søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Bestemor – XFiles

Bestemor – XFiles

Bestemor – XFiles :

Ja, det er faktisk sant. I 1991 var jeg 15 år og veldig kåt. Jeg var en beskjeden gutt, og ikke noe særlig frampå med jentene, men kåt var jeg stort sett hele tiden, eller i hvertfall mange ganger om dagen. Bestemor var 65, og en helt vanlig gammel dame etter hva jeg tenkte, og det var slett ikke henne jeg tenkte på i mine mange kåte stunder. Jeg var på besøk hos henne, og vi var alene i hennes hus. Det var vi ganske ofte uten at jeg tenkte noe spesielt om det. Bestemor pleide å sove middag, og da var det stille, og egentlig veldig kjedelig i huset. N dag hun skulle legge seg nedpå, ropte hun på meg fra soverommet, døra sto på gløtt. Hun hadde en blomstret kjole på som hun ville ha av mens hun lå, og der hadde glidelåsen satt seg fast. Hun ville at jeg skulle hjelpe henne, og omsider klarte jeg å få det ned. Hun kommenterte at ”jammen var jeg flink til å kle av damene” og vi lo litt begge to. Jeg så bestemors nakne hud på ryggen i det kjolen gled ned, og hennes hvite bh stropper som kom til syne var nok til at jeg fikk ståpikk. Jeg gikk ut av soverommet. Satte meg i stuen og leste. Tok meg selv i å sitte der å være kåt på Bestemor, ”hun var vel egentlig bare en vanlig dame” tenkte jeg, men ”nei slik tenker man ikke om bestemødre” tenkte jeg. I hvertfall ikke jeg som var så beskjeden den gang.

Etter ca en time ropte hun igjen, hun hadde sovet. Jeg tittet inn gjennom døra som hadde blitt stående på gløtt. Bestemor lå på senga i bare undertøyet. For å si det som det var i bare trusa, hofteholderen, og bhen hadde hun tatt av. Hun hadde store pupper. Jeg ble stående og glane. Og det var som jeg hadde tenkt. Bestemor var en vanlig dame. ”Kjeder du deg”? Spurte hun. ”Neida” svarte jeg ut i luften, for jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. ”Jeg skal snart stå opp” sa hun, ”men kan ikke du legge deg litt nedpå du også, bare i fem minutter”? Jeg gjorde det, og tenkte at jeg hadde ikke ligget i bestemors seng siden jeg var barn. Jeg ble liggende å betrakte bestemor. Litt gammel så hun vel ut, men ikke så verst heller. Jeg kunne ikke huske at jeg hadde sett henne naken noen gang, men nå var det bare trusa som manglet, eller ikke manglet kanskje man skulle si. Bestemor gjorde noe rart, syntes jeg. Hun tok hånda mi, og prøvde å lede den mot det ene låret sitt, sakte som om hun var redd jeg skulle merke det. Da hun så jeg merket det smilte hun nesten litt flau. Hun gav seg liksom ikke allikevel, hun lå hånden sin på min, og akte seg litt nærmere slik at fingertuppene mine var nødt til å berøre henne. Jeg var så flau at jeg ville ikke se, men løftet hånden og berørte låret hennes. Det var mykt. Nå snudde hun seg mot meg, og håden kom litt på innsiden av låret hennes, og jeg lot det bare skje. Jeg befølte min bestemor mellom lårene og i skrittet utenpå trusa.

”hei gutten min” sa hun, med en stemme jeg ikke hadde hørt før, og med et blikk jeg ikke hadde sett før. Bestemor hadde blitt kåt, noe jeg ikke trodde gamle damer kunne være. Hun satte seg opp, begynte å kneppe opp buksene mine, og trakk ned glidelåsen. Hun trakk av meg buksene som man gjør med en gutt som ikke vil legge seg. Raskt og effektivt. Det hun da fikk se var min harde ståpikk, inne i trusa. Trusa gikk også kjapt av. ”Du er vist ingen dårlig kar du nei” sa hun da hun så pikken. Jeg lå å ryggen med ståpikken rett til værs, hadde lyst til å gjemme den, men nå var det for sent. Bestemor la seg på ryggen igjen. ”Reis deg litt opp gutten min” sa hun. ”Vil du gjøre meg en liten tjeneste?” spurte hun, og det ville jeg. ”ta tak i trusa mi, og dra den av” sa hun. Jeg nølte…. ”Gjør det gutten min vær så snill” bad hun. Jeg gjorde som hun sa, trakk trusa til bestemoren min ned, hun løftet bena, og jeg trakk den helt av. Jeg hadde knapt sett en fitte, og nå sto jeg på knærne rett overfor min bestemors skogkledde grotte. Bestemor løftet knærne og spredte dem. Så strekte hun ut armene. ”Legg deg her gutten min” sa hun, og smilte bedende. Jeg var omtrent fra sans og samling, men la meg mellom de sprikende lårene hennes og oppå hennes helt nakne kropp.

Det var deilig, så utrolig deilig akkurat da. Jeg fikk ansiktet mellom de store puppene, og brukte hendene til å dra dem til side. ”Ja gjør dette litt hardt” sa bestemor. Jeg prøvde å kna dem, og det likte hun godt. ”Gjør det du har aller mest lyst til nå gutten min” hvisket bestemor. Jeg nølte igjen, jeg trodde jo ikke hun mente… ”Pul din bestemor nå gutten min” sa hun, og måten hun sa det på gjorde meg bare helt vill, og jeg dyttet den harde sprengkåte staken min inn mot skrittet til bestemor, og den gled inn. Vi stønnet nok begge to hun og jeg. Hun hadde ikke hatt ung pikk på lenge, og jeg pulte for første gang en dame, og hvilken dame, min egen bestemor. Jeg knullet henne vilt, og det gikk ikke mange takene før jeg sprutet alt jeg hadde inn i fitta til bestemor. ”Oi, det var kåt gutt det” sa bestemor, ”og kåt gammelkjerring” la hun til og lo. Hun tok seg i skrittet, hun hadde ikke kommet, og hun onanerte mens jeg så på. Jeg ble så kåt igjen da det gikk for bestemor, hun hev på seg og stønnet vilt.

Tre ganger til den sommeren pulte jeg bestemor. Jeg sprutet i henne hver gang, men hun kom ikke før hun onanerte. Hun elsket det allikevel. To ganger til lå jeg med henne i senga, og den tredje viste hun meg hvordan jeg kunne ta henne bakfra og det skjedde ute i vedskjulet.

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *