søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Meg og min søster – XFiles

Meg og min søster – XFiles

Meg og min søsterXFiles

Jeg er en gutt på 17 år og har en søster som er yngre. Vi bor i en liten bygd og det er ikke så mange som bor her, så det er ikke så mange jenter og gutter her, alderen her er ganske spredt, men vi bryr oss ikke så mye om det. Jeg har lenge sett på kroppen til min søster når jeg har hatt anledning, ene gangen lå hun naken oppå dynen, og da fikk jeg se de små puppene hennes første gangen , og den lyse dusken med noen hår.

Min søster har en perfekt kropp og har et veldig godt utseende, og hun er ikke så beskjeden når hun er hjemme og det plager meg, for det er ikke så mange jenter her som jeg vil ha. Men jeg blir veldig kåt når jeg ser på søsteren min og tenker på en del ting. Og når hun går rundt i huset i bare truse og bh blir jeg veldig kåt. Dette har jeg vært plaget med lenge, men jeg tror hun vet det for hun ser ganske rart på meg når hun går forbi.

Hun låser ikke døren til bad når hun dusjer og jeg klarer ikke å styre meg, så jeg pleier å ta en tur innom når hun dusjer for å få en titt på kroppen hennes, og det virker ikke som hun bryr seg om det. Jeg har lenge hatt lyst til å ha sex med henne, men det virker ikke helt normalt å ha sex med sin egen søster. Har jo da tenkt på det med incest og sånt. Men en dag ble jeg så kåt. Jeg hørte hun var på badet, så jeg gikk inn dit, da jeg kom inn på badet satt hun på badekaret og barberte vekk håret mellom bena. Jeg ble bare stående og se på, jeg klarte ikke å røre meg, men så sa hun til meg at det var ikke noe å være sjokkert over, det var normalt, og hun sa jeg kunne få se på hvis jeg ville. Og som sagt, jeg liker jo kroppen til søsteren min så jeg ble der.

Hun så at jeg stirret mellom bena hennes, vil du kjenne på? Spurte hun. Jeg gikk ned på knærne og akte meg bort til henne. Jeg satt midt mellom de deilige bena hennes med utsikt rett i fitten. Det luktet barberskum, men det stoppet ikke meg, jeg begynte å slikke henne, hun prøvde å knipe sammen bena, men åpnet opp igjen med en gang.

Jeg har aldri gjort det før sa jeg, mens jeg slikket. Ikke jeg heller sa hun, men det var deilig, ikke stopp!

Hun var helt barbert, og musen hennes var kjempetrang og liten, med små fittelepper. Jeg stakk tungen litt inn, den kom ikke langt, jeg slikket de små fitteleppene hennes sakte og fort, hun smakte så deilig!

Hele kroppen hennes ble presset mot meg, hun var kjempevåt mens hun stønnet, jeg var glad for at ikke mamma og pappa var hjemme nå. Hun skulle egentlig vært på skolen, mens jeg hadde hatt aktivitetsdag og var veldig tidlig hjemme.

Etter en lang stund hørte jeg at hun pustet fortere, hun skalv litt, jeg var så kåt nå at jeg reiste meg opp og tok av meg klærne, nei sa hun,,,Vi kan gjøre dette, men ikke pule. Jeg har ikke pult før, og dessuten så er jeg så liten. Jeg ville jo ikke tvinge meg på min søster, selv om jeg var kjempekåt så jeg ba henne suge meg, og det ville hun. Det var deilig, selv om bare kukhodet var inni munnen hennes. Det tok ikke lang tid før jeg kom, jeg sa det til henne, hun sluttet å suge mens hun runket pikken fort, plutselig kom jeg, spruten havnet rett på kinnet og håret hennes, rart, sa hun mens hun smakte på sæden, den smaker ekkelt! Hun gikk inn i dusjen, kom da så dusjer vi sa hun. Det skjedde ikke noe mer da, selv om jeg presset pikken inntil henne og tok på puppene hennes, de er så deilige sa jeg.

Etter den dagen har hun vært veldig flørtete og snill mot meg og jeg tror hun kanskje er litt forelsket i meg. En dag da jeg hadde lagt meg kom hun inn på rommet mitt og la seg i sengen min ved siden av meg og ville prate med meg. Hun lurte på hva jeg syntes om henne og jeg sa det jeg syntes og hun syntes det samme om meg, og hun lå og strøk meg på låret hele tiden mens vi snakket. Jeg har lyst å pule nå hvis du vil sa hun, hun hadde hånden på pikken min nå, den var kjempestiv, hun krøp under dynen og sugde meg, det var så deilig.

Etter en liten stund stoppet hun sugingen, tok av seg trusen og akte seg opp på magen min. Hun bøyde seg fram mot meg mens hun gnidde seg mot pikken, stikk den inn da sa hun. Jeg tok hånden ned og fisket fram pikken, den traff den glatte åpningen hennes, jeg gnidde pikken fram og tilbake, hun var så våt nå, fittesaften kom mellom fingrene mine, alt var glatt. Pikken lå i åpningen hennes, hun presset seg nedpå, det var trangt, hun stoppet opp, jeg er for trang nå sa hun, fingre meg da! Jeg slapp pikken og fingret henne med langefingeren, jeg kjente hvor glatt og trang hun var, jeg masserte henne på klitten samtidig og, den var liten, hun skalv. Etter en stund hadde jeg to fingre i henne, prøv da sa hun, jeg har lyst å kjenne kuken din nå.

Pikken var igjen i åpningen hennes, den seg sakte innover, hun var helt stille mens jeg presset den inn, hun stønnet, hysj sa jeg, noen kan høre oss. Hun satt oppå meg, helt stille mens pikken min var inni henne, hun begynte å bevege seg, jeg kjente på de små puppene hennes, det var like før jeg sprutet, jeg trakk meg ut og ba henne suge meg igjen, hun bøyde seg ned og sugde som en gal, jeg sprutet inni munnen hennes, jeg rakk ikke si ifra eller noe, hun harket og spyttet det opp igjen mens hun sugde videre.

Jeg ba henne om å legge seg på rygg, nå ville jeg smake på den trange fitten hennes, hun la seg rett over og sprikte. Det smakte så godt av henne, jeg slikket og stakk tungen inni henne, hun presset seg mot meg mens hun stønnet lavt, ikke stopp sa hun. Hun begynte å riste og skjelve, kommer du spurte jeg,,, jaa sa hun mens hun gnidde seg mot meg.

Vi hadde sex for første gang den kvelden og det var noe av det beste jeg har opplevd og dette har vi gjort flere ganger. Vi har lovet å ikke si noe til noen om dette og det har vi holdt, men dette kan ikke fortsette slik. Så prøvde jeg å si til henne at vi ikke gjøre dette, men hun ville ikke slutte nå som vi hadde det så fint. Flere ganger i uken holder vi på, og hun er blitt skikkelig flink å suge også nå, mens jeg holder lengre før det går for meg.

 

og

 

Søster – XFiles :

 

Jeg er bare 15år, har en søster på 17 år, hun har litt store pupper og ser ellers helt normal ut. Hun er litt skjenert og sier ikke så mye, vi er mye alene hjemme våres far forsvannt med ei anna dame for 4 år siden og vår mor arbeider hele døgnet virker det ut som av og til. Jeg har det største romet, så jeg har tv og dvd på rommet. Vi sitter ofte her på rommet og ser film på kveldene når vi er alene hjemme. Det var en slik dag det hele begynnte, min søster sier midt under en kjedelig film at hun er jomfru og hun aldrig kommer til og få seg kjæreste, jeg prøver og berolige henne med og si at hun finner seg sikkert en fin snill gut tilslutt.

Og at hun ikke skal bekymre seg for det, jeg sier videre at hun er fin og at det er beskjedenheten som ødelegger alt. Hun gir meg en klem og sier at jeg er snill, men at hun har stygg kropp og at hun er tykk og feit og har henge pupper, mens hun kniper seg rundt på fettet og brystene. Jeg sier videre at hun er fin men at jeg ikke har studert henne uten klær og at jeg aldrig har sett henne uten klær heller! Jeg har fått et lite håp om at hun nå skal rive av seg klærene så jeg får se den «stygge» kroppen. Men det gjør hun ikke, hun reiser seg og går inn på rommet sitt, etter ca 5 minutter kommer hun tilbake i morgenkåpen, en slik tynn fin sak i silke, jeg trur hun kjøpte den når vi var i thailand for mange år siden.

Jeg kan se at hun er naken under og at brystvorten står rett ut stiv som bare det….. akuratt som kuken som har reist seg og som ligger vont til i jogge buksa. Når hun kommer inn sier hun at jeg må skru av tv/dvd en og at hun skal vise meg den stygge kroppen sin så hun vil ha musikk på istedet. Jeg finner fram en rolig cd som jeg har og setter den på, jeg skrur på nattbordlampen og slukker taklampen fo rat det skal bli koselig. Kuken min den verker og truer med og sprenge jogge buksa. Hun ser på teltet i buksa og sier at skal hun så skal jeg! Noe som jeg ikke hadde tenkt meg, jeg skulle bare se på den stygge kroppen hennes, men jeg lyer og tar av meg tshorten, sokker og joggebukksa, hun lar den så gli av henne i en sakte bevegelse.

Og det skal sies hun har ingen stygg kropp, for en så rund og deilig kropp det finnes det ikke makan til, selv om brystene henger ørlite og enden er stor så er hun så utrolig deilig. Jeg sier det til henne og skryter volsomt av hennes fine deilige kropp, samtidig som jeg bøyer meg fram og tar henne på rompa og nedover lårene. Hun ler når hun sier at jeg må gi meg og få henne flau. Hun står midt på gulvet og helt naken, ser at fitta nesten er hårløs og at hun var frisert før sumaren og bikini sesongen. Hun tar mine hender og sier at jeg må reise meg, for hun vil se hele meg naken. Når jeg har reist meg tar hun og drar ned boxer shortsen, kuken spretter fram og hun gisper «er den SÅ stor» kommer det fra henne. Hun står og ser på den og jeg er flau og veldig kåt på min søster som no står 1/2m fra meg helt naken. Jeg tar om hofftene hennes og drar henne intil meg, hun tar om meg og jeg kysser henne på kinnet, hun ser på meg og vi tungekysser forsiktig og nervøst.

Det er jeg som først river meg løs, jeg ligger meg på sengen og holder hendene ut så hun kan komme inn i favnen min. Hun spør om dette er lurt, jeg svarer ikke men kysser henne igjen så hun siger sakte ned på meg, og slik ligger vi og kysser og kliner lennge. Før jeg tar forsiktig henne på brystene, de er enda stive og hun begynner og stønne mot meg. Så jeg masserer de og kniper i de, hun er blitt ganske så vill i kroppen og presser den mot meg. Når jeg tar henne forsiktig på musa kniper hun beina sammen, men jeg kan kjenne at hun er våt og glatt. Jeg tar så hånden hennes og legger den på kuken, hun begynner først med og kjenne på den, tar og ronker den forsiktig, jeg stønner mot hennes munn og vi kliner intenst. Jeg kjenner at jeg er nær ved og komme og kan ikke stoppe det, jeg har jo bare ronket i mitt liv. Så jeg kommer på magen og brystene hennes, hun reiser seg og sier æsj og at det er ekelt.

Så jeg foreslår at vi kan ta en rask dusj og legge oss igjen etterpå. Hun sier seg enig og vi går naken i dusjen, kuken den står fremdeles så jeg sier at hun må vaske den mens jeg vasker henne! hun vasker den forsiktig samtidig som vi begynner og kline igjen. Etter på vasker jeg henne på puppene og ned i musa, hun er våt og stønner når jeg masserer den lille knoppen hennes. Etter litt vasking og tørking går vi inn til henne der vi legger oss under dyen, hun ronker kuken raskt og jeg masserer fitta hennes, hun er kjemmpe våt og jeg kan kjenne langt inni fitta hennes. Jeg drar henne over meg og hun reiser seg opp på knærene, hun sitter oppå kuken den ligger nesten inne i henne, hun beveger seg fram og tilbake og stønner høyt. Og så hender det! kuken glir inn i henne nesten uten motstand, møydommen sprekker og hun kommer rett etterpå. Jeg klarer ikke mer jeg heller og fyller fitta med sæd…..

Et deilig knull og det ble fler senere…

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

One comment

  1. Dere må fortsette kjenne på kåtskapen – unge kropper er så deilige. Skulle ønske jeg kunne være med og slikke fitte og suge pikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.