søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Amsterdamned og Elektrikeren – Homse noveller :

Amsterdamned og Elektrikeren – Homse noveller :

Amsterdamned og Elektrikeren – Homse noveller :

 

Amsterdamned :

Det skjer ikke ofte, men det skjer. Etter noen øl med kollegaer, gikk jeg til et sted jeg har vært et par ganger før; en homsebar i Amsterdam. Det var folksomt, men jeg fikk en plass i baren og bestilte en øl. Begynte å bli ganske beruset, og jeg kjente at dette var det rette stedet med en gang jeg så meg omkring. Jeg hadde på meg en trang shorts, som fremhevet det jeg hadde blitt fortalt tidligere at var «one hell of a ass». Vel var jeg 35, men rumpa var fortsatt fin. Og der jeg sto i baren, visste jeg at blikkene var der. Etter en øl til, gikk jeg på do. Jeg ble stående ved siden av en godt voksen mann, en svær kar med skjegg, litt vom og lite hår. Han pissa – og det var umulig å ikke se på den grove pikken hans, mens jeg selv dro fram min og lata som ingen ting der jeg sto. Men jeg visste at han hadde sett på meg, og bare minuttet etter at jeg returnerte til baren, var han ved siden av meg.

– One bier, sa han – og dulta borti meg. Han virka ganske full, og jeg bare smilte for meg selv.

– Drunk? spurte jeg.

– Yeah. Drunk and horny, svarte han.

– Nice combination. I like that. Jeg smilte.

– I like your big mouth, svarte han – og skyldte ned en øl.

Så snudde han seg mot meg, så på meg og sa:

– I have this place, not far from here. Interessted? I saw you were watching my dick. Dont deny that… Like etter hadde vi en avtale. Han kapret en taxi, og vi satte oss i baksetet. Mens taxisjåføren kikka i speilet, dro han meg inntil seg.

– I`m gonna fuck your ass, hvisket han med ølånde i øret mitt.

– Are you alone? Jeg ville vite om det var flere der.

– No, svarte han – og gliste. – But I can get some more dicks if you want…

Jeg bare smilte. Det hadde ikke vært meg i mot…

Da vi kom inn i entreen, skjøv han meg inntil veggen, snudde meg rundt, holdt fast hendene mine og pressa pikken sin mot den trange shortsen min.

– Get it off, peset han. Han virket truende, noe som gjorde meg kåt. Jeg delvis strippet, delvis ålet meg ut av den trange shortsen og sto der med bar rumpe. Han dro ned buksa si, og ut kom en brande på minst 20 centimeter. Han presset meg opp mot veggen. Ville presse kukken inn med en gang. Jeg hylte. Han peset. Jeg ba han hente en kondom. Han bare lo. Det gjorde djevelsk vondt, men han ga faen i det, presset og presset – og så var han inne. Han knullet den lille rumpa mi mens jeg hylte av smerte, og kom etter kort tid, kylte en lading opp i rumpa mi. Så trakk han seg ut, kastet meg på golvet – og gikk selv ut i stua.

– You find the way out yourself, sa han bare – og kikka stygt på meg. – Whore!!! la han til – og gliste godt der han lusket inn på stua.

– I must use the bathroom, sa jeg – og tok med meg klærne mine inn, tok fram dusjen – og spyla meg skikkelig i rumpa. Da jeg kom ut igjen, var den fæle mannen i telefonen.

– Yes, nice ass, hørte jeg han si, og akkurat da jeg skulle til å gå, kom han styrtende.

– You stay here. I have some friends. I have promised them to have you, sa han.

– I have to go now, sa jeg. Han stengte døra, tok tak i armene mine – og dro meg inn på stua.

– Stay. They are coming. Now, sa han – og ba meg kle av meg igjen.

– Bedroom, sa han bare.

Jeg hadde ikke noe valg. Naken sto jeg der, og nå var det sugetid for den fæle fyren. Han sto der foran meg, jeg på alle fire, og sånn sto vi – med pikken hans i kjeften min da det gikk i døra. To eldre karer kom inn, kledde av seg, og tok meg etter tur, kalte meg for de verste ting, og herjet fælt med meg. Jeg ble så rundpult at jeg ikke klarte å gå på to dager. De var brutale, sparte meg ikke, knulla meg så de kom to ganger hver – og så ble jeg kastet ut. Naken, med klærne etter meg. Det var en brutal opplevelse, men jeg ba om det selv. Da jeg endelig var i stand til å gå igjen, var jeg så kåt på en gjentagelse at jeg prøvde å finne den fæle fyren. Uten å lykkes. Dessverre.

Elektrikeren :

Jeg bor i ett gammelt hus hvor alt er gammel, også det elektriske. Jeg bestemte meg for å bytte ut det meste, og bestilte elektriker. De kom på befaring, en ung gutt og en litt eldre mann. Vi ble eninge om tid og pris, og de møtte opp til rett tid.

Gutten var slank og pen å se på. Sjefen hans var noe eldre og selv er jeg i 50 årene, gift og barn.

Jeg har hjemmekontor og det passet bra fordi det hele tiden var noe de lurte på.

En dag kom gutten alene fordi sjefen måtte til en annen kunde på hastejobb. Han holdt på å legge kabler på loftet og kom ned svett og skitten. Jeg spurte om han ville ta en dusj, så kunne jeg lage litt lunsj.

Han takket ja, og jeg gikk på kjøkkenet.

Like etterpå banket jeg på badet for å spørre hva han likte. Da han svarte kom inn, åpnet jeg døra. Der sto han helt naken i dusjen. Flott trent kropp og en kraftig pikk, barbert over det hele. Han var helt usjenert og stengte vannet, tok handuken og kom ut.

Jeg er bifil, har hatt guttesex flere ganger, og ble ganske tent. Han så nok at pikken min stod i buksa og runket seg selv sakte. Jeg gikk mot han, strøk han over magen og tok tak i pikken. Den var stor, nådde ikke rundt med en hand.

Sank på kne og slikket han under ballene og opp mot hodet. Forhuden var trukket tilbake, og jeg gapte over pikkhodet, det var såvidt jeg fikk den inni munnen. Han munnknullet meg sakte, mens jeg lirket inn en finger der bak. Han stønnet.

«Vent litt» sa jeg, kledde av meg og hoppet i dusjen, pikk og rompe ble godt vasket, og jeg tørket meg kjapt. Jeg leide ham inn på soverommet og opp i ektesenga. Vi la oss i 69 og slikket og kjælte hverandre en stund. For en herlig pikk å suge på, og han var sugeekspert! Han la seg på rygg og spurte om jeg ville knulle han. Jeg la meg over, tok litt spytt på pikken og satte den mot rompehullet. Presset sakte og da han støtte imot kom jeg helt inn.

«Fort og vondt» sa han, men jeg knullet sakte. Kjente den store pikken hans mot magen min. Han tok tak rundt pikkrota på meg og en finger inn bak. Herlig. Jeg masserte pikken hans mellom oss. Jeg kjente at dette ikke ville holde lenge. Jeg stoppet opp, han ble liggende og jeg satte meg over pikken hans.

Fant en flaske olje vi har ligende mellom madrassene. Smurte inn pikken hans og rompehullet mitt. Satte meg oppå og tok tak i skinkene og presset meg ned. Det gikk ikke.

Han lirket inn først en finger, så to så tre. Etter hvert ble hullet videt ut og vi prøvde på ny. Nå kjente jeg at hodet gled innenfor. Smerten hogg i men han presset seg inn. Plutselig kjente jeg han var inne, jeg måtte sitte litt i ro, for å venne meg til den store pikken. Tok litt mer olje på skaftet hans og gled ned. Kjentes ut som den var i magen. Jeg red han sakte og økte takten. Han støtte i mot og runket meg. Plutselig stivnet han i kroppen, jeg kjente pikken hans bli om mulig enda større og så ble jeg varm innvendig.

Jeg sank ned på pikken hans og bare nøt det. Han lå med lukkede øyne og smilte. Jeg la meg over han og vi kysset, ventet på at han skulle bli slapp og skli ut av meg. Men den forble stiv.

«Orker du mere» spurte han. «Kom igjen».

Han vred meg rundt uten å skli ut, og lå over meg. Knullet meg sakte og vi kysset som gale. Han knullet i lange tak og jeg kjente han trykket mot prostata, det gjorde utrolig godt og jeg kjente at jeg kom til å sprute.

Det sa jeg også, han knullet kjapt tre, fire ganger og sprutet igjen. Trakk seg ut og sugde meg kjapt. Jeg kom som et skudd. Så stjerner og følte jeg skulle svime av. Han sugde til jeg var tom og holdt pikken i munnen til den ble slapp. «Jeg klarer nok ikke mere nå» sa jeg. Men han beviste det motsatte. Sugeteknikken hans skulle jeg gjerne lært min kone. For jeg ble stiv igjen. Han satte seg oppå meg og red meg. Jeg var så kåt som om jeg var ungdom igjen. Han knep sammen rompeballene hver gang han satt seg ned. Jeg kjente det brygget seg opp og kom igjen.

Sikkert ikke mye til sprut, men orgasmen var lengre og fantastisk. Vi var begge utkjørte og jeg var redd vi skulle sovne. Vi gikk i dusjen og spiste lunsjen. Resten av dagen gikk jeg med ett salig smil om munnen. Hver gang jeg kom nær han, strøk jeg over pikken.

Han jobbet med snekkerbukse uten truse. Da han skulle gå for dagen, sugde jeg ham i gangen. I det han sprutet i halsen hørte jeg kona komme hjem. Vi fortet oss å avslutte og han dro i det hun kom inn døra.

«Han var lekker» sa hun da hun kom inn. -«Kanskje vi skulle prøve å få han i senga vår?». -«Kanskje det», svarte jeg….

Sexmoter

Sjekk også

Julefeiring med sperm

Julefeiring med sperm Julegutten Jeg var akkurat fylt 16 – det var sent på høsten …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.