søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Deilig feiltakelse – Alminnelig sex

Deilig feiltakelse – Alminnelig sex

Deilig feiltakelse – Alminnelig sex :

Jeg gikk på folkehøyskole et sted på Østlandet. En av klassekameratene mine fikk en dag melding om at onkelen hans var død. Han bestemte seg for å reise hjem helgen etter for å delta i begravelsen, men av en eller annen grunn var det ingen flybilletter igjen til akseptabel pris.

Tilfeldigvis var dette en helg jeg også skulle hjem til Trondheim, og vi endte derfor opp på samme tog. På toget var det lite folk, og det viste seg at vi hadde sovekupè i samme vogn.

Magnus som han het, var naturlig nok i et trist humør og selv om jeg prøvde å muntre ham litt opp, satt han med et litt trist uttrykk og så ut av vinduet. Da bestemte jeg meg for å kjøpe et par halvlitere i bistrovognen, kanskje det ville hjelpe litt, tenkte jeg…

Etter at de første glassene var tømt, kjente jeg meg ganske deilig avslappet, og best av alt – Magnus hadde begynt å tø opp også. Han fortalte morsomme historier om alt det gærne han og broren hans hadde funnet på. Og etter enda ett par halvlitere begynte han å fortelle om det ville sex livet han og broren hans hadde hatt. En gang hadde de faktisk delt kvinner mellom seg.

Jeg ble litt sjokkert, for jeg hadde aldri tenkt at seriøse Magnus hadde en slik side. Men, selvsagt var han også ung og utforskende, og jeg må innrømme at jeg ble litt tent av de tingene han fortalte.

Tiden gikk og jeg bestemte meg for å gå tilbake til sovekupeen for å få meg litt søvn før vi ankom Trondheim.

Magnus ville ha en halvliter til før han skulle køye, enda han egentlig var noe beruset allerede, men jeg sa ingenting på det og gikk for å legge meg.

Vel inne i sovekupeen tok jeg på meg nattskjorten min, men oppdaget at jeg hadde glemt pysjbuksen. Jeg pleier aldri å sove med truser på, så jeg bestemte meg for bare å ha nattskjorte og pakket dyna godt rundt meg. Det var deilig å ha en kupe alene tenkte jeg før jeg skrudde av lyset og sovnet.

Jeg våknet brått av at Magnus rev opp dyna og dyttet meg helt inn i veggen (sengene på toget er ikke akkurat de bredeste), og deretter la seg ved siden av meg. Han hvisket søvnig at han var altfor full til å klatre opp stigen til overkøya i sin kupe, så vi fikk bare dele seng så godt det lot seg gjøre.

Jeg ble litt flau, siden jeg ikke hadde noen ting på underkroppen, men tenkte at han var så full at han ikke kom til å oppdage det. Jeg snudde meg på siden, med baken mot Magnus og prøvde å sovne igjen. Da var det at jeg oppdaget at han hadde kledd av seg alle klærne, til og med trusa! Jeg måtte knise litt for meg selv – det var nok ikke bare jeg som kom til å bli flau dagen derpå!

Magnus snudde seg og la magen mot baken min og begynte å snorke! Han snorket så høyt at jeg ikke fikk sove, men lå og tenkte på forskjellige ting… men på ett eller annet tidspunkt sovnet jeg også.

Jeg vet ikke helt hvor lenge jeg sov, men jeg våknet av en opphissende følelse. Forsto ikke først hva det var, men etter at jeg kom til meg selv, oppdaget jeg at en finger drev på og masserte klitorisen min, og det var ikke min finger!

Magnus var nok ganske beruset og trodde tydeligvis at det var kjæresten hans som lå her tett inntil. Samtidig merket jeg noe hardt og pulserende som lå akkurat ved inngangen til min ubeskyttede fitte. Det var den store pikken hans som lå slik at den var klart til å gli inn i min stadig våtere fitte!

I en alder av kun 19 år, var min erfaring med sex ganske liten. Jeg var ikke jomfru lenger, men hadde nok vært litt skuffet av sex erfaringer jeg hadde gjort til nå, da jeg syntes at gutter ikke kunne tilfredsstille meg like godt som jeg selv klarte. Ikke tok de seg tid til å varme opp heller før de ville knulle.

Derfor var jeg sjokkert over å kjenne hvor kåt jeg var, fitta mi var dryppende våt og fingeren til Magnus visste akkurat hva den gjorde mens den bearbeide den nå stive og harde klitorisen min. Han dyttet med hoftene og pikken hans stanget enda hardere i åpningen min og plutselig åpnet fitteleppene seg og svelget kukkhodet. Pikken hans var ganske stor og gled ikke helt inn i den trange fitta mi med en gang.

Jeg skulle jo absolutt ha vekket Magnus nå, men jeg lå så fastklemt mellom den sterke kroppen hans og veggen at jeg knapt kunne røre meg. Jeg kunne ikke tro at jeg lå i en seng med en dyvåt fitte og en steinhard pikk på vei inn i den trange kanalen min! Jeg ble bare kåtere og kåtere, og bestemte meg for å la ham holde på litt til. Håpet at han var så beruset at han ikke kom til å huske det dagen etterpå, at han kom til å tro at det hele bare var en drøm.

Plutselig gjorde hele toget et kraftig rykk – det føltes som om noen hadde satt på nødbremsene. Bevegelsen gjorde at Magnus ble trykket hardt mot meg og pikken hans stanget seg vei helt i dypet av fitta mi. Å du store! Jeg følte det som om noen hadde dyttet en bagett opp i fitta mi!

Jeg stønnet og holdt på å komme av den deilige følelsen av å være helt fylt av den deilige kuken. Fingeren hans på klitorisen min stanset aldri og nå klarte jeg å løfte opp ett ben, slik at han kom bedre til den dryppende musa mi.

Han begynte å støte inn og ut i deilige sakte bevegelser, og hver gang han trakk pikken utover, kjentes det nesten ut som om fitta vrengte seg, før han dyttet alt på plass igjen. Jeg stønnet og bar meg og nøt å bli knullet skikkelig. Hadde aldri trodd at jeg skulle nyte et knull slik som dette. Magnus stønnet også , og jeg merket at han satte opp farten og støtene ble dypere og dypere. Pikken bunnet i meg for hvert støt.

Plutselig kom jeg på at vi ikke hadde noen som helst form for prevensjon! Å nei, hvis han kom i fitta mi så kunne jeg bli gravid. Jeg fikk litt panikk og begynte å vri på meg for å få pikken til å bomme på neste støt, slik at han i det minste kunne komme utenfor fitta.

Men nå var Magnus i siget! Fingeren hans på klitorisen min roterte vilt og jeg kjente at jeg var på tur til å komme… Så var den deilige følelsen av orgasme der, fitta mi trakk seg sammen i spasmer og det var nok til å få den overopphetede pikken til å begynne å sprute også..

Han stanget helt i bunns og sprutet ladning etter ladning og fitta mi fyltes til randen. Det som ikke fikk plass, begynte snart å renne ut..

Magnus jukket et par ganger til og deretter lå han og pustet tungt til han hadde sovnet med pikken enda dypt begravet i den klissvåte og tilfredsstilte fitta mi. Jeg må ha sovnet noen sekunder etter.

Vi bråvåknet av at høytalerne på toget informerte oss om at vi ville ankomme Trondheim om ca. 30 minutter.

Jeg husket ikke med engang alt som hadde skjedd kvelden før, men jeg kjente meg så underlig opphisset og kåt – igjen. Da jeg fikk summet meg, innså jeg at Magnus pikk fortsatt var dypt begravet i fitta mi og at den nesten hadde hardnet igjen…

Alt som hadde skjedd kom strømmende tilbake og jeg kjente at fittemusklene uvilkårlig trakk seg sammen i små spasmer da den kjente at den utrolige deilige pikken enda var på knullebesøk.

Åhh, stønnet Magnus, jeg snudde på hodet mitt og sa blidt: «God morgen»!

Et mer sjokkert ansikt skal man lete lenge etter, men jeg kjente at pikken hans ble steinhard i fitta mi. «Hva…hvordan….eh…unnskyld», sa Magnus.

Jeg sa at han ikke måtte unnskylde seg, men bare forte seg og knulle meg engang til, vi hadde jo tross alt bare 30 minutter. Det tok omtrent 30 sekunder før han begynte å knulle meg igjen, det kom plaskelyder fra den våte fitta mi. Jeg gledet meg til å kjenne den varme spruten fylle meg opp enda engang….

Sexmoter

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.