søndag , 1 august 2021
Forside / Alminnelig sex / En aften med 2 damer

En aften med 2 damer

En aften med 2 damer :

EN AFTEN MED 2 DAMER….

Jeg var singel den gangen også, og var i 30 åra……Den gangen skulle jeg besøke ei venninne av min ex svigermor. Gerd som hun heter, og var vel litt over 50 år og singel. Hun hadde fått nyss om at jeg jobbet i en byggevarebutikk da…Og hun ringte og lurte på om jeg kunne skaffe henne «billige» materialer til en terrasse. Og om jeg ville være så snill og komme med dem ti henne. Ok…..vi avtalte at jeg skulle opp til henne på en fredag….som sagt så gjort…Reiste oppover til henne på Råholt (Eidsvoll) hvor hun bodde…

fant frem til et stort hus….2 etg. Parkerte bilen med henger, og ble bedt med inn på terrassen som hun skulle fornye….Og så begynte det å regne og tordne…fikk jo ikke gjort noe da vet du…. Hun spurte meg om jeg hadde muligheter til å være over til dagen etter, da hun hadde plass i massevis til overnattingsgjester. Jo jeg hadde jo fri (på lørdagen) så det var ok for meg.

Da reiste hun seg opp og lurte på om jeg ville ha noe drikke…..vin, øl? Takket ja til et glass vin, og rødvinen kom………

Vi satt ute, men under tak….pratet om løst og fast, bestandig hatt en god tone sammen jeg og henne…..pratet om barn og barnebarn. Og jeg viste at hun hadde 2 barn – gutt og jente…..Gutten hadde flyttet ut, mens jenta bodde hjemme enda. Hun var 22 år, gikk på skole enda – og bodde hjemme for å spare på utgifter. Vi satt ute og koste oss vi…satt jo under tak….fin temperatur ute.

Vinen begynte å virke på Gerd, da hun begynte å bli «glispete» av seg….Og det var hun som kom innpå erotikkens verden…..Hun spurte om jeg var singel enda. Og jeg sa jo ja, som sant var…..Hun lurte på om det ble noe «dame» på meg for tiden? Jeg sa som sant var at det ble det dårlig med. Jeg så hun var blank i øynene nå….og hun var beruset og kåt…….Så her var det bare å forsyne seg på fitte… Hun sa at det var lenge siden hun hadde hatt noen «kar» på besøk også, å at nå var det på tide med å la en «titte» inn igjen…Hun sa at jeg var en kjekk kar, og lurte på om jeg kunne tenke meg å ha sex med henne…..Det spørsmålet kom vel ikke som noen bombe på meg da…Vi var begge «frittalende» når det gjaldt erotikk og sexprat da…..Og som sant var, så sa jeg at jeg var kåt på henne. Hun gikk inn, kom ut igjen med et handkle som hun la i stolen sin…..satte stolen sin inntil min……dro opp kjolen sin og satte seg ned…..(hun var naken nedentil)…..og spurte om jeg likte det jeg så. Ble litt stum, da det skjedde så fort…..Men kom meg ned på jorda igjen, og sa at det likte jeg veldig godt….Hun sa at jeg måtte ta på henne…….og jeg tok på henne…..fant «revnen» hennes med fingeren min…fant frem til klitorisen hennes.

Det gikk for henne med en gang…….hun heiste seg opp, ristet og skalv……det rant av fitta hennes, var våt og god nå….Slappet av igjen etter den orgasmen, men jeg koste med fitta hennes igjen, og hun ble med igjen.. Deilig hvor kåt hun var da, og klar igjen…Jeg hadde ikke tatt av meg klærne enda….men kjente at kuken min ville ut snart.. (ble trangt om plassen) nedi buksene mine. Jeg satte meg ned foran stolen hennes – mellom bena hennes, tok tak i bena hennes og spriket dem ut – la dem på armlenene…….Fitta hennes var barbert, og lå blottet mot meg. Deilig og våt….det rant kåtsaft ut av henne, så jeg bøyde meg ned og begynte å slikke og suge fitta hennes…….jeg slikket i meg hennes kåte safter……deilig!!!! så deilig…

Fant frem med tunga mi til klitorisen hennes……og reaksjonen hennes kom nesten med en gang……heiste seg opp i bro fra stolen, og kom i en kjempeorgasme igjen….ristet, skrek og skalv… jeg slikket i meg saftene hennes…deilig å «drikke» fra fitta hennes…….

Nå hadde hun lyst på pikk som hun sa………..så jeg reiste meg opp og tok av meg buksa og trusa mi…..ut spratt pikken min….hard og våt…jeg var kåt og klar nå…. Hun satte seg på huk foran meg, kom med tunga si og slikket på pikkhodet, og saftene mine…hun gapte opp – tok hele pikken min i munnen sin. sto stille en stund, men så begynte jeg å pule henne i munnen. Jeg stoppet opp en liten sund..kjente tunga hennes sirkle rundt pikkhodet mitt…….. kjente at jeg snart var på tur til å få orgasme…..jeg spurte henne om jeg skulle trekke meg ut av munnen hennes når jeg «kommer»? Hun ristet på hodet sitt…… Hun melket meg med munnen sin, suget og slikket pikken min så godt……

Nå knullet jeg i munnen hennes igjen…..fortere og fortere nå…

kjente at sæden var på vei nå……Jeg skrek stille, kom som en foss i munnen hennes……..Hun drakk min sæd, ikke en dråpe gikk til spille der nei….. så deilig hun gjordet det for meg!!!! Vi reiste oss begge opp, og bare holdt godt rundt hverandre……klemte hverandre og sa at det var bare så veldig godt.!!!

Klokka var allerede 2130……mørkt ute snart…..tiden går så fort når en har det koselig og godt….Vi ble enig om at vi skulle gå inn og legge oss……så sagt så gjort……Og hun sa nå at vi skulle ligge i samme seng, for hun var fremdelses «sulten» på pikken min som hun sa……Vi gikk på badet og vasket av oss noe gammel elskovsaft……Vasket oss og gjorde hverandre «deilige» for natten..

Nå kledde vi av oss «alt» tøyet da, gikk og la oss i en stor dobbeltseng……Vi koste med hverandres kroppe, lot hendene vandre over alt……tok og slikket og kysset hennes deilige bryster….og hun hadde veldige fine bryste, faste og fine å kose med…… Det var dunkel belysning på soverommet hennes…..Jeg la meg på ryggen, og pikken min sto rett opp…..klar til å entres..

Men Gerd ville sitte over mitt ansikt, og jeg sa ikke nei til det. Det er en ting leg liker veldig godt……slikke og suge fitte…elsker det !!

Hun skrevet godt ut, senket seg ned…..over tunga mi….fikk tunga langt og godt inni hennes deilige grotte…å deilig og våt allerede….Jeg slikket og suget fitta til Gerd, så jeg la ikke merke til at det var kommet enn annen person i rommet..Jeg drakk av Gerd`s fittesafter….

Plutselig kjente jeg noen som satte seg over meg……..skrevs over pikken min… kjente at noen senket seg nedover pikken min…. vått, trangt og deilig…. Jeg ble overrasket, ble litt stille…..men jeg hørte noen «fnise» der jeg lå å slikket fitta til Gerd…..

Vi ble stille alle 3 en liten stund…….det var dattera til Gerd som var kommet inn til oss, Tove som hun het…hun hadde sett på oss på verandaen og blitt kåt og opphisset…….og hun sa at hun fikk lyst på pikk i kveld…..som sagt var hunn 22 og singel…….Og hennes mor, Gerd sa det var ok – de hadde gjort dette før. Noen ganger, ikke hver gang da……så lo de godt sammen……

Ok……jeg var kåt enda, og hadde pikken langt oppi fitta til Tove. Jeg knullet henne litt…..sakte….hun var trang og god….. Slikket og suget Gerd.Men nå ville Gerd ha pikk i fitta si, så Gerd og Tove byttet plass………Gerd senket seg nedover pikken min…..deilig….

Tove satte seg nedover munnen min…. fikk tak i klitorisen hennes – slikket og suget henne…..Hun fikk sin orgasme, Tove skrek og skalv over munnen min……og det rant fittesaft og sekret i munnen min, som jeg bare tok i mot.. deilig…..Gerd red pikken min fortere og fortere nå…..kjente at jeg kom snart igjen nå…..begynte å knytte seg i ballene mine……Gerd kom som en foss igjen….i en stor orgasme igen..Hun kastet hodet bakover, skrek rett ut……melket meg med fitta si….kjente krampetrekningene rundt pikken min…. Klarte ikke å holde meg lenger…..knullet Gerd i raskt tempo og kjørte sæden langt inn i hennes deilige fitte… lot det pumpe og sprute i hennes buk……..

Hadde fått orgasmer alle 3, så nå lå vi bare å gispet etter luft………Tove lå å slikket pikken min ren for safter…….jeg lå og koste med fitta til Gerd….dette var litt av en opplevelse……..Klar til å prøve igjen jeg. Sovnet til slutt……….Våknet om lørdag morgen, så var Tove borte……Jeg og Gerd var alene……Og så klart det ble ett morgenknull også………Den helgen glemmer jeg ALDRIG!!!!!!

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *