søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Allemannskvinnen – Første gang

Allemannskvinnen – Første gang

Allemannskvinnen – Første gang :

Det jeg skal fortelle om, hendte meg for sju år siden. Det var min første sexopplevelse. Jeg og en gjeng kamerater var på byen for å feire bursdagen min, og nettopp denne kvelden var Torill også ute og festet. Torill gikk for å være lett på tråden, men det ga jeg f… i, for jeg hade bestemt meg for å kapre henne i kveld. Hun gikk for å være en ekspert i senga, og det ville jeg gjerne bedømme selv.

Vel, et sted måtte man jo begynne, så jeg gikk bort og spurte om Torill ville danse. Dans etter dans tok vi sammen, og til slutt tok jeg meg den friheten å kysse henne. Hun slang villig armene rundt halsen min og gjengjeldte kysset, samtidig som hun presset underlivet sitt mot meg. Jeg grep sjansen tvert og trakk henne inntil meg så jeg kunne kjenne hver del av kroppen hennes. Tunga hennes roterte ivrig rundt i munnen min, samtidig som hun vred seg mot meg. «Har du lyst til å være med meg hjem en tur» spurt ejeg og så ned på henne. «Ja, det erklart jeg vil det» sa hun og dro meg av dansegulvet.

Vi hev oss inn i første taxien vi så, og snart var vi hos meg. Foreldrene mine var borte, så vi havnet i sengen deres. Jeg lot hendene gli over kroppen hennes mens jeg kysset hennepå munnen og halsen. Hun presset seg opp mot meg, og jeg la den ene hånden på det faste brystet hennes og den andre strøk jeg over skrittet hennes. Jeg kunne kjenne både en stor og stiv brystvorte og en fuktig fitte gjennom klærne, og dette hisset meg enda mer opp. Jeg strøk langsomt over den våte trusa og hun vred seg av kåthet og stønnet.

Jeg trakk trusa litt til side, så jeg kunne komme til og få fingret henne litt. Hun skrek til når jeg puttet inn den ene fingeren. Jeg hadde aldri vært borti maken, det var helt fantastisk, og da hun trædde seg på fingeren min trodde jeg det skulle gå med en gang. Jeg puttet inn en finger til og hun vred seg og stønnet, jukket mot fingrene mens hun hele tiden kysset meg som en gal.

«Ta av meg klærne» stønnet hun. Hun vrikket og stønnet mens jeg fjernet plagg for plagg og da jeg omsider var ferdig og hun lå naken, nærmest rev hun av meg mine. Pikken min sto som et spett og jeg var å kåt at det nærmest rant av den. Hun grep fatt i pikken med en gang og runket den litt. Jeg stønnet av glede og stappet fingrene på nytt inn i henne. «Åh ja, fortsett!» jamret hun og trædde seg godt nedpå fingrene mine igjen.

«Knull meg» hvisket hun og småbet meg i øret, mens hun spredde bena og la seg godt til rette i sengen foran meg. Jeg lot meg ikke be to ganger, så jeg tok tak i kuken og førte den mot sprekken hennes, som skinte rosa og våt mot meg. Hun var trang og god og jeg presset kuken rett til bunn mens jeg stønnet av kåthet. Vi begynte å pule i et rolig tempo, og hun stønnet hver gang jeg bunnet fitta hennes.

«Fortere» jamret hun og la bena rundt baken min og presset meg mot seg. «Åh, ta meg… fortere!» Vi økte farten og hun jukket imot som om det skulle være siste gang hun fikk noe. JEg kjempet som en gal for å holde igjen, men da hun ble enda villere under meg, klarte jeg ikke mer.

«Jeg kommer» stønnet jeg og prøvde å trekke meg ut, men det nyttet ikke. Hun holdt meg fast og jeg ga opp, jukket hardt inn igjen og lot det gå. Stråle etter stråle sprutet ut av pikken og inn i den deilige, sædsultne fitta hennes. Og det merket hun også, for hun kom rett etter meg, vi jamret og skrek, vred oss mot hverandre og ristet og skalv. Jeg hadde aldri opplevd maken, og det var helt ubeskrivelig hvordan fitta klemte rundt meg og melket ut de siste sæddråpene dypt inne i henne…

Vi lå en lang stund og småpratet før vi tok en runde til. Denne gangen sugde hun meg opp, før hun red meg og vi avsluttet med en runde bakfra. Og siden har det blitt mange knull, men ikke med Torill, for hun var for løssluppen for meg i lengden!

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.