søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Bondage / Med rød rompe i nord-1

Med rød rompe i nord-1

Med rød rompe i nord-1

Jeg sitter pirrende på flyet til Nord-Norge en januardag for noen år siden. Jeg hadde svart på en kontaktannonse på internett med et dominerende bi-seksuelt par, som søkte etter ”en lydig underdanig mann for tjenester og sexleker”. Jeg har hele mitt liv regnet meg som heteroseksuell, men de senere årene har store glinsende ståpikker på internett, pirret meg mer og mer. Men bare i samvær med kvinner på bildene/videofilmene. Spesielt i nære samleiescener hvor pikken jobber i deilig samvær med ei saftig svulmende fitte. Det samme gjelder S/M, Disiplin, Underkastelse, Bondage, Spanking, Pisk, Gyllende dråper etc.

Nå satt jeg her på flyet og hadde tatt skrittet fullt ut. Paret og jeg hadde utvekslet mange bilder og ord, men nå skulle det skje i virkligheten, det jeg hadde drømt om lenge. Vel fremme på flyplassen pirret det ekstra kraftig da jeg kjente igjen ansiktene på paret som ventet på meg i ankomsthallen. Vi omfavnet hverandre med en gang, som om vi hadde kjent hverandre i en årrekke.

Mannen kjørte inn til byen med fruen og meg i baksetet. Vi snakket løst og fast hele veien alle tre. Tenk så deilig å bli hentet og bli fraktet til det ukjente! Idet bilen svingte inn til en enebolig, kysset kvinnen meg på kinnet og sa: -Velkommen til vårt hjem. Jeg kjente ilninger gjennom hele kroppen.

Etter å satt fra meg håndbagasjen i entréen, forandret paret sin oppførsel til en mer bestemt og kommanderende tone. -Nå går du rett i badekaret, så kommer jeg etter. Jeg ble helt paralysert, men jeg gjorde som fruen befalte. Vel til rette i et varmt badekar med en ståpikk som en ubåtsveiper hadde oppdaget tidlig, koste jeg meg med pirring og underkastelsefølelser.

-Hei du lille slaven vår, har du det deilig? Kvinnen kom inn på badet kun iført en sort chemise, nesten gjennomsiktig med rosemønster og G-string. Hun var blond og vakker. -Jaaa, datt det ut av min slappe munn. -Deilig å ligge her etter en lang flytur? Spør hun med et lurt smil mens hun kjenner litt på vannet.

-Jaaa, datt det nok en gang.

Hånden hennes plasker videre i vannet og treffer min kropp. Hun fortsetter å stryke og kose på armen min og går videre til brystet. Hånden hennes vandrer videre langsomt nedover magen min og jeg stønner. Pikkehodet går strekker seg langsom og rykkvis over vannskorpa. Dette ser hun og smiler.

-Der har vi en fin en som vi skal se litt nærmere på senere. Sier hun og retter seg opp og trekker av seg G-tringen. Frem kommer et glattbarbert venus, som ligner en 16-åring, selv om dama er ca 40 år.

-Er du sulten og tørst etter en lang flytur? Spør hun i det hun entrer badekaret. Hun ber meg om å legge meg lengere ned i badekaret med bøyde knær. Hun tapper ut litt vann så vannstanden er litt lavere enn brystkassen min. Så skrever hun litt og setter seg på brystet mitt. Ei svulmende fitte sitter 20 cm fra mitt ansikt og bølgene skyller rundt deler av hennes deilige fitte. De ytre fitteleppene beveger seg i takt med bølgene. Jeg holder på å sprenges av kåthet.

Plutselig aker hun seg rask frem og setter fitta si rett over munnen min. Samtidig kunne jeg ane i synsfeltet at hennes mann kom inn på badet. Han sto naken med en svær pikk å ser på oss. Jeg starter og spise henne opp med mine lepper og tunge. Hun og jeg stønner og koser oss. Hun starter jokkebevegelser mot min munn som fylles av bølgeskvulp og fittesafter. Dette er livet. Hun øker takten stønning og plutselig kjenner jeg en varm stråle på min tunge. Hun tisser. Jeg ble så forfjamset at jeg bare fortsetter med å slikke og suge henne. Det smaker salt, varmt og deilig. Hun reiste seg litt opp og stønnet og skrek i det spruten sto rett i ansiktet mitt. Hun roterte med rompa for å fordele spruten over ansiktet og brystet mitt. Jeg kunne sprute når som helst men var bare opptatt med å smake, slikke og den vakre saftige fitta hennes. Hun begynte å bli tom i tanken, og i det hun sprutet støtvis og trykte ut de siste dråpene, befalte hun meg å slikke henne helt rein. -Det var en deilig forrett det tenker jeg. Sa hun i det hun gikk ut av badekaret. Og det var det virkelig.

-Nå kan du ta en dusje og komme inn i stua til oss, naken. Mannen var streng i stemmen, og jeg gjorde som han sa. I stua satt mannen og kvinnen tett omsluttet i den store sallongen. Fruen trekker meg intill seg og plasserer meg mellom henne og mannen. Så deilig med to varme nakne mennesker rundt seg. Fire varme hender vandret rundt på min kropp. Jeg ble så kåt og yr at jeg ikke visste hvilke hender som tilhørte hvem.

Plutselig reiser mannen seg, henter et saueskinn og legger det på det store salongbordet.-Legg deg der på magen så skal vi undersøke deg litt, sa en lavmelt men bestemt mannstemme. Automatis, av kåthet, skrever jeg og bemeger knærne ut til siden.-Så deilig rumpe du har, sa kvinnen, men her må vi nok gjøre forbedringer angåande hår og farge, sa hun i det hun reiser seg bestemt og henter varmt vann med barber-gel og to barberhøveler. To varme barberhøvler sklir forsiktig over min rumpe. To hender skiller rumpeballene og pungen. -Nå begynner han å se ut som vår drømmeslave. Sa kvinnen lavt til mannen.

-Ja nå hjelper det. Han lente seg frem til mitt øre og sa tydelig med lav stemme: -Vi liker ikke å ha hår i maten. Gjør vi vel? -Gjør vi vel. Klask. Rumpa mi fikk kraftig klask av mannen. -Neiii. Svarte jeg kåt og pirrende så kroppen skalv. -Heretter må du svare med en gang sa manne bestemt. -Jaaa. Svarte jeg omtåket av altfor mye hormoner i hodet. -Det var bedre. Svarte mannen.

-Nå kan du snu deg på ryggen. Sa kvinnen. Jeg snudde meg skjelvende. Også nå skrever jeg automatisk. Merkelig tenker jeg. Akkurat som om kroppen har lengtet på dette i førtifem år, og den sexuelle autopiloten har tatt over kroppen min. Barberhøvlene blir skyllet og starter på en ny ferd på nedre del av magen, rundt pikken som står rett til værs, rundt ballene og i mellomkjøttet og litt ut på innsiden av lårene. -Nå er han fin og ferdig. Sa mannen som heiste opp beina og klasket meg bestemt på rumpa.

Fruen lener seg mot mitt ansikte, klapper og stryker meg på rumpa og sier bestemt; Baggen din har vi låst inn. Du er nå vår eiendom. Nå skal vi kose oss i helga. Jeg skelver mens pikken dirrer i været. Dette er deilig. En helt herlig følelse å bli tatt hånd om på en bestemt måte. Mens fruen hadde kommet med kanskje de viktigste ordene i mitt liv, hadde mannen hentet en olje som han og fruen smurte min rumpe, mage pikk og baller inn med. Etter noen sekunder kjenner jeg at oljen ikke bare er parfymert, men består også av et varmene stoff som etterhvert brender godt i hele mitt underliv.

-Legg det over mine knær, kommanderte kvinnen bestemt. Jeg akte meg ned fra det lune saueskinnet på salongvordet, og krabbet opp på fanget til kvinnen. Ståpikken min blir styrt ned mellom kvinnens knær for at jeg skal få lagt meg ned. Mannen setter seg siden av kvinnen og fire varme hender masserer og oljer inn mere deilig varmende olje rundt på min nå røde rumpe. Men det skulle vise seg at min rumpe skulle få kjenne mye mer varme, for ikke å snakke om mørkere farge i løpet av helga.

De fire varme hendene blir mer intense etterhvert. De kommer frem over alt på min rumpe. Etterhvert begynner de og klaske og daske. Snart går det over i smerte som varmer ikke bare rumpa fysiskt, men psykisk. Jeg blir varm og begynner å svette i panna og i hendene. Det smeller skikkelig i stua. Kvinnen puster og veser og hendene smeller rundt hele rompa. Jeg stønner og skriker av smerte. Plutselig stopper alt. Det blir helt stille. Så spørr kvinnen; -Er det godt å få ris på rumpa? -Jaaaa, stønnet jeg lavt med lettere gråtkvalt stemme. -Vi hørte ikke, svarte kvinnen og smalt fem raske og harde slag. JA, VELDIG DEILIG.

-Du skal få mye mer eter hvert. Her i huset har vi innført faste tider for ris til gjestene våre. Det er morgenris, middagsris, i dobbelt forstand ler kvinnen, aftensris og kveldsris. –Mannen min og jeg bestemmer når du skal få dette. – Det kan hende at det blir nattris også sier mannen. Det hender ofte det.

Jeg var helt tomelomsk i hodet. I det jeg skulle be om mer ris nå, kommanderer kvinnen meg inn på soverommet. –Nå vil jeg at du skal slikke meg grundig, sa kvinnen.

Som sagt, så gjort. Jeg blir kommandert liggende på ryggen med hodet ned mot enden av dobbeltsenga. Fruen hadde tatt helt av seg sin sorte chemise og G-string og legger seg i 69-stilling med ei saftig våt fitte rett over ansiktet mitt. Jeg ligger med hodet litt utenfor senga og slikker og sugger i den deilige våte fitta hennes. Pikken min blir forsiktig berørt av en hånd og lett kysset og slikket på mens jeg går inn i en himmelsk slikkeopenbaring.

Slik ligger jeg lenge og jobber. Det er ikke et sted som ikke min munn og tunge ikke når i hennes svulmende kjønn. Jeg skyver min tunge langt inn i henne, akkurat som en ståpikk. Dette liker hun, for hun stønner mer og mer. Etter en tid er min tunge så sliten at jeg klarer bare å bevege hodet litt sidelengs, uten at jeg klarer å streke ut tunga.

Plutselig kjenner jeg noe varmt dale ned på min nesetipp og panne. Det var mannens kjempepikk som kom. Jeg prøver å vri meg unna, men blir holdt fast av sterke armer. -Bare fortsett å slikk du, sa mannen rolig og bestemt. Jeg slikket på hennes fittelepper og klitoris, men stadig begynner et svært pikkehode å komme i veien. -BARE FORTSETT Å SLIKK, kommanderte mannen. Og jeg slikker. Oftere og oftere glir min tunge rundt undersiden av det store pikkehodet og fitteåpningen. Snart jokker og sklir pikkehodet inn i fitta, og min tunge jobber iherdig. Dette er deilig. Jeg kjenner en ny salt smak av pikken til mannen. Det var noe nytt, men kvinnen er blitt så våt at alt smelter sammen i sarlige himmelske safter.

Etterhvert jokker hele pikken inn og ut av den saftige fitta. Min tunge glir rundt pikkeskaftet hver gang pikken sklir inn og ut. Kvinnen suger kraftig på min pikk nå, hun og mannen og kommer snart, det kjenner jeg. Og med et er klimax der, alle tre nesten samtidig. Min pikk spruter i munnen og i ansiktet til kvinnen. Mannens pikk eksploderer i fitta og kvinnen skriker og tisset litt støtvis rett i ansiktet mitt. Det var bare helt deilig. Ut gikk pikken av fitta og traff meg rykkvis på nesa og panna. Den var helt grå og glatt av sæd og sædvetske. Jeg var så opptatt av pikken at jeg glemte den velfylte fitta ville tømmes seg. Ut renner det sæd og fittesafter, mens kvinnen skrek; MER,MER. Av ren ubevist refleks, slikker jeg pikken fra hodet langs skaftet til pikkerota det jeg kan, men jeg ligger veldig trangt. Etter noen sekunder blir pikken stiv igjen og reiser inn i fitta. Kvinnen skriker av vellyst og suger og slikker min pikk. Slik holder vi på tre ganger, og det er virkelig deilig.

Etter denne deilige stunden er vi alle slitene. Vi dusjer og setter oss i stua rundt peisen, nakne tett omsluttet. -Du har hvert flink i kveld sa kvinnen, i det hun retter litt på TV-appartet ved siden av peisen. Hun kobler inn noen ledninger og slår på TV´n. Da får jeg min kanske største overaskelse rett i fleisen. Paret har filmet det hele. Jeg hadde ikke sett et lite kamera som må ha stått i hjørnet over døra i soverommet. Her sitter jeg tett omsluttet av to gode varme mennesker og ser meg selv slikke og suge begge kjønn. Dette var utrolig deilig. -Var du SÅ flink. Sa kvinnen høyt. Hun blir tydelig overrasket av at jeg slikket begge kjønn. -Kvelden går og vi tar noen glass rødvin sammen. Ettersom kinnene våre blir røde av rødvinen, og vi får igjen kåtheten i kroppen, sier kvinnen; -Nå er det tid for kveldsriset ditt kjære slave.

Jeg blir fratatt rødvinsglasset, legges over knéet til kvinnen og en ny behandling av min rumpe er i gang. Men denne gangen tar det lang tid før risingen stoppes. Jeg uler og skriker. Pikken er nok engang blitt stiv. Paret gir seg ikke. De vekslet om å ha meg på fanget sitt. Klaskinga fra hendene deres på min nå glorøde og glovarme rumpe smeller skikkelig i veggene i stua. Plutselig ble det stille. Jeg kommer merklig i samme tanke på å be om mer. Men mannens stemme stoppet meg.

-Snu deg rundt. Jeg gjør som han sier, legger meg på ryggen over kvinnens bein. Mannen tar tak i mine ankler og løftet de opp. Med det ene beinet rundt kvinnens nakke, og det andre beinet hvilene på salongbordkanten, er mitt kjønn helt blottet. Først trodde jeg at paret skulle rise meg på lårene, men kvinnen og mannen begyndte å slikke og suge pikken min voldsomt. Jeg skriker av vellyst. Paret kan virkelig suge og behandle en ståpikk. Like før det går for meg, begynner mannen og rise meg på undersiden av lårene, mens kvinnen fortsetter og slikke og suge forsiktig. Det var tydelig at de vil utsette spruten min til jeg har fått mere ris. Jeg hyler av smerte, for nå gir mannen meg kraftige klask på rompa og på lårene.

I en vill orgasme kommer jeg full av endorfiner og én million andre hormoner. Mannen fortsetter å klaske på meg mens kvinnen suger meg helt tom. Vel, dette var første kvelden hos paret i nord. Jeg skulle være der i to dager til. Opplevelsene fra de dagene kommer i neste novelle.

Sexmoter

Sjekk også

Sadist – Kinky

Sadist – Kinky : Før denne novellen starter skal det sies at dette er kun …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.