søndag , 1 august 2021
Forside / Første gang / Min første overnatting
Det var veldig trangt men ekstremt deilig jeg holdt en liten stund før jeg ikke klarte å holde meg.

Min første overnatting

Min første overnatting :

Endelig fikk jeg lov å overnatte hos min gode venn espen, jeg hadde fylt 16 år og foreldrene mine var veldig strenge så jeg fikk ikke lov å overnatte hos noen venner før jeg fylt 16. men nå var det gått en uke å espen spurte om jeg ville ligge over hos han og svaret var selfølgelig ja. Espen sa at moren hans skulle lage noe digg pizza til oss slik at vi kunne kose oss å se på en film som moren hans hadde leid.

jeg annkom huset hans i 17 tiden og moren var allerede ferdig med pizza og var klar for å snurre film, det var en desember kveld å det var litt kjølig i huset så moren til espen som heter sara kom et stort pledd som henne la over oss og ble sittende ved sidenmeg av meg å se på filmen. etter det hadde gått en halvtimes tid merket jeg en hånd som strøk over låret mitt jeg så forsiktig bort mot espen men begge hendene hans var over pleddet så jeg forstod fort at det var sara som strøk meg over låret. henne holdt på en god stund før henne reiste seg opp og sa henne synes det var litt varmt og skulle opp i andre etasje å skifte til tynnere klær.

jeg å espen ble sittende igjen å se på filmen, og etter en liten stund var sara på plass igjen og begynte å stryke meg på låret igjen og nærmere pikken min,jeg merket en varm følelse gikk igjennom kroppen min men jeg var redd espen skulle merke det så jeg satt helt rolig å latet som ingen ting men pikken min begynte å vokse. jeg hadde drukket masse brus mens vi spiste pizza så merket at jeg måtte på do for å pisse. jeg gikk opp i andre etasje å lukket døra etter meg pissa kjapt å følte at jeg hadde lyst sara skulle fortsette der henne avsluttet før jeg reiste meg opp. når jeg snudde meg for å vaske henda så jeg en svart gstreng ligge på gulvet sammen med de andre klæra sara hadde på. jeg tok opp string trusa og lukta akkuratt der fitta til sara hadde berørt trusa når henne hadde den på.

Truse var fortsatt varm og i tilegg var den våt, jeg kjente fittelukta hennes samt litt lukt av urin som fikk pikken min til å bli steinhard. jeg fortsatte å lukte på trusa hennes å dro fram pikken og begynte å runke hardt å fort slik at de ikke fikk noe mistanke på hvorfor jeg brukte så lang tid. det var like før det gikk for meg, da lyset på badet ble slukket av å døren åpnet seg. Jeg skvatt litt og sa at jeg ikke var ferdig med å tisse men sara kom bare inn på badet å lukket døren etter seg. sikringen har gått å jeg har sendt espen til naboen for å låne en si han er tilbake om ca 10 minutter. henne sa at jeg ikke skulle være redd og dro meg helt inn til seg.

Jeg hadde rukket å dra på meg boksern å kaste trusa hennes på gulvet men henne holdt rundt meg så hardt at jeg ikke klarte å få på meg bukse. henne tok tak rundt rumpa mi å klemte underlivet sitt mot pikken min, jeg kjente at nå hadde jeg blitt ennå hardere og viste ikke hva jeg skulle gjøre.

henne tok hånden min og presset den mot fitta si jeg ble ennå kåtere nå, henne begynte å bevege hånde mi opp å ned, jeg kjente fitta hennes var veldig våt. plutselig hørte jeg espen rope mamma og sara gikk ut av badet igjen for å sette in sikringen han hentet. lyset kom på igjen og jeg hadde fortsatt så hard pikk at jeg låste døra denne gangen å fortsatte å runke å lukte på hånda mi som hadde gnidd fitta henne, igjen kjente jeg den deilige fittalukta hennes og etter noen jokk spruta jeg over klærene å trusa som lå på gulvet. jeg kledde på meg kjapt igjen å gikk ned for å fortsette å se på filmen, når filmen var ferdig satt vi å så litt på tv, da sara sa espen nå må dere legge dere, du sover i rommet ditt espen å aron kan sove i gjesterommet. gjeste rommet var i første etasje å rommet til espen i andre. gjorde meg klar å gikk å la meg.

Det gikk ca en time å jeg hørte soveroms døra åpnet seg. Det var Sara, Sover du Aron hørte jeg, nei klarer ikke å sove sa jeg, sara kom bort til senga å satt seg det var bekk mørkt så jeg så ingenting. plutselig kjente jeg hånda hennes igjen, men denne gangen begynte henne å stryke meg over pikken, det gikk ikke lenge før jeg var steinhard igjen, henne la seg intil meg og begynte å kysse meg å sa at jeg ikke måtte fortelle espen noen.

henne dro av meg boksern å begynte å ronke meg, så tok henne tak i hånda mi å begynte å klemme den mot fitta si igjen, jeg maserte fitta hennes litt og sleikapå fingrene for å smake på fittesafta hennes, jeg tror henne merket det og tok noen deilige tungekyss med meg, henne snudde seg å la seg i 69, sleika litt rolig rundt kukkhue før henne begynte å suge meg, jeg tok i hoftene hennes å begynte å sleike klitorisen henne samtidig som henne sugde meg, det var den deiligste opplevelsen jeg har hatt, henne pressa fitta si hardere mot ansiktet mit å jeg borra tunga mi inn i henne, jeg merket henne stønnet tungt før henne la seg ved siden av meg igjen og begynte å sleike fittesafta som jeg hadde rundt munn i seg å tok tak rundt pikken min å begynte å gni den mot fitta si.hennde snudde ryggen til meg å styrte pikke mot fitta jeg pressa så vidt og hadde hele pikken min inne i henne, jeg knulla henne bak fra mens jeg maserte klitorisen hennes, henne stønnet høyt og det holdt på å gå for meg så jeg trakk meg ut.

jeg fingra henne litt grann før jeg la henne på ryggen og fortsatte å knulle henne i misjonærstillinga, det var så deilig at det holdt på å gå for meg igjen, henne la seg ved siden av meg og tok hånda mi slikt jeg kom borte rompa hennes, jeg tok en finger forsiktig i rompa og begynte å fingrene henne noe henne ble ennå kåtere av, ta meg i rompa og pressa hølet mot pikken min, det var veldig trangt men ekstremt deilig jeg holdt en liten stund før jeg ikke klarte å holde meg, det gikk for meg i rompa hennes noe som var ubeskrivellig deilig.

når jeg takk meg ut begynte henne å leke meg pikken min igjen og ikke lenge etter satt henne over pikkken min å red meg som en gal dame. nå holdt jeg ut en stund å klarte å få sara til å få orgasme som jeg trodde henne tisset på meg, henne sugde meg etter det slik at det gikk for meg i munnen hennes. Dette er en hemmelighet vi har og hvis du ikke sier dette til noen kan vi gjøre det igjen.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *