søndag , 1 august 2021
Forside / Alminnelig sex / Bading med sexy Ana
Det var nok til at jeg kom enda en gang og jeg stønnet høyt og fylte henne med sperm.

Bading med sexy Ana

Bading med sexy Ana :

Ana er ei nydelig jente med langt brunt hår som går i første vgs. Eg sjølv går andre året og har alltid gått og tittet litt på henne. Det hele startet med at eg tok mot til meg og spurte om hun ville bli med hjem til meg. Hun takket jag og etter skolen en mandag kom hun hjem til meg og ringte på døra. Jeg åpnet og ble helt satt ut av den skjønne fremtoningen hennes. Hun ble med meg rundt i huset en tur siden det var første gang hun var her. Da hun oppdaget at vi har badestamp ble hun helt vill og spurte om vi kunne bade. Jeg tenkte som så at det å sitte i varmt vann med henne i 15 minusgrader nesten naken var jo fristende så jeg sa ja.

Hun fikk låne badet i andre etasje og jeg ventet til hun hadde skiftet. Så kom hun ut i badetøy. Jeg ble knallhard i buksa og unskyldte meg med at jeg måtte på do. Jeg måtte jo bare runke litt før jeg gikk ut ellers ville hun se at jeg var kåt. Jeg la meg på badegulvet og begynte å fikle med pikken da jeg så klærne hennes ligge på benken under vinduet. Øverst i bunken så jeg en liten jentetruse. Jeg plukket den opp og oppdaget at den var klissvåt. Jeg snuste forsiktig på trusen og lukten gjorde at jeg nesten kom der og da. Hun må ha vært ekstremt kåt av et ellerannet for trusa var helt gjennomvåt. Jeg runket og kom i løpet av få sekunder. Jeg dro på meg badeshorts så fort pikken var blitt slapp igjen. Så gikk jeg ut til Ana.

En halvtime senere satt vi i stampen og snakket om løst og fast. Hun satt til venstre for meg og jeg lot armen vile på kanten av stampen bak henne. Etter hvert lot jeg fingrene gli inn i det lange myke håret hennes og begynte å fikle. Plutselig merket jeg hånden hennes på låret mitt og hun dro ned badebuksa mi. Pikken stivnet umiddelbart og jeg kjente at hun begynte å runke meg. Det var helt fantastisk å kjenne de små myke jentefingrene hennes på pikken min. Jeg stakk hånden ned i trusa hennes også og hun stønnet da jeg dro en finger lett gjennom spalten hennes. Så lot jeg fingeren gli inn i henne og hun ba meg ta av henne trusa og legge meg mer flatt i stampen.

Jeg gjorde som jeg ble bedt om. Hun fortalte at hun aldri hadde hatt sex før men at hun gjerne ville prøve nå. Hun skrevet over meg og jeg tok pikken med fingrene og ledet den mot skrittet hennes. Den traff, men hun var ekstremt trang. Så presset hun seg hardt ned, og pikkhodet gled inn i henne. Hun presset og presset og det gjorde vondt. Så var det noe som brast i dypet av fitta hennes og hun gled stramt ned på pikken min med et lite smerteskrik. Etter ca. 20 sekunder begynte hun å ri meg forsiktig og jeg jukket mot henne så det ble bølger i stampen. Etter ca. 10 min jukking og riding kom hun så det strammet hardere rundt pikken min. Det var nok til at jeg kom enda en gang og jeg stønnet høyt og fylte henne med sperm.

Det har blitt mange eventyr med Ana etter dette men det kan jeg fortelle om senere.

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *