fredag , 16 april 2021
Forside / Hetero / Sykehuset
Hun tok nå å la hele munnen over kuken min. Sugde meg. Sakte og forsiktig.

Sykehuset

Sykehuset

Denne episoden skjedde kun for et par dager siden. Jeg hadde spillt volelyballturnering og ødelagt ankelen min ganske kraftig. Jeg ble etter mye om og men med min trener enig og å dra til doktoren for at han skulle se på den. Jeg kunne ikke nekte for det, for ondt hadde jeg det. Jeg bytta om i hu og hast slik at jeg såg litt bra ut med det samme jeg forlot hallen.

Doktoren så på ankelen og skrev med det samme ut en røgntenundersøkelse av ankelen min. Jeg tok taxi den korte veien til sykehuset. Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for damer med hvite frakker og hvite bukser. Spesiellt hvis de var blond, og litt unge av seg.

Jeg var inne til undersøkelse og etter et par turer fram og tilbake, ble jeg lagt inn til opprasjon slik at de kunne fikse leddbåndet som var sunt. Faan tenkte jeg mens jeg bytta som og var klar for opperasjonen. Den gikk greit, men fordi at det var sendt en lørdagskveld måtte jeg være over til søndagen. Ikke at det gjorde meg noe.

Det første var en eldre dame som vekte meg etter narkosen. Jaja, tenkte jeg samtidig som jeg innerst inne håpet på at nattevakten kunne være en ung sexy sykepleier. Tre ganger til var hun innom meg og såg om meg før hun sa adjø og at nattevakten kom for å overta. Jeg vinka farvell å prøvde og sove med det samme. Men grunnet store smerter i ankelen, måtte jeg tilkalle nattevakten.

Døra mi gikk opp og inn kom det en sykepleir, slik som er i drømmene mine. Hun var kanskje 22 år, helt hvite klær, ei bukse som stramma slik over rumpa at jeg kunne skimte kontrastene av henne og et par brystet som stakk ut av sjorta hun hadde på seg. Også en slik tynn og stram mage som jeg alltid drømte om. Jeg måtte klype meg i armen slik at jeg ikke drømte.

Dette gikk ikke upåvirka hen hos meg og allerede da var kuken min på tur opp.
Jeg tror hun la merke til dette for da hun skulle heise opp senga slik at jeg satt i den streifa hun over kuken min. Bar erta den litt. Jeg satte meg opp. Men i stede for å gi meg tablettene dro hun forhenget godt runt senga mi. På den andre siden lå en eldre mann og dro tømmer. Skikkelig sagbruk.

Hun ga meg et glass meg vann. Samtig som hun gjor dette glei skjorta hennes slik at jeg såg rett inn på et par bryster som ikke var innpakket, slik som jeg trodde. Hun kremtet litt forsiktig med det samme. Så på meg og ga meg et langt kyss. Lot tunga si gli over leppene mine. Og jeg tok i mot.

Samtidig som hun gjorde dette, lot jeg en hånd gli forsiktig bak på rumpa hennes. Klemte litt. Kjente at hun gjorde et rykk og kom nærmere meg. Hun så ned på teppe. Så at det var en teltstang som venta på å få ut. Hun dro av meg teppe. Kneppa opp den digre sykehussjorta som jeg hadde på meg. Strøyk meg over brystkassa. Også den digre sykehustrusa gikk samme veien. Søren at jeg ikke hadde tatt med meg klær tenkte jeg med det samme.

Hun la leppene sine rundt kukhodet mitt. Lot tungen gli langs skaftet på den. Samtidig la hun en hånd under ballene mine. Klemte forsiktig. Jeg rykka til med det samme. Jeg lurte opp de tre første knappene på sjorta hennes slik at jeg fikk tak i brystene hennes. Tok i dem slik at en nesten skulle tro at det var porselen. Målte dem. kjente på dem. Lit et par fingre gli over brystknoppene hennes. Kjente at de ble stive.

Hun tok nå å la hele munnen over kuken min. Sugde meg. Sakte og forsiktig. Smakte på hver en cm. av meg. Helt ned til rota. Det gikk ikke lenge før jeg kjente at det begynte å rykke litt. Hun lot den komme fri. Hun trakk seg nærmere meg. Tok av seg sjorta helt og lot meg bite i en av brystknoppene. Hun slapp fra seg et lite stønn med det samme. Jeg lurte en hånd ned i buksa hennes. Fant trådene som holt henne oppe. Åpnet de og den falt ned på gulvet. Også trusa henne gikk samme vei.

Hun sto nå framfor meg. Helt naken. Var kun luften og skilte meg og en av mine største fantasier. Jeg lot hånda mi gli fra brystknoppene hennes og ned mot fitta. Den var helt nybarbert og luktet friskt. Jeg lot et par fingre gå prøvende over venusberget og ned til klitorisen hennes. Jeg lekte med den. Hun slapp ut et par små stønn etter hvert som jeg lekte med den.

Jeg lot fingrene gli videre. Møtte en fuktig og god fitte. LOt tre fingre gli opp i henne. Kjente at fitta hennes stramma rundt henne. Lot tummelen leke med klitten hennes samtidig som jeg lot de tre fingrene gli inn og ut av henne. Hun var nærme ved og komme da jeg trakk de ut.

Hun senka senga slik at jeg lå helt flatt i den. Hun satte seg over meg. Var forsiktig slik at hun ikke kom borti den vonde foten min. Hun bare sang nedover meg. Jeg kjente at jeg gled helt i bånn av henne. Hun begynte og vugge forsigtig. Så på meg om det gikk bra. Jeg lot hende leke med brystene hennes. Hun økte takten. Bare red meg. Jeg kjente at rykningene i henne ble bare sterkere og sterkere.

Hun begynte og knipe igjen rundt kuken min. Det var ikke lenge før vi kom. Hun rista og den første orgasmen hennes bare velta inn over henne. Men hun slutta ikke opp. Bare rei videre slik at jeg kom en en voldsom orgasme ikke lenge etter meg. Hun kyssa meg på munnen. Steg av meg og kledde på seg. La teppene over meg og ga meg sovetablettene.

På andre side av forhenget såv den gamle mannen enda. Hun ga meg et kyss til og jeg sovna. Dagen etter var den samme gamle damen på jobb igjen. Hun spurte om jeg hadde sovet godt. Jeg bare nikka og var enig. Jeg fikk reise hjem.

En av mine beste fantasier hadde godt i oppfyllelse.

 

Eroticdate.club Største Sexdatingside i Norge.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *