søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub

Jobbsex

Jobbsex

Etter å ha vært singel i nærmere ett halvt år, må jeg innrømme at jeg hadde begynt å leke med tanken på å «slippe litt opp» når det gjaldt prinsipper og kriterier som jeg hadde satt meg når det gjaldt menn. Jeg har en jobb som gir meg mye kundekontakt, og det jeg skal fortelle om skjedde mellom meg og en kunde.

En ung mann var inne på kontoret mitt, han var mye mer «alternativ» enn hva jeg, som er en meget konservativ jente, er…… Baggy bukser, halvlangt blond hår og minnet meg mest om en «surfegutt». Jeg kjente at han hadde effekt på meg med det samme han kom inn døren, og jeg kan ikke huske så mye av den seriøse delen av møtet, men derimot alt av det resterende.

Han la merke til at jeg ikke gav han den oppmerksomheten når det gjaldt saken sin, og spurte meg bare rett ut «hvor jeg var»? Vet ikke hvor det det kom, men jeg svarte: » nært den deilige kroppen din» Han smilte, kom bak pulten til meg å begynte å massere skuldrene mine….. mer skulle der ikke til, jeg kjente at det begynte å skje ting i kroppen på meg og jeg ble kjempekåt!! Han kysset meg i nakke, bet meg i øret å spurte om vi skulle låse døren. På dette tidspunktet var jeg så klar for han at jeg fikk låst døren og nærmest kastet meg over han.

Han hadde en kropp som en gud, og pikk som jeg bare måtte ta i munnen. Jeg tirret og slikket på pikken og ballene, mens jeg tok på han på alle plasser jeg kunne rekke over, jeg var nå så kåt at jeg kjente jeg ble bløt nedover lårene mine da jeg går i skjørt og stay-up strømper på jobb, men bruker aldri truse.

Han tok tak i håret mitt å dro ansiktet mitt opp til sitt, og gav meg ett langt kyss før han løftet meg opp på pulten. Dro skjørtet mitt opp rundt magen og dukket ned og slikket meg så jeg trodde jeg skulle eksplodere, tungen hans på klitten min gjorde at jeg kjente det bygget seg opp litt for fort for meg, da jeg ikke ville komme så fort, men nyte han til fulle! Jeg nærmest tryglet han om å putte pikken inn i meg, men han fortsatte å slikke meg samtidig som han hadde to fingre som han kjørte inn og ut av meg med en deilig kraft… For å ikke lage for mye lyd bet jeg meg selv i underarmen når jeg kom… og som jeg kom, han stoppet ikke ett sekund, men fortsatte å fingerpule meg helt til jeg nesten ikke klarte mer.

Da tok han endelig å kjørte den deilige pikken dypt inn i meg. Det var helt fantastisk, han var så hard og krevende at jeg at jeg kjente det i hele kroppen. Han holdt ett fast grep om hoftene mine mens han pumpet hardt inn i meg, jeg kjente at det ikke kunne være lenge til han kom og gav meg helt over til der en slutter å tenke å bare knuller! Han sprutet i meg, og det virket som at det aldri skulle gi seg……. og jeg ønsker jo heller ikke at det skulle ende, da dette var noe jeg virkelig hadde trengt i lange tider.

Vi fikk da på oss klærne etterpå, rettet på det som var blitt krøllete og fikset litt på håret, men det viktigste er at vi ble enige om å treffes senere på kvelden og det har vi fortsatt med. Vi har enda deilig sex flere dager i uken selv om vi nå er samboere.

Men når venner spør hvor vi traff hverandre smiler vi bare til dem å sier ingenting!

Sexmoter

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.