fredag , 16 april 2021
Forside / Første gang / Den første gangen – Første gang

Den første gangen – Første gang

Den første gangen – Første gang :

Det var sommer, og det var varmt. Jeg lå på ryggen og tygde på et strå, lot tankene vandre, så på skyene og nøt det å bare være til. Lenger nede i bakken drev Rakel å gjette sauene. Hun var ikke ung lenger, Rakel, men hun var ikke gammel heller. Myke, runde former under blusen som satt stramt over brystet, litt kneppet opp i halsen. De nakne føttene stakk fram fra under stakken, og når hun la på sprang blafret det lyse håret bak henne. Hun hadde på seg et rød tørke rundt livet.

Jeg lå og så på henne fra avstand, lot som jeg halvsov i sommervarmen. Liksom henne hadde jeg de øverste knappene åpne, nesten så langt nede at det var uanstendig. Skyggelua gjorde så jeg kunne se på henne, uten at hun kunne vite hvor øynene mine befant seg. Sauene hadde slått seg mer til ro nå, og Rakel så etter et sted å sette seg. Hun lot blikket gli over åsen, stoppet det ved meg og kom gående opp mot meg. Jeg kunne se at hun smilte, som om hun bar på en hemmelighet. Alle jenter kan smile slik.- Hei. Hun hørtes glad ut.- Hei.

Jeg håpet hun ikke merket at jeg hadde hennes sikkerhet i stemmen. Hun smilte fortsatt. Så la hun seg ved siden av meg. Ble sittende slik at jeg så vidt kunne skimte lårene hennes, litt fremoverbøyd så brystene kom til syne. Jeg fortsatte med å ligge på ryggen og se halvt på henne, halvt på himmelen.

– Amund? – Ja? – Hva tenker du på? – Ingenting…

Hun fniste. Så la hun seg ned på bakken med hendene bak hodet. Jeg snudde meg litt over på siden så vi hadde muligheten til å se på hverandre hvis en av oss sa noe. Det flotte lange håret hennes hadde spredd seg ut rundt hode hennes, det så ut som hun hvilte på en gullpute. Hun snudde seg mot meg og smilte. – Vet du hva jeg tenker på? – Nei. Hva da? – Deg. Hva tenker du på, da? Jeg torde ikke si at jeg tenkte på henne, så jeg bare smilte før jeg svarte. – Alt mulig.

Det glimtet i øynene hennes. Et ertelystent glimt. Så rakte hun ut hånden sin og la den på min. Jeg kjente en skjelving innvendig. Sakte førte hun min hånd mot brystene sine. De var myke og varme. Det var godt å ta på dem. Jeg merket at pusten ble hurtigere og at hjerte banket. Forsiktig førte jeg den andre

hånden til. Så begynte jeg å kna dem. Rakel stønnet. Det var et godt stønn, det fikk meg til å forstette både raskere og hardere. Hun hadde lukket øynene, kroppen hennes vugget opp og ned. Åpne blusen, hvisket hun.

Famlende slet jeg med knappene da Rakel grep meg og dro meg over så jeg lå oppå henne. Det ble vanskeligere å kneppe opp, men jeg ville ikke bytte plass for alt i verden. Rakel var varm, kjente jeg. Med hennes hjelpende hender ble den siste knappen kneppet opp, og blusen gled ned på hver sin side. Jeg gispet ved synet av brystene hennes, så store og struttende. Kna videre, egget hun meg, og jeg

gjorde som hun sa. Det var enda bedre å ta på dem uten klær, mye bedre. Imens jeg var opptatt med brystene hennes hadde Rakel usett smøget hendene sine ned til bena mine, og nå begynte hun å stryke dem. Jeg bråstoppet og hikstet etter luft, så deilig var det. Hun lot fingrene gli lett over lårene mine,

oppover. Jeg merket jeg ble opphisset. Hun lot hendene møtes på midten, og strøk ømt opp og ned. Jeg lukket øynene i ekstase og hadde munnen på vidt gap.

Det var den beste følelsen jeg hadde kjent i mitt liv. Rakels lekne fingre fant beltespennen min og fikk den åpnet. Så forsvant hendene ned i buksene på meg og lukket seg rundt det som var der nede. Det ble for trangt, merket jeg, så jeg trakk buksene ned til knærne. Jeg hadde ingenting under. Rakels øyne skinte da

hun slapp meg. Hun tok tak i skjørtene og trakk dem oppover. Jeg kunne ikke la være å se på. Først knærne, så lårene, og så en sprekk. Hun slapp skjørtene, og strakte armene ut for å omfavne meg. På knærne beveget jeg meg inn mellom beina hennes. Igjen grep hun lemmet mitt og viste meg frem. Å lykke. O salighet.

Det var som Gud hadde lukket opp døren til Himmelriket. Jeg lyttet til englers sang. Høyere og høyere fløy jeg. Så fikk jeg se et hvitt lys, og merket at jeg sprengte utover. Jeg hørte Rakel gispe og sukke. Slik lå vi lenge. Det var sommer, og solen varmet oss. Et par av sauene var kommet bort til oss, for jeg kjente et vennlig dytt i ryggen. Rakel måtte nesten skyve meg unna før hun reiste seg. Hun smilte igjen. Så gikk hun bortover mot sauene mens hun kneppet blusen. Jeg fulgte henne med øynene, og visste at hun ville få besøk i natt.

Og

 

Den første opplevelse

 

Jeg var en svært ung gutt den gangen, i starten av tenårene, da mor fikk besøk av sin venninne. Hun var ei utrolig deilig dame på 35 år som jeg hadde smugtittet på alle de gangene hun var hos oss. Inger som hun heter var opptatt av å se godt ut med solbrun slank kropp, og deilig langt mørkt hår som berørte rumpen hennes.

Selv om jeg var ung så hadde jeg en vellutviklet kropp med et ganske langt lemm, enn ikke så tykt. Mye av tiden min gikk med til å lese i pornobladene til far, og jeg hadde klart å runke meg til sprut flere ganger. Men noe fitte hadde jeg aldri før vært i nærheten av. Og gud som det fristet….!

Denne dagen da Ingrid kom innom skulle mor ut en tur, og jeg var nettopp kommet hjem fra skolen. Etter en lang dag følte jeg for å legge meg litt for å hvile, men mye avslappende var det ikke. Hver gang jeg så ei flott jente fikk jeg ståpikk….dette slo sjelden feil, ei heller denne gang når Ingrid sa: ”Hei Øystein, går det bra?”.

Jeg lå under dyna mi å festa grepet rundt kukken min, først sakte frem og tilbake, så fortere og fortere til spruten flommet over magen og brystet mitt. Da sto Ingrid i døråpningen min….”hvordan går det på skolen Øystein? Noen kjekke jenter?”. Hun har alltid vært svært utadvendt, men det passet meg litt dårlig akkurat nå. Hun skulle bare ha visst hva som skjulte seg under dyna mi!

Nå skjedde det som ble et vendepunkt i mitt liv. Ingrid kom bort å satte seg på sengen min og spurte om jeg hadde feber. Hun sa jeg så litt varm ut i ansiktet og tok hånden sin mot pannen min. Jeg kjente den deilige lukten av henne, jeg følte håret stryke over kinnet mitt og uten å tenke over konsekvenser grep jeg armen hennes og førte den ned mot brystet og sæden min. ”Næmen hva er….så deilig Øystein, tenk at jeg skulle få se deg slik”. Uten videre løftet hun dyna mi til siden hvor pikken min var vokst til nye høyder igjen, noe Inger tydelig likte. Hun grep forsiktig rundt den, og slikket i seg mye av saftene mine før hun resolutt slukte kukken min.

Når sant skal sies er man ikke særlig utholdene når man ikke har noen erfaring med jenter, og dette skjønte Inger da jeg begynte å puste. ”Nå er det deilig å kjenne munnen min”-spurte hun. Hun sa jeg hadde en deilig å stor kukk til å være så ung, og at hun nå ville prøve å få den inn i rumpen sin. Raskt falt sommerkjolen hennes på gulvet, og frem struttet to deilig bryster og glattbarbert fitte. Mens jeg lå der med mitt struttende lem satt hun seg over meg og skilte rumpa med den ene hånden og styrte kukken med de andre. ”Dette er da ikke noe problem” sa hun da kukken min skled inn i rumpa hennes. Hun sa at vi måtte være kjappe, så det var bare å sprute henne full fikk jeg beskjed om. Hun ville kjenne varm sæd i hullet sitt! Ikke noe problem for en jomfru å sprute raskt….etter noen få ganger opp og ned med den deilig rumpa hennes kjente jeg pikken sprenge og spermen fosset inn i Inger.

Hun ga fra seg et lite klynk i det hun kjente spruten, satte seg helt ned på pikken min og lot meg tømme alt i henne. Hun ga meg et kyss på kinnet og reiste seg opp og sa at vi skulle kose oss skikkelig til sommeren på hytten hennes. Så tok hun på seg kjolen og gikk på toalettet. Jeg lå der utmattet av delige inntrykk og gledet meg vilt til hyttetur med Inger.

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *