lørdag , 17 april 2021
Forside / Kinky / En typisk dag i mitt liv

En typisk dag i mitt liv

En typisk dag i mitt liv

Hmm, tenke… Tenner en røyk og trekke beina godt opp under meg… En typisk dag for meg i mitt hode begynner med at jeg vekker deg om morgenen før jobb og sender deg i dusjen,der jeg venter pent på kne nedenfor i tilfelle du vil meg noe. Når du så går for å kle på deg, går jeg ned og smører matpakken din og gjør klar frokosten din. Så venter jeg pent til du er klar til å gå før jeg går ut i gangen der jeg hutrer lett av kulden under mine nakne ben og mot den varme,nakne huden min.. Der finner jeg frem ytterjakke og sko og tar inn så du slipper og fryse unødvendig.

Når du er gått på jobb så går jeg i dusjen og gjør meg klar for dagen eller legger meg og sover noen timer til før jeg står opp og tar mitt morgenstell og barberer meg og finner meg litt frokost,før jeg snilker meg til litt pctid selv om jeg egentlig ikke har lov…baaaare sjekke noen steder….Blir sittende litt lenge og plutselig er kl snart 12. Jeg forter meg ut på kjøkken og begynner på pliktene mine og så resten av pliktene,litt dårlig tid nå…

Når jeg er ferdi med pliktene mine er kl blitt nesten halv 4,hjelp du kommer hjem snart og middagen er ikke ferdig… Bestemmer meg for å prøve og gjøre litt ekstra og lager sjokoladekake til dessert med ekstra glasur som jeg settter i kjøleskapet med et lurt smil.

I det jeg dekker på siste rest på middagsbordet hører jeg du kommer inn,neeeiii, jeg stivner,jeg er ikke der og hjelper deg av med klærne…jeg nærmest løper ut men ser det er for sent,du holder allerede på med skoene,jeg klynker og prøver og gå inntil deg for å forklare men blir bestemt oversett og satt til side,du går inn og begynner med en gang og sjekke pliktene mine,om de er gjort og om de er gjort godt nok, idag har jeg vært grundig siden jeg ble litt sen og i tillegg sneik meg til pc tid. Du går rundt og virker rimelig fornøyd,helt til du titter inn på vaskerommet,jeg hadde glemt klærne i vaskemaskinen, jeg løper forbi deg og gjør det men vet du allerede har fått det med deg… Du liker å ha kveldene fri for slikt,fri til det som måtte passe deg,enten det er en tur ut på noe morro,eller med venner eller noe spennende hjemme bare du og jeg.

Du virker overraskende i godt humør og tar tak i håret mitt og gir meg et kyss og et klaps på baken når jeg går forbi deg ut på kjøkken for å servere middag. Det er dekt på til to som vanlig men jeg serverer alltid deg først og spør pent om jeg får spise sammen med deg.,du titter kjølig på meg,jeg klynker lett når jeg ser du er små irritert,du har vært i stua noen min mens jeg fiksa vaskemaskinen,gud så fort du kan skifte fra å være min herlige deilige kjæreste til min strenge,sadistiske dominante kjæreste, det går en frysning over ryggen min når du spør,har du vært flink pike idag da?

Ja prøver jeg meg med stille og forsikti, hmm er tøsen sikker på det? spør du med den rolige,men alvorlige tonen du tar når du vet jeg har vært ulydig men vil jeg skal innrømme det selv. Jeg fester blikket i gulvet når jeg svarer nei Herre,jeg har vært ulydig, Jeg har sneket meg til pc tid,glemt vaskemaskinen og glemt og møte deg når du kom hjem, og løyet for deg for å dekke over det. Jeg synker ned på kne og hvisker unnskyld Herre..

Du reiser deg og går bort og tar opp den ene skålen min fra gulvet, du finner mat til meg og slenger den på gulvet foran meg, små ulydige tøyter spiser ikke ved bordet.. Jeg får klump i halsen og merker tårene ikke er langt unna men hvisker, takk Herre. Du spiser i stillhet,jeg ser ned på maten min, kjøttdeig og spaghetti i skål,uten bestikk er IKKE lett eller gøy!!! Jeg stikker tunga nedi og prøver å la være og grise..ååå så sulten jeg er… spiser litt fort og klarer og grise meg til,merker ikke du er ferdig og ser på meg… Grisejente sier du plutseli høyt,jeg rykker til og klynker.Du reiser deg og tar tak i håret mitt og tvinger meg til å se på deg, du spytter på meg i avsky før du drar meg ut på badet og slenger meg i dusjen og setter på vannet, Jeg skriker til over det iskalde vannet og du ler høyt før du sier hånlig,du forventet vel ikke varmt vann lille venn? Jeg svarer ikke og du bryr deg ikke heller,spyler hver minste del av meg og slenger til meg et håndkle før du ber meg tørke meg og rydde opp på kjøkken og så komme inn på soverommet…

Jeg forter meg alt jeg kan nå,vil ikke irritere deg enda mere nå, blir ferdig og går stille og rolig opp på soverommet vårt, stiller meg i døra og gisper, du har funnet frem masse utstyr,jeg vet du ikke vil bruke alt men du liker å få meg litt skjelven,vite hva som kan komme men ikke er sikkert at faktisk kommer. Du titter opp og kommer mot meg med mansjetter,blindfold og gag,

Du fester det på meg før du fører meg bort til senga og begynner og binde tau rundt hendene mine,vi liker begge veldi godt tau,følelsen av å være hjelpesløs og følelsen av å gjøre noen hjelpesløs og helt i din makt. Du snur og vrir på meg og binder opp puppene mne før du binder bena mine fra hverandre og hendene på ryggen, nå kommer du til over alt du måtte ønske.

Du stryker over kroppen min,kjenner meg godt nok til at du vet jeg er kåt allerede,men kjenner etter og sukker,. Sier ikke noe men jeg krymper meg lett, har ikke spurt om lov… Kjenner plutselig en bred smerte bre seg over baken min og rykker til men kommer ingensteder,smiler bak gagen, Slagene kommer i ujevnt tempo og styrke og jeg stønner lett…Du stopper,såå tøsen likte dette hva? du legger ridepisken foran meg og jeg kan formelig se deg smile idet du gir meg et rapp med canen, du vet jeg hater og elsker den, slår faste tette slag over hele baken og tårene mine renner, så plutselig stopper du,stryker meg over håret og sier, du får 10 for hver ulydighet ,det blir 30. 15 på hvert bryst. Så vil du få 20 på hver innside av lårene for å ha løyet for meg. Jeg rister på hode men du stryker meg over pannen og tar av meg blindoldet, nå vil du se smerten min. Du løfter canen til slag og jeg hyler bak gagen i det den treffer. Guuud så vondt men allikavel godt. 1 sier du, sånn fortsetter du,på annehvert bryst 30 sier du med bestemt tone og jeg hulker høylytt.. Både av smerte og skuffelse over å ha skuffet deg

Du legger fra deg canen og finner frem en paddel,fører den sagte oppover låret mitt før du slår 3raske småharde slag,jeg buer meg i tauene og klynker i gaggen, Du gir meg serier på 4-5 slag før du tar en pause og stryker over, er det rart jeg er glad i deg? Du gir de siste slagene ekstra kraft og jeg hyler ut mens tårene flommer. Du løsner gagen og jeg hvisker, tusen takk for at du straffer meg for min ulydighet Herre.

Du ser lenge på meg og jeg undrer på om jeg ikke skal få slippe løs snart? Nei svarer du, du finner frem den deilige staken din og stapper i munnen min,jeg svelger unna det jeg klarer uten å brekke meg og nyter å kjenne deg bruke munnen min, du tar tak i håret mitt og knuller munnen min,først sagte og så hardere og fortere før du brått slipper meg og snur meg med baken mot deg, guud så ydmykende, blir ikke bedre når du drar baken min fra hverandre og stapper såvidt tuppen inn i den overkåte fitta mi. Jeg stønner og prøver og dytte meg i mot deg,du bare ler og holder meg på plass med lette grep. Du erter meg litt før du brått kjører den i bunnen på meg,jeg stønner høyt og nyter deg i fulle drag,du knuller meg som jeg bare var en ting og jeg detter hit og dit som det passer deg, du kjenner meg så vet å stoppe rett før det går for meg,selv om det kun går en 2-3 ganger før kroppen min tar overhånd og kommer uten berøring.. Jeg tigger deg,vær så snill kan jeg få lov å komme? Jeg har rene ark etter straffen men du sier nei,ikke enda, ååå sier jeg og vet det er umulig,men du liker det sånn, den dårlige samvittigheten min for å ikke klare det sammen med nytelsen. Jeg kommer når du knuller meg igjen,kommer og kommer og kommer og hører deg le. jeg ser forundret på deg, du spruter lille tøsen min,vet du det erter du meg. Jeg blir sprutrød og forsøker og gjemme meg men du bare ler enda mer av mine håpløse forsøk.

Du trekker deg ut og stapper den i munnen min,full av mine egne safter, jeg suger villig og bruker tunga etter alle knep jeg kjenner, du tar tak i håret mitt og trykker den enda litt lengre inn og et stønn unslipper leppene dine idet du tømmer deg i munnen min. Jeg svelger unna og blir belønnet med et kyss i panna og en slurk juice,.

Du går i dusjen og bruker god tid mens jeg ligger og venter,når du kommer tilbake løsner du meg og sender meg i dusjen.Jeg bruker god tid,er litt øm etter cane og paddel og ikke minst tauene.

Når jeg kommer inn igjen har du satt på en cd med go musikk og tent noen lys, jeg tusler mot korgen min men blir stoppet av deg, idag sover du hos meg lille.. Hjertet mitt hopper over et slag i glede kjennes det ut som og jeg kryper ned mellom de varme dynene og legger meg inntil deg og nyter kosen

Nyter å få være din lille utvalgte.

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *