søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Anal innvielse – Analt

Anal innvielse – Analt

Anal innvielse – Analt :

Hun var ganske ung piken, bare 18 år mot mine 40. Vi hadde hatt et forhold en stund, hun var nysgjerrig på hva en eldre mann kunne lære henne. Hun brydde seg ikke om at jeg var gift, tror nesten hun følte det litt trygt, helt sikker på at vårt forhold bare var av seksuell art. Denne kvelden skulle bli ekstra spesiell. Hun visste nok delvis hva som var i vente etter at jeg hadde bedt henne vaske seg ekstra godt, også bak. Vi møttes på det vanlige hotellet, hun satt lydig og nydelig og ventet på meg i lobbyen. Hun er så søt når hun sitter og venter slik, ikke helt sikker på hvor hun skal gjøre av seg. Hun har sagt hun føler at alle kan se at hun er der med lumske hensikter. Noen ganger tar jeg meg selv i å bare stå og kikke på henne i denne situasjonen, nyte synet.

Da vi er kommet opp på rommet forsvinner usikkertheten hennes. Hun vet hvor mye hun tenner meg og det gjør henne sikker. Vi har en lett og humoristisk tone oss i mellom, hun er rett smart og vittig den jenta. Men det er ikke derfor vi treffes, det er bare et pluss. Etter å ha bedt henne om å la klærne falle blir jeg sittende og kikke på den yppige kroppen hennes. Hun har perfekte bryster, akkurat litt mer enn en håndfull, med mørkebrune vorter som knopper seg raskt når jeg tar på dem. Hun er slank, men samtidig fyldig med delige hofter som nesten tigger meg om å ta henne bakfra. Rumpa er spretten og myk og hun har langt blondt bølget hår. Alt dette er hun veldig klar over selv uten og være innbilsk, hun er stolt av kroppen sin og jobber nok hardt for den.

Hun ligger nå lett henslengt på sengen. Jeg tar av meg mine klær og går bort til henne, blir stående ved sengekanten og hun tar hintet og legger seg på magen i sengen for å suge meg. Det er like fantastisk hver gang, det går bølger gjennom kroppen i det hun lar kukken min gli inn i den mye munnen. Samtidig lener jeg meg over henne, lar hendene stryke nedover den sterke ryggen hennes. Enda lenger ned til rumpa og lar to fingre gli ned i sprekken hennes. Dveler litt i det jeg glir over anus, kjenner henne stramme seg litt under fingrene mine. Jeg fortsetter og masere med to fingre fram og tilbake, men kommer aldri bort til fitta…selv om jeg kjenner hun presser i mot.

Jobben hun gjør med munnen begynner og bli farlig godt og jeg trekker meg derfor bort. Ber henne legge seg på magen midt i sengen med rumpa struttende opp. Hun gjør som jeg sier. Jeg tar fram en nøytral glideolje som jeg drypper ned over ryggen hennes, hun skutter seg litt da det er kaldt. Lar de sterke hendene mine fordele olje ut over ryggen og nedover til rumpen. Hun nyter behandlingen og jeg kan kjenne henne slappe mer og mer av. Jeg jobber meg nedover ryggen hennes til jeg kommer til rumpaballene, hører pusten hennes gå jevnt…nesten som om hun skulle sove. Jeg tar en rumpaball i hver hånd og går over til å masere dem. Kan skjenne henne spenne seg litt mer igjen i det jeg kommer nærmere og nærmere ned i sprekken hennes. Hun dytter om mulig rumpa enda mer opp da hun tydelig håper jeg skal la en finger eller to gli inn i den sikkert våte fitta hennes. I stedet legger jeg meg mellom bena hennes med hodet på høyde med rumpa slik at jeg har fint innsyn. Jeg kan høre henne ynke seg nå, tydelig kåt.

Fingrene mine er glatte av oljen og jeg lar dem leke over anus. Masere og glippe såvidt inn, før jeg sprer rumpeballene hennes med hendene og lar tungen min spille over hullet hennes. Hun skvetter litt til, men slapper av igjen i det hun kan kjenne hvor deilig det er og ha en myk tunge der bak. Hun vrir mer og mer på seg og jeg skjønner at hun ivrer etter å komme, hun blir tydelig frustrert av og ikke bli direkte tilfredsstilt på den måten hun vet jeg kjenner så godt.

Jeg løfter hodet opp fra den skjønne baken hennes, setter meg på kne bak henne. Hun aner nok hva som kommer nå og jeg merker hun puster fortere og kan se rumpehullet hennes trekke seg sammen så godt det kan. Jeg må smile litt av nervøsiteten hennes, skjønne jente! Jeg lar kukkhodet mitt gli ned i sprekken hennes, det er nå vått og godt der. Det kjennes fantastisk. Lar hodet bare masere over hullet hennes, hun slapper litt mer av igjen og klarer og nyte. For hver gang presser jeg meg litt hardere mot hullet hennes, etterhvert blir det medgjørlig og mykt. Jeg kan til og med kjenne henne presse seg en anelse imot som om hun ønsker og ha meg i seg. Jeg tar det med ro…lar hodet presse seg inn i jevn bevegelse, millimeter for millimeter. Hadde jeg ikke hatt en smule selvkontroll kunne jeg eksplodert i henne i det sekundet jeg var inne, men jeg holdt tilbake, ville nyte lenger.

Hun likte tydeligvis behandlingen hun fikk, eneste i det jeg presset meg helt i henne kom hun med et lite utrop, men hun var tapper og presset seg mot meg igjen i neste sekund. Nå kunne jeg ta henne mer ordentlig, la kukken gli inn ig ut av henne i fulle drag. Det var om mulig enda deiligere enn jeg kunne forestilt meg! Jenta likte det nok, men det var tydelig at det alene ikke ville være nok til å få henne til å komme. Derfor lente jeg meg over henne mens jeg gled ut og inn, tok tak i klitten hennes, vætte fingrene med hennes egne safter og gned hånden mot henne. Hun var nå som en dukke under meg, jeg kjente det rykke og vri seg i henne og skjønte det ikke var lenge før hun kom. Jeg var like ille stilt og kunne kjenne det begynte og stramme seg nede ved ballene, jeg gned henne hardere og hun begynte og skjelve slik hun alltid gjør når hun kommer. Tilfreds kunne jeg la spruten stå opp i baken hennes, vel vitende om at hun også hadde nådd klimaks. Vi sank sammen som to kluter tett ommslynget, og hun hvisket til meg: «Takk!»

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.