søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Tatt av pappa

Tatt av pappa

Tatt av pappa :

Det var en lørdags morgen, solen stod høyt og jeg hadde verdens største morrabrød. Jeg gned meg i øynene og satte meg stille opp i senga og begynte å stryke på den harde pikken min. Jeg var kun 16 år, men hadde kuk på størrelse med en voksen mann. Jeg runket den forsiktig og prøvde å ikke stønne som jeg pleier, av frykt for å vekke noen andre i familien. Jeg kjente at jeg var på vei til å komme, da jeg plutselig så noe i døra. Det var faren min som stirret på den steinharde kuken min! Jeg dekket meg raskt til med dyna og spurte nærvøst hva han gjorde oppe så tidlig. «Jeg syntes jeg hørte noe,» sa han og smilte, før han gikk mot meg og satte seg på sengekanten min. «Du trenger ikke å dekke deg til for meg,» fortsatte han. «Jeg runker også mye.» Jeg kunne ikke tro hva jeg satt og hørte, fra min egen far!

Han begynte sagte og dra bort dyna fra meg. «Kom igjen, vis meg hvordan du gjør det.» Jeg måpte, skulle jeg vise min egen far hvordan jeg runka? Pikken som egentlig bare hadde blitt hardere av den litt merkelige situasjonen, stod rett opp, rød som en tomat. Jeg nølte litt, før jeg begynte å runke igjen, forsiktig. Pappa nikket og smilte, før han sa: «Kan jeg bli med eller?» Jeg kunne ikke gjøre annet enn å nikke, og før jeg visste ord av det var pikken til faren min ute og var minst like hard som min. Han begynte å runke han også, mens han så ned på kuken min. Etter en stund reiste han seg opp, helt inntil senga, sånn at hodet mitt kun var centimeter unna den steinharde pikken. «Vil du slikke litt på den?» spurte faren min meg, og jeg skvatt tilbake da jeg hørte ordene. «H-hva sa du?» spurte jeg. «Vil du suge pikken til faren din?» spurte han igjen litt mer bestemt. Jeg ristet forskrekket på hodet, men akkurat i det jeg skulle til å reise meg opp tok han tak i hodet mitt og dyttet det mot pikken hans. «Sug den!» nesten ropte han. Og jeg turte ikke annet enn å åpne munnen, mens jeg knep igjen øynene.

Jeg kjente den varme pikken hans i munnen, mens han gjentok at jeg skulle suge den. Jeg brukte tunga rundt kukhodet og prøvde meg fram litt. Etter fem minutter med dette, kjente jeg trykket i kuken hans, og visste hva som skulle skje. Jeg prøvde å trekke hodet ut, men han holdt det fast. Og før jeg visste ord av det, fikk jeg hele ladningen hans inn i munnen og ned i halsen. Jeg svelget alt på kommando av pappa, og han tok pikken ut av munnen min og ba meg sette meg ned på knærne. Han la seg ned bak meg, og begynte å slikke ballene mine, noe som var faktisk utrolig deilig. Han slikket seg videre til rompehullet mitt og stakk forsiktig tunga inn, det kilte. Han slikket rent hele hullet mitt og reiste seg opp. «Dette kommer til å gjøre veldig vondt i starten gutten min, så bit på denne,» sa han og stappet en av sokkene mine inn i munnen min. Uten annen forvarsel stakk han den lange kuken sin raskt inn i rompa mi.

Det føltes som jeg eksploderte og revnet innvendig. Tårene rant, mens min egen far kjørte pikken sin raskere og raskere, ut og inn av rompa mi. Han holdt på sånn i flere minutter og mot slutten, så var det ikke så ille. Han tok pikken sin ut av hullet mitt og snudde meg raskt rundt, før han begynte å kline med meg mens han runket pikken min. Tungen hans var overalt i munnen min. Etter en stund, med runking og klining sa han: «Sønn, gi faren din en skikkelig ladning i ansiktet nå.» Jeg reiste meg opp, mens han fortsatt satt på knærne, og jeg begynte å runke av all min kraft, mens pappa fingret rompehullet mitt. Det tok bare et minutt før jeg cummet i ansiktet hans, og han slikket til seg hver eneste dråpe. Da jeg trodde at alt var ferdig, fordi pappa reiste seg opp og skulle til å gå, så jeg en annen person i døra. Det var min eldre bror på 18, og han virket ikke overrasket over å se både pappa og meg naken på rommet mitt. ”Så, det er her dere driver på?” sa han og smilte mot meg. Pappa så på han, og så på meg og sa: ”Skal vi ta en runde til, og la storebror få være med?” Jeg fikk ikke tid til å reagere før storebroren min var ved siden av meg mens han kledde av seg og begynte å runke meg. Pappa kom bort til oss og så på meg mens han sa: ”Pul storebroren din nå, han har ikke vært med på noe av moroa vi har hatt, stakkars.”

Jeg gjorde som han sa, og siktet inn rompa til broren min, som nå stod rett til værs. Jeg stakk den inn forsiktig, mens broren min stønnet av glede. ”Kom igjen, bror, få den inn! Lenger, mer! Knull meg, bror!” Jeg knullet broren min langsomt men bestemt, mens han sugde faren min som stønnet noe helt vilt. Jeg kjente at det ikke var lenge før jeg spruta, og bare noen få sekunder senere var all den varme sæden min inni min brors rompe. Pappa kom raskt til unnsetning i det jeg tok ut pikken min og han begynte å slikke både den og rompa til broren min for rester etter sæden min. Han samlet det opp i munnen, og ville tydeligvis dele deg med meg, for da begynte vi å kline igjen, med munner fulle av sæd. Broren min krabbet bort til faren min sitt rompehull og begynte å fingre med to fingre. Når vi var ferdige, la vi oss alle tre i min seng, og sovnet. Når vi våknet tre timer senere, ble jeg igjen voldtatt av pappa og bror.

Nå skjer dette ofte, og selv om det ikke er helt frivillig fra min side, må jeg innrømme at det har blitt litt deilig å få en våt kuk opp i rompa. En ekte familiehemmelighet.

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.