søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Homofile noveller / Reisen – Homo
Toby sugde ham hardt og presset med tungen på alle de riktige stedene.

Reisen – Homo

Reisen – Homo :

Harry holdt frem hånden for å betale for colaen, han skalv litt på hånden i det den kjekke bartenderen kom for å ta i mot. Harry løftet blikket sakte, forbi navneskiltet, forbi en glattbarbert hake og opp i to eventyrlystne grønne øyner. Toby, stod rett foran ham og smilte, så en rekke kritthvite tenner vistes mellom to nydelige lepper.

‘Her er pengene, det skal være akkurat.’ Han forsøkte seg med et smil.

Pengene hadde han telt dem på forhånd, dette var ikke hans første besøk i baren, og han hadde akkurat begynt å forstå seg på Euro. Det hadde tatt ham en ukes tid, men nå gikk det nesten av seg selv.

‘Som alltid,’ sa Toby, ‘Du pleier å henge rundt her?’ Sa han spørrende, selv om han selvfølgelig visste svaret.
‘Jeg har bare vært her i fire dager.’ svarte Harry, men han merket seg at Toby hadde merket seg ham, han likte den følelsen. Han tok en sjanse ‘I dag er det faktisk bursdagen min!’

‘Er det?’ ville bartenderen vite.

Harry bare nikket.
‘Skal du feire med foreldrene dine eller?’
‘Foreldre? Nei, jeg har kommet hit alene.’
‘Alene?’ sa Toby, han ble litt overrasket, men det gikk fort over.

‘Jeg trengte å dra avgårde for meg selv. Dette er det første stedet jeg kommer til. Fint her..’ La Harry til.
‘Det er ikke så verst her, litt rolig kanskje men sikkert et flott sted å starte en reise på.’

‘Det var det jeg tenkte også.’ smilte Harry fornøyd.
‘Så du har ikke noen å feire bursdagen din med da?’
‘Om ikke du vil feire med meg?’ Spørsmålet var stilt, det var nå eller aldri.

‘Jeg kan ikke tenke meg noe annet.’ sa Toby, han smilte om mulig enda bredere, Harry også.

‘Kan jeg få de pengene nå?’ spurte han. Harry så ned på hånden sin, neven hans var knyttet hardt rundt myntene, men han slapp dem fort. Litt for fort, bare et par av myntene landet i Tobys hender – resten falt ned på gulvet bak bardisken.

‘Unnskyld!’ utbrøt Harry.

Toby bare lo ‘Det gjør ingenting’. Så bøyde han seg ned så den sexy, trente og stramme rumpa struttet rett mot ham. Harry kunne ikke unngå å tenke at han ville slikke det rumpehullet.

Plutselig var Tobys ansikt tilbake.
‘Sånn,’ han slapp myntene ned i kasseapparatet – så snudde han seg mot Harry igjen. ‘Hva heter du egentlig?’
Harry smilte. ‘Jeg heter Harry.’

Toby smilte, ‘Jeg heter Toby, hyggelig å endelig hilse på deg Harry. Hva sier du til å møte meg her klokken seks i kveld? Så skal vi nok ordne en fest for deg.’

Harry gikk bortover stranden mens han drakk fra colaflasken. Han gjemte blikket sitt bak et par ganske kule solbriller han hadde kjøpt på flyplassen. Det var så vanvittig mye mer å se på her nede enn han hadde sett for seg før han dro hjemmefra. Ikke bare var det helt sprøtt å for første gang bevege seg mellom palmer og tropiske planter, det var hele kulturen, språket, klimaet og ikke minst menneskene. I byen krydde det av folk, en god blanding av lokale og de reisende. Det hele omringet av pulserende energi, og det krydde av surfere.
Den første kvelden hadde han drukket alt for mye. Inntrykkene hadde nesten eksplodert hjernen hans, til slutt satte han seg bare på stranden og så ut på bølgene som slo mot ham. Månen skinte over horisonten.

Det var da Harry fikk øye på Toby for første gang, han visste ikke det da selvfølgelig, men han kjente hvordan hjertet slo litt hardere og haken løsnet fra kjeven hans.
Til høyre for ham hørtes plutselig en høy glad latter, når han snudde hodet og der stod en kjekk, høy bartender og sjonglerte tre glass i luften. Han hadde blondt halvlangt hår og så ut som en prins. I hele tjue minutter, ble Harry bare liggende å se på bartenderen som jobbet. Jentene klappet når han gjorde triksene og guttene fulgte minst like imponert med. Han ble avbrutt av to karer som kom bort til ham.

‘Hola, coma estas?’
Han fikk forklart dem at han bare snakket engelsk.
‘Hva ligger du her alene for, min venn? Det er masse liv borti by´n.’

Harry forklarte at han allerede hadde vært en tur innom, men trengte litt luft. Dette var bare første dagen hans på reise.

Da endret de to rastafariene holdning på et øyeblikk.
‘Hva sier du, mann? Din første dag? Det er fantastisk.’ Så satte de seg ned, den ene het Steve, den andre presenterte seg som Ali. Den siste begynte straks å rulle en joint.

Harry hadde røkt hasj før, flere ganger hjemme i Oslo, men da hadde han vært i lag med venner han kjente godt. Han måtte innrømme at han var litt bekymret, men minnet seg selv på hva han hadde lovet seg selv. Si ja til alle utfordringer.

Det hele hadde utviklet seg til et svært hyggelig møte. Både Ali og Stevie jobbet som fiskere til vanlig. Men nå var de på ferie og da dro de hit. Dette var det kuleste stedet i hele området. Folk fra hele verden møttes her for å feste.

De røyket jointen og reiste seg for å gå videre. ‘Takk for et hyggelig møte mann, vi snakkes sikkert.’ sa de og vinket seg videre.

Han kunne høre dem le for seg selv, men han trodde han hadde kommet ut av det ganske bra selv, han hadde fortalt om livet hjemme i Norge, og de om livet der nede. Nå skulle de på nattklubb, men Harry sa han heller ville sjekke ut strandbaren ved siden av. Hasjrøyken hadde gjort han en del svimlere, men han var ikke like kultursjokket lengre. Han følte seg klar for å bevege på seg igjen. Harry fant et toalettbygg ved siden av strandbaren og gikk inn der for å pisse og stelle seg litt.

Det var ingen andre på toalettet. Han stilte seg derfor ved pissoaret, dro ned badeshortsen, han hadde ikke på seg noen bokser – så var det lettere å bade om han plutselig fikk lyst til det, hadde han tenkt. Men han ble stående å sjangle et par ganger før det kom noen dråper, han måtte jo egentlig ikke pisse. Men han var fjern, han dro et par ganger i snabben, men det kom ikke noe mer.

I stede gikk han bort til speilet. Han så ikke så verst ut, ganske pen om han fikk si det selv. De blå øynene hans stirret tilbake mot ham, men det så ikke så verst ut. Han hadde på seg den gule t-skjorten med trykk for et kjent surfe-merke, solbrillene hadde han ikke noe mer bruk for dem i dag, så de hang i halsen.

Så hadde han gått bort til strandbaren. Der spilte de halvhøy punk og det var omtrent halvfullt ved bordene. Likevel var det to bartendere bak disken og ei jente som fløy å ryddet bordene. Noen karer stod borte ved en liten scene og styret med noen kabler. Mens Harry endelig kom frem til disken, fikk han akkurat bestilt seg en øl fra den kjekke bartenderen før de sparket løs en rockeklassiker fra scenen og hele publikum jublet løs. Resten av samtalen gjorde de uten ord. Harry hadde telt opp så det var helt nøyaktig med mynter, pluss en Euro i tips.

De smilte til hverandre, men Toby hadde vært altfor travel til at de fikk utvekslet noe mer den kvelden.

Colaflasken var tom. Det var kanskje like greit, han var litt lei av å bære på den. Han fant en søppelkasse på veien hjem. Han var så spent at han nesten nesten danset gjennom gatene. Men først skulle han kjøpe en gave til seg selv, og et par øl til å ha på rommet. Det og en ny skjorte.

Det tok ham en time å komme seg tilbake til hostellet. Han hadde fått et flott rom for seg selv. Det var greit nok at han skulle bo billig, men han syntes sovesaler var å dra det litt langt den første uka. Det kunne han gjøre etter bursdagen, frem til da hadde han bestemt at det skulle leves i litt luksus. Derfor hadde han nå et stort værelse, med skrivepult og sittegruppe. Alt var ganske slitt, men han hadde i det minste sitt eget bad – og nå gikk han rett i dusjen, det var fremdeles syv timer til klokken var seks.

Det varme vannet rant nedover Harrys nakne kropp. Han hadde smurt seg inn med såpe, og føttene hans var badet i boblevann. Han strøk seg stramt under ballene og så for seg Toby naken. Toby hadde invitert ham til å feire bursdagen hans. Harry hadde muligens lagt opp til det selv, men det virket som om Toby virkelig ville ta ham med ut.

Han lukket øynene og lot tankene la en naken Toby gå løs på kroppen hans mens han hjalp seg selv med høyre hånden, og lot venstrehånden gå bak og presse en romsterende pekefinger lekende rundt i rumpehullet sitt.

Harry hadde skiftet å kledd på seg det nye antrekket. Han så tøff ut. Med skjorte og en litt mørkere shorts en tidligere. Solbrillene lot han ligge. I stede satte han seg på den lille balkongen utenfor døren hans. Her la han seg med en øl, tok en røyk frem og tente den og ønsket for første gang seg selv gratulerer med dagen.
Om et par timer skulle han feire med Toby, hjertet han slo litt raskere bare ved tanken. Nå ville han bare nyte ettermiddagssolen fra hengekøyen sin. Det begynte brått å vibrere i lommen hans. Telefonen hans, som han også hadde kjøp i butikken på flyplassen hadde erstattet den gamle Nokiaen hans uten ta-på-skjerm. Denne var en helt ny opplevelse, og en gave fra faren hans på nittenårs dagen. Det var lillebroren hans som ringte. Stian.

‘Gratulerer med dagen, er det varmt der ned eller?’
Stian var fjorten og helt i ekstase over at storebror hadde dratt ut i verden helt alene.

‘Det er bra shorts-vær.’ svarte Harry.

De snakket i noen minutter, Stian skulle hilse fra resten av familien og så returnerte Harry til hengekøyen og forsvant inn i egne tanker igjen.

Endelig kunne han gjøre akkurat hva han ville. Frihetsfølelsen han følte var nesten for mye, det eneste han følte var nysgjerrighet for hva som befant seg rundt neste sving. Han stakk hånden ned i shortsen og tok et lite tak i ballene. Han var kåt. Selv etter den fantastisk utløsningen han nettopp hadde i dusjen var han fortsatt kåt. Det måtte være klimaet her nede, kanskje det var friheten eller bare en lengsel etter å ha sex. Han var helt stiv nå, men ville ikke runke. I stede bare nøt han følelsen av å være kåt, mens han kilte seg selv på ballene. Han kjente hvordan det strammet i shortsen, og han nøt følelsen av å pumpe den litt hardere for å kjenne pikken presse mot magen. Til slutt måtte han stoppe, alle følelsene gjorde ham kåtere enn planlagt, det var rett før han kom – men han klarte å holde seg. Han presset med tommelen og pekefinger over hodet rett før han sprutet for andre gang på under en halvtime.

Rundt to timer senere satte han seg ned på et bord ved strandbaren. Dette var første gang han la merke til navnet på stedet. Savanna. Toby var ikke på jobb. Det var den andre fyren fra første kvelden og en dame. Hun var litt eldre så Harry veddet på at hun var sjefen eller eieren. Han hadde ikke kommet enda, så Harry bestilte seg en øl ved disken å satte seg med utsikt mot stranden.

Et par familier holdt på å pakke sammen sakene sine, noen gamlinger spilte et sånt kulespill han aldri husket navnet på. Ellers var det rolig, i baren også. De fleste var vel hjemme for å gjorde seg klare for en festlig fredagskveld.

‘Har du kommet allerede?’

Harry så på klokken på veggen bak baren, den var kvart på. ‘Jeg så ikke på klokka,’ smilte han.

‘La meg gå å bestille meg noe å drikke. Straks tilbake’
Toby smilte og forsvant mellom barene over til kollegaene. Harry konsentrerte seg om ølen sin, den var nesten tom.

Toby kom tilbake med to glass og en mugge med fargerikt innhold. ‘Denne vil få det til å rykke litt i danselabben,’ gliste han.

Den gjorde det, det var heftige saker han var blitt servert. Men det var helt perfekt. Harry var i et slående humør og selskapet kunne ikke vært bedre. Instinktet hans hadde hatt rett, Toby var virkelig interessert. De flørtet seg gjennom hele muggen til Harry var på nippet til å renne over, han måtte skynde seg på toalettet.
Mens han stod foran pissoaret gikk døren opp bak ham, et gjorde ikke noe. Han var full nå – så det var ikke noen fare for prestasjonsangst.

Plutselig snakket noen bak ham, det var Toby. ‘Du er utrolig søt, Harry.’ Toby stod rett bak Harry. Harry kjente pusten til Toby i nakken. Så kjente Harry Toby stryke hånden ned langs høyrearmen hans hvor han tok over grepet rundt pikken hans.

Harry ble kåt umiddelbart. Toby tok grep rundt pikken hans og strøk over ballene hans med den andre hånden. Harry var i ekstase, det var ufattelig deilig og litt skremmende på samme tid.

‘Pikken din er deilig.’ hvisket Toby, mens han runket den sakte et par ganger.

Harry visste ikke helt hva han skulle gjøre, men lente seg mot Toby og kunne kjenne en lang pikk trykke mot rumpeballene hans.

‘Jeg skal la deg gjøre deg ferdig, egentlig lurte jeg på om du ville vi skulle stikke. Vi kan dra ut med båten min hvis du vil, har du vært på havet enda?’

Harry kremtet. ‘Gjerne det, nå med en gang?’
Toby runket ham sakte et par ganger til. ‘Hvis du vil? Vi har jo tømt muggen, dessuten har jeg full bar ombord.’
Harry var solgt, det var ikke noe han heller ville akkurat da. Toby slapp sakte tak i pikken hans, den stod vibrerende, rett ut tilbake. Han kjente Tobys lepper mot nakken og så forsvant han ut døra igjen.

Seilbåten til Toby var flott, langt fra ny, med akkurat så mye sjarm som skulle til. Han hadde bodd i denne båten i to år snart, reist rundt omkring hele kloden og tatt småjobber for å holde ting i gang.

Harry ble fascinert. Det var noe slikt han drømte om selv, en dag skulle han eie sin egen skute. Han hadde fått en drink av Toby, skipets egen, som han hadde utviklet selv. Harry var ikke så bevandret i sprit-verden, men denne smakte sterkt av rom. Den var god, akkurat passe søt.

Det tok ikke lang tid før de satt ved siden av hverandre i sofaen. En sliten vinrød sofa som Toby måtte ha satt inn selv – for den var ikke akkurat skips-materiale.
Toby strøk Harry forsiktig på låret hans. Harry på sin side ville ikke være noe dårligere – han ville være den som tok første steget. Harry nølte ikke, spriten gjorde det lettere, men han la bare hånden over Tobys harde pikk og strøk den frem og tilbake.

Det var ikke nødvendig å si noe. Begge to var like kåte, gale etter å utforske hverandres kropper. Harry kjente hvordan shortsen hans ble dratt av ham og så på mens Toby vrikket seg ut av sin egen underbukse. Avslørte en nydelig stiv stav som stirret mot ham. Toby satte seg mellom beina hans og tok hele ham i munnen. Han stønnet høyt.

Toby sugde ham hardt og presset med tungen på alle de riktige stedene. Men han klarte å holde seg, ville ikke komme for fort. Etterpå gjengjeldte Harry på Toby mens han stod oppreist. Sugde grådig på pikken foran seg.
Toby plasserte Harry på alle fire og tok et fast grep i Harrys pikk som han runket forsiktig mens han begynte å slikke Harry i rumpehullet. Gjorde det vått, lot musklene venne seg til at han var til stede. Holdt rumpeballene fra hverandre mens han slikket seg lenger og lenger inn – til tungen ikke nådde lenger. Så begynte han med fingrene, først en finger, så to, men på tre stønnet Harry så høyt at Toby stoppet.
Harry holdt på å dø av nytelse. Det var helt fantastisk. Nå strøk Toby tuppen av pikken sin mot rumpehullet hans, han stønnet igjen – klarte ikke la være. Det var så godt.

Sakte kjente Toby Harrys trange rumpe brette seg rundt staken hans. Han gled så langt inn det var mulig mens Harrys stønn fulgte. Han begynte sakte å kjøre frem og tilbake. Holdt Harrys rumpe med en hånd på hver side å dro ham mot seg. Harry hadde en fantastisk liten sprettrumpe som bare gjorde ham enda kåtere. For hvert støt utstøtte han et lite hulk selv også. Dette var noe av det mest fantastiske han hadde pult. Han vred Harry rundt, ville se ansiktet hans mens han pulte.
Det vakre, søte ansiktet lyste mot ham, mer – han ville ha mer. Toby nølte ikke, kjørte seg inn igjen og pumpet den nydelige gutten så godt han klarte. Harry vred seg, det var helt nydelig.

Harry klarte ikke å runke seg selv, det ble for mye. Han kunne komme når som hest nå. Toby så også ut til å ville komme. Det var like før nå. Toby grep Harrys pikk og begynte å runke ham hardt. Kombinasjonen av å bli pult og runket samtidig ble med en gang for mye for Harry, han kom. Hardere en noen gang før. Hele han ristet, selv lenge etter at det var over. Toby måtte ha kjent ham stramme rumpemusklene i rykningene for nå kom han også.Han trakk seg ut av Harrys trange hull og pekte den mot ansiktet hans i stede. Harry nølte ikke, tok med en gang over ved å suge den harde pulserende pikken til Toby til han kom. Toby måtte holde seg fast i taket og lente seg bakover når han kom. Som om ikke det var nok så sugde Harry ut hver eneste lille dråpe av ham.

Begge to var fremdeles like harde. Litt mer slitne, la de seg med munnen ved hver sin pikk. Harry tok seg en slurk av glasset på bordet og Toby fulgte etter. Så vendte de begge oppmerksomheten tilbake til det de holdt på med. De holdt hverandre stive en lang stund, nøt bare på hver sin side. Det hendte Toby tok en pause og heller jobbet seg bakover. Kysset og slikket ballene, før han stakk tungen dypt i hullet til Harry.

Til slutt løftet Toby opp hele baken til Harry, slik at den stod rett opp. Mens Harry fortsatte å suge ham, begynte Toby å fingre den nydelige rompa foran seg. Han brukte en dildo fra hylla over dem. Smurte den inn med litt glidemiddel og førte den inn i Harry. Der vred han den sakte i alle retningen, mens han runket Harry med venstrehånden. Hans egen pikk lå dypt begravet i munnen på en stønnende Harry. Hullet begynte å bli mykere nå, det var blitt godt utvidet.

Harry ble liggende i samme stilling mens Toby løftet seg opp for å ta ham en gang til. Han så ut til å like det han så og Harry ville kjenne Tobys pikk så langt inni seg som mulig. Slik ble det også, Harry kjente Toby så langt inni seg som overhode mulig.

Toby gledet seg over å se pikken hans gli ut og inn av den deilige sprettrumpa. Pumpet ham skikkelig. Han ville komme inne i gutten. Ville fylle ham med spermen sin.

Harry tok i mot, klemte jevnlig med rumpemuskelen for å gjøre det bedre for Toby, samtidig som han stønnet selv hver gang han gjorde det. ‘Kom inni meg!’ ba han.
‘Gjerne’ smilte Toby tilbake og økte farten.

Sexmoter

Sjekk også

Det var deilig og trangt

Det var deilig og trangt : Torsdag kveld var jeg og hentet en 90cc ATV …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.