søndag , 1 august 2021
Forside / Erotiske noveller / Het natt med nye venner

Het natt med nye venner

Het natt med nye venner

Jeg gjorde de siste forberedelsene til daten min med Stian..Tok et langt varmt bad og passet på å shave under armene og leggene.. Hadde tatt en brazilian for to dager siden, så der var det fortsatt glatt.. Lot den ene hånden kjenne for sikkerhetskyld..jepp, perfekt! Shit, så kåt jeg var! Lot pekefingeren og langfingeren leke litt med klitoris, avbrøt bare et par ganger med å føre dem så langt inn i meg som jeg kunne..og jeg kom etter bare en liten stund. Tok meg et glass vin og sminket meg litt, ikke for mye, det er ikke helt meg. Og tok på meg en søt, litt ettersittende sommerkjole. Egentlig er jeg ikke så glad i å pynte meg, men jeg fikk lyst til å gjøre litt ekstra denne kvelden. Kåt som jeg fortsatt var, bestemte jeg meg for å droppe truse. Bruker vanligvis bare boxere, og det passet ikke helt under denne kjolen. Jeg satt meg ved baren, bestilte en drink og ventet på Stian. Jeg hadde vært så oppspilt, så hadde ikke sjekket mobilen på en stund, men da jeg tok den opp så jeg at det lå en beskjed fra han og ventet..han kunne ikke komme allikvel, det var et møte på jobben som dro ut i tid..Verdens mest brukte unnskyldning eller kanskje var det sant? Samme egentlig, skuffet var jeg hvertfall.

Jeg satt og nippet til drinken min og lurte litt på hva jeg skulle gjøre, da ei jente satte seg på stolen ved siden av meg. Hun sa hun het Lise og lurte på hvorfor jeg så så deppa ut. Jeg svarte som det var, at daten min hadde ditcha meg og at jeg både var skuffa og litt forbannet egentlig.. «Fordi han ikke kom, eller fordi det ikke ble noe på deg i kveld allikevel» spurte hun rett frem. «Hehe, litt begge deler tror jeg» svarte jeg. « Har du hatt sex med en jente før?» spurte hun, og smilte lurt. Jeg svarte at det hadde jeg ikke, og hun lurte på om jeg ville teste det ut? Tanken var helt ny for meg, men hun var veldig søt og jeg var veldig kåt, så jeg smilte og sa «kanskje??» Hun lo, så sa hun at hun ville gjerne ha sex med meg, og vi kunne dra hjem til henne med en gang, men kjæresten hennes var hjemme og det var ikke sikkert at han ville la oss holde på i fred…om det gikk bra? Enda bedre, tenkte jeg og betalte så fort jeg kunne.

Vi tok en taxi og på veien spurte hun om jeg var nervøs? «Tja, litt spent hvertfall» svarte jeg. Hun svarte med å stryke meg på låret, først helt nederst ved kneet, og så litt lenger og lenger opp..Jeg kjente det dunke av kåthet og spedte bena en liten anelse. Hun merket det og lot hånden gli helt opp, og jeg så at hun skvatt litt når hun kjente den glatte, våte fitta mi. Men så smilte hun, og jeg kjente en finger gli lett opp og ned langs sprekken min. Jeg stønnet lett, redd for at taxisjåføren skulle se hva vi drev på med. Men Lise brydde seg ikke, hun fortsatte, opp og ned, lekte med klitoris og lot både en og to fingre forsvinne langt inn i den våte fitta mi. Jeg sprikte godt med bena nå og lot henne holde på, stønnet høyt etterhvert og skjønte at jeg ikke klarte å holde igjen. «Mer, mer» hørte jeg meg selv si, og da hun hadde to fingre oppi meg samtidig som hun masserte klitten min, kom jeg med et skrik! Taxien hadde stoppet, vi var fremme og sjåføren satt bare og gliste med hånda nede i buksa.

«Herregud, så flaut» sa jeg når vi løp ut av taxien og inn i oppgangen der Lise bodde. «Drit i det, han hadde nok sin livs taxitur» gliste Lise. Vi kom inn i leiligheten og hørte at dusjen sto på. «Det er Jostein» sa Lise, «jeg sendte en melding for å forberede han litt» «Slå deg ned, så skal jeg fikse noen drinker til oss». Jeg satt meg ned i en stor stol, og tenkte at dette allerede var blitt en ganske så bra kveld. Lise kom med drinkene og ba meg slappe av. Hun stilte seg bak meg og begynte å massere skuldrene og nakken min. Så kjente jeg en tungespiss bak øret og små lette kyss nedover nakken og halsen, og kjente at det dunket nedentil igjen. Hun lot armene gli fremover, ned i kjolen min og vippet brystene mine ut av BH’en. Klemte og kløp litt forsiktig. Hun gikk foran meg, satte seg på gulvet mellom bena mine og kysset og sugde brystvortene mine. Kjolen min hadde glidd opp og hun lot en hånd finne fitta mi igjen. Den var klissvåt! Så bøyde hun seg sakte ned og jeg kjente tungen hennes gli inn i meg. Herregud, så godt! Hun slikket og sugde, både leppene og klitten fikk sitt, og jeg lå og nøt det hele. Så gikk badedøra opp, og jeg så en utrolig kjekk og veltrent fyr komme ut med bare et håndkle rundt seg. «Hei, jeg heter Jostein» sa han og smilte bredt. Jeg smilte litt forsiktig tilbake, litt ukomfortabel med at dama hans lå og slikket meg. Men jeg så rask at det var noe som vokste under håndkleet, og rett før han sto ved siden av meg, gled det av. En stor, deilig pikk vippet opp og ned bare centimeter fra hodet mitt. I ren refleks stakk jeg ut tungen og lot den leke med pikkhodet og han ga fra seg et lite stønn, før han forsiktig gikk litt nærmere. Jeg gapte høyt og lot han føre pikken sin inn i munnen min. Jeg vred meg litt så jeg kom ordentlig til og lot den ene hånden leke med ballene hans samtidig. Og hele tiden holdt Lise på og slikke meg og fingre ble kjørt opp i fitta mi. Det var helt himmelsk.

Lise reiste seg plutselig opp og dro av seg toppen og buksa si. Hun hadde en liten blondetruse på, og jeg så den var mørkere nedentil, hun var våt og kåt! Kjapt dro hun også av seg denne, og en glattbarbert våt fitte lyste mot meg. «Lyst til å smake» spurte hun? Jeg nikket og hun satte et ben opp på stolermet slik at fitta hennes var rett foran meg. Jeg fortsatte og runke Jostein med den ene hånden, mens jeg stakk ut tungen og smakte på Lise. Jeg lot tungen gli opp og ned langs leppene hennes før jeg fant klitten hennes. Hun stønnet høyt, og jeg skjønte at jeg gjorde noe riktig hvertfall 🙂 Jostein forsvant ut av hånden min og jeg snudde meg mer mot Lise. Lot to fingre gli rett opp i fitta hennes mens jeg sugde og slikket det beste jeg kunne. Hun stønnet mer og mer, og jeg kjørte enda en finger oppi. Samtidig kjente jeg at bena mine ble dyttet enda mer fra hverandre, kroppen min ble dratt ut på enden av stolen og jeg kjente den store pikken til Jostein presse mot åpningen min. Straks etter kjente jeg at han fylte hele meg og jeg klarte ikke å holde igjen et lite hyl av glede. Han begynte lit forsiktig ut og inn, men kom raskt opp i et kjapt tempo. Det var så utrolig godt, og jeg kjørte fingrene oppi Lise med samme tempo samtidig som jeg sugde på klitten og lot tunga leke vilt. Så kjente jeg Jostein bygge seg opp, stønnet kraftig og når han samtidig lot en finger leke med klitten min, klarte jeg ikke å holde igjen. Jeg skrek , Lise skrek og Jostein stønnet, og vi kom alle tre samtidig!

Jostein og Lise gled utmattet ned på gulvet, mens jeg fortsatt satt i stolen og smilte. Herregud, dette var det beste jeg noen gang hadde vært med på! De smilte de også. Så lå vi på gulvet og drakk opp drinkene våre, mens fingrene strøk over hverandres kropper. Etter en liten stund så jeg pikken til Jostein reise seg forsiktig igjen og vi forsvant inn på badet for en felles dusj.

Sjekk også

Ren nytelse ved sommertjernet – Utendørs sex

Ren nytelse ved sommertjernet: Utendørs sex Det var varmt, utrolig varmt. Hetebølgen hadde lagt seg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *