mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / At the end of

At the end of

At the end of :

 

Dataskjermen flimrer, det er heldigvis snart slutt på en lang dag. Jeg er sliten og kjenner trangen etter bare en rolig naken avslappende ettermiddag med badstua og en god bok.

Likevel er det noe som gnager i tankene. Flyktige bilder, litt ville fantasier…. mannen min har vært borte en uke snart og det merker jeg i kroppen. Det er varmt og hett på kontoret, kollegene stresser forbi, en bunke papirer dumper ned på pulten min.

Budet stopper opp og smiler. Hvite tenner i et mørkt ansikt, sterke lår i shortsen og en svett t-shirt. Er det noe mer skjønnheten ønsker? Han er stadig ute med en snerten kommentar og jeg har ikke alltid noe å svare på den lett tildekkede frekkheten hans, men i dag er det annerledes. Jeg er kåt og varm i kroppen…. jeg kjenner fitta piple under kjolen… han skulle bare vist hva som venter under den korte kjolekanten. Og hva som rører seg i tankene mine… Ja takk sier jeg, du vet hva jeg ønsker meg.

Han ser litt overrasket ut og kommer raskt tilbake med et stort glass vann til meg. Tusen takk du kan da lese en kvinens tanker som en bok du. Han forsvinner bort gjennom lokalet. Spilende muskler i lårene. Rumpa er så vakker. De sterke armene, hendene, så vakkert sort og sterk…. bilder glir i hodet… den sterke sorte kroppen hans naken mellom mine hvite lår… hendene hans på de myke store brystene mine… det tykke lemmet i kjønnet mitt…. åhhh…

Jeg rødmer lett da en av kollegaene mine forsøker å få kontakt for tredje gang. «Har du tatt helg allerede siden du ser så lystig ut?» På tur hjem fra jobb må jeg en tur innom en sexbutikk for å kjøpe noen småtterier jeg lenge har tenkt å overraske mannen min med. Håper han er kommet hjem nå etter en ukes fravær.

Vel hjemme roper jeg på min kjære, men ingen svarer. Åh ikke kommet enda. Jeg kjenner kåtskapen rive i kroppen….vrenger av meg klærne og går splitter naken ned i kjelleren for å slå på badstua. I den mørke kjellergangen setter jeg i et skrik idet to sterke never griper tak i meg bakfra og holder meg opp mot veggen.

Lynraskt binder han hendene mine og setter et stramt tørkle over øynene mine slik at jeg ikke kan se noe i det hele tatt. I mitt totale mørke blir jeg løftet opp og båret inn i det varme trimrommet vårt. » Se her hva jeg fant » sier han med dempet røst.

Brystene mine spenner seg i angst, hva er dette for noe. Før jeg får tenkt meg om blir jeg plassert på en benk og hendene mine blir bundet ut til sidene over hodet, mens to andre hender griper tak i føttene mine, løfter dem opp og ut til sidene og leger dem i noen slags holdere før de bindes fast.

Det føles helt vanvittig å ligge bundet med føtter og armer vidt utspilt, uten å se eller vite hva som skjer.

Sakte stryker to hender over lårene mine opp mot skrittet, stopper, trekker seg tilbake, stryker helt opp mot fitta, men glir forbi helt i hårfestet.

Plutselig tar to store hender under brystene mine og presser dem oppover. Jeg er livredd, dette trodde jeg ikke kunne skje. Overfalt og bundet naken i sitt eget hjem. Herregud! Angsten sitter i magen, tatt til fange og misbrukt av helt ukjente. Hvor kan det ha blitt av mannen min?

Plutselig klyper det hardt i vortene, samtidig som en bestemt hånd skiller fitteleppene mine og en finger gnir klitoris. Fittesaftene flommer og jeg stønner lavt. Kåtskapen blandet med det vanvittige i situasjonen og angsten i magen gir en voldsom følelse i fitta. » Hora liker vist å bli brukt», sier en dempet stemme.

Sakte trenger fingeren opp i fitta mi, mens to hender ruller og knar jurene mine. Fingeren forsvinner og jeg hører en svak summing som tiltar i styrke. Elektrisk sjokk føles det som idet en vibrator plutselig treffer fitta mi. Sakte beveger den seg rundt klitten før den blir presset helt til bunns i den våte fitta mi. «Ja», stønner jeg og løfter på underlivet for å få mer. Hele tiden blir jurene mine knadd og eltet mens rutinerte fingre drar og ruller spennene.

Fittesaftene flommer og idet orgasmen nærmer seg forsvinner plutselig vibratoren. Føttene mine blir ført enda mer ut til sidene og løftet litt opp. Jeg skammer meg over det synet som må åpenbare seg for disse svinene. Hendene ligger langt ut til siden over hodet, slik at de store brystene min hvelver seg ut over bryskassa og siger ut mot sidene med knallstive vorter som er røde og hovne.

Føttene er spredt ut til sidene og løftet opp slik at hele underlivet mitt er blottet, ingenting under rumpa, slik at bakhullet er stramt og synlig, fitta er strukket helt ut slik at leppene står åpne og hovne, mens det pipler fittesaft ut mellom dem.

Jeg er skamløst kåt, og rykker i tauene som holder meg fast. «Kom og pul meg», hulker jeg. Plutselig kjenner jeg det klemme og dra i brystvortene, det kjennes som om det er to fingre som tar tak i spennene og drar dem hardt ut.

Fittesaftene velter frem, og jeg stønner høyt. Plutselig kommer det et kraftig press mot innsiden av lårene mine og et kraftig pikkhode står mot fitta mi. Litt inn ut inn ut og så trenger den deilige pikken seg helt til buns i den vidåpne kussa mi, tar to tre dype støt og forsvinner igjen.

Jeg skriker på mer, stønner og river i tauene, og plutselig glir en iskald ting ned mellom brystene mine, nedover magen og blir stående mot fitta. Kroppen spenner seg i kulde, og brystene strammer seg. Plutselig trenger den iskalde gjenstanden helt til bunns i kjønnet mitt. Jeg skriker i sjokk mens denne ispikken knuller meg hardt og deilig. Fitta er helt nummen av sjokk over kulden, men saftene fosser og jeg kommer i en vanvittig orgasme. Alt forsvinner i tåke mens riene bølger gjennom kroppen.

I det jeg kommer til meg selv, blir ispikken fjernet og det blir smurt en glovarm væske ut over hele det sjokkerte underlivet mitt. Den faste hånden masserer den varme glatte væsken godt inn i hele underlivet mitt. Fitteleppene blir knadd og lekt med… hele kjønnet kjennes brennvarmt ut… En finger entrer seg inn i mitt stramme rumpehull – smører meg godt inn, og forsvinner igjen. Sakte blir det presset noe varmt og deilig inn i rumpa mi, den er meget varm og jeg vrir meg i vellyst over dette uvante presset. Kjennes ut som en varm og deilig dildo…. Plutselig kjenner jeg et digert glohett pikkhode mot fitteleppene mine.

Den trenger seg sakte inn helt til bunns. Åhhh, den føles enorm og glohet. Leppene følger med inn og ut ettersom dette kjempeorganet glir inn og ut av den utspilte fitta mi. Fingrene drar hardt og bestemt i spennene mine… knar brystene…. åhhhh….. dildoen i rumpa og kuken i fitta tar meg i takt…. ut… inn… ut….inn…. jeg skriker.. Kjenner det byggerseg opp…sittrer…rykker i underlivet…. blir holdt fast…. rytmisk pult…knullet! Jeg kommer i en rystende orgasme, mens fitta blir knullet av den deilige gode kuken. Han tar noen rolige tak…. jukker…. glir ut og gir plass for neste….. plutselig kjenner jeg at et stooort hode glir inn mellom de hovne utpulte fitteleppene mine! Det kjennes ikke ut som om det er plass i meg. Leppene strekkes og jeg føles helt utvidet idet det store hodet entrer inn mellom leppene mine. Det kjennes så vilt fullt i hele underlivet med pluggen i rumpa og en stor kuk på tur inn i fitta.

Sakte invaderer den meg. Jeg spenner hoftene mot ham, han presser på… presser på… leppene vrenger seg og jeg kjenner de sterke hendene på hoftene. Han lar fitta venne seg til størrelsen… leker litt ut… litt inn…. hendene holder og knar rumpeballene mine med sterke tak… jeg kjenner pungen stryke mot rumpa idet han legger kraft bak kuken og presser den helt inn i meg… jeg gisper og lager rare lyder… kjønnet kjennes helt sprengt av kuk og plugg i rumpa… lårene blir massert av hoftene hans hver gang han trenger inn i meg… skrevende blir jeg tatt, knullet, pult…. åhhhhh jeg elsker det! Han tar meg med seige tak, kuken kjennes i hver en krok i fitta…. livmora blir massert hver gang han støter inn i meg… han tar noen korte støt og synker litt i knærne… kuken masserer og gnir oppe i fitta….. ååhhhh han treffer g-punktet…. herrrreguuuud!! Jeg stønner og kommer i en vill orgasme mens han med harde støt puler meg og stønner idet kuken tømmer seg dypt dypt inne i livmora… sæden strømmer i stråler mot munnen og jeg hulker i kåtskapen og kommer i små rier…. kommer….kommer…. jeg kjenner det renner langs stammen hans, ut og ned i rumpa mi. Han holder meg på hoftene en stund, noen lekende bevegelser og jeg kjenner den deilige kuken massere fitteveggene før den blir litt mindre, glir ut og forsvinner.

Når jeg kommer til meg selv er det helt stille i kjelleren, bindet for øynene er borte og jeg er ikke bundet lenger. Hele kroppen er øm og fitta er våt og helt utpult.

Min kjære stryker meg over magen og bærer meg inn i senga… sæden renner ned i rumpa mi… han koser og leker med kjønnet mitt og jeg kjenner den varme vanvittige følelsen bølge gjennom fitta i små rier…. herregud hva den mannen gjør med meg og hva han kan finne på en helt vanlig fredag med hjelp av et par tre dildoer ……. åhhhh….

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.