søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Eksen og negeren – Analsex

Eksen og negeren – Analsex

Eksen og negeren – Analsex :

En kveld jeg var på byen traff jeg på eksen min, Linda. Vi slo opp for nesten et år siden, men det var helt gjensidig, så vi er fremdeles gode venner og omgås fortsatt en del. Vi kommer aldri til å bli sammen igjen, men jeg synes fremdeles hun er sexy; Hun har langt, mørkt hår, store pupper og en utrolig velformet bak.

Senere på kvelden la jeg merke til at hun stod å pratet med en stor neger borte ved baren; De stod ganske langt unna meg, og det var høy musikk, så jeg kunne ikke høre hva de sa. Jeg tenkte ikke mer over det til jeg plutselig så dem igjen på dansegulvet; De danset tett, hun stod med ryggen til ham mens han hold rundt henne; Så snudde hun seg rundt, og de begynte å kline. Akkurat da kom kameratene mine bort og skulle ha meg med ut for å røyke, så jeg fikk ikke sett mer.

Mens jeg stod utenfor og snakket med noen folk jeg kjente, la jeg i øyekroken merke til at Linda og negeren kom ut fra baren. Han hadde armen rundt skulderen hennes, og hun lo og fniste. De gikke rett forbi røykeområdet og til venstre; Rart, tenkte jeg, for hun pleide jo alltid å være på byen til stengetid. Jeg unnskyldte meg med at jeg måtte på jobb i morgen og fulgte etter på trygg avstand. De fortsatte ned gågata; Jeg tenkte kanskje de skulle til et annet utested, men de gikk rett forbi, på vei mot leiligheten til Linda. Foran meg kunne jeg se at han hadde latt hånda si gli ned fra skulderen og hadde et fast tak om den myke, velformede bakenden hennes.

Jeg holdt meg på god avstand så de ikke skulle se meg; Jeg ville ikke bli tatt på fersken i å spionere på eksen, det hadde blitt pinlig å forklare! Dessuten trodde jeg ikke egentlig det kom til å bli noe å spionere på; Jeg visste at Linda hadde et ekstra gjesterom hvor hun ofte lot kamerater sove over hvis de hadde lang vei hjem fra byen. Hun har mange guttevenner, så dette ville slett ikke være første gang hun lot en av dem sove på gjesterommet.

Jeg ventet i et minutt etter at de hadde gått inn, men ingenting skjedde. Jeg var på vei til å gå hjem, da jeg plutselig så lyset på badet bli slått på. Badet vender ut mot gaten, og har et lite vindu høyt oppe på veggen, så det er ikke nødvendig med gardiner der. Jeg hørte Linda fnise, og dusjen ble skrudd på. Nysgjerrig og sprengkåt hentet jeg en stige i bakgården og satte den forsiktig opp mot veggen.

Linda og negeren stod i dusjen, kliss nakne. De klinte som besatt mens han gned hånden over den barberte, lille fitta hennes og hun runket den enorme negerpikken hans. Den lille hånden hennes klarte ikke slutte rundt den; Den var nesten ti centimeter lengre enn min egen og mye tykkere. Ja ja, tenkte jeg, hun har vel bare tenkt å leke litt i dusjen… for hun klarer aldri i verden å ta den digre pikken der. Som for å bekrefte det jeg hadde tenkt, gikk Linda ned på knærne og forsøkte å suge ham; Hun fikk ikke mer enn kukkhodet inn i munnen, men hun slikket og sugde på det mens hun runket ham og lekte med ballene, så han så veldig fornøyd ut allikevel. Så reiste hun seg opp, tok hånden hans og dro han med seg ut av dusjen. Det var utrolig sexy å se dem gå nakne sammen over gulvet og ut av døren; Han strøk hånden over baken hennes, og jeg kunne se at hun fremdeles var barbert på sammen måten hun hadde vært da vi var sammen; Helt glatt bortsett fra en liten, kortklippet trekant som pekte ned mot den velformede sprekken hennes.

Jeg fortet meg ned fra stigen og forsøkte som best jeg kunne og flytte den til den stod under soveromsvinduet. Bakken utenfor skrår ganske mye, så det var ikke lett å få stigen til å stå støtt; Det tok meg nesten et minutt før jeg var klar, og innen den tid var det begynt å komme mistenkelige lyder fra soverommet. Eller… Særlig mistenkelig var de vel egentlig ikke; De etterlot egentlig ikke så mye tvil om hva som foregikk der inne. Jeg klatret opp stigen så fort jeg kunne; Linda hadde tent noen telys der inne, så jeg kunne heldigvis se hva som foregikk. Og for et syn det var!

Linda lå på ryggen i dobbeltsenga. Alle dynene var kastet til side, og bena hennes pekte rett opp i luften. Mellom dem lå negeren og hamret den store, svarte pikken sin opp i henne. All min tvil om hvorvidt hun klarte å ta den store staken hans ble effektivt feid til side; Viduet stod litt på gløtt, og jeg kunne høre den obskøne, klissete lyden av stor, stiv pikk i våt, trang fitte hver gang han støtte inn i henne. Hun stønnet og gispet etter pusten: «Å herregud…. Åh… Aaah! Mm, jeg elsker den svære, svarte pikken din!» Etter en stund trakk han seg plutselig ut av henne, og hun satte seg opp og snudde seg rundt til hun stod på alle fire. Jeg visste at bakfra var favoritten hennes, men jeg hadde alltid følelsen av at jeg ikke klarte å fylle henne helt opp da vi forsøkte den stillingen. Det kom nok til å forandre seg nå!

Negeren tok et skikkelig tak rundt hoftene til Linda og gned pikkhodet opp og ned i sprekken hennes. Hun vrikket utålmodig på baken, og han presset seg inn i henne. Denne gangen kunne jeg se den enorme, svarte staken splitte de velformede, glattbarberte fitteleppene til eksdama mi og gli sakte inn i henne. Hun presset seg bakover på ham, og han begynte å jukke inn og ut av den trange fitta hennes. Hun bøyde hodet bakover og ble helt stiv i det han skrudde opp farten og begynte å knulle henne for alvor. Han dro nesten hele den lange pikken ut i hvert støt, og hamret den inn i henne med høylydte klask hver gang lårene hans møtte den myke, runde bakenden hennes. Han økte hastigheten, og Linda begravde hodet i puta og skrek mens det gikk for henne. Han hadde ikke brukt kondom, så jeg hadde trodd han planla å trekke seg ut av henne, men han lot det bare stå til; Han trakk henne mot seg og begravde pikken dypt inne i henne mens han fylte fitta til eksdama mi med varm negersæd.

Etter det første knullet lå de ved siden av hverandre på senga og småklinte mens Linda runket den halvstive negerpikken hans med lange, seige tak. Negeren lot hånden gli ned mellom bena til Linda og gned fitta hennes i takt med at hun runket ham. Han ble raskt stiv igjen, og den forsiktige kyssingen ble til råklining av samme slag som de hadde bedrevet på dansegulvet tiligere den kvelden.

Linda brøt tungeleken og bøyde seg over sengekanten; Hun hentet en velkjent tube fra nattbordet ved sengen. Jeg gjorde store øyne; Hun kunne da ikke mene at hun skulle. Jeg visste selvsagt at Linda elsket analsex; Da vi var sammen var det lange perioder da hun foretrakk bakdøra fremfor den vanlige åpningen. Hun syntes faktisk det var så naturlig å bli tatt på den måten at hun insisterte på at vi skulle kalle rumpa hennes for «bakfitta;» Noen ganger hadde vi utelukkende analsex i flere uker av gangen, og i løpet av disse periodene ble det som regel bare til at vi sa «fitta.» Det høres forvirrende ut, men det virket som det mest naturlige å kalle «standard-hullet» for «fitta» uansett hvor på kroppen hennes det satt. Jeg likte begge åpningene hennes, men må innrømme at det var ekstra pirrende når hun var i anal-periodene sine; Det var utrolig sexy og spesielt å spise en romantisk middag med levende lys, for så å gli ned i senga og, uten at vi trengte å diskutere det på forhånd, ta henne sakte og ømt i baken. Hun passet alltid på å være innsmurt med glidemiddel før vi satte igang i løpet av disse periodene, så det helt forløp alltid veldig naturlig; Hvis vi hadde hatt tilskuere hadde de nok ikke engang forstått hvilket hull som ble brukt, ettersom det ikke var noe fomling med glidekrem, vi stort sett brukte misjonærstillingen og hun hele tiden ba meg om å knulle «fitta» hennes!

Jeg så på mens Linda dro dyna over seg og visste at hun fylte opp bakfitta med glidemiddel. Negeren så forvirret ut, men noe sa meg at han kom til å finne ut hva som foregikk hvert øyeblikk nå. Jeg hadde fremdeles mine tvil om at Linda skulle klare å få den enorme pikken inn i det trange hullet sitt, men jeg forstod at hun ikke kom til å gi slipp på denne sjansen til å bli strukket orndtlig ut der bak.

Linda la seg på ryggen og spredte bena. Jeg så at hun sa noe lavt til negeren, men jeg kunne ikke høre hva det var. Han smilte fandenivoldsk, og noe fortalte meg at han hadde fått vite hva som skulle skje. Han la seg over henne, og hun tok tak rundt pikken hans og styrte den mot det glatte, villige bakhullet sitt. Han presset sakte på, og jeg så at hun stanset ham fra tid til annen, for så å sette ham sakte igang igjen. Jeg husket følelsen, og visste at det gjaldt å komme inn til et visst punkt; Frem til det tykkeste av pikken var inne måtte man ta det veldig forsiktig, men så fort man kom forbi dette punktet kunne man bare skyve resten inn. Negeren brukte naturlig nok mye lengre tid enn jeg hadde pleid på å nå dette punktet, men jeg fulgte med på ansiktet til Linda for å se når han nådde det; Hun hadde alltid et konsentrert utrykk i «utvidelsesfasen», og når hun pustet ut og smilte visste jeg at målet var nådd. Det var alltid like herlig å se det salige utrykket hun fikk når jeg i et langt tak dyttet de resterende to tredelene av pikken min opp i baken hennes; På andre siden av vinduet gjorde negeren det samme, den eneste forskjellen var at de siste to tredelene av pikken hans var på størrelse med hele pikken min.

«Aah!» Linda stønnet som om luften ble slått ut av henne i det negeren begravde pikken i bakfitta hennes. De lå stille og klinte et øyeblikk, mens han presset seg mot henne og hun vendte seg til ham. Så begynte han å bevege seg forsiktig, litt ut og tilbake inn. Gradvis ble det lengre tak, og før det var gått et minutt kunne jeg nyte synet av Linda som ble råknullet i ræva på den andre siden av vinduet. Hun trakk bena lengre tilbake og spredte dem enda videre så han skulle komme så langt opp i henne som mulig, og han jukket på henne så hun ble skjøvet oppover i sengen for hvert støt. Hun stønnet og skrek, og nøt den voksne pikken som ble hamret opp i bakdøra hennes. «Ååh… Knull bakfitta mi! Ah, jeg elsker å bli tatt i ræva!»

Før negeren fikk sjans til å komme, stoppet Linda ham. Hun satte seg opp og ba han legge seg på ryggen. Så satte hun seg på huk over ham og la pikken hans an mot bakdøra. Med et vått «svupp» var han inne i henne igjen, og hun lot seg sakte synke nedover. Denne stillingen var blandt mine absolutte favoritter; Hun beveget seg sakte opp og ned mens hun tredde den trange, glatte bakfitta si av og på pikken. Hun brukte musklene samtidig; Presset mens hun senket seg ned og knep mens hun løftet seg opp. Det var som å knulle og bli sugd samtidig, og menu hun holdt på kunne man bare ligge å slappe av og beundre det velfriserte lille fitta hennes som for øyeblikket bare var til pynt.

Så skiftet hun stil, og senket seg helt ned på pikken til han var begravd så dypt inne i magen hennes som mulig. Deretter gned hun hoftene frem og tilbake, så pikken ble massert på en helt annen måte. Negeren likte tydeligvis behandlingen; Han tok et fast tak rundt livet hennes og trakk henne mot seg mens hun vrikket og vred på underlivet. Så klarte han ikke lenger, men kastet henne av seg og flippet henne over på magen. Hun skulle til å protestere og reiste seg på alle fire for å snu seg rundt igjen, men han tok tak rundt hoftene hennes på nytt og sank raskt til bunns i baken hennes. Det var interessant å se at han kunne ha valgt det forrerste hullet men holdt seg til bakdøra; Jeg var ikke overrasket, for jeg visste hvor avhengighetsskapende den trange, lille bakfitta hennes var.

Det tok ikke lang tid før det var over; Negeren tredde Linda inn og ut på pikken som om hun skulle vært en filledukke, og hun skrek, stønnet og klynket om hverandre mens hun kom i en kraftig anal-orgasme. Negeren knullet bakfitta hennes fortere og hardere enn jeg noensinne hadde klart, og begravde pikken så langt inn han bare klarte i det han kom. «Mmm, kom i bakfitta mi!» hørte jeg Linda stønne til ham.

Jeg kikket ned på mine egne bukser og oppdaget en stor, mistenkelig flekk. Negeren kledde på seg for å dra; Det var blitt morgen, de hadde knullet hele natten. Jeg skyndte meg ned av stigen før jeg ble oppdaget, men jeg fikk med meg en viktig, liten detalj; Han skulle komme tilbake igjen om en uke, og sa skulle han ha med seg en kamerat…

 

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.