mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / En vinternatt – Første gang

En vinternatt – Første gang

En vinternatt – Første gang :

Det var kaldt ute, regnet pisket mot bilruten mens alt var helt stille. Vi kunne så vidt høre lydene fra byen langt der nede. Det dugget, i takten med pusten hennes på ruten. det var litt klamt, nesten litt fuktig men fortsatt varmt.

Jeg frøs ikke, selv om det sikkert var minusgrader der ute, i den kalde vinternatten. Hun sa ingen ting, lå der helt livløs, bare tenkte. Hva tenkte hun? jeg sa heller ingen ting, bare tok hånden min forsiktig bort mot låret hennes. Jeg var veldig usikker, alt var nytt for meg 18 år og fortsatt jomfru. hva sier man? hvordan går man fram? hva gjør jeg?… tusen tanker inne i hodet mitt.. jeg var nervøs, dugget på ruten ble mere intens, jeg var livredd. Nå var hånden min helt der borte, helt på andre siden av girspaken, på låret hennes. Var men hennes, jeg kjente den strømme gjennom fingrene mine og gjennom kroppen min. Jeg ble litt roligere, mere selvsikker. Hun vendte hodet mot meg og smilte, hun tok hånden min og presset den ned mellom bena sine. hun hadde skjørt på, jeg beveget fingrene langsomt opp langs lårene hennes til jeg kom til et stopp. Så det var sånn det kjentes ut.

Den var fuktig, varm og myk. jeg gled fingrene mine inn i den, hun stønnet litt svakt, jeg startet med sirklende bevegelser og fant fort en liten tapp som skillet seg ut fra alt det andre. jeg presset litt på den, og hun rykket seg litt tilbake. «litt øm» sa hun og smilte litt. jeg smilte tilbake og fortsatte med bevegelsene. jeg hadde hørt at jenter ble våte der nede når de ble kåte, og nå kjente jeg hvordan. hun var ikke lenger fuktig, men våt, ikke som vann, mer som en glatt olje, uten lukt. fingrene mine surfet rundt i lotusblomsten henne og til slutt falt de ned i det store dypet. jeg brukte 1 finger, men etter en stund omtrent bad hun meg om å ta flere. jeg hadde nå 3 fingre inni henne som i en rytmisk nermest støtene bevegelse penetrerte henne. Hun pustet tungt, og bet seg i leppen mens hun stønnet litt innimellom.

Langsomt tok hun hodet mitt ned mot skrittet sitt. Så nå var jeg altså på vei ned i dypet med ansiktet mitt. 10000 tanker gikk gjennom hodet mitt og i det sekundet jeg traff overflaten stoppet alt. jeg strakk ut tungen og fant straks den lille tappen jeg hadde klemt til døde noen minutter før. jeg berørte den forsiktig, og lagde sirklene bevegelser rundt den. hun stønnet kraftig nå, av nytelse, og jeg kunne smake henne. Det var godt, for hver gang jeg strøk tungen min over tappen hennes, kom det ut deilig varm oljelignende veske. hun presset underlivet mot meg mens hun holdt i hodet mitt. «Hardere» kommanderte hun mens hun beveget seg i takt med slikkingen min. jeg slikket for harde livet og kjente samtidig at jeg ble kåtere. det var nesten litt vondt, kuken min som presset seg i en litt ubehagelig posisjon mot olabuksene mine. «hardere, fortere» skrek hun, og jeg valgte å se bort ifra den lille smerten min og gjorde som hun befalte. hun stønnet høyere nå og met ett strammet alle musklene seg i kroppen hennes, jeg kjente de deilige saftene strømme langs munnviken min og ned i halsen min, lårene hennes strammet rundt hodet mitt og jeg hørte det knake inni dem. hun ristet samtidig, og jeg skjønnte at nå var hun på sitt klimax. jeg slikket videre for harde livet og til slutt når alle musklene hennes hadde sluttet å stramme trakk hun seg tilbake. «litt ømm igjen» sa hun mens hun smilte matt. «Jeg vil ha deg» sa hun. jeg trakk hun mot meg og hun tok av meg buksene, takk å pris tenkte jeg da kuken min fikk rettet seg opp igjen. Den var litt halvslapp etter at jeg var så sliten etter slikkingen, men det sekundet hun tok på den ble den hard som stål igjen. Hun satte seg på meg, det var nydelig, jeg kjente varmen hennes rundt hele staken min. Det var som i en drøm. Hun hadde øynene igjen og holdt armene sine rundt halsen min. Hun beveget seg opp og ned på meg mens jeg holdt henen fast i hoftene.

Jeg kysset henne på munnen og nedover på halsen samtidig. Kledde av henne på overkroppen. Hun var nydelig med pupper av de edleste frukter. jeg kysset dem, og sugde litt på brystvortene hennes. Jeg stønnet litt, det var så godt, varmen rundt kuken min var intens, og jeg kjente at jeg kom til å komme fortere enn jeg selv ønsket uten å kunne kontrollere det. Herregud! det var så godt. Hun stønnet også og jeg sa til henne at jeg kommer. Jeg vil ha deg i meg sa hun og jeg nølte ikke. bevegelsene hennes ble brått fortere og hardere og jeg kjente att jeg ikke hadde noe valg, jeg kom til å komme, jeg kjente det bygge seg opp og jeg var nær ett sammenbrudd, herregud for en følelse. plutselig kjente jeg det, det var det villeste noen gang, det kjentes som om all væske jeg hadde i kroppen bare ble blåst ut og det var ingen ting igjen. det var nydelig. Jeg ble svimmel og herregud for en deilig følelse. jeg la meg sammen, helt tømt av energi. «kom du?» spurte jeg. «nei, men det kan vi fikse» blunket hun. Plutselig satte hun seg skreds over girstaken, først litt forsiktige bevegelser, før hun fortsatte i samme tempo som vi hadde avsluttet. fortere og fortere, og faen så rutinert. Jeg lot handa mi fare ned mot skrittet, masserte tappen mens hun for opp og ned på girstaken. Plutselig skrek hun, stoppet litt opp, og jeg skjønte at nå, nå var hun fornøyd. Hun sank ned på setet sitt, akkurat som jeg hadde gjort 3min før. Låg der svett, men vakker.

«Skal jeg kjøre deg hjem?» hvisket jeg.»ja» sa hun.

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.