søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Hardtrening

Hardtrening

Hardtrening

Det hele skjedde så plutselig. Så totalt uventet. Foreldrene mine ble skilt da jeg var tre år. Jeg bodde sammen med faren min. Da jeg var sju flyttet vi inn hos en annen kvinne og hennes datter Siv. Siv var et år eldre enn meg, noe hun ikke lot meg glemme et minutt. I likhet med det faktum at jeg var en inntrenger i huset. Etter hvert utviklet vi et ganske innfløkt kjærlighet/hatforhold, nesten som virkelige søsken. Det var kanskje derfor det var så uventet.

Det var en onsdag jeg kom hjem fra fotballtrening. Jeg visste at foreldrene våre var bortreist, og at Siv hadde sagt hun skulle være hos en venninne. Alt lå til rette for en behagelig alenekveld. Jeg var på vei opp på rommet mitt med treningstøyet da jeg hørte lyder fra rommet til Siv. Dempet stønning seg ut gjennom døra som sto på gløtt. Gjennom dørsprekken kunne jeg se hodeenden på senga. Siv lå med lukkede øyne og vred seg mens hun knadde brystene sine. En slags smaskende lyd blandet seg med stønnene hennes. Det var tydelig at hun hadde noen hos seg, men jeg kunne ikke se hvem.

Nå visste jeg ikke lengre hva jeg skulle gjøre. Helst ville jeg gå før jeg ble oppdaget, men samtidig var det jo så spennende. Pikken begynte å reise seg og jeg kjente et sug i magen. Jeg skjøv døra litt lenger opp. Nå kunne jeg se de sorte kjønnshårene hennes og det lyse hodet som beveget seg mellom lårene hennes. Det var med sjokk jeg konstaterte at jeg kjente ham. At det var Tore, mannen som var nærmeste nabo og minst like gammel som far. Jeg kjente at jeg ble svimmel. Siv kom med et høyt rop mens hun kastet med hodet og presset underlivet mot ham.

Tore akte seg opp mellom lårene. Mellom fingrene holdt han den største ståpikken jeg har sett i levende live. Siv trakk lårene opp og han styrte pikken på plass i henne. Hun sperret øynene vidåpne. Tore bøyde seg ned og kysset henne mens han sakte begynte å bevege seg inn og ut av henne. Jeg merket plutselig at jeg sto og holdt pusten. Hjertet hamret vilt. Pikken levde sitt eget liv og måtte legges bedre på plass.

Brystene til Siv duvet i takt med støtene til Tore, som gradvis økte takten. I enkelte glimt kunne jeg se det glinse i staken han jagde inn og ut. De stønnet begge to høyt i kor. Jeg klarte ikke mer og løp inn på rommet mitt. Bak meg hørte jeg Siv skrike vilt. Vel inne på rommet mitt tok jeg fram pikken og runket så spruten sto i veggen. Jeg våget meg ikke ut igjen før det led langt på kveld.

Etter denne episoden hadde jeg vanskelig for å se Siv i øynene. Det var i det hele tatt vanskelig å vite hvor jeg skulle se. For bare hun gikk gjennom rommet kunne jeg se for meg de duvende brystene og de sorte kjønnshårene. Og ikke minst Tore som med den store pikken sin jagde djevlene ut av fitta hennes. Så da foreldrene våre dro bort fredag kveld gikk jeg tidlig opp på rommet mitt. Her kunne jeg la drømmene flyte fritt. Men uansett hva jeg forsøkte å tenke på, kom jeg stadig tilbake til det samme: synet av Siv og Tore. Snart lå jeg naken på senga og runket fast.

Plutselig gikk døra opp, og der stod Siv. Det var ikke akkurat mulig å bortforklare det jeg holdt på med. Jeg kjente at jeg ble rød og varm i ansiktet. «Næmen, er du blitt så desperat at du må ligge her å runke pikk du da,» sa hun med spydig stemme. Jeg prøvde å si noe til mitt forsvar, men fikk ikke fram et kløyva ord. «Nei, men det er vel ikke noe å rødme slik over det. Det er sikkert mange store menn som runket i barndommen.» Hun satte fram trutmunn og spurte: «Hva er det du tenker på når du ligger her og drar i pikken? Tenker du på meg kanskje?» Frekkheten hennes gjorde at jeg ble litt sint, og kjente et uventet mot komme sigende. Jeg dro et par seige tak før jeg svarte: «Ja, jeg tenker på deg når den kåte fitta di får rundjuling av Tore, og du blir så vill at du hyler som en gris.» Fornøyd kunne jeg konstatere at hun mistet fatningen et øyeblikk. Så tok hun seg inn igjen. «Jaså, grisegutten liker best å kikke. Kanskje han ikke duger til annet? Men det kan vi jo fort finne ut.»

Med et djevelsk smil kom hun mot meg, mens hun begynte å kneppe opp skjorta si. Et grøss løp nedover ryggen på meg da jeg skjønte hva som var i ferd med å skje. Plutselig stirret to runde bryster på meg. De var godt og vel en håndfull store, og hadde mørkerøde vorter. Siv fingret med bukseknappene. Pikken este til maksimal størrelse mellom fingrene mine. Pulsslag forplantet seg oppover armen. Jeg kikket ned og så at pikkhodet var blitt helt blått. Så steg hun ut av buksa og kom opp i senga.

Øyeblikket etter kjente jeg en varm pust mot pikken og fikk nok. Det brant i pikken og rykket i ballene idet store gråhvite klatter ble slynget oppover magen. Jeg ble litt skamfull da hun lo og sa: «Neimen grisegutten da, du må da ikke ha det så travelt. Vi kan jo ikke sløse med godsakene.» Dermed satte hun i gang med å slikke meg ren. Alle fornærmelser ble glemt da tunga lekte seg vei over magen min og opp til brystkassen. Der lekte hun med brystvortene mine, før hun fortsatte samme veien tilbake igjen. Pikken min var fremdeles like stiv da hun la fingrene sine rundt den og begynte å dra den med lange bevegelser. Tunga fulgte etter. Før jeg visste ordet av det hadde hun gapt over hele stasen.

Jeg gispet og holdt pusten da hun nådde roten. Fingrene hennes var i ferd med å elte ballene mine. En bølge av vellyst red meg, og jeg skjønte at jeg var i ferd med å komme igjen. Et lyn slo ned i hodet mitt da hun plutselig kjørte en finger opp i rompa mi. Klase på klase med sperm skylte inn i munnen hennes. En fornøyd gurgling fortalte meg at hun ikke hadde det minste imot det. Med et smil sugde hun meg tom. Pikken begynte å krympe, men det ville hun ikke ha noe av. Etter å ha slikket den ren fortsatte hun å kna den. Hun lente seg opp til øret mitt og hvisket:

«Du kan da ikke gi deg ennå. Har du ikke lyst til å pule fitta mi?» Bare tanken på det fikk blodet til å strømme tilbake i pikken med full kraft. Jeg var så svimmel at jeg knapt la merke til at hun la seg over meg. Et kraftig bitt i skulderen vekket meg til live igjen. Siv lente seg tilbake så jeg fikk full oversikt. Fra de spente brystene og den flate magen til glinsingen i den rosa porten til himmelriket.

Med et fast grep om pikken gned hun den mot de glatte leppene sine. Hun kom med et merkelig hikst da hun tredde seg ned på staken. Øynene hennes var lukket og munnen halvåpen. Jeg trodde jeg hadde oppnådd evig lykke da jeg kjente henne lukke seg rundt meg. Fitteveggene presset mot pikken. Med et stønn satte hun klørne i skuldrene mine og begynte å bevege hoftene. Først i små sirkler, siden opp og ned.

Jeg mistet pusten da suget fra fitta begynte å bre seg i meg. Brystene danset for øynene mine. Hun stønnet høyt og rullet med øynene mens hun red meg i et vilt tempo. Snart lød et skrik jeg hadde hørt fra henne én gang før. Hele kroppen hennes skalv og fittemusklene rykket rundt staven min. Allerede før rykningene hadde gått ut av henne hadde jeg snudd oss rundt og jagde videre etter min egen orgasme. Hun klamret seg fast til meg og boret neglene inn i ryggen min. Tårene spratt da hun skrek igjen, i kor med min egen røst i det jeg eksploderte. Det var som en veldig varme smeltet meg, og at det var min egen sjel jeg sprøytet inn i henne. Hele kroppen min ble matt i det jeg tømte meg. Ingen krefter var igjen da jeg la meg ned ved siden av henne.

Hun lå med lukkede øyne og forsøkte å få igjen pusten. Armene lå slengt bakover og brystene pekte mot taket. Det var et nydelig syn. Omsider slo hun øynene opp. «Det var fantastisk,» hvisket hun, «du var fantastisk.» Nå stirret hun på meg med de intense øynene sine. «Du kan virkelig bli en stor elsker en dag, kanskje du kan bli like god som Tore. Men da må du slutte med å runke bort pikken din og heller trene på noe ordentlig.» Den ertende tonen var borte. Hun mente virkelig det hun sa! «Hva sier du? Kan jeg få være treneren din en stund til?»

Stemmen min sviktet, jeg kunne bare nikke. Fra ballene kjente jeg en underlig kribling

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.