søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Den nye fysioterapauten – analt
Åh. Der var det. Stort og deilig. Han fylte meg helt.

Den nye fysioterapauten – analt

Den nye fysioterapauten – analt :

I mange år har jeg slitt med vondt i nakke og skuldre. Jeg har jevnlig gått til fysioterapi, en dame i 60-årene. Jeg er selv en hetroseksuell jente på 20 år og kunne ikke bry meg mindre om at hun måtte se meg i BH’en fra tid til annen.

Men så skulle hun slutte. Jeg fikk fortsette å gå der til de sammen tidene, til det samme beløpet – men terapauten skulle byttes ut. Denne gangen skulle det bli en mann. Selv tenkte jeg ikke mye over akkurat det at jeg skulle kle av meg foran han. Jeg hadde vært i et forhold tidligere med en gutt på min egen alder. Vi hadde hatt et forhold i et års tid og hadde vært seksuelt aktive. Så det å kle av meg foran en mann trodde jeg ikke kom til å bli så annerledes. Og jeg fikk rett.

Onsdagen kom og jeg dro av gårde for å rekke timen min. Jeg hadde hatt en fast seng så jeg visste hvor jeg kunne begynne å gjøre meg i stand. Jeg la et laken over senga, tok av meg genseren og la meg på senga, på ryggen. «Hei» hørte jeg bak meg. Inn kom en mann i slutten av tjueårene som smilte og tok meg i hånden. «Jeg er André. Det er jeg som har tatt over etter Mona.» «Hei» sa jeg og kjente jeg ble varm i kinnene. Han var pen. Kjekk. Fin. Mørke lyne og brunt litt rotet hår. Fast i kroppen uten å være for muskleløs. Han satte i gang. Knadde nakken og skuldrene. Så la jeg meg over på magen. «Jeg setter meg over deg så kommer jeg litt lettere til» sa han. Jeg tenkte mitt, men skjønte jo at det for å jobbe med ryggen min. Han satt seg rett over rumpa mi og begynte å arbeide seg nedover ryggen. Han hadde varme hender som gle sakte over ryggen, igjen og igjen. Jeg lå med hode ned og kjente hvordan hendene han gjorde jobben. Det var deilig. Vondt, men godt.

Første tenkte jeg ikke på det. Jeg var i mine egne tanker og fantaserte om denne nye mannen som satt over meg. Tenk om det var motsatt, at jeg satt oppå han. Tankene mine svevde av gårde og plutselig la jeg merke til at jeg bevegde underlivet littegrann… Ikke mye, men små bevegelser som om jeg gjorde meg klar for å lidenskapelig natt. Men til min store forandring var jeg ikke alene. Han fulgte mine bevegelser. Og så la jeg merke til det. Han begynte å bli stiv. Jeg kunne kjenne lemmet hans igjennom buksa og det vokste. Så stoppet han. Lente seg frem og hvisket meg i øret «Vil du ha?» Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Riktignok hadde jeg ligget og fantasert om denne unge mannen for et knapt minutt siden, men at det skulle bli noe av hadde jeg ingen anelse om. Jeg la hodet på siden. Så smile hans i øyekroken og smilte tilbake. Han reiste seg. Nå var han virkelig hard. Han gikk ned fra senga. Gikk bort til døren og låste. Så kom han tilbake. Jeg kjente hendene hans rundt livet. Og nedover. Han tok tak i buksa mi og dro den av. Jeg hørte en svak, tilfredsstillende latter. Som at han likte det han så. Nok en gang hadde jeg hendene hans over kroppen. Han dro av g-strengen min. «Nå skal vi se hva vi får gjort med deg i dag da» sa han rolig og jeg kunne høre at han smilte.

Jeg så ned mot gulvet og ganske riktig. Der kom buksa og boxer’n hans og. Han klatrer opp igjen. Satte seg over meg og lot hende sine gli nedover kroppen min. Denne gangen var det annderleds. Mer intenst. Jeg kjente hvordan brystvortene mine ble harde på sekundet. Et lavt stønn ga jeg fra meg. Lemmet hans var såpass stivt at jeg kunne kjenne hvordan det lå over rumpeballen mine. Jeg ville ha han. Jeg ville ha han inni meg. Nå. Han tok pikken sin i hånda og gne den mot sprekken min. Det var deilig. Jeg spredte beina mine litt og gjorde meg klar. Jeg ville, orket ikke vente. Og han gjorde det. Jeg kunne kjenne hvordan pikken hans nærmet seg fitta mi. Bakfra og det var godt. Jeg dyttet opp rumpa litt så det var lettere for han å komme til. Han tok hintet. Sakte kjørte han lemmet sitt helt i bånn. Åh. Der var det. Stort og deilig. Han fylte meg helt. Mer enn jeg hadde kjent tidligere. Han jokket.

Fortere og fortere. Det var så godt! Jeg bet tenne sammen og nøt hvert sekund. Så dro han seg ut. Dro rumpeballene mine lett fra hverandre med hende og spyttet. Jeg kjente pikkhodet hans mot rumpehullet mitt. Han var så stor! Men jeg ville. Ville kjenne hvordan det føltes. Hvordan det var å ha en mann inni meg bakfra. Dette hadde jeg ingen erfaring med. Men han viste hvrodan det skulle gjøres. Siktet godt og presset på. Jeg stønnet. Kunne ikke gjøre annet. Der lå jeg med en mann jeg så vidt hadde rekt å se oppå meg, med lemmet hans inni meg. Langt inni meg. Jeg stønnet igjen.

Han hadde teknikken inne. Ingen tvil om det. Neppe første gangen han hadde hatt seg med en «kunde» heller. Men jeg likte det. Var så kåt at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Og det var ikke stort jeg fikk gjort. Han trengte ingen instrksjon. Han jokket og jokket. Sirkelbevegelser og ulikt tempo. Jeg kjente at det nærmet seg. Rumpehullet mitt strammet seg på sykt i det jeg kom og det gjorde susen for han og. Jeg hørte bare et brøl bak meg og kjente selv at hele kroppen sto i spenn. Jeg dirret. Så ble alt stille. Han satt i noen sekunder før han trakk seg ut og gikk ned. Jeg satte meg opp og så på han. «Kom ut på kontoret så vi kan finne en ny time til deg» sa han i det han dro på seg buksa igjen og låste opp døren. Et raskt smil før han forsvant ut. En ny time tenkte jeg. Dro på meg klærne og så meg i speilet. Jeg kunne ikke vente…

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.