lørdag , 6 november 2021
Forside / Hetero / Høylytte gjester

Høylytte gjester

Høylytte gjester

Det var ikke mange månedene siden vi hadde vår første natt sammmen. Jeg husker det var høst, og bladene var begynt og falle ifra trærne. Jannicke og jeg var på vei til Alpene. Bare vi to, i 10 dager. Vi hadde på forhånd bestilt dobbelseng og utsikt mot fjellene. Champagnen sto klar og det var bare en times kjøretur igjen før vi var framme.

«Jeg har ikke gledet meg så mye til å hoppe til sengs på evigheter» sa Jannicke. Jeg kjente kuken stramme seg litt, og hodet begynte og finne veien ut. Jeg ble skam kåt av bare å se på henne. Hun hadde på seg en nydelig topp som viste den fineste utringnigen jeg noen gang har sett og hun hadde ikke BH på. Jeg tenkte med meg selv: dette er drømmedama. Du er så heldig Kjetil!! Vel inne på hotellet gjorde vi ikke annet enn å hive tinga i det ene hjørnet og hoppe på hverandre, mildt sagt.

Jeg rev av henne klærne og strøk henne nedover magen. Hun var glattbabert og jeg så di fuktige leppene hennes var svulmende våte. Det var som om munnen min tiltrakk seg fitta hennes. Jeg beveget hodet mitt ned til skrittet og trakk pusten godt inn. Hun luktet helt fantastiskt. Jeg kjente at jeg var skam kåt og klarte ikke annet enn å begynne og slikke.

Tunga mi fant fort klitten og jeg roterte rundt og rundt. Hun begynte og stønne litt og dette var bare et bevis for meg at hun likte det. Jeg elsket det at hun alltid la hendene på hodet mitt og presset meg inn i hennes evighet av gode frukter og safter. Det tok ikke lang tid før hun braste ut i en fullverdig orgasme. Men dette stoppet meg ikke. Jeg tok hendene mine rundt lårene hennes og fortsatte og slikke. Hun ba meg om å stoppe fordi hun klarte ikke holde ut mer. Jeg likte det at hun ba meg og fortalte henne at vis hun ville ha det som hun ville måtte hun tigge, be og høflig si STOPP! Etter litt tid overga hun seg og ba meg om å vær så snill og stoppe opp. Jeg stoppet og ba henne om og suge meg.

Hun slikket seg ned til kuken min og begynte og bløte til hodet. Jeg er så takknemlig for at jeg har funnet ei skikkelig chica som virkelig kan suge kuk! Hun beveget hodet opp og ned i en utrolig rask fart i begynnelsen. Etter hvert merket jeg at hun ble litt sliten. Men fordelen med dette var at hun begynte og virkelig suge. Jeg følte at hun tappet meg for sæd i slutten. Det var noe av det deiligste jeg noen gang har opplevd.

Orgasmen fikk oss ikke til å stoppe. Vi var så kåte at vi kunne holdt på hele natten vis vi hadde orket. Jannicke satt seg oppå meg og seansen begynte villt. Hun hoppet opp og ned som ei villjente og det var helt ubeskrivelig deilig. Jeg stønnet og stønnet og Jannicke var på vei til klimax hun også. Dette merket jeg på stønningen hennes også. Vi endte opp med og skrike ut våre gode følelser så høyt at jeg tror de hørte det 3 etasjer ovenfor oss og under oss. Men dette brydde vi oss ikke om. Vi hadde det jo kjempe deilig og det var ikke noen vi kjente på dette hotellet.

Senere den kvelden ringte de fra resepsjonen og forklarte at de hadde mottatt flere klager fra gjester som mente de måtte få støytette vegger. Vi beklaget oss veldig (men mente det jo ikke, dette kom til å skje hver natt. Det viste vi jo!) og sa vi skulle prøve og skjerpe oss.

P.S. snowboarding ble det lite av 😉

Jannicke og jeg holdet fortsatt sammen og for opplysningen så ble vi nesten kastet ut av hotellet da noen viktige gjester sjekket ut 5 dager før tiden fordi de ikke fikk sove om natten.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *