lørdag , 17 april 2021
Forside / Analt / Guttehjemmet
Jeg pulte ham lenge, ut og inn mange ganger i den jomfruelige rumpa, det var egentlig ikke rart han skrek.

Guttehjemmet

Guttehjemmet

Like etter militæret for ca 30 år siden fikk jeg jobb i et guttehjem. Hjemmet var for alle slags gutter fra 18 år som hadde kommet på kant med loven på ett eller annet vis. Min jobb var å se etter guttene på internatet på kveldstid, derfor hadde jeg eget rom på internatet jeg også. I tillegg skulle jeg stå for avstraffelsen av guttene dersom noen gjorde seg fortjent til det. Forstanderen som var min sjef sa at det var ikke offisielt, men de fleste måtte tuktes hardt, og ha skulle stå bak hvis det var noe. Jeg fikk en ridepisk som han sa at han skulle bestemme når jeg skulle bruke den, og hvor mye. Du må bare true dem med den hvis du får problemer sa han, men jeg avgjør straffen., i hvertfall på dagtid la han smilende til. Til slutt sa han:” Du har selv ansvaret for hva du ellers gjør, men i skoletiden har vi ikke sex med dem”. Jeg undret meg litt over det siste, men jeg hadde fått ny jobb og tjente penger på det, og det var foreløpig det viktigste.

Dette ble en fin plass å være. Det var mange unge fine gutter. De fleste var ikke helt snille, men det gjorde ikke noe, for da fikk jeg muligheten til å se deres nakne rumper, og å bruke pisken. Mange av dem fikk tildelt sviende piskeslag av meg og mange rumper hadde røde striper. Noen var vanskeligere enn andre og gikk igjen oftere. Guttene hadde allikevel respekt for ridepisken, det var ofte nok å true med den som forstanderen hadde sagt.

Guttene, og vi ansatte også, gikk bare på etternavn, og forstanderen kom en dag å sa at Pedersen i 7B var tatt i å jukse på en prøve. Han kommer på mitt kontor kl 12,” sa han, ” og jeg forlanger at han skal ha 10 piskeslag.” Jeg møtte opp kl 12, og da var allerede gutten kommet. Pedersen var en slank gutt på 184 med langt mørkt hår. Riktig pen var han, men så ulydig at det var en gru. Han så sur ut der han stod, og forstanderen begynte å kommandere. ”Ta av deg uniformsbuksen Pedersen” Gutten gjorde som han sa. Pedersen måtte ligge over skrivebordet, mens forstanderen stod på den andre siden av bordet og holdt ham i armene så han ikke kunne komme løs. Forstanderen nikket til meg som et tegn. Jeg trakk trusa av gutten, og løftet ridepisken. Forstanderen gjorde tegn til at jeg skulle slå hardt, så jeg klasket til det jeg klarte litt høyt oppe på rumpeballene, der jeg vet at det gjør mest vondt. Gutten hylte rett ut, et skjærende skrik, men det var vi vant til inne på dette kontoret, og jeg er sikker på at det sto noen gutter utenfor å lyttet. Jeg fortsatte å slå, og på noen få minutter hadde jeg dekket rumpa til Pedersen med 10 røde striper etter ridepisken. Forstanderen slapp taket og kommanderte ham til å kle på seg og gå til time med en gang. Pedersen tok på seg klærne, men snufset når han gikk til timen og all kunne nok se det i klassen etterpå.

Forstanderen sa at jeg hadde vært flink, ”men pass på, han kan være lunefull, du bør nok sette deg i respekt hvis han prøver seg på noe.

Skoledagen sluttet kl 4 og kl halv 5 var det middag. Etter middagen så jeg Pedersen igjen han var sur, og plutselig kalte han meg ”Jævla rasshøl”. Jeg pekte på ham med ridepisken som jeg alltid hadde med og sa: ”du møter på mitt rom kl 20 presis, og du kan prøve å våge og ikke komme. Da henter jeg deg, og pisker deg i korridoren mens alle ser på”. Han snudde og gikk, og jeg gikk til mitt rom.

Da det nærmet se tiden la jeg meg rett ut på senga og ventet. Forsiktig banket det på døra. Jeg ropte ”kom inn!” og Pedersen om inn i rommet. Han så redd ut. ”Hei” sa jeg. E…e…e stotret Pedersen, det var ikke vanlig å si hei til hverandre så han ble nok forvirret. Jeg smilte til ham, så han stammet ram et he hei… ”Kom og legg deg her” sa jeg. Pedersen kom noen skritt, men stoppet. ”Hvorfor det”? ”Vi skal prate sammen,” sa jeg, ”og da er det vel best vi er på samme nivå. Kom og legg deg nå.” Han kom og la seg på ryggen ved siden av meg på den brede senga. Jeg snudde meg mot ham, og la håden på låret hans ute på uniformsbuksa. Guttene hadde fine klær. Trange grå bukser, hvit skjorte, og grå vest. I klassen skulle de ha rødt slips også, men det var ikke påbudt på kveldstid.

”Jeg skjønner du ikke liker meg” sa jeg, mens jeg fingret litt på låret hans, ”men det er vel din egen feil at du er her, og her har vi visse regler”. Han nikket. Jeg lot handa gli oppover mot skrittet hans, og den pene gutten så på meg å smilte. Kanskje han var kåt. Vi ble nesten venner der vi lå, men bare nesten. ”reis deg opp, og ta av deg uniformen” sa jeg. ”Hva” kom det fra Pedersen. Jeg så ham rett inn i øynene, og gjentok det jeg hadde sagt. Han adlød med en gang. Reiste seg opp. Trakk ned buksene, tok av vesten og skjorte. ”Heng det pent på stolen” sa jeg, og han adlød.

Han var så deilig å se på, jeg kunne ikke la være. Slank rund liten rumpe, og smale skuldrer. ”Legg deg her på magen” sa jeg og nikket mot senga. Han nølte litt, men gjorde det. Jeg reiste meg opp, strøk over den lille rumpa. Masserte den litt hardt også, gikk videre nedover de nakne lårene. Vet ikke om han likte det, men han torde ikke å protestere i hvertfall. Han var så deilig å ta i at jeg måtte ha ham. Jeg trakk trusa nedover lårene hans, og satte meg skrevs over. Stripene syntes enda. ”Du har ei fin deilig rumpe” sa jeg, og masserte den. Han stønnet, og nå virket det som han ville prøve å komme seg løs. ”Vi bør nokk ha en omgang til med ridepisken” sa jeg, og gikk og hentet den. ”Nei.” bønnfalt gutten, ”hva som helst, men ikke den”. ”Hva som helst”? Gjentok jeg spørrende. ”Ja, hva som helst bare du ikke pisker mer nå” svarte Pedersen, med ansiktet ned i dyna.

Raskt tok jeg av mine egne klær, og fjernet trusa fra bena hans. Han lå helt stille, og jeg hentet vaselin fra kommodeskuffen. Jeg spredte rumpeballene hans med en hånd, og smurte mellom den med en finger. Kuken min hadde vært stiv lenge, og nå var jeg sikker, jeg skulle snart kjenne trang gutterumpe. Jeg presset knærne mine mellom hans, og tvang ham til å skreve ut. Løftet ham litt opp, og presset den stive kuken mot det trange men glattsmurte hullet hans. ”Nei, nei, ikke gjør sånn” ropte han. ”Vi får vel piske allikevel da” sa jeg og steg av mens jeg tok opp pisken. ” Nei nei nei, jeg mente det ikke” sa han raskt. Og jeg tok igjen stillingen mellom lårene hans. Jeg tok tak rundt livet på ham, løftet han litt opp, og nærmest tredde ham utenpå den stive kuken. Nå skrek han mye høyere enn da han ble pisket. Jeg presset kuken helt inn, til roten, og han hylte vilt. Jeg var kåt, jeg var sterk, og jeg voldtok ham der og da.

Jeg pulte ham lenge, ut og inn mange ganger i den jomfruelige rumpa, det var egentlig ikke rart han skrek. Han som tok meg for første gang før jeg dro i militære, var forsiktig i forhold til dette. Men dette skulle jo være en slags straff i stedet for pisk, og jeg nøt det. Jeg var jo ganske ung selv og sprek, så jeg var kjempekåt, og klarte ikke å holde på so lenge. Jeg kom rått og hardt, og sprutet sæden inn i rumpa til Pedersen. Jeg reiste meg fort opp, skammet meg kanskje litt over det jeg hadde gjort, men bet det i meg for jeg måtte holde maska. Pedersen rullet over på ryggen, og han viste en stor ståpikk. Jeg måtte hjelpe ham, og gapte over den store kuken. Den hadde vokst veldig til stiv tilstand, og jeg suget på den. Den kåte kroppen hans vred seg, og snart sprutet han alt i munnen min, og jeg svelget unna. Pedersen rot seg og ble liggende på senga.

Jeg hadde sæd i ansiktet, og rundt munnen, han åpnet øynene, så på meg og smilte. ”Takk” sa han. ”Likte du det”? Spurte jeg. ”Ja, det var litt vondt å bli knullet” sa han, ” men jeg skal nok klare det bedre hvis vi trener litt” svarte han. Jeg øynet sjansen, og spurte om vi kanskje skulle ”trene” en gang i uka. ”To”, svarte gutten, ”jeg vil trene to ganger i uka. Gjerne tirsdag og torsdag.” Det ble til at vi møttes på mitt rom to kvelder i uka, og vi hadde mye deilig sex. Gutten ble mye roligere, og ikke ulydig lenger heller. Dessuten het han Tore, og jeg brukte deretter fornavnet på kveldstid. Vi var sammen lenge, helt til han var ferdig med oppholdet og skulle hjem.

Sjekk også

Ren nytelse ved sommertjernet – Utendørs sex

Ren nytelse ved sommertjernet: Utendørs sex Det var varmt, utrolig varmt. Hetebølgen hadde lagt seg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *