søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Gruppesex / Alternativ Husleie – Gruppesex

Alternativ Husleie – Gruppesex

Alternativ Husleie – Gruppesex :

Anne Line hadde akkurat bodd i den nye leiligheten i snart 3 uker, og ennå ikke fått studielånet. Det begynte å bekymre henne litt. Hun hadde snakket med lånekasse som bare kunne beklage og skyldte på systemrot.

Anne Line var en pen mørkhåret jente på 20 som akkurat hadde flyttet til Oslo fra hjembyen Trondheim hvor hun hadde vokst opp. Etter et litt mislykket siste år på videregående med litt for festelig russetid hadde hun gått et år om og igjen og fått fullført de nødvendige eksamener.

Hun hadde vært lovelig sent ute med å bestemmer seg for studieplass og dermed ble det en ganske dyr husleie selv om leiligheten var både stor og fin. 7500 kroner i måneden var ganske drøyt, men hun hadde ikke noe valg. Depositumet på 15.000 hadde lagt beslag på det meste av sparepengene hennes og nå var det snart tid for å betale første avdrag. Faktisk skulle gårdeier komme innom idag for å bytte et vindu som var sprekt. Hun håpet at han ville godta en utsettelse dersom husleien ble et tema.

Gårdeieren John var i seg selv en hyggelig mann på 42. Han var mørk i håret, velbygd og kjekk. Hun hadde ikke hatt så mange innvendinger på leiligheten, bortsett fra vinduet som han lovet å fikse.

Det var lørdag og han kom kl 10 som avtalt. Anne Line ble litt overasket da han hadde med seg en til. Dette var nevøen Øyvind som var snekker og gjorde litt forfallende arbeid for onkelen sin når det trengtes. Øyvind jobbet i et firma i byen, men stilte opp i helger og på kvelder dersom det var nødvendig.

Han var 28 år, kortklippet og ganske vanlig av utseende.

Øyvind bar inn det nye vinduet mens John holdt opp døren. Iløpet av den neste halvtimen var vinduet på plass og jobben gjort. Anne Line serverte kaffe i sofaen og praten gikk løst. Da John kom inn på dette med husleie og at den nå var forfalt sa Anne Line som sant var at dette var et problem for henne.

John ble litt strammere i maska, og spurte om hun ikke hadde noen oppsparte midler. Da Anne Line forklarte situasjonen tittet John på Øyvind og sendte han et lurt glimt. Da John kom med forslaget sitt holdt hun på å miste kaffekoppen i gulvet. John forslo at hun kunne ha sex med han så kunne hun se bort før første husleie. Anne Line ble sprutrød i ansiktet og klarte ikke å få frem et ord. Da hun kom til hektene så hveste hun spontant «aldri i livet, din gris».

John smilte avvepnende. Vel, da må jeg nesten be om husleien nå, hvis du ikke har lyst på å flytte imorgen da. Anne Line var helt satt ut, og tankene kværnet rundt i hodet hennes. Hva skulle hun gjøre. Hun hadde jo ingensteds å flytte. Det å få tak i en bolig var veldig vanskelig og hvor skulle hun bo imellomtiden? De hjemme skyldte hun allerede penger fra før så det å be om mer var et ganske stort nederlag. Hva om hun gikk med på dealen? Hun kjente at tanken fikk brystvortene hennes til å knoppe seg og fitta var plaskvåt.

Nå, hva blir det til, kom det fra John. Jeg kan love deg at du ikke blir skuffet. Jeg skal være forsiktig og omtenksom lovet han. Anne Line satte skjelvende fra seg kaffekoppen som hun holdt krampaktig på og nikket.

John satte seg bort til henne og strøk henne over håret. Slapp av, dette går helt fint. Anne Line satt helt passiv da han kysset henne i nakken og begynte å kneppe opp blusen hennes. Det får bare bære eller briste, tenkte hun. Hun kjente at hun var vanvittig kåt akkurat nå.

John smilte oppmuntrende til henne og kneppet opp blusen helt ned. Imellomtiden hadde Øyvind gått rundt sofaen og stilte seg bak henne. Da hun kjente hendene hans begynne å trekke opp blusen, protestert hun. Hva med han sa hun. Det var vel ikke avtalen.

Ta det med ro, John. Vi har gjort dette før sammen og skal behandle deg pent.

Og det stemte faktisk. Studinen Berit som hadde bodd i leiligheten i 2 år før Anne Line, hadde flyttet i vår og hatt en særdeles gunstig husleie avtale. Hun hadde bodd gratis og vært Johns faste knullepartner. Han kom til henne hver søndag ettermiddag og «hentet» husleien. Noen ganger hadde Øyvind vært med også og hun hadde fått dobbel oppvartning.

Før hun rakk å si noe mer hadde Øyvind trukket av henne blusen og John la hendene sine over puppene hennes utenpå undertøyet. John reiste seg opp, bak ryggen hennes og trakk henne til seg. Han strøk hendene på utsiden av det svart/rosa silkekorsettet hennes. Så møtte han henne i et hett tungekyss. John var meget erfaren merket Anne Line og visste hvordan han kunne pirre henne maksimalt.

Imellomtiden hadde Øyvind gått rundt sofaen og stilte seg på kne foran henne. Anne Line skalv lett da han trakk sakte den sort trusen hennes ned. Han kysset henne lett på låret og lot tungen gli oppover til han møtte fitta hennes. Forsiktig skilte han bena hennes og lot tungen gli sakte over skamleppene. John hadde trukket stroppene på kortsettet ned over de nakene skuldrene hennes.

De små søte puppene hennes struttet og han la de grove henden sine over og masserte dem sakte, før han kløp brystvortene lett mellom fingrene. Anne Line dirret av opphisselse, og det ble ikke bedre da tungen til Øyvind borret seg inn i den dyvåte fitta. Hun kom i en forrykende orgasme. Dette merket John og trakk henne forsiktig ned på sofaen. Øyvind satte seg i sofaen og John satte seg på kne for å stelle med fitta hennes.

Etter en liten pause begynte John å slikket henne ømt og Anne Line lukket øynene stønnet av opphisselse. Litt etter merket hun noe hardt som berørte kinnet hennes. Øyvind hadde kneppet opp buksa si og nå ville han ha den inn i munnen hennes. Han stakk pikkehodet frem til munnen hennes og litt motvillig måtte Anne Line gape og ta den inn. Den var stor og hard og presset seg inn. Hun la den ene hånden raskt rundt den og fikk holdt den på plass slik at den ikke kom helt ned i halsen. Sakte begynte hun å suge på den. Selv om hun hadde gjort dette før var hun ikke så erfaren. Inn imellom tok hun den helt ut og slikket på den mens hun klemte ballene hans. Dette var tydeligvis noe han satte pris på for han ble mer og mer tungpusten.

John skjønte at nevøen var nære og brått sluttet han å slikke henne og satte seg opp i sofaen. Deretter åpnet han smekken, tok ut pikken sin og trakk Anne Line til seg. Nå måtte hun slikke John. John hadde om mulig en enda grovere stake enn Øyvind og hun måtte gape maksimalt for å få den inn i munnen. John bøyde seg ned og hvisket henne i øret hennes. Sånn ja, bruk tungen, der ja. Lek med ballene mine, hvisket han.

Øyvind hadde nå fått av seg buksene og pikken hans pekte rett opp i lufta. Han tok tak i baken til Anne Line og løftet henne opp slik at hun havnet på kne slikkende på pikken til John. Så presset han pikken sin inn i det den våte fitta hennes. Anne Line gispet da han trengte seg dypt inn i henne. Øyvind startet å jukke ut og inn av henne i et rasende tempo og hun ble helt ør. Pikken til John fikk hun dypt inn i munnen og mistet nesten pusten. Brått kom orgasmen på nytt og det ilte gjennom henne. Øyvind fortsatta enda noen sekunder før hun kjente den varm sedstrømmen spre seg inne i fitta.

I mellomtiden hadde hun sluppet pikken til John som enda ikke var helt tilfredstilt. Hun måtte pent ta han i munnen igjen og fortsette sugingen. Nå kunne hun fullt og helt konsentrere seg og han og da gikk det ikke lenge før han sprutet henne i munnen. Da hun kjente han kom ville hun trekke seg ut, men det fikk hun ikke. Han holdt hodet hennes fast og hun ble pent nødt til å svelge satsen. Til slutt slapp han henne slik at resten rant nedover pikkehodet hans. Anne Line gispet etter pusten og sank ned i sofaen.

Herregud stønnet John og la seg bakover. Dette gjorde du sannelig bra Anne Line sa han. Du er kjempedeilig og sexy roste han henne. Øyvind kom også med mange komplimenter. Kjempefin rumpe og deilige pupper. Anne Line kjente at hun varm innvendig.

Hun reiste seg for å badet for å stelle seg. John reiste seg og fulgt etter. Jeg må bare vaske meg jeg også, sa han. Anne Line vrengte av seg korsettet, stilte seg foran vasken og lot vannet renne mens hun fant frem en klut. La meg, sa han og snappet kluten fra henne. Så begynte han sakt å vaske den deilige rumpa hennes. Han vasket henne på innsiden av lårene og nedover. Så vridde han den opp på nytt og vasket henne foran og lot kluten gli over fitta hennes. Anne Line sukket tungt. Bøy deg litt fremover befalte han så jeg kan komme bedre til, sa han samtidig som han ga henne en liten dytt i ryggen. Så fikk han henne til å skille bena enda en tanke før han vridde opp kluten på nytt.

Langsomt vasket han henne på innsiden av lårene og opp til fittesprekken som nå lå helt åpne. Anne Line kvakk til til da han med den ledige hånden forsiktig pirket henne med pekefingeren i rumpehullet. Så skylte han kluten nok en gang og gikk i gang med å vaske henne i rumpa. Anne Line ville til å protestere da han stakk pekefingeren enda lenger inn i rumpa, samtidig som han hadde 2 fingre i fitta. Anne Line var superkåt.

Nei, jeg tror du må i dusjen, sa han og ledet henne inn. Så satte han på trykket og tok ned dusjhodet. Han spylte henne nedenfra og opp og strålene traff både fitta og rumpehullet. Plutselig trykket han dusjhodet mot rumpehullet slik at det varme vannet trengte inn i kanalen. Anne Line gispet til og dyttet dusjhodet vekk. Hva gjør du, utbrøt hun. Jeg bare rengjør deg. Slapp av, sa John. Men før han fikk sagt mer så løp Anne Line bort til toalettskålen og presset ut igjen vannet som hadde kommet inn.

John beordret henne inn igjen og ville gjenta behandlingen. Ikke tale, sa Anne Line. Nå har jeg oppfylt min del av avtalen. Okay, sa John. Jeg gir deg 2 måneders gratis husleie om jeg får lov å ta deg i rumpa. Nei, vet du hva smalt det fra Anne Line.

Vel, da har jeg intet valg enn å la deg flytte asap da, sa John alvorlig. Jeg kan garantere deg en deilig opplevelse la han til. John brukte alle overtalelses metoder han kunne og til slutt ga hun etter. Han dusjet rumpa hennes 2 ganger til før han var fornøyd. Så dusjet han selv før han tørket av dem begge 2.

John hadde kommandoen nå og alle kort på hånden. Anne Line innså at hun ikke hadde mye valg. I det samme kom Øyvind inn på badet. Hent den tuba som ligger i bukselomma mi er du snill sa John og blunket til Øyvind som straks skjønte hva som var i gjære. Han hadde vært med på dette før med den forrige leieboeren Berit.

Da Øyvind kom tilbake måtte Anne Line på nytt bøye seg fremover og skille bena mens John skrudde av korken på tuben. Han fikk henne til å stå i 90 grader slik at hun akkurat rakk frem og lente seg på vasken. Øyving satte seg inn under henne og stakk opp hodet og begynte å pleie fitta hennes med tunga. Han slikket henne sakte og nærmest kilte henne. Imellomtiden tok John en god klatt på fingeren og smurte rundt rumpehullet. Deretter en ny klatt som han dyttet inn i hullet. Anne Line ynket seg svakt. Hun var så vanvittig kåt.

Da John var fornøyd ville han ha henne til å ta på seg korsettet igjen, uten truse selfølgelig. Så gikk de ut i sofaen. Øyvind satte seg i sofaen og Anne Line fikk beskjed om å stille seg på alle fire i sofaen og suge han. John stilte seg over henne, så tok han en ny klatt fra tuben og smurte inn pikkehodet. Så strakte han rumpeballene hennes fra hverandre slik at hullet åpnet seg maksimal. Sakte men sikkert trykket han det velsmurte kukkehode ned i det åpne hullet.

Anne Line kvakk til og ba han stoppe. Men før hun fikk sukk for seg passete han ringmuskelen. Da den var vel inne stoppet han opp holdt den i ro slik at hun kunne venne seg til den. Det kom ikke flere innvendinger fra henne og hun gjenopptok sugingen av Øyvind.

Veldig sakte begynte John å bevege seg inn og ut av henne. Anne Line stønnet og slapp Øyvinds pikk mens John sakte knullet henne i rumpa. Nå hadde Øyvind fått nok og forsiktig og til svake protester fikk de løftet henne over og tredd henne ned på pikken hans mens hun fortsatt hadde John i rumpa.

Nå hva sier du Anne Line, er det ikke deilig å ha 2 pikker inne i seg samtidig spurte John da hun var på plass. Jeg spurte deg om noe sa han litt strengere når hun ikke svarte. Du liker det ikke sant sa Øyvind. Ja, jeg liker det, sa Anne Line til slutt etterhvert som hun skjønte at ikke ville gi seg før de fikk et svar. Det var det vi visste, sa John og flirte samtidig som han kjørte pikken dypt inn i henne. Anne Line var helt rød i ansiktet og stønnet anstrengt.

Sakte men sikkert økte de tempoet og Anne Line bøyde seg med mot sofaen for å lette trykket i hullene sine. Puppene hennes svingte frem og tilbake i takt. Karene økte tempoet noe og hun fikk den mest kraftige orgasmen hun noen sinne hadde hatt.

Men de var ikke ferdig med henne ennå. Mens hun ennå var i orgasmerus løftet de henne opp. Så byttet de plass før John løftet henne opp og plasserte henne ned på pikken sin. Like etter dyttet Øyvind sin pikk inn i det nå vidåpne velsmurte rumpehullet hennes. De løftet henne opp og ned på pikkene sine i raskt tempo for nå var de snart spruteklare. Anne Line gispet og måtte bare ta imot. Brått kom det et brøl fra Øyvind og hun kjente en varm sprut inne i rumpa si. Like etter så var det John sin tur. Han tømte en solid ladning inne i fitta hennes.

De la Anne Line ned på sofaen og stilte seg over henne med de halvstive kukkene sine. Så ble hun beordret til å slikke de rene. Det rant fortsatt små mengder fra dem som hun slikket i seg. Nå har du sannelig gjort deg fortjent til gratis husleie sa John og smilte.

Etter at de hadde fått på seg klærne, sa de raske adjø og forsvant ut døren. Anne Line ble liggende litt igjen så sofaen. Dette var det spøeste hun hadde vært med på. Noe så utrolig deilig hadde hun ikke opplevd.

Det skal sies at dette heller ikke ble siste gangen. Hun fikk stadig besøk at karene og de hadde mange deilige knull sammen iløpet av skoleårene hennes. Hun var så definitivt ingen dårlig betaler

Sexmoter

Sjekk også

Telttur i Nordmarka

Telttur i Nordmarka Min kone og jeg kommer begge fra distriktsnorge, med friluftsliv som hobby. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.