fredag , 16 april 2021
Forside / Hetero / Vårt første møte

Vårt første møte

Vårt første møte

Det begynte å bli sent.

Utenfor pøste regnet ned. Sikkert forsinket av været tenkte jeg. Jeg hører døren åpnes bak meg og det rasler i vått tøy. Beklager at jeg er litt sen, sier hun. Det går bra sier jeg og gir tegn til at hun skal sette seg ned.

Jeg ser på henne. Skal jeg ikke få en klem engang? Spør jeg litt lekende. Jo selvsagt svarer hun og reiser seg igjen. Klem utdeles og hun beklager at hun er litt våt. Det skal man da aldri beklage sier jeg, og ser på henne og smiler lurt. Hun skjønner hva jeg sikter til og rødmer lett. Det dukker opp en søt servitrise som blidt spør om hun vi ønsker noe å drikke, mens hun proffesjonelt plasserer en meny foran hver av oss.

Jeg bestiller en flaske rødvin til bordet og vi ser videre på menyen. Vi velger begge en lett suppe som forrett, og indrefilet til hovedrett. Min kan dere bare vise frem pannen til, sier jeg og smiler. Eh, min kan godt stekes litt mer. Medium, sier min venninne. Servitrisen smiler og går for å hente vin til oss. Jeg lar henne prøvesmake. Det er jeg som har valgt vin, og jeg kjenner den godt fra tidligere. Vi har enda ikke utvekslet navn. Jeg liker det best slikt.

Hun smiler og vi kjenner begge på den gode stemningen i rommet. Jeg har en liten gave til deg sier jeg og smiler. Tar opp en liten eske som er pent pakket inn i et papir med en dyp rødfarge. I det hun skal åpne den stanser jeg henne. Du kan åpne den og freshe deg opp litt samtidig sier jeg og smiler lurt. Hun smilet og takker litt usikkert før hun unnskylder seg, reiser seg opp og går i retning toalettene. Jeg nyter en slurk med vin og betrakter lokalet og gjestene. Stort sett kjedelige mennesker konstaterer jeg litt skuffet. Men der kommer servitrisen igjen. Hun smiler og spør om jeg likte vinen. Ja den er perfekt svarer jeg smiler og legger ikke skjul på at jeg betrakter kroppen hennes, du er en flott pike sier jeg. Hun rødmer litt, takker for komplimentet og haster videre.

Min venninne kommer tilbake og setter seg ned. Hun ser litt forvirret ut men jeg ser hun har gavepapiret i vesken.

Var instruksjonene klare spurte jeg. Hun rødmet. Ja sier hun litt usikker. Fint sier jeg og setter meg tilbake da servitrisen kommer med forretten. Jeg ser hun lener seg litt ekstra når hun serverer henne slik at jeg lett kan se ned i blusen hennes. Jeg legger merke til at min første vurdering var korrekt. Hun var både flott, og reagerte på komplimentet ved å gi meg litt mer å se på. Jeg smilte for meg selv. Vi får se hvordan hun reagerer utover kvelden.

Jeg vender igjen all min oppmerksomhet til min ukjente venninne, og finner diskre frem noe som kan se ut som en av disse fjernkontrollene til en bil eller hus alarm. Fulgte du instruksjonene spurte jeg henne. Hun nikket og rykket til litt da jeg trykket inn knappen en gang og la den forsiktig ned. Jeg ser på henne. Ser overraskelsen, og hvordan blikket hennes endrer seg. Godt? Spør jeg lavt. Hun nikker og jeg ser hun konsentrerer seg før hun smiler og sier, ja det er veldig godt. Takk.

Skål for en trivelig aften sier jeg og hever glasset. Hun skåler igjen og vi begynner på suppen. Jeg ser pusten hennes går litt tyngre nå. Men hun holder masken godt. Interresant tenker jeg og gir nytt signal med fjernkontrollen og jeg ser hun nesten setter suppen i halsen. Jeg ser hun legger ned skjeen og lukker øynene. Biter seg i leppen og kveler et stønn. Hele ansiktet hennes lyser av kåthet og hun bruker all sin energi på å ikke miste kontrollen. Servitrisen kommer innom bordet for å sjekke hvor langt vi er med forretten, hun spør om det smaker. Nydelig sier jeg og smiler.

Min venninne klarer ikke helt å kvele et stønn og servitrisen ser på henne, hun skal til å spørre om alt er vel da hun med ett blir stille, og ser fra min venninne til meg og legger plutselig merke til fjernkontrollen som ligger diskre ved siden av servietten min. Hun samler seg og spør om vi skal ha hovedretten nå eller om vi skal vente litt. Hun hadde en litt annen glans i øynene nå. Nei vi kan godt gjøre klart til hovedretten nå. Hun plukker med seg forretten, først min og så min venninnes men fra min side av bordet. Diskre lar jeg to fingre kjærtegne innsiden av låret hennes og lar de følge litt oppover før jeg like diskre trekker til meg hånden. Hun står helt stille i et par sekunder til før hun proffesjonelt forsvinner avgårde med dekketøyet.

Jeg trykker på den andre knappen på fjernkontrollen og trinner ned et hakk igjen, slik at min venninne igjen klarer å holde følelsene litt under kontroll. Inn kommer hovedretten og hun smiler strålende til oss begge. Min venninne takker høflig da hun får sin tallerken, og jeg smiler da jeg får min. Hun forlater oss igjen, og vi begynner å spise. Etter ti minutter dukker hun opp igjen og fyller opp glassene med vin. Når hun setter ned mitt glass ser hun litt rart på meg og hånden hennes berøret fjernkontrollen. Jeg ser fingeren hennes trykke to raske klikk på kontrollen og min veninne reagerer umiddelbart med et stønn, etterfulgt med at hun biter seg i leppen og lukker øynene. Hun klarer ikke lengre sitte helt stille og vår servitrise stiller seg slik at hun blokkerer all sikt for de andre gjestene i det min venninne får et aldri så lite klimaks idet servitrisen legger hånden i nakken hennes og kjærtegner håret hennes. Hun klikker på fjernkontrollen og setter den i av posisjon slik at min veninne kan hente seg inn igjen. Vår servitrise står ved henne til hun samler seg, før hun tripper videre. Min veninne ser på meg full av spørsmål, usikker på om hun vil ha svarene. Kjenner du henne? Spør hun. Hvem da svarer jeg uskyldig. Hun smiler litt ubestemmelig men spør ikke mer.

Vi fortsetter å spise og nyter en fantastisk god hovedrett. Hun hvisker til meg, jeg må ha deg. Nå! Jeg smiler og ser i retning garderoben og toalettene. Uten et ord reiser hun seg og jeg følger etter. På veien møter vi servitrisen og jeg spør om hun kan legge frem dessert menyen.

Når jeg lukker døren bak meg går min veninne rett ned på kne og åpner buksen og beltet mitt. Og tar meg rett i munnen. Jeg nyter hvordan tungen hennes leker mens hun lar en hand kjærtegne pungen min. Hun lar leppene omslutte meg og tar meg helt inn før hun legger en hand bak meg og lar meg bruke munnen hennes. Følelsen er helt utrolig men nå vil jeg ha henne. Jeg ber henne stille seg i mot veggen løfter opp skjørtet og trenger rett inn i henne. Jeg kjenner vibratoren hun har på kile forsiktig da den plutselig starter igjen. Jeg hører den trinne opp to ganger till og jeg øker tempoet. Kjenner jeg kommer til bunn på hvert støt. Min behandling kombinert med vibratoren sender henne over kanten igjen. Hun kommer og på grunn av vibratoren og mine støt kommer det serier med klimaks hvor hun tilslutt bare synker i sammen og skjelver.

Hun snur seg og tar meg i munnen igjen. Denne gangen mens hun bruker en hånd til å onanere meg. Den andre hånden bruker hun på seg selv, og lar fingre gli inn i henne. Etter litt kjenner jeg hun lar handen kjærtegne pungen min igjen, og en finger presser seg sakte inn der bak.

Hun masserer meg der inne mens hun øker tempoet med den andre hånden og jeg kjenner det er umulig å holde igjen. Ladning etter ladning spruter inn i hennes munn og hun svelger villig unna. Trekker seg litt tilbake og lar tungespissenleke på undersiden av hodet mens jeg ser de siste dråpene sprute inn i hennes ventende munn og tunge. Hun fortsetter å slikke og forsiktig suge til jeg er helt renslikket. Fjerner fingeren og vi ler litt mens vi kler på oss igjen. Vi vasker oss og vi går tilbake til bordet hvor vår servitrise står klar med dessert menyene.

Sjekk også

Karin U – Analt

Karin U – Analt : ”Heeeei, det er Karin”, sa det i telefonen. Jeg kjente …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *