lørdag , 6 november 2021
Forside / Analt / Tone
Det fra før trange rumpehullet hennes snøret seg sammen om min kuk, Tone spente alle sine muskler, og skrek: jeg kommer, jeg koooommmeeerr.

Tone

Tone

Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent kledd, og nesten alltid i skjørt. Forelsket? Jo da, jeg hadde lyst på henne. Hun var nesten to år eldre enn meg, og midt i 40 åra når dette skjedde.
Jeg var ute å gikk i skogen. Det var om våren, og litt vått. Jeg så Tone på lang avstand, hun kom gående raskt opp bakken. ”Hei”, sa jeg da hun kom nærmere. ”Hei”, svarte Tone blid som alltid.

Vi pratet litt om været, skolen, skogen om våren, og litt sånn, da hun brakk en liten kvist av et tre. ”Skal du få ris når du kommer hjem nå?”, tullet jeg. ”Jeg vil heller ha ris her ute i skogen” svarte Tone. Hva! Sa jeg. ”Vil du”? Bad Tone og rakte meg kvisten. Jeg ble helt stum, det strammet i buksene, og ikke mindre av synet av Tone. Overtrekksbuksene strammet rundt de brede hoftene og lange lårene hennes. ”Vi får gå bak kollen der” stammet jeg fram, og pekte med kvisten. Tone gikk lydig foran. Jeg visste fra før at det lå et veltet tre bak der. ”Du får bøye deg over denne” sa jeg til henne, og tone gjorde som jeg sa.

Jeg trakk ned buksen hennes, og der.. under var det bare en liten string, som gjemte seg i rumpesprekken. Rumpa var ikke så stor som den kunne virke med klær på, rent sexy virket den. Ikke så blek heller som man skulle tro, og litt grov i huden. Bar den kanskje litt preg av å ha blitt riset før? Jeg trakk stringen ned også. Den hadde en antydning til våt flekk strategisk plassert litt lenger framme. Slik lot jeg henne ligge mens jeg brakk noen flere kvister, og samlet til et ris. Så gikk jeg bort til henne, hun hadde skrevet litt ut, jeg så fitta hennes og innsiden av lårene bakfra. Jeg stillet meg mellom bena hennes og lot riset falle.

Tone hylte rett ut. Jeg smekket den ene rumpeballen, og så den andre. Tone skrek og hikstet. Jeg ble veldig kåt, og riste henne lenge og hardt, mens Tone skrek og hylte. Jeg pisket i vei, og rumpen til Tone ble rødere og rødere. Tone skrek hesere og hesere. Til slutt bad hun med hes stemme: ”Å ÅÅÅ du må pule meg”. Jeg var så kåt at det trengte hun ikke å be om en gang til. Jeg slo to harde rapp å på hver rumpeballe, så kastet jeg riset, og trakk av meg jeansen. Trusa gikk fort samme veien, og den store stive kuken min pekte mot rumpa hennes. De fant fort veien inn i den varme, våte, og aldeles herlige… fitta til Tone. Tone kom med noe som minnet om et kåt vrinsk, for min del hadde jeg nok aldri vært så kåt som av å kjenne lårene og rumpa til Tone mot min mage og mine lår, og det å virkelig pule Tone som jeg hadde ønsket så lenge. De rødpiskede rumpeballene lyste mot meg, og jeg pulte den kliss våte fitta hennes med lange seige drag. Jeg var kåt, og det var deilig å pule, men enda var jeg langt unna noen orgasme.

Tone var også veldig kåt, og var vel nærmere de store høyder enn jeg var. Jeg trakk kuken helt ut. Den klissvåte rosa fitta lyste mot meg. ”ÅHÅ pul meg mer” bad Tone. ”Vær så snill”. Jeg tok opp riset, og varmet rumpeballene hennes med ytterligere 10 rapp. Hun jamret seg, men mer av kåthet enn av smerte. Jeg brettet rumpeballene hennes til side, og slikket fra fitta og oppover mot rumpehullet. Tone stønnet og hikstet. Jeg samlet mye spytt i munnen, og masserte det rundt rumpehullet med tunga, og tungepulte rumpa hennes så dypt jeg klarte. Det var ganske trangt, men etter hvert ble det mykt rundt kanten, og tunga smatt inn. Jeg tok hele handa og masserte fitta hennes så hun ynket seg, Samlet mye av hennes fittesafter, og presset en våt finger inn i rumpa hennes.

Tone kom med et hest auuu… Den stive kuken min lengtet etter rumpa hennes, og jeg presset på. Jeg måtte presse atskillig hardere enn i fitta, men pga spyttet klarte jeg det ganske snart. Hodet smatt inn, og jeg presset den lange staven så lang inn den gikk. Det var så trang at det holdt på å gå for meg, og et au, et åhå, og nesten et faen, kom fra Tone. Jeg stakk fingeren ned i fitta hennes, og gned rundt og over clitoris. Tone stønnet hest, og beveg seg under meg.

Å herregud, den deilige rumpa vugget under meg, og jeg beveget meg i motfase. Nå ble hun knullet hardt. Hun ristet og skalv, skrek og jamret, jeg holdt henne fast, og pulte rumpa hennes. Det fra før trange rumpehullet hennes snøret seg sammen om min kuk, Tone spente alle sine muskler, og skrek: jeg kommer, jeg kommer, jeg koooommmeeerr” Jeg tenkte, du skal nok få mer, du skal få alt jeg har, men jeg klarte ikke mer, jeg skrek, og ropte, presset henne inntil meg, og fylte rumpa hennes med all den sed jeg hadde innabords. Jeg seg sammen, alle kreftene forsvant et øyeblikk, og jeg ble liggende over henne i lyngen.

Det freste i rumpa til Tone når mye av seden kom ut igjen. Å ”hun sa navnet mitt”,”det gikk for meg, med kuken din i rumpa mi, det er det herrligste jeg har kjent” ”Så du er ikke sint altså”? Spurte jeg. ”Nei.. ” svarte hun litt nølende. Vi kledde på oss, og gikk sammen nedover mot byen. Da vi kom til Tones hus, sa jeg ha det til henne. Da pekte hun på meg og sa: ”Det gjør vondt, både inni rumpa og uten på, jeg skylder deg en alvorlig omgang på blanke messingen, jeg ringer når det blir aktuelt” Så gikk hun inn. Jeg møtte henne på jobben dagen etter. Da var hun akkurat som før. Ingen ting var å verken se eller merke på andre måter, men jeg visste at hun hadde en hemmelighet, og det hadde jeg også.

Sjekk også

Kuken din inn i rumpen min

Kuken din inn i rumpen min : Men nå har vi pirret hverandre lenge på …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *