søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Heftig omgang i senga

Heftig omgang i senga

Heftig omgang i senga

Dette skjedde når dama mi hadde vært i Tyskland med skolen for noen år siden.

Hun fortalte at hun hadde kjøpt noe jeg kom til å like, og ba meg gå i dusjen og vaske hele meg. Spesielt pikken.

Når jeg var ferdig fikk jeg beskjed om å legge meg naken i senga. Så der lå jeg, ganske spent på hva som skulle skje. Begynte å kose litt med meg selv, siden opphiselses nivået var høyt for anledningen.

Kuken reiste seg fort, og jeg lå en liten stund å runket før dørhåndtaket rørte på seg.

Inn kom dama mi i fot si morgenkåpe.

Hun kom bort til senga og så frekt på meg. Hun åpnet morgenkåpen å lot den falle til gulvet.

Forann meg så jeg det nydeligeste jeg noen gang har sett. Hun sto i høyhelte sko, en liten svart tanga og en svart sexy korsett.

Jeg ble måløs når hun kom oppi senga og begynte å kysse meg fra magen og opp.

«Liker du mitt nye antrekk?» visket hun sexy i øret mitt. Jeg bare nikket til henne da hun kysset meg lidenskapelig på munnen. Vi begynte å kline heftig samtidig som jeg begynte å stryke henne fra lårene og opp til puppene hennes. Jeg kysset henne i nakken og så hun stønnet av nytelse.

Hun vridde seg å fniste som en nyforelska 14 åring. Jeg begynte å beføle de deilige puppene hennes, de var store å deilige.

Kliningen ble heftigere, tunga gikk på oppdagelse inni hverandres munner. Hun startet å gni underlivet som var dekket av tanga mot skrittet mitt. Der var det noe som var stivt som en pinne.

Jeg kunne kjenne at hun var våt gjennom tangaen, hun stønnet da jeg befølte rompa med den andre ledige hånda. Hun reiste seg opp og tok tak i den stive pikken min. Det var utrolig deilig å se den kåte jenta sitte oppå meg og nyte. Jeg stønnet høyt over det deg jeg fikk av henne.

Hun gnidde fitta si heftigere mot låret mitt og bet seg i underleppa samtidig som hun tittet sexy på meg.

Hun tok en hånd ned til tangaen å brettet den til side, løftet seg opp å tredde seg nedpå den stive og klare pikken min.

Da hun hadde kommet til buns, ble hun sittende og se på meg, pustet tungt.

Hun startet å rotere hoften sin mens jeg var inni henne. Hun red meg ikke men satt oppå meg å roterte hoftene. Hun startet å stønne høyt å ropte hvor deilig det var. Så startet hun å ri meg litt mens hun klorte meg rolig på brystkassen min. Jeg grep hennes pupper når hun økte farte. Utrolig så deilig dette var. hun var klissvåt å tydeligvis snart klar til å komme.

fortsettelse følger om det er interessant 😉

Sexmoter

Sjekk også

Overnattingen – Første gang

Overnattingen – Første gang : Denna berättelse utspelar sig hemma hos Linda. Vi hade känt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.