var runde og faste i all sin prakt.

Det banket på døra.

«Kom inn» sa jeg.

«Hei, jeg fikk beskjed om at du ville snakke med meg?»

«Det stemmer. Sett deg ned er du snill. Det er to ting jeg vil snakke med deg om, og jeg er redd for at de begge er ganske alvorlige.»

«Javel? Har det skjedd noe? Hva er det som står på?» svarte hun og så litt engstelig ut

«Tirsdag forrige uke var jeg en tur på Match for å handle bursdagsgave til min svigerinne. Der fikk jeg øye på deg. Jeg var nesten på vei bort til deg da jeg så at du puttet flere sett med undertøy ned i veska di. Jeg så også at du gikk forbi kassen uten å betale. Hvordan du kom deg forbi kassen uten at alarmen gikk av aner jeg ikke, men det er ikke viktig. Jeg tenker egentlig å melde i fra til dine foreldre, ettersom jeg anser det som min plikt da jeg kjenner noenlunde til dem fra før. Jeg ser meg også nødt til å melde i fra til vakthavende på butikken. Vanlige praksis i slike butikker er at de alltid politianmelder tyverier.

Det var den ene tingen»

Jeg så at hun ble rød i fjeset og at noen svettedråper piplet fram på panna hennes.

«Den andre tingen skjedde torsdag forrige uke, på nyttårsballet. Som du vet var det alkoholforbud på ballet. Jeg hadde ansvar for å følge litt med i garderobene. Der så jeg at du og et par av venninnene dine snek dere ned og plukket fram en flaske fra en av veskene, og vekslet på å drikke. Mot slutten av kvelden så jeg også at du og Stian snek dere inn på et av toalettene. Jeg har riktignok blitt 42 år, men hørselen min er ikke så svak at jeg ikke hørte hva som foregikk der inne… Jeg vet at foreldrene dine er veldig rigide, og at når jeg rapporterer dette vil det få konsekvenser for deg, men det er allikevel min plikt».

I utgangspunktet hadde jeg tenkt å nøye meg med å fortelle henne at jeg visst om tyveriet, og oppfordre henne til selv å melde fra om det til butikken og foreldrene, men da den andre saken havnet i fanget mitt, begynte en ide å ta form i hodet mitt.

Mia lente seg fram på stolen sin og gned hendene sine nervøst. Jeg fikk såvidt stjålet et blikk ned i utringningen i T-skjorten hennes, og så de fristende brystene som duvet der nede.

«Er du nødt til å fortelle om det? Finnes det ikke noen annen utvei? Jeg kommer til å få så mye trøbbel dersom dette kommer ut. Ikke kan jeg bli politi, da må man ha plettfri vandelsattest. Mine foreldre kommer til å sperre meg inne det neste halvåret, og jeg blir nødt til å betale for lappen selv. Vi har den deal skjønner du, dersom jeg ikke drikker før jeg er ferdig på VGS betaler de førerkortet for meg.»

«Det finnes en løsning Mia, men jeg er ikke sikker på om du kommer til å like den…»

«Hva da? Jeg gjør hva som helst!» Jeg så at hun fattet et visst håp om å komme gjennom dette med æren i behold

«Dersom du kan gjøre det verdt det for meg, kan det tenkes at jeg er villig til å la det gå. Jeg har alltid hatt sansen for deg Mia, og prisen for min stillhet er en kveld med deg, der du er min.»

Jeg ventet spent på svaret. Dette kunne potensielt sett slå hardere tilbake på meg enn straffen hun ville få.

«Mener du at du vil ha meg? Som i å ligge med meg? Er det det du sier?»

«Det er akkurat det jeg sier» svarte jeg.

Hun tenkte seg om i flere minutter. Jeg lot henne tenke så lenge hun ville.

«Dersom jeg går med på dette, da lover du å aldri nevne noe av det for noen?»

«Det lover jeg»

«Ok, la gå…»

«Kom til meg i 7-tida». Jeg ga henne en lapp med adressen min idet hun begynte å gå mot døra.

«En liten ting til Mia» sa jeg idet hun la hånda på dørhåndtaket, «ta på deg noe av det nye undertøyet ditt, og så vil jeg at du tar på deg klærne fra ballet»

Hun nikket svakt og forsvant ut døra.

Vel hjemme tok jeg meg en god dusj og begynte å forberede meg på besøk. Jeg fant fram en god flaske vin og to glass. Deretter gikk jeg opp på loftet og lette fram noe leketøy jeg hadde kjøpt i et desperat forsøk på å piffe opp sexlivet med min ekskone. Jeg hadde aldri rukket å ta det i bruk før hun forlot meg. Jeg fant fram glidemiddel, en vibrator og en buttplug som jeg tok med ned i stua.

Presis kl. 19.00 ringte det på døra. Jeg pustet dypt inn, og åpnet døra. Utenfor sto en åpenbaring av en ung dame. Hun hadde på seg høye hæler, en hvit tettsittende kjole som framhevet formene hennes på en fantastisk måte og som sto fint til den mørke huden hennes. Det lange håret flommet nedover skuldrene, og jeg klarte ikke å ta øynene bort fra utringningen hennes, der puppene ble presset opp. Hun ble tydeligvis litt ubekvem ved at jeg formelig kledde av henne med blikket, så jeg ba henne med inn i stua, der vi satte oss ved spisebordet og skjenket henne et glass vin for å roe nervene hennes.

Hun tok imot glasset og tømte det ganske raskt.

Etter vi begge hadde tømt glassene våre, gikk jeg bort til henne, tok hånda hennes og trakk henne opp i stående stilling. Jeg trakk henne tett inntil meg og lente meg fram og kysset henne. Hun åpnet motvillig leppene sine og lot tunga mi slippe inn. Jeg lekte meg tunga hennes, mens hendene mine begynte å vandre over kroppen hennes. Jeg la en hånd på den ene puppen og knadde litt på den. Det var utrolig deilig å klå på puppene hennes. Jeg lot hendene mine vandre nedover ryggen hennes, helt ned til rumpa. Jeg strøk henne forsiktig over rumpa til å begynne med, før jeg ble ivrigere og og tok et fast grep i rumpeballene hennes og klemte dem. Hun skvatt til litt, men gjorde ingen motstand.

«La oss gå bort til sofaen» sa jeg og geleidet henne bort. Jeg satte meg godt til rette i sofaen, men ba henne bli stående på gulvet.

«Jeg vil se på at du kler av deg Mia, og gjør det langsomt»

Hun nølte et øyeblikk, men begynte så å løsne stroppene i kjolen. Kjolen gled ned til gulvet, og hun tråkket ut av den. Hun så helt fantastisk ut der hun sto. Det stjålne undertøyet så veldig frekt og flott ut, i lys lilla farge og med blonder overalt.

«Snu deg rundt, sakte» kommanderte jeg.

Mia snudde seg sakte rundt, og da hun hadde snudd seg halvveis rundt og jeg fikk se rumpa hennes, ba jeg henne stoppe. Trusa satt som et skudd på den perfekte rumpa hennes, en tynn streng delte rumpeballene i to. Jeg gikk bort til henne og la hendene på hoftene hennes. Jeg kysset henne i nakken og åpnet BH-en hennes og slapp løs puppene. Jeg lot hendene gli rundt til forsiden og opp til puppene og tok en i hver hånd. De kjentes faste og deilige ut, men noe større enn jeg hadde sett for meg, en riktig god håndfull. Jeg masserte brystene og knadde lett på brystvortene, til min store glede kjente jeg at de ble harde og struttet ut. Jeg snudde henne rundt mot meg, og kikket fortapt på de faste runde puppene med de mørkerøde knoppene. Jeg gapte over en av dem og sugde hardt på knoppen, slikket den lekent, klemte den hardt mellom leppene og småbet i den før jeg gjentok det samme på den andre puppen.

Samtidig lot jeg den ene hånda gli nedover magen hennes og ned i trusa. Jeg kjente at hun kvakk til litt, og hånda hennes la seg på min for å stoppe meg.

«Husk avtale vår Mia, i kveld er du min» sa jeg, og stakk hånda lengre ned i trusa. Hånda hennes ble trukket tilbake, og jeg begynte å grafse i skrittet hennes. Hun kunne nok ikke noe for det, men jaggu ble hun ikke våt!

Jeg gned litt på klitten, før en finger fant veien inn i fitta hennes. Den gled inn uten problemer, og jeg kjørte den litt forsiktig inn og ut. Jeg trakk ut fingeren og førte den opp til munnen hennes og tvang henne til å smake på sine egne safter. Etterpå trakk jeg ut fingeren, snudde henne rundt, og hånda fant veien ned til rumpa hennes. Jeg knadde lett på de faste rumpeballene hennes, før hånda fant veien inn mellom dem og begynte å småklype henne bak. Pusten hennes begynte å gå raskere.

Jeg skjøv henne bort til sofaen slik at hun ble stående på bøyd over den med hendene i setet. Jeg stilte meg bak henne, nøt synet av den faste rumpa med den gyllenbrune huden som struttet mot meg. Jeg trakk av henne trusa, og lot den falle til gulvet slik at hun var kliss naken bortsett fra de høyhælte skoene, de kunne hun gjerne ha på. Jeg lot en hånd stryke henne oppover låret helt opp til musa, jeg lot en finger gli prøvende inn og kjente hvor fuktig hun var.

«Sett deg i sofaen, jeg er straks tilbake» sa jeg og gikk for å hente lekene. Hun stirret storøyd på meg da hun så hva jeg kom tilbake med.

«Hva skal du med det der? Kan du ikke bare knulle meg og bli ferdig med det?»

«Og gå glipp av halve moroa? Nei, jeg tror nok vi må ta oss litt bedre tid enn som så» svarte jeg. «Først skal du få vise meg hva du kan gjøre med munnen din».

Jeg kledde raskt av meg og stilte meg foran henne. Hun sperret opp øynene da hun så størrelsen på lemmet som hoppet fram.

«Gap opp» sa jeg.

Hun nølte, men åpnet munnen, og jeg presset kuken inn i munnen hennes. Hun begynte å suge meg. Hun var veldig dyktig på å suge med tanke på alderen. Hun vekslet mellom å suge vanlig og å bruke tunga. Følelsen da tunga hennes lekte med pikkhodet samtidig som hun begynte å massere ballene mine med hånda var ubeskrivelig god. Hun sugde meg godt og lenge, og det var kun fordi jeg hadde «heist flagget» på egen hånd en stund før hun kom jeg klarte å motstå å komme i munnen hennes der og da. Jeg ba henne avslutt sugingen og sette i sofaen så jeg fikk smake på henne.

Hun satte seg lydig i sofaen med bena tett sammen. «Spre bena for meg» befalte jeg.

Nølende spredde hun bena og blottla fitta. Den så utrolig deilig ut, men en liten trekant over. Jeg satte meg på kne foran henne med hodet mellom hennes skrevende ben. Jeg lot tunga streife borti gledesknoppen og slikke den litt forsiktig før jeg begynte å slikke i sprekka. Pusten hennes gikk merkbart raskere og hun begynte å stønne svakt. Tunga vekslet mellom å slikke sprekka og å suge meg fast i klitten hennes og massere den med leppene mine. Hun stønnet høyt nå.

Jeg satte meg ved siden av henne, og ba henne legge seg over fanget mitt. Nå ble hun veldig skeptisk, «har du tenkt å rise meg»? spurte hun. «Nei, ikke akkurat» svarte jeg.

Hun la seg over beina mine og jeg fant fram oljen og buttplugen.

«Må du bruke den dildoen der på meg?» spurte hun. Hun visste tydeligvis ikke at det var en buttplug.

Jeg helte olje over rumpeballene hennes og masserte den inn. Helte på litt mer slik at det rant nedover musa og helte på litt ekstra slik at det samlet seg en liten dam i rumpehullet hennes. Med den ene hånda grep jeg tak i håret hennes og løftet hodet litt opp mens jeg ba henne løfte stumpen opp mot meg og samtidig sprike med beina. Hun adlød motvillig, og løftet opp rumpa. Det var nesten så det gikk for meg bare av synet! Den faste rumpa med den lille rosa stjernen i midten åpenbarte seg for meg. Jeg lot tommelen finne inngangen til musa og presset den så langt inn jeg kunne. Samtidig lot jeg pekefingeren masser klitten hennes. Hun begynte å vri litt på seg under meg i nytelse. Jeg klarte ikke å motstå fristelsen, slapp taket i håret hennes og lot tommelen på den andre hånda gli rundt analåpningen hennes. Jeg begynte å utøve et svakt press mot åpningen. Hun strammet seg til litt under meg, men jeg fikk allikevel presset tommelen innenfor. Jeg kjente allerede da at det var trangt. I stedet for å fortsette, tok jeg i stedet fram buttpluggen og lot den sirkle rundt åpningen.

«Hva er det du driver med»? spurte hun, men rakk ikke mer før jeg presset den innenfor. Hun hylte til litt og ville ta den ut med hånda, men jeg sa til henne med streng stemme at enten fikk jeg det som jeg ville, ellers var avtalen vår over, og det ville vel være litt dumt når hun allerede hadde kommet så langt. Hånda trakk seg tilbake og jeg presset pluggen helt inn. Jeg tenkte at dersom jeg skulle ha sjanse til å ta henne i rumpa senere, måtte hun utvides av pluggen først, ellers ville jeg ikke være i stand til å få inn pikken. Med pluggen godt inne i rumpa hennes, fortsatte jeg behandlingen av fitta med tommel og pekefinger. Stønningen hennes tiltok i styrke, og hun klarte ikke ligge stille lenger. Jeg skjønte at hun var nær utløsning. Jeg presset tommelen helt inn og begynte å gni klitten hardere og i raskere takt.

«Aaaaaaaaahhhhhh» ropte hun ut, mens kroppen hennes gjennomgikk spasmiske rykninger i det hun kom. Jeg ble glad for at hun kom, da måtte hun ha nytt det en del selv om hun egentlig ikke hadde lyst til noe av dette.

Jeg trakk ut fingrene og buttpluggen, og hentet den ene stolen fra spisebordet. Jeg satte meg på stolen og kommanderte henne til å komme og ri meg. Jeg vendte stolen slik at hun ville få ryggen til det store speilet som han på veggen i stua. Hun skrevet over meg, og plasserte musa mot pikken min. Hun begynte å tre seg nedpå, men jeg var såpass stor at hun måtte jobbe for å få den helt inn. Vel inne begynte hun å bevege hoftene sine rytmisk. Det var så deilig å være inne i den våte ungpikemusa. Jeg kikket i speilet og nøt synet av at musklene i seteballene jobbet mens hun presset underlivet fram og tilbake. Jeg grep tak i rumpeballene hennes for å bestemme takten. Jeg klarte ikke å nøye med med å holde hendene på rumpa hennes, og lot den ene hånda diskret gli inn mellom rumpeballene og finne stjernen. Hun var fortsatt glatt av oljen, så jeg fikk presset inn langfingeren uten videre problem.

«Oooohhh, forsiktig…» stønnet hun, mens fortsatte ridebevegelsene sine. Synet av henne ridende med fingeren min i rumpa hisset meg voldsomt opp, og jeg bestemte meg for at jeg måtte ha baken hennes. Jeg trakk ut fingeren, grep på ny tak i rumpeballene hennes, løftet henne opp og bar henne bort til sofaen der jeg satte henne ned.

«Legg deg på siden med ryggen mot meg» sa jeg. Hun la seg til. Jeg la meg bak henne.

«Ut med rumpa Mia»

Hun presset nølende rumpa ut mot meg, tydelig usikker på hva jeg hadde i tankene nå. Jeg la meg tett inntil henne, og ba henne skille rumpeballene med hånda. Hun gjorde som jeg sa. Jeg grep tak i skaftet på kuken og førte det opp mellom rumpeballene, og fant veien til. rumpehullet hennes. Jeg presset forsiktig mot det.

«N-nei, ikke det, ikke der… Jeg har aldri blitt rævkjørt før, og du er så alt for stor. En finger går bra, det kan du få lov til, det har jeg vært med flere ganger før, men jeg vil ikke ha kuken din i rumpa…»

«Nå har du vært meget flink så langt, dette er det siste som gjenstår, så har du oppfylt din del av avtalen» svarte jeg. «Du vil vel ikke at alt dette skal ha vært forgjeves»?

«Nei…» hvisket hun forsiktig fram.

Jeg presset hardere på med pikken, og ettersom hun var så glatt fra glideoljen kjente jeg at jeg såvidt fikk presset meg litt lengre inn, selv om det knapt var merkbart. Jeg tok tak i hofta hennes, og takk henne mot meg samtidig som jeg økte trykket mot analåpningen for å få mer kraft, og jeg kjente at kukkhodet var i bevegelse innover. Mia pustet veldig tungt der hun lå, og ynket seg mens jeg fortsatte å presse meg lengre inn i rumpa. Til slutt hadde jeg fått hele pikkhodet forbi ringmuskelen, og lot den hvile litt der for at hun skulle venne seg til størrelsen. Etter en liten pause presset jeg på igjen, og gled lengre inn i baken hennes. Jeg nøt synet av kuken som gled lengre inn mellom de to mørke halvmånene, og kjente hvor trangt og deilig det var. Vel inn begynte jeg forsiktig å bevege meg inn og ut, mens hun lå der anspent og tok imot.

«Legg deg over på magen, og press rumpa opp mot meg mens jeg knuller deg» kommanderte jeg og snudde henne rundt uten at jeg gled ut av henne. Hun lå nå på magen, og presset forsiktig rumpa opp mot meg. Jeg plasserte beina mine mellom hennes og tvang dem fra hverandre slik at hun sprikte godt med beina. Så begynte jeg å presse meg inn og ut av rumpa hennes igjen. Jeg begynte å nærme meg klimaks, så jeg klarte ikke å holde igjen på tempo i samme grad lengre, og det merket nok Mia også.

«Aaaauuu, ikke så hardt, ikke så fort…» klynket hun, men jeg hadde kommet til the point of no return. Jeg presset meg hardt inn i rumpa hennes, slik at nesten hele skaftet fylte henne opp. Jeg la hodet mot nakken hennes og bet henne i øret mens jeg fullførte med kraftfulle dyriske støt. Orgasmen var den kraftigste jeg noen gang har hatt, og jeg sendte hele ladningen i rumpa. Hun småhylte og vred på seg i det jeg fullførte. Etterpå lå jeg bare der litt inni henne og nøt situasjonen, før jeg trakk meg ut av henne.

«Nå har du oppfylt din del av avtalen på særdeles utmerket vis, så jeg lover at jeg skal overholde min» sa jeg. Mia bare nikket og gikk bort og kledde på seg. Minutter senere forsvant hun ut døra, og dro hjem, jeg så henne ikke igjen før neste skoledag, og det var et noe pinlig møte…

Sexmoter

Sjekk også

Ung prestefrue – trekant

Ung prestefrue : Hun var prestefrua i bydelen, men de hadde glidd fra hverandre. Den …

One comment

  1. Deilig med ung kåt fitte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.