søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / En ukjent side – XFiles

En ukjent side – XFiles

En ukjent side – XFiles :

Onkel hadde en flott hytte. Den var både stor og moderne, samtidig som at den så riktig gammeldags ut. Jeg var sjeleglad for å ha blitt invitert hit sammen med han og sønnen hans, Lars. Bort fra byliv og mas og alle problemer. Her koste vi oss med mat og vin og spill og sang. Et par vitser på min bekostning som eneste jente ble det jo så klart. Jeg opplevde det som litt ekkelt i starten, men ble fort ”en av gutta”.

Denne historien startet dog ikke før onkel ble brått syk. Han fant ut at han var nødt til å reise ned til sivilisasjon og kontakte lege. Han ville ikke ødelegge ferien vår så han lot oss være igjen der oppe. Det var mer enn nok mat og andre goder så det var ikke oss imot. Onkel reiste av gårde med Lars, hvorpå Lars kom tilbake med bilen etter litt og fortalte at onkel hadde tatt toget hjem igjen pga. en infeksjon i magesekken. Ingenting farlig, bare ubehagelig.

Jeg og Lars hygget oss videre som vi hadde gjort før, med brettspill og turer i skogen og filmer på kvelden. Etter hvert begynte vi nesten å glemme at vi var i slekt og jeg kunne finne på å krabbe inn i armkroken hans når vi så på film, eller at vi gav hverandre vennskapelige massasjer og lignende. Det falt meg ikke en gang inn at det kanskje lå en seksuell spenning mellom oss før jeg lå i armkroken hans og skulle stjele fjernkontrollen fra fanget hans og oppdaget at det bulte litt ekstra fra buksa hans. Jeg lot som at jeg ikke la merke til noe og bare fortsatte som før, men tanken satt fast i meg resten av kvelden og den natten. Først tenkte jeg at det hele var ganske ubehagelig, men det var en ny, ukjent del av meg som begynte å fantasere om å ligge med han i forskjellige settinger. Sånt skulle jo ikke skje. Det var moralsk forkastelig og samtidig herlig pirrende.

Jeg har ofte tatt meg selv i å fantasere om ting som er tabu og/eller farlig på en måte. Fremmed mann på gata som overrasker meg i en bakgård og tar meg bakfra uten at jeg noen gang ser ansiktet hans, en gruppe gutter på fest som binder meg fast til et bord og gjør som de vil med meg, ligge med en eldre mann, ligge med en eldre kvinne og en hel del andre ting som var spennende i hodet, men som jeg mest sannsynligvis aldri ville funnet på å finne meg i i det virkelige liv. Jeg syntes det var spennende å skyve grenser i det virkelige liv også, men ikke så radikalt. Jeg eksperimenterte med stillinger og hadde forsøkt alt fra analsex med en tidligere kjæreste, til jentesex med en venninne. Og jeg hadde enda til gode å finne noe som gjorde at jeg følte meg utilpass.

Men nå lå jeg altså her og fantaserte om å ligge med en slektning, og kjente hvordan det bruset i kroppen min av tanken. Jeg fikk ikke sove. Jeg lå og stirret i taket og til slutt smøg jeg en hånd ned til skrittet mitt. Jeg måtte løse ut spenningen i kroppen min. Jeg håpet intenst på at Lars ikke skulle høre meg ettersom han lå i rommet ved siden av og lot det stå til. Jeg måtte dekke til munnen med puta for å ikke lage for mye lyd og når jeg kom så var orgasmen så sterk at jeg så stjerner etterpå. Jeg ble liggende og hive etter pusten en liten stund før jeg omsider sovnet inn.

Neste dag var jeg i starten litt bekymret for at Lars hadde hørt meg, men han oppførte seg ikke på noen måte annerledes enn før og jeg trakk beslutningen om at hemmeligheten min var trygg. Dette var den nest siste dagen vår og vi fylte den med mye av det samme som før. Vaskingen kunne vente til i morgen. Selve dagen var litt kjedelig og jeg merket at jeg begynte å glede meg litt til kvelden kom igjen. Da skulle jeg nok gi meg selv en ny slik stjernedryssende orgasme.

Kvelden kom og til slutt ble klokken nok til at jeg fant det for godt å legge meg. Denne gangen ville jeg dog vente med å fingre meg selv til jeg hørte at Lars snorket slik at jeg ikke skulle trenge å være så redd for å bli avslørt. Jeg ble liggende stille mens jeg fantaserte videre om å ligge med han mens jeg lå der og ventet på å høre snorkelyder og ble mer og mer tent der jeg lå. Jeg begynte å få problemer med å holde hendene over dyna og ble utålmodig der jeg lå. Jeg la meg over på siden, fast bestemt for å vente. Jeg ble også nødt til å legge halve kroppen min utenfor dyna for under dyna begynte det for alvor å bli varmt. Derfor stakk ryggen og rumpa mi ut mens jeg lå med bein og armer innunder dyna. Med nattkjolen min kjente jeg et lite trekk blåse kjølig opp under og lindret heten der nede, men da slo det meg at jeg ikke hadde noe vindu oppe. Jeg hørte et knirk og ble liggende mysende stille. Døra hadde glidd opp. Den knirkelyden var ikke til å ta feil av. Det er noen i rommet!

Jeg ble liggende helt stille. Delvis frosset av skrekk og delvis nysgjerrig på hvem dette var. Kunne det være Lars? Det var ingen lyder å høre fra rommet hans i alle fall. Hva gjorde han på rommet mitt nå? Spionerte han i håp om å få en reprise fra i går? Jeg hørte ham komme lenger inn i rommet og til slutt satte han seg ned på sengekanten min ved meg. Jeg kunne høre han puste tungt gjennom nesa. Hjertet mitt raste av gårde og jeg måtte kjempe for å ikke lage lyd ved å fukte leppene mine. Plutselig kjente jeg en hånd forsiktig berøre meg på låret. Det var som om hjertet mitt hikstet, men jeg lagde ikke en lyd. Jeg bare lå der og lot som at jeg sov. Jeg hørte Lars hviske ”Sover du?” men jeg svarte han ikke. Delvis fordi jeg kjente at denne ukjente delen av meg ville se hvor dette gikk hen, delvis fordi jeg ikke turte å si noe. Jeg var som frosset av skrekk, overraskelse og nysgjerrighet på en gang.

Lars prøvde seg igjen med et litt høyere ”Er du våken?” mens han la hele hånden sin på skulderen min. Jeg holdt tyst. Jeg kjente hånden hans gli med fingertuppene nedover armen min og videre nedover siden av kroppen min. Han gled fingrene over hofta mi, over låret mitt, ned mot rumpa mi og videre opp armen min igjen. Munnen min åpnet seg og jeg begynte å puste litt tyngre. Som for å vise han at jeg sover tungt samtidig som at jeg likte det han gjorde. Det var utrolig utfordrende å late som at man sov tungt samtidig som man oppfordret til at han skulle fortsette.

Han strøk meg over den tilgjengelige delen av kroppen min en liten stund. Pirret meg til jeg nesten sprakk. Plutselig brøt hånden den banen den hadde fulgt en stund og gikk fra skulderen min og ned mot den ene puppen min. Han kilte meg forsiktig rundt nippelen med fingeren. Den knoppet seg opp med umiddelbar virkning. Han ble litt mer modig nå. Han strøk fingrene over kløfta i nattkjolen min og over puppene mine. Pusten min ble tyngre nå. Omsider turte han å smyge forsiktig, forsiktig en hånd inn i kløfta mi og legge en hånd over en av puppene mine. Han klemte forsiktig til og et lite sukk kom ut av meg. Han stanset helt og jeg kunne nesten høre hjertet hans gjøre et hopp. Han trakk til seg hånden sin igjen, forsiktig og jeg merket at han reiste seg. Skulle han feige ut nå? Det måtte han ikke. Hva kunne jeg gjøre? Jeg kunne ikke ”våkne” heller.

Jeg vred kroppen min over på rygg med et lite sukk igjen og passet litt ekstra godt på å bli liggende i en litt forførerisk stilling, med det ene beinet løftet litt til siden slik at han kunne se opp under den litt korte nattkjolen min hvis han virkelig ville det. Han falt for åtet. Heldigvis. Jeg hørte han stanset på gulvet der. Han ble stående stille litt. Han forsøkte å hviske navnet mitt igjen, men jeg hadde ingen planer om å svare. Jeg hørte hvordan han listet seg tilbake til sengen min igjen og jeg måtte kjempe for å ikke smile. Han satte seg ned igjen og tok til å begynne å stryke meg over magen og armene igjen før han tok til å fortsette å stryke og småklemme på puppene mine. Et lite sukk kom ut av meg igjen, men denne gangen stanset han ikke.

Etter å ha gått grundig igjennom puppene mine kjente jeg hvordan en lett hånd løftet på nattkjolen min der nede. Han tittet opp under nattkjolen min. Jeg visste innen nå at trusa mi var nødt til å være gjennomvåt og det kom han til å se nå. Jeg kunne nesten ikke vente med å finne ut av om han kom til å gjøre noe med det. Og ganske så rett. Jeg kjente en hånd gli sakte opp under nattkjolen min og opp til fitta mi. Han strøk en finger forsiktig ned over sprekken min utenpå trusa. Et nytt sukk kom fra leppene mine. Han fortsatte å stryke fingeren opp og ned utenpå mens jeg sukket av velvære med javne mellomrom. Han ble mer og mer modig. Han løftet på nattkjolen og dro den litt opp over magen min slik at han hadde fri utsikt. Jeg kjente hvordan han forsøkte å løfte på trusa og få den til sides. Jeg tok et sukk og bevegde det ene benet mitt sakte mer til siden så han kunne komme bedre til, samtidig som jeg beveget den ene hånden min over den ene puppen min. Om han ikke trodde at jeg fikk en våt drøm av det han gjorde med meg innen nå hadde jeg tatt helt feil om han.

Jeg kjente hvordan han gled en finger langs siden av trusekanten min og løftet den til sides. Mens trusekanten var holdt til side kom det enda en finger som skled opp og ned i sprekken min. Jeg sukket dypt igjen. Han fortsatte forsiktig sånn inntil han skled en finger opp og inn i meg. Nok et sukk. Det begynte å bli vanskelig å kontrollere både stemme og handlinger. Det tok ikke mange gangene med at fingeren hans skled ut og inn av meg før han dristet seg til å bruke enda en finger. Sakte, men sikkert nærmet han seg til at han regelrett fingerpulte meg. Sukkene mine hadde gått over til små stønn innen nå. Det var ingen vei utenom. Jeg spredte beina enda mer, fremdeles på en måte som kunne tilsi at jeg drømte, men hvorvidt han trodde på meg nå lenger er ikke godt å si. Bare en ting var sikkert, jeg skulle ikke ta sjansen på å ødelegge dette ved å vise ham at jeg var våken.

Plutselig trakk han fingrene til seg igjen. Jeg ble skuffet. Jeg nærmet meg orgasmen med stormende skritt. Jeg måtte vente til han hadde gått nå før jeg kunne fullføre. Men han reiste seg ikke fra sengekanten med det første. Og han satt ikke stille heller. Han drev med noe. Jeg gløttet et øye forsiktig, så forsiktig opp for å prøve å se om jeg kunne se noe i rommet gjennom en bitteliten sprekk i øyet. Og jeg holdt på å reise meg i sengen av sjokk. Han kledde av seg. Han kledde seg naken faktisk. Planla han å ha sex med meg mens jeg sov? Var det egentlig verre enn det han alt hadde gjort? Kunne jeg finne meg i å ha sex med en fetter? Igjen tvang den ukjente siden av meg til å holde meg i fatning. Jeg fortsatte å ligge der stille, urørlig, med beina godt spredd og en hånd på puppen. Jeg åpnet en bitteliten sprekk i øyet igjen for å se om jeg kunne se hva han drev med. Han runka. Han satt der og studerte kroppen min mens han runka. En del av meg ble litt skuffet. En del av meg ønsket å få pikken hans dypt inn i meg. Jeg lot som at jeg sukket i søvne igjen og beveget den ene hånden min nedover magen sakte og ned i trusa mi. Jeg sukket igjen mens jeg så døsig som jeg kunne få bevegelsene gned meg litt på fitta igjen, før jeg bestemte meg for et sjansespill og rullet over på siden slik at ryggen min pekte ut i rommet. Jeg passet samtidig på at rumpa mi skulle stikke godt ut.

Jeg håpet intenst på at han skulle ta invitasjonen, og alt tydet på at han gjorde det. Jeg merket hvordan han beveget seg ned på langsiden av sengen og jeg kjente hvordan to klåfingrede fingre tok et lett tak i trusa mi og dro den forsiktig ned lårene mine. Så kjente jeg at han la seg ned bak meg og hvordan han geleidet den knallharde pikken sin mot fitta mi. Han la den inntil og begynte sakte og forsiktig å presse seg inn i meg. Først når hodet hans smatt inn i meg og et lite gisp falt fra munnen min slo det meg egentlig at jeg har krysset en av de største grensene jeg noen gang har krysset. En slektning av meg har sex med meg og jeg gjør ingenting for å stanse det. Pirringen tok overhånd. Det var så spennende at jeg klarte ikke holde noe inne. Jeg fortsatte å late som at jeg sov, men det var verdens dårligste skuespill. Jeg stønnet og ynket meg jo lenger inn i meg han trengte seg og til slutt når han hadde fått inn hele pikken sin begynte han å skli ut og inn av meg igjen. Jeg konsentrerte all min makt om å ikke snu meg for å råkline med han og sette meg skrevs over han og ri han hardt og lenge til solen stod opp. Hvert 5 sekund måtte jeg kjempe ned lysten til å gjøre noe med han. Mens han knulla meg i skje spratt det inn fantasier om hvordan han løftet meg opp mot veggen og klemte kroppen min mellom veggen og sin egen kropp mens han knulla meg hardt. Jeg fantaserte om at han tok meg i doggy og til og med i rompa.

Nå nektet jeg å tro at han trodde jeg sov. Han hadde en hånd om den ene puppen min som han klemte og masserte mens han knulla meg hardt og godt. Jeg kom ut med høylytte stønn og ynk for hver gang han presset inn pikken sin dypt inn i meg. Omsider var det umulig å kontrollere det lenger. Jeg trakk til meg rumpa og i en superfart fikk jeg veltet han over på rygg. Jeg støttet meg på skuldrene hans og sa ingenting. Han så forskremt ut og så ut som at han jobbet med å finne på noe å si. En unnskyldning eller hva nå enn det skulle vært. Jeg ville ikke høre det. Jeg ville bare bli fylt opp innvendig og det med en gang. Før han rakk å si noe som helst sparket jeg av meg trusa og dro av meg nattkjolen. Jeg tok tak i hendene hans og førte dem opp til de nakne puppene mine mens jeg satte meg skrevs over pikken hans. Jeg tok tak i pikken og satte den på plass før jeg skled ned over han. Kjente hvordan han trengte inn i meg på ny og jeg startet å bevege meg opp og ned over han. Jeg stønnet og peste mens jeg endelig gav utslipp for alt. Jeg lente meg over han og kysset han dypt og intenst mens jeg fortsatte å skli han ut og inn av meg. Hendene hans var over hele kroppen min og hjertet mitt ville på skogstur på egenhånd.

Jeg steg omsider av han og stilte meg på alle fire. Bad ham så sårt om å trenge seg inn i rompa mi. Ville føle ham på alle måter. Gjøre tabuet så fullkomment som mulig. Han stilte seg ivrig bak meg og trykket pikken sin inn i fitta mi en gang for å smøre til før han plasserte pikken ved rumpa mi og presset på. Det gikk trangt, men han smatt inn. Jeg stønnet ut og han presset seg videre inn. Før han trakk seg ut igjen og begynte gradvis å presse seg stykkevis lenger og lenger inn. Det tok ikke lang tid før han stod der og pulte meg like hardt i rompa som han hadde gjort tidligere. Jeg støttet opp kroppen min med en hånd og fingret meg selv med den andre. Ekstasen i kroppen min gav meg skjelvninger i haka.

Det tok ikke så veldig lenge før han antageligvis ble lei dette og trakk seg ut av meg. Han dyttet meg over ende på senga og la seg ned over meg. Han spredde beina mine langt til sides ved å ta armene sine på innsiden av beina mine og støtte seg opp på hver sin side av meg. Han siktet inn med pikken sin og presset seg helt til bunns i meg. Jeg ropte ut et vellystent stønn og bad ham sårt om å knulle meg hardt. Han lystret. Han knulla meg så godt noen kunne gjøre. Pungen han klasset mot meg og senga smalt i veggen. Jeg nærmet meg orgasme og ropte ut til han at hvis han stoppet nå kom jeg til å slå han sønder og sammen. Han holdt peisen og enda jeg ikke trodde det var mulig knulla meg fortere og fortere. Stjernene smøg seg inn i rommet, øynene mine ble tårevåte, jeg ristet i kroppen og ropte ut i nytelse mens jeg brettet beina mine rundt ham og tok hendene mine på rumpa hans og presset han hardt inn i meg. Han stønnet ut og som i et eventyr for vel voksne kom han likt med meg. Jeg kjente hvordan han fylte meg innvendig med den varme spermen sin og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Den perfekte endelse. Han trakk seg ut igjen av meg og sa ingenting. Han plukket opp klærne sine og trasket ut av rommet igjen. Jeg sa heller ingenting. Bare sovnet inn der jeg lå. Naken, sliten, våt av svette og utrolig fornøyd.

Sexmoter

Sjekk også

Jeg og Søss del 1-2 – XFiles

Jeg og Søss del 1-2 – XFiles : Jeg og min søster har alltid hatt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.