søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky :

Som Dominant Master er jeg jo vant til å gi ordrer og å straffe ulydige slavepiker; Nedverdige dem og gjøre dem maktesløse, ja til og med gi de ris. Det er dette jeg liker, og det tenner meg. Samtidig har jeg jo alltid lurt litt på hvordan det ville være å byttet rolle. Her er min fantasi:

Jeg har avtalt møte med 3 nydelige piker som skal få bruke meg akkurat som de vil hele helgen til ende. Med noen få unntak har jeg gitt de lov til å gjøre nøyaktig som de vil med meg og jeg er totalt overlatt til deres nåde. Det har blitt avtalt at alt skal dokumenteres på film og bilder, og den ene av jentene skal filme det hele for å gjøre fornedringen ennå mer total. Nærvøs som ei skremt katte ringer jeg på hos Gunn der vi har avtalt å holde hus for helgen.

Jeg ringer på, og døren lukkes opp. Som avtalt setter jeg selv på meg bind for øynene før jeg går inn. Jeg kan likevel fornemme de 3 jentene’s granskende blikk og kjenner snart deres lette kjertegn da de lekende og utforskende tar på meg. ”Velkommen til oss lille krek” hører jeg en stemme som sier. ”Nå skal vi virkelig kose oss jenter”, fortsetter hun hovmodig. ”Fra nå av snakker du bare når du blir snakket til, og du har å gjøre som vi befaler”, sier hun. Jeg bare nikker samtykkende mens jeg svelger tungt og lurer på om dette egentlig var noen god ide.

”Du kan begynne med å kle av deg”, kommanderer en av de andre jentene. Jeg gjør som jeg får beskjed om og står til slutt splitter naken framfor damene, fortsatt med bind for øynene. ”Bøy deg ned og slikk skoene og bena våres”, er neste kommando. Jeg gjør som jeg får beskjed om, og samtidig som jeg utfører min plikt og slikker skoene og bena deres grundig, fortsetter kvinnene å ta på meg og utforske kroppen min med fingrene sine samtidig som de diskuterer byttet sitt i en heller nedlatende tone.

”Nå kan du ta av deg bindet for øynene og sette deg på den stolen der”, blir det kommandert. Jeg gjør som det blir befalt, og kan nå for første gang se de 3 fristerinnene ved selvsyn. De setter seg i en halvmåne rundt meg med en meters avstand fra meg. Den ene er en meget flott, blond og slank dame. Hun har satt det lange håret stramt bak i hestehale, og har på seg en hvit bluse, dressjakke og slips, matchende bukser og briller. Marie het hun visst og kunne være midt i 20 årene.

Den andre kvinnen, Gunn, har noe mer kvinnelige former med store pupper og er kledd som en dame i en utringet kort kjole, sexy strømper med strømpeholdere og høye sko med ennå høyere hæler. Gunn hadde også langt, men mørkt hår og ett nydelig ansikt. Jeg ville tippe hennes alder til rundt 30 år.

Cecilie var ei nydelig jente i siste halvdel av 20 årene. Hun var blond med en moteriktig frisyre og var kledd i en kort, sexy topp som viste frem mye mage, og ett kort jeans skjørt med stormaskede fishnet strømpebukser under og høyhælede sko også hun. Det var hun som hadde startet som fotograf.

”Runk for oss!” sier Cecilie mens hun fniser og skåler i vin med de andre jentene. Jeg hadde også fått ett stettglass, men mitt var tomt. Jeg begynner motvillig å runke, og kjenner at jeg rødmer og skjemmes. ”Kom igjen nå. Runk til det går for deg. Vi vil se at du får orgasme”, fortsetter Gunn, og jeg har bare å gjøre som jeg blir befalt uansett hvor flaut det måtte være.

Mens jeg sitter og napper i løken sitter jentene og skåler og skravler som bare jenter kan, nesten som om de ikke enser meg i det hele tatt, men blikkene deres følger stadig med på utviklingen. Da det er like før jeg kommer retter Marie frem det tomme glasset og ber meg sprute i det. Jeg gjør som jeg blir fortalt og sender satsen i glasset. Da bøyer Marie seg frem og tar pikken min i munnen og suger meg helt tom, før hun spytter det ut i glasset igjen. Også de andre jente spytter i glasset, og kommanderer deretter at jeg skal drikke det.

Fy Faen så ekkelt! Drikke sin egen kalde sæd som de har spyttet i. Hvor nedverdigende kan det bli? Jeg gjør motvillig som jeg får beskjed om, og for å gjøre det hele ennå mer pinlig kommenterer damene nå mitt inskrumpede lem og ler av meg. Mens jeg svelger sæden min tar Gunn glasset og samler de siste dråpene med fingeren sin og passer på å gni dråpene godt utover leppene og haka mi. Deretter kysser hun meg for å sjekke at jeg har svelget alt. Det har jeg selvfølgelig ikke, og hun suger nå til seg restene før hun på ny mater meg med min egen sæd slik en fuglemor mater ungene sine.

”Se her. Svelg denne!”, får jeg beskjed om og blir gitt en liten tablett. Jeg svelger den og jentene finner nå frem bleier til meg. Jeg har tydeligvis fått en tablett med lakserende effekt. Det tar en god stund før noe skjer, men da jeg begynner å bli klar for toalettet får jeg beskjed om å sitte rolig mens jentene duller med meg og synger barnesanger for meg mens jeg regelrett driter meg ut. Selv når det tyter ut igjennom bleiene gir ikke jentene seg og jeg må fint finne meg i å gjøre mitt fornødende i alles påsyn. Jeg har nok aldri før kjent meg så ekkel og skitten som nå.

Når tarmen er tømt får jeg gå på badet og ta av bleien og vaske meg. Selv dette må jeg finne meg i å gjøre fremfor damene. Når jeg tror jeg er ferdig å vaske meg tar jentene over og skrubber ræva mi skikkelig til den nesten blir sår. Så drar de frem barberhøvvel og skum og barberer bort hvert minste hårstrå i rumpa og i skrittet på meg. Alt skal bort, og når de er ferdige fremstår jeg som ei riktig barnerumpe med glatte baller og glattere ræv. Selv skjegget i ansiktet må bort.

Jeg skjønner fort at fornedringens timer på langt nær er forbi. Nå har de funnet frem nylonstrømpebukser som jeg må ta på meg. Tynne gjennomsiktige strømpebukser uten kile først, og deretter fiskenett strømpebukser utenpå. De finner også frem noen høyhælede sko som jeg må ta på, og begynner nå å sminke meg med leppestift, mascara, rouge og alt som hører til. Falske øyevipper og negler blir pålimt og lakket, og øyenbryn blir nappet. Marie fyller litt vann i 2 ballonger, finner frem en frekk BH som hun tar på meg og fyller den med ballongene. De finner frem en langhåret blond parykk som de limer på hodet mitt og jåler meg til med store øreheng og kjeder. Så får jeg på meg en utringet kjole som avsluttes i knehøyde.

Damene nyter selvfølgelig dette. Endelig har de fått en gutt de kan sminke og jåle til og som ikke kan protestere. De rett og slett storkoser seg og er tydelig fornøyde med resultatet. Når jeg får se meg selv i speilet er det ingenting som minner om en dominent mann, og jeg blir selv forskrekket over hvor flott jeg egentlig var blitt som kvinne. Nå gjenstår det for damene å lære meg å gå på de høye skoene og å føre meg som en kvinne, en oppgave som de selvsagt nyter hvert sekund av.

Plutselig ringer det på døren. Det er Gunn som har bestilt mat, og selvfølgelig er det jeg som må åpne døren og ta imot leveransen. Jeg trenger nok ikke si hvilken reaksjon jeg får av budet da jeg står der som en nydelig kvinne med bass stemme. Nok en sviende fornedring og nok en seier for damene. Jeg tar med meg maten inn og skjenker vin i glasset til jentene. Vi spiser og koser oss alle sammen og Marie og Gunn begynner å flirte med hverandre.

Når vi har spist opp får jeg beskjed om å gå og legge meg på den store dobbeltsengen. Der blir jeg bakbundet på armer og bein og får en ”gag” i munnen. Jeg er nå helt låst og kan ikke bevege hverken armer eller bein og har heller ikke mulighet til å bevege tunge og lepper. Gunn og Marie kryper opp i sengen til meg og begynner å kose med hverandre. Meg driter de fullstendig i. De er nå kun opptatt av hverandre og jeg er bare en byllt som ligger i sengen sammen med de og som får se alt de gjør i nærsyn. Selv får jeg bare nesten utilsiktede og sporadiske kjærtegn, og blir ofte klemt mellom dem.

Gunn drar ned buksene til Marie og drar den sorte blondetrusen hennes til side. Hun begynner å slikke fitta hennes grådig og jeg kan bare nyte synet samtidig som pikken vokser under 2 lag med trange nylonstrømpebukser. Dette ser selvfølgelig jentene også og må selvsagt kjenne på den voksende kukken min, noe som skjærper tilstanden vesentlig. Men det er altså ikke jeg som er sentrum for oppmerksomheten nå. Marie og Gunn slikker og suger på hverandre i 69’ern og jeg kan bare nyte synet helt ute av stand til å delta hverken med meg selv eller med de. De har begge fortsatt det meste av tøy på, og Marie tar nå av seg trusa og finner frem en strapon dildo. Hun har fortsatt på seg bluse og slips, dressjakke og nylonstrømper og er litt av ett syn! Hun styrer nå dildoen mot fitta på Gunn og kjører den hardt i henne. Gunn legger hodet mellom benene på meg slik at hun puster tungt og stønner mot pikken min hver gang hun mottar ett støt av pikken til Marie. Jeg blir så kåt av dette at jeg kan skrike, men bundet og kneblet er det ikke mye jeg kan gjøre.

Gunn begynner omsider å bite lett i ballene mine utenpå strømpebuksen min. Med sine skarpe negler tar hun tak i den sorte nylonstrømpebuksen og river den opp i skrittet slik at pikken og ballene mine delvis slipper fri. Men bare delvis. Jeg har jo fortsatt fiskenett strømpebuksen utenpå og de tynne trådene i denne borer seg nå inn i det bankende lemmet mitt. Det er så jævla vondt og samtidig så forbannet pirrende og godt. Bedre blir det heller ikke av at jeg nå kjenner Gunn’s varme pust og våte tunge som sakte glir runt på ballene og pikken min mens jeg ser Marie som dryler plastpikken i henne bakfra i stort tempo. Gunn tar seg likevel god tid og gjør en grundig jobb med munnen sin og slikker meg pirrende i anus til jeg holder på å bli gal. Da det går for Gunn har hun pikken min i sin munn, og det er like før det går for meg igjen også, men bare nesten. Det er nok ikke min tur ennå.

Nå gir Cecilie fra seg kameraet til Gunn og bytter plass med henne i sengen. Cecilie slipper meg løs og tar ut knebelen fra munnen min, og jeg får summet meg litt før jeg på ny blir bundet. Denne gang med bena i V-stil og armene knytt til hvert sitt ben. Deretter kryper Cecilie bak meg, tar tak i hodet mitt og kysser meg før hun med myk stemme sier at nå er det min tur. ”Nå skal du faen meg få fyllt opp guttefitta di en gang for alle”, sier hun og nikker mot Marie som står mot oss med plastpikken truende i retning av meg. ”Vent litt”, sier Marie. ”Først skal han få smake restene av Gunn”, sier hun og kommer mot meg. Hun kjører pikken hardt og dypt inn i munnen på meg og jeg blir tvunget til å suge den forbanna plastpikken uansett om jeg vil eller ikke. At den var hvit av Gunn’s halvt inntørkede safter gjorde det jo ikke akkurat mer inbydende å sutte på den, men hvilke alternativ har jeg i denne possisjonen?

Når Marie er fornøyd forflytter hun seg nedover på sengen og setter seg fremfor ræva mi som nå ligger blottet mot takhimmelen. Hun finner frem litt glidemiddel som hun smører inn dildoen med og så gnir hun litt mot anushullet mitt. Livredd ser jeg med skrekk og gru på at hun gjør seg klar til å kjøre kjeppen inn i ræva på meg. ”Forsiktig!” sier jeg. ”Hold kjeft ditt krek”, sier hun. ”Jeg kan ikke huske å ha bedt deg om å prate”, fortsetter hun, mens hun rapper meg over baken som straff for å ha snakket. Cecilie bøyer seg mot meg trøstende og hvisker ømt i øret mitt: ”Ikke vær redd. Dette går bra. Jeg har blitt tatt i rumpa flere ganger jeg. Det er ikke så vondt som det ser ut til. Det er værst første gangen…” – Som om dette var noen trøst… Cecilie fortsetter å egge meg med sin rolige og sexy stemme, og kjærtegner meg mens hun ber Marie om å pule meg!

Marie er ikke sein å be og setter dildoen mot rævhullet mitt og kjører den målrettet inn i meg. Jeg holder på å sprenges og skriker ut, bare for å bli straffet med at Marie slår meg hardt over baken flere ganger. ”Hold kjeft ditt krek. Du er nok tøffere når det er du som rævpuler damene”, flirer hun…

I jevnt tempo puler hun meg mens Cecilie fortsetter å snakke gris til meg og pepper Marie til å pule meg alt hun kan. Gunn kommer også nærmere. Dette skal hvertfall godt dokumenteres både på bilder og film. Cecilie trekker omsider opp det korte skjørtet sitt og setter seg over meg og befaler meg å slikke fitta hennes. Mens hun sitter slik tar hun fatt i pikken min og begynner å runke den. Slik holder vi på lenge før Cecilie reiser seg og vender seg mot pikken min og suger meg samtidig som Marie fortsetter å pule meg i ræva .

Marie har øket tempoet betraktelig og banker plastpikken hardere og hardere i ræva på meg samtidig som Cecilie suger meg som en Gudinne. Da det går for meg tar hun hele satsen i munnen, vender seg mot meg og mater meg med den. Nok en gang må jeg svelge min egen sæd. Hun sparer også litt som hun deler med Marie da de 2 jentene møtes i ett dypt kyss. Selv ligger jeg bare å skjelver etter den voldsomme orgasmen. Da jeg blir satt fri fra tauene som har holdt meg på plass og forsøker å reise meg for å gå på toalettet, ramler jeg gang på gang. Skjelven i knærne etter den voldsomme behandlingen, og på høyhælede skor att på til, har jeg ingen sjanse til å gå normalt, og jentene får seg nok en hånlig latter. Jeg har nok aldri blitt så ydmyket noen gang.

Sexmoter

Sjekk også

Første gang på julebord

Første gang på julebord Jeg var 19 år og skulle på julebord der jeg jobbet. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.