søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Kinky / Hjemme alenefesten

Hjemme alenefesten

Hjemme alenefesten

Så greit å vite», tenkte jeg. Jeg hadde akkurat fått vite at Katrine var hjemme alene hele kommende helg, og at hun hadde invitert meg og noen andre på en liten fest på Fredag. «Dette skal bli en interresant helg», tenkte jeg og lo litt lavt for meg selv.

Katrine er 16 år gammel og veldig velproposjonert. Hun har en bitteliten «riderumpe» og to veldig store pupper, med tanke på hennes størrelse. Hun er kun 140 cm høy, noe som gjør henne ganske lav da gjennomsnittshøyden på jenter i den alderen er ca 165 cm. Selv er jeg 180 cm høy, så for meg ser hun ut som en liten baby. Hun har kort, mørkt hår og i utseendet kan hun minnes om en mindre utgave av Carmen Electra. Hun hadde til nå ikke blitt plaget av høyden, men til tider mobbet enkelte henne bare for gøy.

Jeg ringte på. Ut kom Katrine med et glass i hånden. Det var tydelig å se at hun allerede var brisen. «Hei Danny!», ropte hun og hoppet opp og ga meg en klem. Vi gikk opp i andre etasje hvor de andre satt. Det satt 5 andre der oppe; Frank, Roy, Line, Malin og Vera. Alle sammen drakk og var godt i gang. Jeg satt meg ned i sofaen ved siden av Frank og dro opp ei flaske sprit. I bakgrunnen spillte stereoannlegget noe pop-musikk. De pratet fram og tilbake om masse rart, men jeg bare satt der og tenkte på det som skulle skje i kveld. Klarte ikke å kosentrere meg. «Danny? Du er jo helt vekk. Tenker du på sex eller?», Frank dulta borti meg og lo. «Ikke så mye som deg Frank!», sa jeg og tok en god styrt av flaska. Alle måtte bli fullere før jeg kunne gjøre det.

Jeg satt nede i første etasje, ganske brisen, men ikke noe mere. Jeg var i køen for å komme på toalettet. Frank var der inne og tok seg litt for god tid. Jeg skulle ikke på dass, jeg skulle bare vaske meg, så jeg kunne egentlig ha gått på kjøkkenet, men jeg gjorde ikke det. Plutselig så jeg Katrine komme inn. Hun smilte og gikk forbi meg mot toalettet. Jeg tok tak i henne og dro henne over meg. Den lille rumpen hennes ble liggene å gnikke på skrittet mitt. «Jeg må på do», sa hun. «Det er opptatt, Frank er der inne», svarte jeg henne. «Åja», sa hun og så på meg. Frank åpnet døra og gikk ut, han var så full at han ikke la merke til at vi var der. Katrine prøvde å reise seg, men jeg holdt henne igjen. «Jeg må på do, Danny. Slutt å tull!», sa hun med en seriøs tone. Jeg la hånda mi på magen hennes og kilte henne. Hun kniste og lo. «Nei, du skal nok ikke på do», sa jeg lekende. Jeg stoppet killinga og hun ga ut et lite stønn. Hun så opp på meg med sine små søte øyne. Jeg tror hun likte det veldig godt. «Danny, slipp meg, nå må jeg virkelig på do», sa hun og virket litt redd. «Okey», sa jeg og slapp henne. Hun reiste seg fort og stoppet opp med skrittet hennes rett foran fjeset mitt. Lavt hørte jeg lyden av tiss som traff buksa. Den lyseblåe dongri buksa hennes ble plutselig mørkeblå rundt skrittet og nedover begge beina. Hun hadde tisset på seg. Hun datt sammen og begynte å gråte. Jeg løftet henne opp, tok med meg sekken min og bar henne inn på toalettet.

Nede på gulvet lå hun og gråt. Hun var dritafull og helt borte vekk. Hun visste ikke hva som skjedde, bortsett fra at hun nylig hadde tisset på seg. Jeg satt meg ned på kne og begynte rolig å ta av henne sokkene. Så bevegte jeg meg sakte opp og kneppet opp buksa og begynte å dra den forsiktig av. Hun fortsatte bare å grine. Jeg dro av henne buksene helt og så opp på de gule underbuksene hennes som en gang hadde vært hvite. Jeg dro ned underbuksa og fikk se den hårete skjeden hennes. Jeg kjente at pikken min begynte å bli større og hardere. Jeg kneppet opp den trange skjorten hennes og studerte puppene hennes. Hun brukte ikke BH. Jeg åpnet sekken min og tok ut en bitteliten t-skjorte i rosa. Jeg kledde den på henne og dro den godt over puppene hennes. Den var ikke hennes størrelse, men den dekket akkurat puppene. På t-skjorta stod det med store blokkbokstaver «BABY». Jeg tok fram et håndkle og begynte å tørke henne på beina og rundt skjeden. Jeg tok ut «Baby Oil» fra sekken min og smurte det rundt skjeden og inni skjeden. Hun hadde kuttet ut å gråte og sov antageligvis. Så dro jeg fram en liten søt bleie fra sekken min. Det var «Libero Up and Go». Jeg tredde den igjennom beina hennes og dro den opp. Den strammet seg rundt livet hennes. «Den var veldig tynn», tenkte jeg og dro fram to bleier til. Etter å ha tatt på henne de to siste bleiene satt jeg en smokk i munnen hennes. Jeg dro opp fotoapperatet mitt og tok et bilde. Nå så hun ut som en liten baby og absolutt ingen 16 år gammel tenåring. Hun så ut som en liten 4 åring. Jeg løftet henne opp og gikk opp til andre etasje.

Da jeg kom inn var alle kjempe festglade, og ganske fulle. Øynene til alle sammen åpnet seg, og alle så like sjokkerte ut. Line som var bestevenninnen til Katrine kom henn til meg. «Kan jeg holde henne først?», sa ho og frydet seg. «Ja!», sa jeg og ga henne Katrine. Line begynte å vugge henne akkurat som en baby. Frank kom henn til meg med et eneste stort smil. «Hehe, du er en sprø jævel!», sa han og lo rått. Roy snudde seg og drakk opp resten i glasset sitt. «Ble hun ho med på dette frivillig?», spurte Roy. «La oss si at hun ikke var istand til å gjøre motstand.», svarte jeg og smilte av min egen glede. «Gud å fet da. Dette skal bli gøy!», ropte Roy og glødet opp. Det var ikke bare meg som likte synet. Om ikke jentene ble seksuelt opphisset så likte de ivhertfall å se henne slik. Katrine begynte å våkne. Hun gnidde seg i øynene og så med forundring på oss og Line. Hun prøvde å komme seg løs fra Line og det var da hun la merke til noe rart som strammet seg rundt rumpen. Hun kjente med tungen smokken som var i munnen. Panikken spredde seg i fjeset hennes. «Nå må du ligge stille lille baby.», sa Line på baby-språk. Katrine spyttet smokken i fjeset på Line og hoppet ut av hendene til Line.

Der stod hun i bare bleier og en bitteliten avslørende t-skjorte. Line så ned på Katrine og sa, «Fy deg! Sånn får du ikke lov til å gjøre.» Line tok tak i Katrine, satt seg ned og plasserte henne over kneet sitt. «Ulydige babyer må straffes!», sa Line i en streng, men full tone. Hun dro ned bleiene og begynte å slå Katrine på rumpa. «Det er ikke sånn man straffer jenter, hehe!», sa Frank til meg og Roy. Line slo hardere og hardere. Katrine hylgrein og rumpa ble rød som en tomat. Line dro bleiene opp igjen og satt henne ned på gulvet. «Kanskje vi må mate henne?», sa jeg høyt for å overdøve musikken og holdt fram en tåteflaske med sprit. «Ja, det må vi!», sa Malin og tok tåteflaska. Hun satt seg i sofaen og la Katrine i fanget sitt og begynte å gi henne tåteflaske. Katrine sugde og sugde, akkurat som en liten baby. Malin holdt den andre hånda på forsiden av bleien og klemte svakt på den. Malin var Katrines 13 år gamle kusine, så hun likte dette veldig godt. Katrine satt for noen år siden ofte barnevakt for Malin. Katrine tvang ofte på henne bleier og sa at hun måtte gjøre i bleia. Nå kunne Malin endelig ta igjen.

En halvtime senere hadde vi lagt Katrine oppi en barneseng og stengt av på toppen. Hun satt der inne og små gråt for seg selv. Vi andre festa og drakk. Jeg gikk henn til henne og så på bleia hennes. «Hun har tisset på seg igjen, er det noen som har lyst å skifte?», brølte jeg ut. «Ja!!!», Vera ropte og kom henn. Hun løftet Katrine opp. Hun så på meg og sa, «Takk, Danny! Tusen Takk!» Hun tok med seg sekken og gikk ned. Det tok lang tid før Vera kom opp igjen med Katrine. Da de kom opp igjen var jeg blitt for full, det var alle andre også tror jeg. Det som skjedde etterpå husker jeg ikke så mye av.

Jeg våknet og var ganske fyllesjuk. Jeg prøve å reise meg, men skjønte at jeg lå i en slik stilling at det ikke gikk. Da så jeg at jeg lå i barnesenga sammen med Katrine. Heldigvis hadde jeg fortsatt alt tøyet mitt på. Katrine derimot lå i bare bleier og hun sov som en baby. Jeg klatret ut og satt meg i sofaen. Frank, Line og Malin var her fortsatt. De sov i hver sin stol. Fotoapperatet mitt lå på bordet. Det var tatt 20 bilder. «Blir gøy når de blir fremkalt», tenkte jeg. Jeg gikk på kjøkkenet og tok meg noe å spise. Da jeg kom tilbake satt Katrine opp og så lei seg ut. Jeg gikk bort og løftet henne opp. «Oi, du har tisset på deg igjen!», sa jeg og tok henne med ned til toalettet.

Jeg satt henne på vasken og åpnet bleien hennes. Ut kom en stank av gammel urin. Da så jeg noe sjokkerende. Inni skjeden hennes var den presset inn en smokk. Jeg dro den forsiktig ut og Katrine stønnet lavt. Jeg så opp på henne og jeg kunne se at hun smilte bak smokken sin. Jeg vasket henne rundt skjeden og rundt rumpa og smørte henne med baby-olje. Så tok jeg på henne en bleie. «En bleie burde holde», tenkte jeg og klappet på bleie-rumpa hennes. Da kjente jeg at jeg selv måtte tisse. Jeg gikk henn til toalettet og dro ned buksa. Mens jeg tisset så jeg henn på Katrine. Hun så på meg med store øyne. Jeg smilte tilbake. Da jeg var ferdig tok jeg henne med opp til de andre. De hadde våknet og så veldig fyllesyke ut. Jeg la Katrine i barnesengen og satt meg ned i sofaen. «Vi går nå», sa Frank og gnidde seg i øynene. Line og Malin gikk henn til Katrine for å si hadde. Jeg fulgte dem ned til døra. «Skal vi komme i 7-8 i kveld eller?», spurte Frank. «Ja, kan dere ikke det!», svarte jeg. Malin så på meg og sa, «Jeg skal ta med meg et par ting så vi kan ha det litt gøy i kveld, hihi!» De gikk og jeg lukket døra. Så gikk jeg opp igjen til Katrine. «Stakkars lille baby-Katrine kan ikke være alene», tenkte jeg. Da jeg kom opp satt hun og smilte. Jeg gikk henn og kjente en forferdelig stank av dritt. «Har babyen bæsjet på seg?», sa jeg til Katrine. Hun smålo litt og sa, «Blir ikke dette gøy?»

Inne på toalettet kledde jeg av henne og tørket av rumpa hennes. Så satt jeg henne i badekaret som jeg hadde fylt med vann. Jeg vasket henne grundig og Katrine bare smilte og så ut til å like dette. Da jeg skulle til å ta henne ut av så jeg ned på skjeden hennes. «Små jenter har ikke så mye hår nedentil», tenkte jeg og fant fram en barberhøvel. Da hun så den ble hun veldig redd og sa, «Nei Danny, nei!» Hun holdt begge hendene foran skjeden. Jeg tok tak i henne og dro henne over badekar-kanten. Mens jeg holdt henne nede barberte jeg rumpen hennes. Etterpå lot jeg hånda mi gli forsiktig over. Glatt som ei babyrumpe. Da kjente jeg noe hardt i buksa mi, som prøve å presse seg ut. Tissen var så hard at det gjorde litt vondt. Jeg løftet henne opp og barberte skjeden. Hun gråt konstant og jeg syntes litt synd på henne. Jeg var litt i tvil om jeg skulle tilfredsstille henne eller mine behov. Da jeg var ferdig med å barbere henne tørket jeg henne. Forsiktig stakk jeg fingeren min opp i skjeden hennes. Hun smilte igjen og tørket vekk tårene. Jeg smørte henne inn med baby-olje, tok på henne ei bleie og den lille t-skjorte, og satt smokken i munnen på henne. Jeg bærte henne med opp på kjøkkenet og ga henne baby-mat. Etterpå la jeg henne i barnesengen og hun sovna som en baby.

Noen timer senere våknet hun og prøvde frebrilsk å komme seg ut av barnesengen da jeg kom inn. Jeg så ned på henne og hun så opp på meg med sine små søte øyne. Puppene struttet ut og presset t-skjorten på det meste. Jeg ble så kåt at det nesten gikk for meg der og da. Jeg følte for onanere, men istedenfor så jeg ned på Katrine igjen. Jeg løftet henne opp og tok henne med inn på rommet hennes og la henne på sengen. Så dro jeg ned buska og underbuksa mi og lot tissen min komme til syne. Så dro jeg ned bleien hennes. Hun smilte og så veldig opphisset ut. Forsiktig kjørte jeg tissen min inn i skjeden hennes mens hun stønnet lavt. I sakte tempo gikk jeg fram og tilbake inni skjeden hennes. Tissen min ble hardere og større kjente jeg og det ble trangere og trangere rundt den. Jeg kjente at skjeden hennes strammet rundt tissen min. Det gikk raskere og raskere og Katrine stønnet høyere. Så gikk det for meg. Det føltes som å være i himmelen. Jeg dro tissen min ut, dro opp bleien hennes og la meg i sengen ved siden av Katrine. Hun krabbbet oppå meg og satt smokken i min munn og bevegte seg mot underlivet mitt. Jeg begynte å føle meg svimmel og trodde jeg skulle sovne. Jeg kjente hendene hennes fikle med tissen min og den ble hard igjen. Så kom de fuktige leppene hennes på tissen min og begynte å slikke og suge. Hodet hennes gikk opp og ned mens hun slikket og sugde på tissen min. Da det gikk for meg sovnet jeg.

Jeg åpnet øyane mine sakte. Jeg kjente noe som lå oppå meg, det var Katrine. Jeg lot hånda mi gli nedover ryggen hennes og over bleie-rumpa hennes. Smokken var forsatt i min munn. Jeg løftet Katrine til sides og satt smokken i munnen hennes. Jeg reiste meg og dro opp buksene. Jeg så ned på Katrine og tenkte, «Å så søt hun er!» Jeg gikk ut og tok meg noe mat på kjøkkenet. Der inne så jeg klokka. Den var kvart på 8. «Jøss å lenge jeg har sovet», tenkte jeg. Jeg hentet Katrine og la henne i barnesengen. Hun sov fortsatt som et lite barn. Akkurat i det jeg skulle til å sette meg ned ringte det på døra. Jeg gikk ned og åpnet. Det var Frank, Malin, Vera, Line og Camilla. «Roy kunne ikke komme, så vi kan vell kanskje invitere noen andre?», sa Frank. «Jeg vet ikke helt, litt dårlig gjort mot Katrine det.», sa jeg og så på Camilla. Mange av typene til Camilla hadde dumpet henne til fordel for Katrine. Selv hadde jeg prøvd meg på Camilla, men hun likte meg ikke. Jeg så for meg at Camilla ville ha litt hevn over Katrine. «To fluer i en smekk. Katrine og Camilla.», tenkte jeg. Kunne kanskje ta igjen på Camilla også.

Katrine begynte å småvåkne. Vi hadde vært der i ca 1 og en halv time, og hadde fått drukket endel. Katrine reiste seg opp og så henn på oss der vi satt i sofaen. Camilla smilte sadistisk. Jeg gikk henn til Katrine, løftet henne opp og sa, «God Morgen Baby!» Jeg satt meg ned i sofaen og ga henne til Malin. Hun begynte å vugge Katrine fram og tilbake, og dro fram ei tåteflaske. Katrine suttet på tåteflaska mens hun så henn på Camilla med store øyne. Etter en time tisset Katrine på seg. Camilla glødet opp og sa at det var hennes tur til å skifte på ho. Mens Camilla gikk ned med Katrine tenkte jeg at det var min sjanse. Jeg gikk ned etter ca 5 minutter. Sakte åpnet jeg døren til toalettet. Der satt Camilla å riste Katrine på rumpa. Rumpa hennes var knallrød og tårene sprutet. Camilla var helt i ekstase og la ikke merke til meg før jeg stod rett ved siden av henne og sa hei. Hun ble helt paff, og nesten like rød i trynet som Katrine var på rumpa. Forsiktig tok jeg Katrine ut av hendene hennes, og satt henne på gulvet. Raskt satt jeg en smokk i munnen på Camilla og la henne ned på gulvet ved siden av Katrine. Før hun fikk gjort noe dro jeg av henne buksene. Camilla prøvde å komme seg vekk og slo med armene og sparket med beina. Etter mye om og men stod Camilla helt naken. Hun smågråt for seg selv. «Hmm», tenkte jeg og ga skjeden hennes samme behandling som Katrines. Jeg barberte den. Etter at Camilla var kledd som en baby, akkurat som Katrine, tok jeg begge to med meg opp til de andre.

Alle sammen ble ble like sjokkerte som dagen før. Nå satt Malin med Katrine og Line med Camilla. Frank derimot, hadde sovnet. Vera dro opp en liten eske og sa til meg, «Jeg har noe her som gjør at de kommer til å miste full kontroll over tissinga si!» Det var noen småflasker med noe drikkbart i. Jeg tok en og ga til Line. Line tømte innholdet oppi tåteflaska og stappet den i munnen til Camilla. Etter ti minutter var alle sammen helt stille og ventet på virkningene skulle trå til. Lavt kunnen en høre tiss som traff bleien til Camilla. Hun ble sprutrød i fjeset og begynte å gråte. Rett etterpå tisset Katrine også på seg. Vi gikk alle sammen ned på toalettet. Etter at jentene hadde vasket babyene dro Vera fram en lang dildo-lignende sak. Vera slo på vibratoren og lo. Alle jentene smilte mens Vera sakte stakk dildoen opp i skjeden til Camilla. Hun stakk den så langt inn hun kunne og lot den sitte inni der. Camilla stønnet og vridde på seg. Så låste Vera fast hendene til Camilla med håndjern. Katrine satt og så på dette og smilte for seg selv. Malin tok tak i henne og la henne på magen, med riderumpa hennes stikkende opp i været. Vera dro opp enda en dildo, slo den på og kjørte den opp i rumpa til Katrine. Da den var helt inne lot hun den stå der, og så satt hun håndjern på hennes også. Plutselig la jeg merke til at tissen min var hard og at den stod ut som en bul i buksa. Jeg følte jeg ble veldig opphisset av dette. Vera så henn på meg og smilte. Hun gikk henn og satt seg på kne foran meg. Hun dro ned buksa og underbuksa og begynte å fikle med tissen min. Jeg lukket øynene mine mens hun berørte tissen min med hennes myke silke-fingrer. Så kjente jeg noe mykt som berørte rumpa mi. Raskt kjente jeg noe som festet seg foran tissen min. Jeg ble lagt i bakken og akkurat i deg jeg åpnet øynene så jeg en smokk så som ble plassert i munnen min. På en-to-tre ble alt tøyet mitt fjernet og hendene mine lagt i jern. Plutselig var jeg også blitt en baby.

De dro opp bleiene på Katrine og Camilla og lot dildoene fortsatt bli inni. Line og Malin tok med seg Katrine og Camilla og Vera tok meg med opp i stua. I stua sov fortsatt Frank fredelig og rolig. Jeg lå i fanget til Vera og så henne på Camilla og Katrine. Dildoen var ikke lengre behagelig, men heller helt forferdelig. Vera ga meg en tåteflaske og i ren forvirring begynte jeg å sutte på den. Jeg skjønte ingenting av det som skjedde og følte alt var en drøm.

Da tåteflaska var tom slo det meg at det var baby-middel i det. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre og i ren panikk hoppet jeg ut av fanget til Vera. Da fosset det ut tiss av meg og ned i bleien. Det føltes som om alle musklene mine ble svekket mens jeg datt ned i gulvet. Hemningsløst begynte jeg å grine akkurat som en baby. Vera bar meg ned på toalettet. Hun tok av meg bleien og vasket meg. Så dro hun fram en flaske med hårfjerningsmiddel og en barberhøvel. Først barberte hun hele kroppen min, under armene, rundt tissen og på rumpa. Så smørte hun på meg hårfjerningsmiddelet. Jeg prøve å gjøre motstand, men jeg helt lammet, hvorfor visste jeg ikke. Hun vasket meg og smørte meg inn med baby-olje, og tok på meg en ekstra stor bleie. «Kom!», sa hun. Jeg prøvde å reise meg, men det gikk ikke. Jeg krabbet hele veien opp. Oppe stod Malin klar med en dildo. Tårene presset seg fram og jeg prøve å komme meg unna. Jeg fektet og slo med armene. Vera løftet meg opp og la meg over kneet hennes, hun dro ned bleia og begynte å slå meg på rumpa. Jeg hylgrein og følte meg som en bitteliten baby. Da hun var ferdig med å slå kjente jeg den vibrerende dildoen som tvang seg opp i rumpa mi. Hun dro opp bleia, løftet meg opp og la meg i barnesengen. Så tok hun opp et kamera og begynte å ta bilder. Jeg følte meg svimmel og besvimte.

Jeg våknet og kjente dildoen i rumpa fremdeles. Jeg prøvde å reise meg, men forstod fort at det var nytteløst. Ved siden av meg lå Katrine og Camilla, begge to bevegte smått på seg. De hadde fortsatt dildoene i seg. Line kom henn og så ned på meg. «Du har fått nok straff nå Danny.», sa hun og løftet meg opp. Hun dro ned bleia og tok ut dildoen. Hun dro opp igjen bleia og la meg nedi barnesengen. Så gjorde hun det samme med Katrine og Camilla, men de sov fortsatt. Etter å ha ligget der i ca 5 minutt kjente jeg at bleia ble fylt med tiss. Jeg tisset på meg selv uten å vite det. Jeg smågråt litt. Så begynte jeg å bæsja på meg. Bæsjen fylte bleia mens den klinte seg utover rumpa mi. Vera kom henn, løftet meg opp, tok meg ned på toalettet og skiftet på meg. Etterpå la hun meg opp igjen i barnesenga.

Jeg våknet og så meg rundt i barnesenga. Jeg lå aleine. Jeg så rundt i rommet. Klokka viste 10.30. Det var altså Søndag. Jeg hadde fortsatt vondt i rumpen. Jeg reiste meg opp, tissen var hard igjen og den presset seg har imot bleien. Jeg klatret utav barnesengen og ble møtt av Camilla. Hun hadde på seg vanlig tøy. Hun smilte og satt seg på kne foran meg. Hun dro ned bleia og begynte å suge kuken min. Det gikk for meg nesten med engang. Hun dro opp igjen bleia og gikk inn på kjøkkenet. Jeg fulgte etter. Alle de andre vanlig kledd, men jeg stod der i bare bleier og en smokk i munnen. Frank lo som bare faen. Jeg ble rød i trynet og satt meg ned. Vi pratet om gårsdagen og de lo endel. Etter at vi hadde pratet mye, gikk de. Rett før de gikk sa Camilla, «Vi må gjøre dette neste helg også!» «Ja», sa Vera, «Neste gang vil jeg være baby!» Vera smilte. Camilla ga meg et haddekyss på kinnet og så gikk de. Katrine lukket døren. Katrine så opp på meg og jeg følte meg litt flau der jeg stod i bleier foran jenta jeg elsket. Plutselig strømmet det tiss ut i bleia. Lyden kunne høres ut i hele rommet. «Påtide med bleieskift Danny. Nå er det min tur!», sa Katrine og tok hånden min.

Sexmoter

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.