torsdag , 15 april 2021
Forside / Mann / kvinne / kvinne / Slektstreffet – XFiles

Slektstreffet – XFiles

Slektstreffet – XFiles :

Det er sommer og tiden for slekstreff, vi er med smått og stort godt over 100 personer så vi hadde booket et helt hotell, vi kom fredag og skulle reise mandag morgen. Vi i vår familie er da meg, som er 16 sommere, og foreldrene mine. Jeg har også 2 yngre søstre på 11 og 13år. Siden vi er 5 måtte jeg ha eget rom, noe jeg ikke klaget på. Allerede første kvelden var det party på rom 234 som da er mitt rom. Mine søskenbarn hadde med godt med drikke så det bli ei fuktig helg. Men først så var det velkomst drink og middag. Våres foreldre som hadde stelt i stand galskapen hadde blandet bordkortene godt så jeg skulle ha min 3 mening tilbords. Ho heter Lise og er et par år eldre enn meg, jeg kjente henne ikke så jeg har ikke noe og prate med henne om, så jeg følte meg litt dum med det samme. Men Lise derimot hun pratet med alle om alt og ingenting.

Lise er ei nydelig ung dame, hun er litt småfyldig med kiloene riktig plassert og en enorm favn. Etter middagen var det dans og jeg som den gjentelmannen jeg er spør Lise om første dans noe hun ikke sier nei til, idet jeg kjenner kroppen hennes mot min og ser henne i de nydelige øynene er jeg fortapt, jeg kjenner blodet bruse o hjerte først stoppe så dobbles farten og det kjennes nesten ut som det går fortere og fortere. Etter dansene spør jeg henne om hun blir med på rommet, noe hun høflig avslår men det er før jeg får fortalt att det er fest der.

Vi hører festen på lang avstand, når vi kommer inn ser jeg at alle de nærmeste søskenbarna er der. Jeg teller at det er 14 der før vi kommer og da selvfølgelig ingen stoler ledige, jeg får laget en liten plass til henne ved enden av senga finner en cider til henne og øl til meg. Praten går høyt og det er mye latter, og det er like greit for jeg trur ikke det er så mange der inne som legger merke til oss, hun sitter på mitt fang og vi prater bare med hverandre, jeg holder rundt henne og ser rett ned i utrigningen på de herlige store brystene. Har mest lyst til å kose med de, tenker jeg på og da kjenner jeg kuken blir kjempe stiv. Jeg ser på henne at hun kjenner den, og det blir stille mellom oss, pinlig stille, hun ser på meg og legger armen rundt meg og klemmer meg inntil seg, jeg tar bedre tak og kjenner den deilige kroppen hennes mot min, bare skilt av en sommer kjole og skjorten min.

Hun holder meg fast lenge før hun slepper meg og reiser seg, jeg ser på henne og hun spør om vi ikke skal danse litt til! Jeg må da reise meg og med den ståkuken men klarer og skjule den i hånden som jeg tar ned i lommen. Vi går bortover den lange korridoren og hun tar hånden min, jeg drar henne inntil meg og vi blir stående og se på hverandre og forsiktig kysser jeg henne, det tar et par sekunder før hun er med og vi kliner der i korridoren på et hotell på nordvestlandet. Jeg river meg løs og drar henne med meg ned til storsalen der jeg hører Nazareth med ” Dream On” en nydelig koze dans. Vi svinger oss i dansen og har mye øyekontakt og litt forsiktig kyssing og biting i øret når ingen ser det blir det. Etter på er det både polka, vals og swing til langt over middnatt, jeg trur vi danset i et par timer uten at jeg merket at tiden fløy av gårde. Etter dansen var ferdig gjekk vi ut en tur, vi ruslet rolig og hånd i hånd ned til fjorden i sommernatten. Det var varmt så vi hadde ikke tatt på oss noe mer enn det vi gjekk i, vi finner oss en stor stein med utsikt ut mot havet, hun sitter på mitt fang og vi holder om hverandre og kliner og jeg tar på den deilige kroppen, stryker henne på ryggen og på de deilige lårene og den deilige rumpa. Hun liker det og vi blir mer intense, kjolen den ligger løst om oss så jeg tar henne på bar varm hud. Hun stønner når jeg nærmer med trusen, og hun har ikke noen liten sak på seg men en stor ”bestemor” truse.

Men jeg vil vente til vi har kommet oss opp på rommet så det blir bare forsiktig beføling der i fjæra. Etter enda et par – tre timer ser jeg sola lyse bakom åsen i Øst og jeg foreslår at vi skal gå opp og legge oss slik at vi kan møte de andre uthvilt neste dag! Hun er helt enig så vi rusler opp igjen, resepsjonen er stengt så vi må klatre inn vinduet til mine søstre, for og ikke vekke nattevakten, men de våkner ikke så ingen fare. Når vi nærmer oss rommet mitt hører vi at det fremdeles er fest der, eller nactspeil som det heter. Jeg ser litt rådvill på henne og hun ler og sier at jeg kan få ligge på hennes rom om vi er stille! Hun har en søster som ligger i samme seng som oss, siden det er dobbelseng! Og hun er på min alder og nesten naken, hun har bare G-strengen på seg, Hun også er av samme type som lise men med bare litt mindre fett/valker og bryster. Vi kler av oss nesten alt bare trusen min og hennes undertøy er igjen, hun smiler og jeg tar av meg trusen. Hun blir flau og snur seg og fjerner bhen og trusen og hopper under dynen, jeg legger meg ned ved hennes side og vi kliner forsiktig mens vi stryker kroppene til hverandre, hun er deilig og ta på, jeg elsker kroppen hennes, fitta er ikke barbert så det er litt mørkt hår som stikker fram men ikke mye. Etter en stund legger hun seg oppå meg og trer seg nedover kuken, hun er våt og litt trang, så vi tar det forsiktig også for og ikke vekke søsteren som ligger bare ½ meter fra meg. Men hun er ikke interesang i denne sammenhengen.

Etter en stund begynner Lise og bli høyrøstet, hun nesten skriker at jeg skal ta henne hardt og at hun elsker kuken min. Jeg snur oss rundt og tar beina fra hverandre og setter meg mellom beina og tar henne litt hardt, hun gurgler noe om at jeg må ta henne på klinten, idet jeg lar tommelfingeren berøre tappen kommer hun som en foss, hun skjelver og skriker at jeg må fylle fitta med sæd, noe jeg gjør rett etterpå. Vi ligger utslitt på sengen og puster ut og søsteren som våknet for en stund siden spør Lise om det var deilig, hvorpå Lise blir dritflau og ikke kan svare med det samme men bare nikker og sier at det er den beste kuken hun har hat i hele sitt liv. Sandra som søsteren heter spør Lise om det ikke er farlig med sex uten beskyttelse, hun kan jo bli gravid, Lise sier at det ikke gjør noe for hun elsker meg og at det er liten sjanse for hun er i den sikre periode. Etter litt så sovner Lise i mine armer, Sandra som ligger på andre siden ligger tett inntil meg og kjenner på kuken som atter en gang er stiv. Hun ronker den forsiktig mens jeg har tar hånden ned i trusen, jeg kjenner hun er våt og barbert.

Hun fjerner trusen og vi ligger og beføler hverandre, Lise våkner etter litt og spør hva hun gjør, Sandra svarer at hun ronker meg og at kuken kjennes god ut. Heldigvis så har jeg fjernet hånden fra fitta hennes så Lise oppdager ikke at jeg har befølt henne. Lise som tydelig er litt trøtt sier at hun får leike med den men ikke bruke den i fitta og smiler, snur seg og sovner igjen med det samme, Jeg snur meg mot Sandra og hun jeg snur henne med ryggen til meg så der ligger vi og tar på hverandre med kuken bare cm fra fitta som er våt og kåt. Jeg aker meg opp over og fører kuken forsiktig inn i henne, Hun sier at jeg ikke må stoppe og at hun er jomfru så jeg må være forsiktig, jeg tar henne forsiktig men kjenner ingen hinne så kuken glir lett helt inn i fitta, jeg bevger meg forsiktig ut og inn, hun stønner og sier det er godt og at jeg ikke må fylle henne. Så jeg tar henne langsomt og forsiktig samtidig som jeg beføler fitta og brystene, hun begynner da og bli villere og villere og kommer etter forholdsvis kort tid. Jeg trekker meg ut og vi ligger og slapper av da jeg sier til Sandra at jeg må på do for å vaske Sandra bort fra kuken! Hvorpå hun bøyer seg ned og suger den rein, hun har kuken langt inni munnen da Lise våkner igjen og har lyst på kuken, så da ligger de to søstrene og slikker meg sammen, etter en stund spør Lise om Sandra har lyst på kuk,

Sandra svarer helt uskyldig ja gjerne men at hun er jomfru og aldri har pult før. Lise ber Sandra sette seg over meg så skal hun hjelpe kuken på plass, Sandra gjør som hun sier og lise tar hun på fitta som er veldig våt, jeg kjenner hånden til Lise samtidig som Sandra glir nedpå kuken, Jeg griper om hoftene til Sandra og beveger hun opp og ned på kuken, men nå har jeg problemer jeg kjenner at jeg kommer snart og jeg sier til Sandra at hun må hoppe av noe hun nekter hun vil kjenne spruten opp i fitta, Lise som sitter på sengen setter seg foran lise og plasserer fitta over fjeset mitt, samtidig som hun legger seg ned og slikker kuken og fitta til Sandra. Jeg kjenner at det er like før for både meg og Sandra, så lise tar og slikker fitta litt exstra intenst så Sandra kommer. Hun reiser seg da og stiller seg på alle fire så jeg kan ta henne hard bakfra. Noe jeg gjør et par ganger så kommer Lise og jeg fyller fitta igjen. Neste dag elsket vi mange ganger, enten alle tre eller meg og Lise. Det var en fin sommer. Lise er nå min samboer og Sandra er også med av og til når vi elsker….

Sjekk også

Min storesøster Siri og Anne – XFiles

Min storesøster Siri og Anne – XFiles : Søsteren min heter Siri og har 85D …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *