mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Mamma’s lek
Fitteleppene var røde og innbydende, og det var også hennes lille trange rumpehull.

Mamma’s lek

Mamma’s lek

Mamma stod foran meg. Jeg hadde sett henne gjøre dette så mange ganger før, men likevel visste jeg at det ville være en sterk opplevelse denne gangen også.

Vi hadde et nært forhold, mamma og jeg. Så nært at vi ikke hadde problemer med å tilfredsstille hverandres mest perverse ønsker. Mamma og jeg var kort og godt elskere som levde ut våre mørkeste seksuelle fantasier, og akkurat i dag skulle vi igjen gjøre et seksuelt stunt som opphisset begge vanvittig mye.

Jeg hadde kledd meg opp i mammas undertøy. Glatte sorte truser med blondekant, hofteholder med tilhørende sorte strømper, og en glatt underkjole som hadde tilhørt min mormor. Mamma var kledd som en forretningskvinne med grått tweedskjørt og en matchende bluse, og under hadde hun hofteholder med champagnefargede strømper. Hun brukte også en spesiell bh som presset de myke og tunge pattene hennes litt ned. Hun visste så godt til min forkjærlighet til eldre damer med hengepatter og store brystvorter, og hadde dermed begynt å bruke vakuum for å få brystvortene til å bli store og lange.

Jeg var kåt. Kukken min stod stiv og stor under den glatte trusa jeg hadde på meg, og jeg kjente at jeg var fuktig på tuppen av kukken min. Mamma stod foran en stol vi pleide å benytte til det vi nå skulle gjøre, og løftet sakte opp skjørtet sitt. Når fitta hennes begynte å bli synlig så jeg at hun hadde barbert seg helt glatt igjen. Sist natt hadde hun hatt litt hår, og det var ikke alltid like godt å slikke fitta hennes da. Jeg hadde likevel slikket henne til en orgasme, og sugde lenge på hennes store stive klitoris.

Fitta til mamma var nå helt synlig. Hun hadde begynt å slikke seg på venstre langfinger, og lot denne sakte gli over klitoris og fram og tilbake mellom de svulmende fitteleppene. Jeg kunne se at hun begynte å bli kåt. Fitteleppene var virkelig begynte å svulme opp, ja nesten som om hun skulle ha benytte vakuum på fitta litt i forkant. De var store og røde, og når hun fingerpulte seg selv skilte den lyse huden på fingeren hennes seg fra de røde fitteleppene.

Hun gned seg raskere og raskere mens hun stønnet og kikket på meg med sitt kåte blikk. Runk litt for meg, gutten min. Jeg vil så gjerne se den deilige kukken din. Stemmen hennes var skjelvende av opphisselse. Jeg begynte å gni meg selv utenpå trusa, og lot etter hvert høyrehånda gripe rundt kukken og løfte den fram fra trusa. Mamma var nære ved en orgasme, men hun ville drøye nytelsen så lenge som mulig. Fingeren hennes begynte nå å fukte rumpehullet med saft fra fitta. Hun stod med skrevende ben og presset underlivet fram så jeg skulle få se hele fitta og så mye som mulig av hennes deilige trange rumpehull.

Jeg runket sakte, for jeg ville heller ikke la det gå for tidlig. Mamma stoppet å gni seg og snudde seg rundt mot kommoden bak stolen. Hun bøyde seg fram og spredde bena godt fra hverandre mens hun strakk seg etter gummipikkene som lå på kommoden. Slikk meg litt, gutten min. Hullene mine venter bare på å bli slikket av deg. Jeg lot meg ikke be flere ganger og gikk mot hennes deilige runde rumpe. Fitteleppene var røde og innbydende, og det var også hennes lille trange rumpehull. Mamma bøyde seg nå ned mot stolen og begynte å feste den ene gummipikken fast til stolsetet. Når hun gjorde dette så ble det jo enda lettere å komme til bak henne, og jeg lot min villige tunge gli over fittelepper og rumpehull. Jeg hadde veldig lyst på å pule henne i rumpa i dag, men jeg visste jo aldri hva mamma pønsket på i våre seksuelle leker.

Gjør meg klar bak, sa hun plutselig, gjør meg skikkelig våt. Jeg lot tunga arbeide og fuktet henne med mye spytt. Hun snudde seg brått og gjorde seg klar til å sette seg ned på den store gummipikken hun hadde festet til stolen. Jeg trakk meg litt unna, men mamma tok tak i kukken min og begynte å runke meg samtidig som hun videt ut sitt rumpehull litt med den andre hånden og presset seg sakte ned på gummipikken. Hun sank sakte helt ned mens hun runket meg, og når hele gummipikken med sine 18 – 20 cm var oppe i hennes rumpe begynte hun å ri sakte opp og ned.

Hun begynte å suge meg samtidig som hun runket, og nå var jeg så opphisset at jeg ikke ville klare å holde meg mye lengre. Like raskt som hun hadde startet å suge, sluttet hun. Jeg så ned i øynene hennes og så at hun nesten var som i transe. Hun beveget seg sakte på gummipikken, med den ene hånden presset hun den andre gummipikken ut og inn i fitta, og den andre begynte å fingre med mitt rumpehull. Spre rumpeballene dine, beordret hun meg. Jeg adlød og visste nå at hun ville pule meg med den andre gummipikken. Brått dro hun den ut av den velsmurte fitta og lirket seg vei bak min rumpe med den. Jeg kjente tuppen presse mot åpningen min, og nøt den lille smerten det alltid er før rumpehullet vider seg ut.

Inn gled en stor svart gummipikk, og mamma var som alltid før veldig erfaren. Hun beveget dildoen ut og inn mens hun åpent fantaserte om at jeg burde prøve en skikkelig voksen mann som kunne smøre meg opp å sprute meg full. Hun visste godt hvordan hun skulle opphisse meg ved å berøre prostata, og hver gang dildoen gled fram og tilbake over lystkjertelen kjente jeg deilige ilinger i kroppen. Jeg var like forundret hver gang over følelsen. Uten å runke i det hele tatt kunne jeg plutselig sprute ut masse sæd og nesten bli helt tom for energi. Det var slik jeg fikk mine kraftigste orgasmer.

Begge var nå klar over at det var rett før jeg kom, og mamma førte min stive kukk inn i munnen. Tungen hennes gled over kukkhodet og jeg begynte å pule henne i munnen. Hun førte dildoen ut og inn for å stimulere meg til en orgasme samtidig som hun rugget seg fram og tilbake med gummipikken langt opp i sin egen rumpe, og uten å kunne styre noe som helst gikk det for meg inne i den deilige munnen hennes. Jeg sprutet mer enn jeg kunne huske å ha gjort mens mamma svelget sæden så raskt hun klarte

Mamma åpnet munnen og kukken min gled ut av. Hun nesten ropte ut at jeg måtte suge henne til hun kom, og jeg bøyde meg ned på knærne mens jeg gapte over hennes fittelepper så godt jeg klarte. Det var ikke lett å komme til mens hun satt slik på stolen, men jeg holdt tak rundt hennes fyldige hofter og begynte å suge på den velvoksne klitorisen. Mamma hadde alltid hatt en stor klitoris, nesten 3 cm, og når hun var kraftig opphisset stod denne rett ut og løftet de indre kjønnsleppene ut fra underlivet hennes. Det hendte at hun stod foran meg og runket sin egen klitoris til det gikk for henne, noe jeg ble veldig opphisset av.

Mamma jukket underlivet fram og tilbake med gummipikken dypt inne i sitt bakre hull mens jeg hadde fått et godt tak i hennes klitoris med mine lepper. Det var nesten som om hun pulte munnen min på samme måte som jeg hadde gjort med henne, og hun holdt et godt tak i hodet mitt. Jeg følte at hun svulmet enda mer opp, og plutselig gikk det for henne i noen kraftige spasmer. Hun skrek ut i nytelse og jeg sugde meg enda bedre fast i hennes penisaktige lystknopp.

Sakte slapp hun taket i hodet mitt og jeg gled sakte unna mens jeg nøt synet av hennes deilige fitte, min egen mors fitte. Jeg kjente at dildoen fremdeles var inne i mitt nypulte rumpehull og tenkte allerede kåte tanker med meg selv som et skrevende ludder under henne med en strap-on dypt inne i meg. Ja, mamma var den beste elskerinnen jeg kunne ha…

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *