tirsdag , 12 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / En ikke så vellykket sommerkveld i Stavanger – Første gang

En ikke så vellykket sommerkveld i Stavanger – Første gang

En ikke så vellykket sommerkveld i Stavanger – Første gang :

Jeg så refleksjonen av meg selv i vinduet på Kystbussen. Jeg hadde en stram svart topp som fikk brystene mine struttende frem. Det mørke håret mitt lå luftig, bølget og perfekt rett nedenfor mine stramme små. Bussen var halvfull, men kunne merke at en av guttene jeg hadde lagt merke til satt og iakttok meg fra den andre siden. Jeg tok av meg jakken og satte meg bedre til rette slik at han kunne få se bedre. Jeg følte meg bra denne dagen, bedre enn jeg noen gang hadde gjort på lenge. Jeg følte det alltid slik når jeg følte at jeg var selvstendig, og kunne være en annen person, eller i hvert fall en person med mer selvtillitt. Pappa kom alltid med den samme kommentaren hver gang jeg skulle noen plass, – Ikke gjør noe som jeg ikke ville gjort. Jeg snudde meg bare i døren og smilte og sa: – neida pappa. Jeg kjente jeg ikke kunne la være å le litt når døren bak meg ble lukket.

Jeg ankom Stavanger terminal i 2 tiden på lørdagen. Jeg tente på en røyk og følte meg med ett fri og selvstendig. Alle menneskene som gikk forbi meg kjente meg ikke, jeg var i en by hvor omtrent ingen kjente meg. Jeg var 17 år og akkurat en uke gammel, en helt alminnelig snill jente som aldri fant på noe ugang, rett og slett pappas og mammas lille engel. Det faktum at ingen visste at jeg var i Stavanger denne helgen var perfekt, vel, utenom noen venninner hjemme og Fredrik som jeg skulle møte nede ved havnen. Jeg gikk rundt fontenen, opp mot Mariakirken og ned mot havnen. Der stod han med ryggen til. Hans mørke hår velstelt og pent, hans maskuline rygg og armer fikk meg til å gå litt fortere mot ham. – Fredrik, ropte jeg . Han snudde seg og hans blå himmelske øyne slo mot meg. Han smilte glad mot meg og gav meg en klem. Jeg hadde truffet han over internett, og vi hadde hatt kontakt noen måneder nå. Vi hadde selvsagt møttes før, og jeg visste han var en oppriktig bra fyr. Han hadde nettopp fylt 20, så aldersforskjellen var ikke så stor heller. Mens vi ruslet bort til bilen hans snakket vi om musikk og at han nettopp hadde kjøpt en cd av en gruppe vi begge elsket. Vi satte oss i bilen og kjørte. Han skulle ha fest hos ham i dag med en del av vennene hans. Jeg hadde allerede blitt introdusert for to av vennene hans, og gledet meg til kvelden kom.

Klokken ble syv og jeg hadde sminket meg klar, tatt på meg de svarte stramme buksene som jeg elsket. Jeg kunne se på ham at han likte dem også. Forventningene for kvelden var mange for vi hadde ikke en gang holdt i hånd eller kysset. Han skjenket oppi et glass med slush og sprit og gav det til meg. Jeg hadde en pakke Tuborg i kjøleskapet som ventet, men sa selvsagt ikke nei takk til gratis drikke. Vennene hans skulle ha komt i syv tiden, men han forklarte at det var typisk at de var litt sene. Mye rock og metal dunket i veggene mens vennene kom rundt i halv åtte- åtte tiden. Jeg ble kjent med vennene hans, og kom i kontakt med en venninne av ham. Hun fortalte meg at hun hadde hørt mye om meg, og sa at han likte meg veldig godt. Jeg ble så glad. han hadde ikke fortalt meg hva han følte for meg, og ble faktisk litt overrasket at han følte slik for meg. Jeg gikk inn og satte meg ved siden av ham. Det andre glasset med sprit lot meg bli litt glad og surrete samtidig. Jeg lente meg mot skulderen hans. Han snudde seg mot meg, og lippene møttes. Han strøk meg over ryggen mens han kysset meg på halsen. Jeg husket ikke sist gang jeg følte meg så trygg med en gutt. Han begynte å bite meg i leppa noe som fikk det til å gå ilinger ned gjennom hele meg. Akkurat da skulle jeg ha ønsket det bare var meg og ham der. Han ble mer klåfingret og begynte å stryke meg mellom bena.

Jeg satt meg overskrevs over ham, og mens ingen andre så gnidde meg litt mer opp mot ham. Jeg kunne kjenne den harde bulen hans gjennom buksa. Jeg kunne se at han ville ha meg der og da ved at han presset seg mot meg når jeg satt over ham. Jeg roet meg litt ned. Hvilket førsteinntrykk ville jeg gjøre på vennene hans hvis vi satt slik hele kvelden.

Jeg gikk ut og tok meg en røyk sammen med noen av vennene hans og snakket lenge med dem. Jeg var ikke lenger så brisen heller, og tok meg litt sammen. Jeg visste jeg ikke kunne ha sex med ham i kveld uansett hvor mye jeg enn skulle ønsket det. Mamma lot meg ikke begynne på p-pillene før jeg ble 18, hun mente jeg ikke trengte det. Tanken slo meg at hun burde jo heller ville at jeg skulle være sikker, enn at jeg kanskje kunne rote meg bort i noe og bli gravid. Det er jo nok av voldtektsmenn i verden i dag også. Men slik var situasjonen i hvert fall, ikke noe sex på lille meg i kveld, men litt gøy kunne vi nå likevel ha det.

De siste gikk i to- tiden, og kvelden hadde vært en suksess. Jeg kjente jeg var ganske trøtt også, så tanken på å legge seg var fantastisk. Fredrik viste meg opp på rommet hans, og dobbeltsengen stod klar oppreid. Jeg var ganske edru på dette tidspunktet, jeg hadde faktisk latt vær og drikke tuborgen som stod i kjøleskapet, selv om det fristet å springe ned og bånne ned på med tre- fire flasker nå. Jeg var faktisk ganske nervøs, og bare det å kle av seg var pinlig. Fredrik hadde i hvert fall ingen problemer med å ta av seg klærne, og for å si det som det var så hadde ikke akkurat jeg eller problemer med at han tok av seg klærne. T-skjorten som hadde sittet så stramt på fra før av var enda bedre av. Han hadde en stor brystkasse og store maskuline armer, men han var likevel meget slank. Jeg drømte meg bort der jeg stod og glemte helt å ta av meg klærne. Jeg hadde egentlig ingenting å være bekymret for, kroppen min fikk mange komplementer, vel mest fra venninner så langt. Jeg var jo slank, og hadde jo husket på å matche undertøyet.

Min svarte favoritt BH som gjorde brystene mine enda mer struttende enn de var til vanlig, og en svart tanga som satt kjempe fint på. Jeg kunne kjenne at han kikket på meg fra andre siden av rommet, jeg lot som om jeg ikke la merke til det og la meg ned under dyna. Fredrik åpnet vinduet og la seg i sengen. Først kunne jeg ikke en gang føle at han var der, han beveget seg ikke noe særlig. Jeg ønsket egentlig han ville legge seg inntil meg. Å ligge hud mot hud er så romantisk. Plutselig kjente jeg bevegelse i sengen og en arm kom rundt meg. Bare det fikk hjertet mitt til å hamre. Jeg la meg tettere inntil ham, men jeg støtet bort i noe hardt. Jeg ble forbauset og rykket unna ham. Jeg følte meg dum etter han beklaget seg straks etter. Jeg la meg inntil ham igjen for å vise at det ikke gjorde noe. Jeg kjente den lange pulserende penisen hans mot ryggen min. Han førte hendene sine ned langs ryggen min og førte penisen ned mellom bena mine.

Jeg kjente at jeg var meget våt, og jeg tror aldri jeg hadde vært så fristet til å la dette gå lenger enn det skulle. Jeg ergret meg over at jeg ikke fikk lov å begynne på p-pillen, alle mine venner hadde gått på den lenge nå, det var så typisk min mor. Fredrik lot hånden sin føre over brystene mine og dro ned BHen min og begynte å kna dem rolig. Jeg bestemte meg for at BHen var i veien og gjorde tegn til at han kunne ta den av. Det føltes herlig å ha ham så nær meg, som om det bare var oss to i hele verden. Han førte hånden hans ned mellom bena mine og fant frem under tangaen min. Han spurte om han fikk lov å putte fingrene inn i meg. Jeg hadde egentlig ikke fingret meg selv så ofte, og hvis jeg hadde var det bare med en finger. Flere gjorde bare vondt, men Fredrik skulle selvsagt få lov. Jeg la meg mer til rette slik at han fikk bedre tilgang. Han startet med en finger og førte den inn og ut. Jeg var våt nok og syntes det var ganske godt, men det tok ikke lang tid før han prøvde å få inn en til. Jeg ynket litt til og kjente at jeg strammet til. Han førte dem inn og ut i et rolig tempo. Han holdt på en stund, mens jeg lå og ynket meg, men prøvde å la vær å lage noen lyder. Jeg tror han la merke til at jeg ikke hadde det så godt, så han spurte meg om han skulle slutte.

Jeg sa at han kunne fortsette, jeg ville ikke at han skulle tro at jeg ikke var vandt med å fingre meg selv. Han sluttet etter en stund og kysset meg lidenskapelig på munnen, nakken og på brystene en stund. Jeg kjente det var herlig å få en liten pause fra fingringen. Han begynte å kysse meg ned over magen, ned mot innsiden av lårene, og begynte å slikke meg. Han hadde tydeligvis gjort dette før, og jeg kunne ikke unngå å stønne litt. Han var flink med tungen sin. Hvis han hadde fortsatt litt lenger med å slikke klitten min, visste jeg at jeg ikke var langt fra å få en liten orgasme. Han la seg over meg og lot penisen hvile mellom bena mine mens vi kysset. Jeg hadde ikke før vært så kåt som jeg var den kvelden der. Han begynte å føre penishodet opp og ned mellom bena mine, det var så deilig, men jeg visste jeg burde egentlig skrike stans. Han spurte meg om han ikke kunne få lov å føre den inn i meg. Jeg hadde lyst å si ja for å gi ham litt nytelse tilbake. Men jeg klarte heldigvis å si at jeg ikke kunne på grunn av at jeg ikke var på p-pillen og at jeg ville være i et forhold når jeg første gang skulle gjøre det. Jeg merket på ham at han var skuffet, men han var også forståelsesfull.

Han fortsatte å føre penisen sin opp og ned i kjønnet mitt en stund helt til han sa: – Jeg kan ikke vente, jeg må ha deg nå. Jeg klarte ikke å si nei en gang til, men jeg tror han merket på meg at jeg ikke ville. Likevel så begynte han sagte å føre den inn i meg, og jeg lå der bare og lot det skje. Tusen tanker strømte gjennom meg i det øyeblikket, jeg klarte ikke å si noe. Jeg var helt stum. Det gjorde vondt. Han førte hele penisen inn i meg rolig og ventet litt, og begynte etter litt og ta den inn og ut i et litt raskere tempo. Jeg stønnet, men ikke av at det var godt. Jeg kjente tårene begynte å strømme på. Det hele var så tragisk. Etter en liten stund spurte Fredrik om han skulle slutte, jeg sa ingenting, men jeg tror han merket at jeg gråt. Han tok penisen ut, og jeg snudde meg til siden. Han la seg bak meg, og jeg hørte han si: – Beklager Kristine, beklager, beklager. Jeg fikk frem at det ikke gjorde noe, selv om det var det var det verste øyeblikket i mitt liv. Tårene fortsatte å renne, men jeg var ikke sint på ham. Det var jo faktisk min første gang, og jeg var jo glad i ham. Heller ham enn noen andre tenkte jeg.

Jeg klarte nesten ikke å sove den natten, det gikk så mange tanker gjennom hodet på meg. Jeg tror ikke han heller sov så godt. Han lå og strøk meg en stund etterpå, og kysset meg en gang på ryggen. Jeg kunne ikke si jeg ikke var glad i ham, men dette ødela alt som kunne ha blitt mellom meg og ham. Vi var med hverandre et par ganger etterpå, men jeg klarte aldri å åpne meg til ham mer. Nå er jeg bare glad vi fremdeles er venner den dag i dag.

 

og

 

Første gang

Jeg skulle besøke han for å se en film, og når jeg kom dit gikk vi ned på tv rommet. Det var ingenting som var planlagt, men likevel var det ingen diskusjon om hvilken film vi skulle se. Begge skjønte at filmen ikke var det vi skulle bry oss om i kveld. Han tok seg en øl, men jeg lot være siden jeg ikke liker øl.

Vi satt under teppet og bare koste med hverandre. Begge var ganske spente, og det var litt pinlig.

Det var første gangen for oss begge så stemningen i rommet var litt spesiell.

Han ga meg kondomene og mente at jeg bare skulle si ifra når jeg var klar. Like etter gikk han og låste døra. I etasjen over feiret de bursdagen til lillesøsteren, og det var mange mennesker i huset, også på rommet hans. På tv rommet hadde vi satt to sofaer mot hverandre, og ettersom det var vår første gang ville jeg ha lyset av. Til å begynne med lå vi der og kysset og tok på hverandre. Jeg tok av meg buksa og de andre klærne gikk fort samme vei.

Jeg hadde trodd jeg i hvert fall skulle være 17 år første gangen, men nå var vi yngre begge to. Jeg viste ikke hva jeg skulle si så jeg bare lo litt. Vi kysset og klinte en liten stund før han la seg oppå meg. Vi slet med å få inn kuken men etter litt fikk vi det til. Jeg ba han om å ta det litt rolig. Det gjorde ikke vondt, og det var ikke blod i senga da vi var ferdig. Det var en lettelse. Vi fikk den inn igjen og gjorde det for andre gangen. Jeg følte meg skikkelig dum der jeg lå. Følte ingenting godt bare en spesiell og rar følelse. Han var så redd for at jeg ikke skulle få orgasme, og jeg kjente meg skikkelig ond for at jeg faket en orgasme.

Siden jeg aldri hadde hatt orgasme håpet jeg bare at det jeg hadde sett på porno ville hjelpe meg igjennom dette. Etter vi hadde ligget der i 2 timer hørte vi at noen banket på døra. Vi tenkte på bursdagen, men den var jo ferdig. Vi måtte bare kjappe oss på med klærne, og uten lys var det vanskelig. Fant ikke trusa med en gang, hadde ingen anelse om hvor jeg hadde lagt den. Vi satt oss ned i sofaen å lot som om alt var normalt.

Mora kom stormende inn i rommet:

– Søsteren din skulle vise deg noe.

Hun så seg rundt i rommet å stirret på meg.

– Er du kvalm? Spurte hun.

Der satt jeg i sofaen med håret alle veier og rød i ansiktet men hånden framfor munnen.

Det eneste jeg kunne svare var

– Neida, det bare er litt varmt her.

Kom ikke på noe bedre i farta.

Moren gikk ut og vi brast i latter begge to. Dette ble et minne for livet.

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.