mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Homofile noveller / På MC tur – Homofile noveller

På MC tur – Homofile noveller

På MC tur – Homofile noveller :

Jeg og min beste venn hadde akkurat ankommet hytten vi skulle bo på for natten. Vi hadde kjørt mc hele dagen og det hadde stort sett også bare regnet, og vi var slitne begge to, jeg hadde litt små vondt i ryggen. Vi hadde på oss matchende regndresser og av en eller annen grunn synes jeg min venn var små tiltrekkende i denne.

Jeg spurte han på kødd om han ville masere meg litt han spurte om hva han fikk for det? Jeg svarte lekent tilbake at han kunne få det han ville, han så først litt betenkt ut men han sa jeg skulle kle av meg å legge meg ned på senga. Jeg la meg ned og la dynen opp til ryggen likt som de gjør ved massasje studioer. Han satte seg på skrevs over meg uten å kle av seg, merket at han fortsatt var små våt etter regnet.

Det var skikkelig digg å bli massert av min venn, det kriblet i kroppen og plutselig begynte lillemann å kvikne til, jeg ble litt overrasket først hadde ikke tenkt det skulle være så godt, men skjønte for at det var uunngåelig, hadde jo vært litt små betatt av min bestevenn fra før av og det gjorde vel ikke ting noe verre når han satt over meg og ga meg verdens beste massasje og ventet på belønning for innsatsen, jo mer jeg tenkte over dette jo mer kåt ble jeg også, lurte på hva han ville jeg skulle gjøre.

Etter ca en halvtime stoppet han og lente seg framover, jeg kjente noe i ryggen, jeg spurte han: Er det beltespenna di eller er du gla for å se meg? Han svarte tilbake: jeg har ikke bukse på! Jeg stivnet til et sekund og jeg skjønte straks hva han ville ha som belønning. Han kommanderte meg til å snu meg rundt, jeg håpet han var seriøs nå for når jeg snudde meg kom en hver mann til å se at jeg hadde benderen, snudde meg så rundt fortsatt mellom beina til min venn, han kikket ned og tilbake på meg, er visst glad for å se meg og du sa han smilende til meg. Han lente seg ned og kysset meg på munnen før han hvisket “din tur” Jeg løftet meg opp og begynte å dra ned glidelåsen på dressen hans. Da jeg skulle dra den ned så jeg også at han var på “telttur”

Den spratt frem i det dressen datt ned på knærne hans, jeg tok tak i den, den var ca 17-18 cm litt bøyd og barbert, akkurat perfekt. Jeg runket den forsiktig med lange og rolige tak, kunne se at han nøt det, etter en stund ville han at jeg skulle suge den, han lente seg ned mot meg og jeg kjente pusten hans i ansiktet jeg møtte han og vi endte i et langt og saftig tungekyss i stedet. Han lå oppå meg og småjukket jeg kjente pikken hans mot min, det var så digg å ligge under han å bli behandlet på denne måten. Han satte seg opp igjen og nå var han så kåt at nå måtte jeg bare suge han. Jeg puttet den i munnen å satte i gang, det smakte helt himmelsk. Han pustet å peste, til slutt sa han at han ikke orket mer.

Jeg ba han om å sprute meg i munnen, men han skulle få ta de siste takene selv. Jeg stoppet opp og han skjønte hva jeg ville, han begynte å pule meg i trynet fortere og fortere ballene hans klasket i haka mi og kuken hans var nesten på vei ned halsen. Jeg fikk ikke nok av den, han stoppet opp og jeg kjente den varme sæden hans i kjeften. Han kom og kom og jeg måtte svelge unna som bare det, han dro ut kuken men det var fortsatt litt av saftene hans igjen så jeg slikket den ren.

Han sank sammen over meg og vi kysset igjen, vi jukket litt samtidig og så kåt som det jeg var, skulle det ikke mye til, jeg kom utover magene våres. Vi lå å kjælte med hverandre en liten stund før jeg sovnet i armene hans.

Sexmoter

Sjekk også

Magnus var glattbarbert

Magnus var glattbarbert : Jeg er en mann godt opp i 50 års alderen som …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *