søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Gøy på landet og Høst
Jeg knullet henne hardere, forsøkte å komme dypere inn i henne for hvert støt mens jeg følte orgasmen bygge seg opp i ballene mine.

Gøy på landet og Høst

** Gøy på landet **

Endelig hadde de kommet seg ut av huset og litt vekk fra familiene deres. Ensomhet og alenegang var en sjeldenhet når våre to familier møttes, men nå hadde vi kommet oss ut for å gå en tur alene.

Det var en deilig sommerdag, 23 grader, en lett bris, gress og blomster som svaiet lett. Det var akkurat som om blomsterengen ropte på oss, så jeg tok henne i hånden og foreslå at vi gikk ut på engen. Jeg visste om et sted på andre siden som jeg var sikker på at hun ville elske.

“Det høres deilig ut,” svarte hun.

Mens vi gikk slapp jeg hånden hennes, jeg ville ikke virke for frempå og utfordrende. Hun overrasket meg med å ta den tilbake, og holdt den hardt.

Vi så hverandre inn i øynene og smilte. Begge var opptatt av at vi ikke kunne bli sett fra huset, og kastet et blikk i den retningen samtidig.

“Jeg tror det går bra. De koser seg og har ikke en gang merket at vi er borte,” sa hun.

“Jeg håper det,” svarte jeg.

Vi snakket om fortiden mens vi gikk. Vi hadde mange gode minner om oss i oppveksten. Selv om vi flyttet lenger fra hverandre og den fysiske distansen mellom oss økte, så følte jeg at vi vokste nærmere og nærmere hverandre. Jeg hadde et lite håp om at vi kanskje kunne se hverandre oftere etter hvert, kanskje til og med være sammen hele tiden.

Jeg så på henne mens hun snakket, så på vinden som danset rundt kroppen hennes. Den løftet det røde håret hennes, dro i den hvite kjolen og, når vinden traff fra helt rett vinkel, la den seg rundt beina og hoftene hennes og viste frem de perfekte formene. Det var ingen annen plass i verden jeg heller ville være akkurat nå.

Vi gikk videre, beundret blomstene og omgivelsene og bare nøt tiden vi hadde sammen. Jeg drev og kikket tilbake mot huset for å se om det kom noen ut. Det gjorde det ikke.

“Vi er nesten borte ved det stedet je snakket om,” sa jeg. Jeg dro henne mot enden av noen høyballer som var stablet sammen, åtte stykker ved siden av hverandre. Hver av dem var to meter høy, så jeg var usikker på hva som ville møte oss bak dem.

Når vi kom forbi dem var det enda finere enn jeg husket. En stor eng dekket av blomster, gule, blå, røde, hvite. Vi så på hverandre, hun reiste seg på tå og kysset meg på kinnet. En varm følelse gikk gjennom meg, deilig og uventet.

Hun stoppet litt opp, så stod hun på tå igjen for å kysse meg. Denne gangen snudde jeg meg mot henne, og leppene våre møttes. Overraskende nok fortsatte hun kysset, hun trakk seg ikke unna. I stedet for tok hun tak i skuldrene mine og trakk meg mot seg. Verden snurret rundt meg, alt jeg kunne kjenne var leppene hennes. Alt jeg kjente lukten av var parfymen hennes.

Etter et par sekunder avsluttet vi kysset litt nervøst og kikket tilbake i retning av huset. Høyballene var selvfølgelig i veien, ingen kunne se oss, og vi kysset på nytt. Mer instenst, tungen hennes traff leppene mine. Jeg bet henne mykt i den nedre leppene.

Hun slapp taket i meg og begynte å gå bakover, ut i blomsterengen. Med hver steg dro hun kjolen sin lett oppover, den lyse og myke huden oppover foten ble mer og mer synlig.

Hun inviterte meg mot seg med blikket sitt.

Jeg gikk mot henne. Jeg hadde sett nok til å kjenne lysten styre blodet mitt mot nedre deler. Rett før jeg kom bort til henne var kjolen kommet høyt nok til at jeg så trusene hennes.

Da kroppene våre møttes tok jeg tak rundt henne, og vi la oss forsiktig ned på bakken. Jeg børstet håret bort fra ansiktet hennes og kysset henne lidenskapelig. Pusten hennes ble raskere og kortere. Vi rullet rundt noen ganger, og endte med henne oppå meg. Hun strøk hånden på innsiden av låret mitt, og jeg gispet.

Vi fortsatte å rote og kline en stund til, så rullet jeg henne rundt, reiste oss opp og dro henne mot meg igjen. Vi gikk bort til høyballene, hun stilte seg med ryggen mot en av dem, så fant leppene våre hverandre igjen. Hendene mine var på vei nedover hoftene hennes, dro kjolen opp, forsiktig, en side av gangen. Trusen kom til syne igjen, den samme trusen som hadde fått fyr på meg for noen øyeblikk siden. Hun skjøv hoften litt frem og spredde beina sine litt for å slippe meg til. Fingrene mine gled fra toppen av trusen og ned til der de dekket leppene. Jeg gjentok bevegelsen, og hun begynte å presse seg mot hånden min.

Vi avbrøt kysset, hun så meg inn i øynene mens hun bet seg i underlippen og stønnet. Hun strakk seg ned og dro i sidenen på trusen. Hun trakk dem ned så lang at jeg så et deilig området dekket av litt hår. Hun spredde beina litt mer, og endelig fikk hånden min direkte kontakt med den deilige, varme og våte fitten hennes. Venstrehånden min tok tak rundt ene rumpeballen hennes, den høyre hånden lekte og danset rundt klitoris.

Pusten hennes ble mer anstrengt, hun gispet og knærne skalv. Jeg smilte, trakk meg litt tilbake og trakk trusen helt ned mens jeg holdt kjolen oppe. Et lite øyeblikk måtte hun sjekke om noen så oss, men vi var helt alene.

Hun løftet ene foten ut av trusen, jeg satte meg ned på knær og gav henne et langt, sakte slikk. Tungen min utforsket dypt inn i henne, hun smakte søtt og deilig. Hun slapp kjolen ned over hodet mitt, tok tak bak hodet mitt og guidet meg forsiktig, viste meg hvor hun ønsket å ha meg. Pusten hennes gikk raskere og raskere, jeg fant en måte å slikke klitoris forsiktig og så litt hardere, i kombinasjon, før hun stønnet litt høyere enn hun hadde tenkt. Hun skalv mer før hun endelig kom, orgasmen fikk beina hennes til nesten å gi helt etter, og jeg holdt henne oppreist mens hun red den av.

Hun fortsatte å skjelve litt i noen sekunder før hun endelig fikk pusten igjen. Hun tok på seg trusen, rettet på kjolen, så på meg og lo.

“Vi bør komme oss tilbake, de venter sikkert på oss. Vi tar oss en ny tur litt senere, da er det din tur..”

 

** Høst **

Det var en av de begivenhetene du vet kommer, men som man fornekter så lenge som mulig. Høsten kom snikende, og bladene fra de store bøketrærne hadde falt ubønnhørlig til bakken. Og jeg måtte rake dem opp. Livet var ikke rettferdig til tider, det var mange andre ting en 18 år gammel gutt heller ville gjøre. Men foreldrene mine hadde reist for dagen, og hadde lagt igjen en liste over saker og ting jeg “måtte” gjøre før de kom hjem. Og å rake løvet stod høyt på den listen.

Jeg tok raken ut av skjulet og tuslet mot hagen. Det var 18 store trær, og mengden med løv var helt utrolig. Etter bare en liten stund var jeg gjennomvåt av svette, det var varmt for å være i oktober. Jeg tok av meg t-skjorten og surret den rundt hodet, slik at den hindret svetten fra å renne ned i øynene mine.

“Hei, hva driver du med?” Det var Henriette, naboens datter. Hun hadde vært bortreist en stund, hun gikk på folkehøyskole, men var hjemme i helgen. Hun var rundt 165 centimeter høy, og veide sikkert ikke mer enn 50 kg. Det røde håret var kortklipt og stylet. Jeg synes det så sexy ut.

“Hei!” ropte jeg tilbake. “Jeg visste ikke at jeg hadde publikum. Går det bra?” Hun jogget bort til meg, som den atleten hun var. Hun hadde drevet med friidrett i mange år, og det var tydelig når du så på henne. Kroppen var smekker og tight.

“Trenger du hjelp?” spurte hun, med et stort smil.

“Gjerne” svarte jeg.

Vi fant frem noen store poser til å samle løvet jeg allerede hadde raket sammen i. Vi stappet løvet tett nedi posene, og jeg kunne ikke unngå å se på henne når hun bøyde seg for å plukke opp løv. Buksen strammet seg godt over rumpen, og jeg kunne tydelig se den veltrente enden hennes. Hun så bra ut, og kuken min begynte å vokse i buksen min.

Det var da det skjedde. Jeg snudde meg for å stappe en håndfull med løv nedi en pose, og fikk to håndfuller med løv kastet rett i fjeset på meg. Henriette lo høyt og ukontrollert, og ble raskt truffet tilbake med en håndfull fra meg. Vi begynte å løpe etter hverandre rundt løvhaugen, og etter en liten stund fikk jeg tak i henne. Jeg tok tak i henne bakfra, med armene rundt livet på henne, bakfra. Jeg kastet henne ned i løvhaugen, slik at hun nesten forsvant. Jeg hoppet etter henne, stappet løv nedi nakken og baki buksen hennes. Vi lo hysterisk.

Plutselig snudde hun seg, og løv som var ment for nakken hennes havnet nedi til puppene. Latteren hennes stoppet litt, og hun stirret meg rett inn i øynene. Jeg var sikker på at hun skulle ta livet av meg, men i stedet tok hun tak i hodet mitt og dro det mot sitt. Leppene våre møttes, og vi kysset dypt og inderlig. Hånden min hadde sluppet løvet og var nå trygt plassert på den perfekte puppen hennes, jeg kjente at brystvorten stivet mens jeg knep og dro forsiktig i den. Hun la seg bakover og dro meg over henne, ereksjonen min gned seg mot fitta hennes mens vi begge fortsatt hadde klær på. Vi jukket mot hverandre i en matchende rytme mens jeg kjente neglene hennes i nakken min. Hun avbrøt kysset og så på meg med flammende øyne.

“Pul meg” hvisket hun. “Her og nå, vær så snill.”

Jeg trodde ikke det jeg hørte. Det hadde aldri vært noe mellom oss tidligere, hun hadde aldri gitt meg noen signaler om at hun var interessert, ikke en gang et lite hint, men jeg hadde ikke tenkt å nekte. Hendene mine fomlet litt med knappen på buksen hennes, mens hun røsket i buksen min. Vi var til slutt nakne i hagen, ute av syne for alle, og rullet oss rundt på gresset. Jeg fant brystvorten hennes med munnen min, og kjente den harde knoppen mens jeg sugde og kysset på den. Hun holdt et godt grep rundt kuken min og dro meg mot henne. Jeg kjente den varme og våte åpningen på fitten hennes mens hun holdt meg der og gned meg mot åpningen og klitoris. Hun plasserte meg midt i åpningen, og med et hardt rykk var jeg inne i henne. Fitten var like tight som kroppen hennes, og den holdt kuken i et fast grep, melket den.

Jeg begynte å pumpe febrilsk, og hun presset seg like hardt tilbake mot meg. Vi sa ikke et ord, bare stirret inn i øynene til hverandre. Øynene var halvåpne, full av nytelse. Hun kastet hodet bakover mens hun nærmet seg orgasme, armene forsøkte å gripe tak i noe i løvet. Jeg knullet henne hardere, forsøkte å komme dypere inn i henne for hvert støt mens jeg følte orgasmen bygge seg opp i ballene mine.

Det kom et dypt og dyrisk stønn fra henne når hun kom, og jeg hadde ikke sjans til å holde igjen lenger. Jeg fylte henne med bølge etter bølge av hvit sæd, og det begynte å preses seg ut av henne og ned på lårene og til slutt ned på løvet. Vi kollapset i armene på hverandre, gode og varme av gløden fra både oss selv og oktobersolen.

Vi snakket aldri mer om den dagen. Det var en av de tingene som bare hadde skjedd, og et godt minne vi kan dra frem når høsten kommer. Disse minnene har varmet mange oktoberkvelder for meg gjennom årene, jeg håper de har varmet noen for Henriette også.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *