mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Ei helg med Miriam del. 3-4

Ei helg med Miriam del. 3-4

Ei helg med Miriam del. 3

Etter vi va ferdig mæ maten så sa du at du kunne ta oppvasken sia jeg ha laga maten…Da sa jeg at jeg kunne hjæpe deg så d gikk fortare, mæn du sa æt i kunne gå inn på stua å sjå på tv istede, så ga du meg ett kyss og skubba meg av sted…

Jeg gikk inn på stua og satte meg og skrudde på tv…Etter ei lita stund kåm du inn… med et smil i rundt munnen…Jeg spurte om du var ferdig, mæn du svarte ikkje, du gikk bare rett bort til meg og satte deg over skrevs på fange mett..

Du begynte å kysse meg… jeg kyssa deg tebake mæns i spurte om kaffer du gjore d…D er for jeg elsker deg så utrolig sinnsykt mye Henning… så kyssa du meg igjæn…Du hadde fortsatt bare badekåpa på deg og under va du helt naken…Dæn hadde begynt å glidd opp og jeg såg di fine oppsvulmete brystene dine, jeg klarte ikkje å dy meg, jeg måtte bare kjænne på dem… Jeg åpna opp badekåpa di enda mer og befølte dem… du slutta å kysse meg og dro av meg genseren og jeg fortsatte å kna brystene dine…

Jeg bøyde meg frem og kyssa dem, du klemte hode mitt hardere i mot dem…Så tok du av meg skjorta og begynte å kysse meg nedover halsen og brystkassa mi…Du begynte å åle deg ned på gulve mens du fortsatte å kysse meg nedover magen…Til slutt satt du helt nede på gulve å såg opp på meg…Så begynte du å kneppe opp buksa mi sagte, sagte trakk du den av meg…Så strøk du hendene dine oppover leggene og vidre oppover lårene mine helt opp til boxeren min… du begynte å masere kuken min utapå den ei lita stund… så begynte du å trekke den sagte av meg…Så tok du tak i kuken med ene hånda og begynte å runke meg forsiktig mens du masserte ballene mine med den andre…

Så begynte du å slikke meg oppover kuken, mæn da stoppa jeg deg og sa at du ikkje trengte å gjøre d… mæn da svarte du at du gjore d ikkje for at du følte du måtte mæn fær at du hadde lyst…Så bøyde du deg ned igjæn å gapa over dæn og begynte å suge meg…Jeg gav fra meg et lite stønn av tilfredsstillelse, d va så utrolig godt…Du satt å sugde og runka meg ei stund før reiste deg og satte deg over skrevs over meg…

Ett lår på kvar sia av mine, du bøyde deg frem og kyssa meg…Kuken min sto som en påle mellom magen min og magen din… du begynte å stryke meg nedover magen og tok tak i kuken min og begynte å runke meg igjen med forsiktige tak..Mens jeg kyssa deg nedover halsen, og så på brystene dine, jeg slikka på dem, kyssa dem og bet deg forsiktig i brystvortene dine… mens i av og til strekte meg opp og kyssa deg på munnene igjæn…

Etter litt reiste du deg litt opp og tredde deg sagte ned på meg… sagte, sagte satte du deg ned, vi såg kvarandre inn i øynene mens du gjore d, så bøyde jeg meg frem og kyssa deg på nakken… “Jeg elsker deg så utrolig mye Miriam, du er d beste så har kåmt inn i live mitt” kviskra jeg inn i øre på deg…

Så kyssa jeg deg på munnen igjæn… du hadde tred deg helt ned på meg nå, men du satt bare helt stille uten å bevege deg…

D var så utrolig godt å kjenne kuken min inne i den våte trange fitta di…Jeg lukket øynene og tenkte at jeg skulla ønska vi kunna sitte sånn for alltid, fær d va så utrolig godt…Men så begynte du å bevege deg, først sagte så enda litt fortere og enda fortere…Jeg førte hendene mine under rumpa di…Og masere den mens jeg hjalp deg med å bevege deg… d var bare så ufattelig godt…D var bedre ænn d som hadde skjedd natten før…Og d sa jeg til deg at du hadde blidt flinkere til å ri, du rødmet og sa at øvelse gjør mester, så kyssa du meg på munnen… Du stakk tungen din langt inn i munnene min og jeg gjore d samme med min…

Pludselig hørte vi ytterdøra slå igjæn og vi hørte at bror din ropte at han skulle bare hente noe, så gikk han inn på romme sitt…Vi satt der helt muse stille… jeg såg du va ganske nervøs…Jeg tror vi tenkte d samme, “tenk om han kommer inn på stua og ser oss, tenk om han sladrer til foreldrene dine”

D låg et pledd på sofan, jeg strekte meg etter d, mæn du ha tenkt d samme for du gjore det også…

Vi såg på kvarandre og fniste…

Så tok vi pleddet og la d rundt oss, og jeg skubba klærne mine under sofan med beina…Da hørte vi at døra til romme til bror din blæ åpna og lukka igjæn…Så hørte vi han nermet seg stua… vi bare satt å såg på kvarandre… Jeg la hendene mine rundt hode ditt og trakk d mot meg og kyssa deg, du kyssa tilbake…

Så hørte vi bror din kremte bak oss “så dere sitter her enda, har dere gjort d i hele natt eller??”Du svarte at d hadde han ingenting med og at vi ikkje ha gjort d…

Så spurte han om vi hadde hatt sex… du ble rød og begynte å stamme frem noe helt utydelig…Da sa jeg at vi ikkje hadde hat d, “fær som du såg så låg Miriam og såv på sofan når du gikk igjæn i går kveld og hun våkna ikkje opp igjæn før ganske sent på nata og d va vi for trøtt til noe som helst” Så om hun ikkje hadde gjort d så hadde dere hatt d asså sa han og begynte å le…Næi trokke d sa du, fær jeg har mensen nå, så d går ikkje…Men han fortsatte å mase, om vist du ikkje hadde hat d så ja vi gjort d…

D hadde han ikkje noe med sa du…

Men han fortsatte å mase, mæn du bare snudde deg mot meg å kyssa meg og oversåg han totalt…

Til slutt gav han opp og satte seg og skrudde på tv…Men skulle ikkje du gå igjæn da sa du, jeg hørte du var ganske nervøs i stemmen…Jo da sa han, men ska bare spise litt først sa han og gikk inn på kjøkkenet og begynte å lage seg mat…Du spurte med lav stemme om va vi skulle gjøre… jeg svarte at jeg ikkje viste…Du kunne ikkje gå av, jeg var no helt naken under teppe, ens du fortsatt hadde badekåpa på deg… Oki sa du, da går jeg ikkje av, desutten er d litt deilig å sitte sånn…Mhm sa jeg og kyssa deg igjæn…

Da kåm broren din tilbake og satte seg… Etter litt begynte du å bevege deg litt, jeg såg deg inn i øynene og jeg såg du var ganske tent…Kansje tanken på at du kunne bli avslørt tente deg, d tente meg i alle fall…Du beveget deg litt fortere, men jeg roet deg ned og kviskra at du ikkje måtte bevege deg så fort…

Bror din kunne oppdage noe, pludselig reiste han seg og sa at vi fikk kose oss vidre så smile han og gikk…Hadde han oppdaget mon tro, mæn d fant vi aldri ut av…

Du skled av meg og satte deg ved sia av meg og såg lurt på meg, jeg smilte tilbake…Dette va no spennendes sa jeg fær å bryte stillheten… du bare såg på meg og kalte meg en “dumming“, så smilte du… fær du viste at jeg syntes d va søtt når du sa d og ikkje tok d til meg…Neste gang låser vi døra sa du og flirte… Ja kansje best d svarte jeg…Du reiste deg og gikk å låste ytterdøra…

Jeg hadde tatt på meg boxeren og skjorta når du kåm tilbake og va på vei på med buksa…Mæn da sa du: “kan du ikkje bare la dæn være av så jeg slipper å ta den av en gang til” så lo du litt og satte deg ned ved sia av meg… du tok pleddet å la d i rundt oss…Så la du deg halveis i sofan, med hode mot skuldra mi og føttene bøyd bak deg…Du er så utrolig deilig sa jeg og kyssa deg på hode… du også sa du og la arma i rundt meg og kyssa meg på kinne…

Jeg snudde på hode og såg ned på deg… du såg opp i ansikte mitt med et smir i rundt munnen… så sa du at du va trøtt og bille såve litt om d va greit og jeg svarte no at d var d no da…Du tok en pute så låg bak deg og la den dæn på fange mett, så la du hode ditt oppå…Jeg strøk deg igjennom håre… jeg satt slik ei lita stund til jeg hørte du laget såve lyder…Da a jeg hode mitt ned på skuldra mi og la meg ned til å såve, men jeg fikk d ikkje til.D var så mange tanke som for igjennom hode mitt…Men jeg måta ha såvna alikevæll fær da jeg åpnet øynene igjæn satt du i sofan att mæ meg og såg på meg og smilte, “du er så skjønn når du såver” sa du…Å ja, sa jeg og rødmet…Jeg såg på deg og såg noe va gale, jeg begynte å lure på om du kansje angret på d vi hadde gjort d siste døgnet…

Mæn du bare smilte og sa at d gjore du ikkje, d ha vore helt fantastisk…Mæn du hadde litt vondt i ryggen og nakken å da pleie du å få migrene sa du…Jeg reiste meg opp og tok teppe og la d på gulver og så la jeg puta oppå det og ba deg om å ta av deg badekåpa å legge deg ned der på magen…Du såg på meg uten å si noe mæn du gjore som jeg sa…Jeg la badekåpa di over rompa di og satte meg overskrevs på ryggen din…Jeg begynte å kna skuldrene dine og nedover ryggen, jeg kysset deg forsiktig på nakken din mens i holdt på…

Jeg masserte ryggen og nakken din en stund… du bare låg der og såg deilig ut…Etter litt begynte jeg å kysse deg mer og mer, på nakken din og nedover hele ryggen…Så gikk jeg av og ba deg om å legge føttene under deg så du låg på knærne med rompa opp i være… Du gjore som jeg sa uten å protestere… så tok jeg vekk badekåpa å satte meg ned bak deg… Jeg kyssa deg på rumpeballene og vidre inn over… så spredte jeg beina dine litt og bøyde meg frem å slikka deg over fitta di… så spredte jeg kjønsleppene dine til side og stakk tunga inn og pulte deg med tunga mi ei lita stund… så trakk jeg hode mitt tilbake og såg litt på deg…

Jeg satt å såg på den fine rumpa di litt, jeg klarte ikkje å dy meg, jeg måtte bare…Jeg bøyde meg frem og slikka deg over rumpehulle, så presset jeg tunga inn…Du stønnet og spurte va var d jeg gjore, mæn jeg svarte ikkje, jeg bare fortsatte å slikke deg i rompa… så begynte jeg å fingre deg i fitta samtidig og du stønnet enda mer…Godt spurte jeg, “hold kjæft og fortsett” svarte du.. Jeg bøyde meg ned og fortsatte…

Så tok jeg ut fingrene av fitta di, dei var våte av fittesaft, jeg satte e måt rumpehulle ditt og presset den sagt inn, du ga fra deg et lite stønn… mæn sa ikkje noe på de jeg gjore…Jeg fingret deg med en finger i rompa no, så prøvde jeg med to fingre… di gled inn i d trange hulle…Jeg fingret deg litt med to fingre, før jeg trakk dem ut… så satte jeg meg opp på knær bak deg og satte kuken min i mot hulle…Ska du ta meg i rompa utbrøt du, ja jeg hadde no tenkt d da sa jeg, om d er greit…Mæn er d ikkje for trangt da spurte du… jo kansje litt sa jeg, i alle fall i begynnelsen, mæn så blir d bedre…Oki du får prøve da sa du…

Jeg presset kuken i mot hulle og du ga fra deg et lite skrik, d er vondt sa du…Mæn jeg bare fortsatte å presse den inn, først hode og så ventet jeg litt så hulle skulle bli vandt mæ den så fortsatte jeg sagt inn, millimeter for millimeter gikk den inn…Du bet tennene sammen og fikk tårer i øynene…Til slutt var jeg helt inne i deg… jeg sto slik med kuken helt inne ei lita stund før jeg begynte å trekke meg ut igjæn, nesten før den va helt ute begynte jeg innover igjæn..Så gjore jeg d fortere og fortere… du låg å stønna…Godt spurte jeg, mhm svarte du…

Jeg knulla deg i rompa ei stund, så kjente jeg d va like før d gikk for me… da gjore jeg d så fort jeg kunne og kjente at jeg spruta langt inn i rompa di…Jeg bare la meg over ryggen din av utmattelse…Du lot meg ligge slik ei lita sund… før du kolva meg ned på teppe og satte deg oppå meget min, og bøyde deg ned å kyssa meg på munnen…

D var godt sa du, jeg nikka, for jeg hadde ikkje fått tebake pusten og klarte ikkje å si noe…Etter litt når jeg hadde fått tilbake noe av pustens så velta jeg deg av meg så du havna på ryggen og satte meg oppå deg å begynte å kysse deg på munnene å nedover halsen…Så begynte jeg å kose med brystene dine ei lita stund før jeg fortsatte vidre nedover magen din… og helt ned til fitta di, så stakk jeg tunga inn og slikka deg før jeg la meg over deg og førte kuken min sagte inn mot hulle og presset den sagte inn i deg…

Du stønna frem at du elska meg mer enn noe annet og at jeg var så utrolig god i mot deg…Jeg bare smilte og kyssa deg på munnen…Jeg knulla deg fortere og fortere…

Men så sa du at du ville ri meg igjæn og vi rulla i rundt og du satte deg sagte ned på meg å begynte å bevege deg opp og ned, d var ganske deilig å ligge der å se deg ri meg…Så tok jeg tak i brystene dine og begynte å klemme litt forsiktig på dem…Du red me fortere og fortere og jeg joket imot… så begynte du å riste å skjelve før du kåm i en stor orgasme… du bare la deg ned over meg og kyssa meg en gang på munnene før du la deg ned med hode på brystkassa mi…Slik låg vi ei ganske lang stund…Vi bare låg der å nøt kvarandres kropp… d var ganske deilig å kjenne varmen din fra kroppen din i mot min…Men etter ei lita stund så reiste du deg og trakk deg med deg opp, du samlet sammen klærne mine og badekåpa di og du trakk meg med deg inn på bade og skubba meg inn i dusjen og skrudde på vanne…

Du begynte å vaske meg for andre gang denne dagen… hele kroppen vaska du na gangen her også…

Så ba du meg om å vaske deg og jeg gjore no som du ba om da… etter vi va ferdig så tørka vi kvarandre og kledde på oss…

Så gikk vi inn på stua og rydda opp etter oss… du skubba meg ned i sofan og satte deg opp på meg, og begynte å kysse meg…“Har du ikkje fått nåkk ænnå” sa jeg, du svarte at du aldri kunne få nåkk av meg… Vi satt å kyssa slik ei lita stund før du gikk av og satte deg tett inntil meg og jeg sa: “ta her har vore æn fantastisk fin dag” “Dæn er no ikkje slutt enda da” sa du og såg på meg og smilte med et lurt smil…

og

Ei helg med Miriam del. 4

Du skrudde på tv’n og la hode ditt på skuldra mi… vi satt sånne i stund..Mæ pludselig ringte mobilen din og du tok dæn… du snakka litt og så sa du til meg at d var Kath så ringte og hun lurte på om hun kunne komme på besøk til deg, Jeg såg at du egentlig ikkje ville at hun skulle komme, mæn du sa d var greit alikevæll… Etter du ha lagt på så sa du d også du ville være alene mæ meg, sia d var første helga vi var alene og ingen å vokte over oss…

Mæn du ville heller ikkje virke uforskamma over for Kath så du ha sagt d var greit hun kom en tur… Jeg sa at jeg skjønte ka du mente og kyssa deg på kinne… Mæn d er no ei lita stud til hun kommer da sa du og smilte, kansje vi kan… ja du vet sa du… Ja kansje d sa jeg og smilte, du satte deg oppå meg igjæn å begynte å kysse meg, så tok du av meg skjorta og begynte å kysse meg, mæn mer rakk du ikkje før telefonen din ringte på nytt…Og denne gangen var d mora di så ringte… hun lurte på korsen det gikk med deg og lurte på om i ha vore der over natta…Du kunne ikkje lyve så du sa jeg hadde d…

Hun ble litt sur på deg og begynte å kjefte… hun spurte om vi hadde hatt sex og slike ting, mæn du sa at bror din hadde både vore hjemme æn tur i går kveld og i dag og i kveld kom Kath på besøk så hun kunne bare ta d med ro…Så ville hun snakke mæ meg, jeg tok nervøst i mot telefonen å stammet frem et hallo…

Hun begynte å spørre om kor jeg hadde såve i natt og jeg va for nervøs til å lyve…Så spurte hun om jeg hadde prøvd meg på deg, mæn i klare å si at vi hadde gått så sent til sengs at vi var for trøtt til å gjøre no… sia du hadde såvna på sofan..

Og så sa jeg at “jeg ikkje ville ha prøvd meg på Miriam, så lenge jeg ikkje hadde tillatelse fra deg”

Og hun trodde på meg… så spurte hun om d var sant at Kath kom på besøk til deg i kveld, og jeg sa no ja… oki sa hun og “hun ska væll være der til i mårgen da væll” Ja svarte jeg uten å tenke meg om… så skulle hun snakke mæ deg igjæn og sa at jeg kunne bare være der til i mårgen au om jeg ville…

Fær d va væll ikkje så farlig sia Kath også skulle være der…

Du å mora di satt å snakka i lag i 10-15 min før du la på…Da kastet du deg i rundt halsen min og kyssa meg… Jeg elsker deg sa du og jeg sa ta jeg elska deg også… “Elsker deg ganske mye Miriam”

Så sa du at du va veldig glad fær æt i fikk overnatta enda ei natt til hos deg og denne gangen med låv til å gjøre d… Du var så glad at du bare satt å holdt i rundt meg æi lang stund… jeg kyssa deg noen ganger forsiktig på panna og sa jeg elska deg… Så kom du til deg selv og huska ka vi ha gjort på før mora di hadde ringt…

Du satte deg oppå meg igjæn og begynte å kysse meg på munnen og halsen…Og vidre nedover brystkassa mi og du var på vei ned på gulve igjæn, mæn jeg stoppa deg… Og dro deg opp igjæn… så tok i av deg toppen og bhen og kyssa deg under haka di… Så la jeg deg ned på sofan og la me oppå deg… Jeg kyssa deg på panna så på nesen og vidre på munnen… Så fortsatte jeg nedover halsen din… og vidre nedover brystene dine…Jeg låg å kosa med dem mens du strøk meg over den nakne ryggen min…

Jeg kyssa deg nedover magen og helt ned til buksa di og så begynte jeg å knappe den opp…

En knapp om gangen helt til alle var oppe… heg brettet den opp litt og kyssa deg rett oppafær trusa di… så reiste heg meg opp å dro buksa hekt av deg… Jeg begynte å kysse deg på føttene og vidre oppover… jeg kyssa deg på innsiden av lårene og du spredte beina enda mer så jeg kom bedre til…

Jeg lot tunga mi gli over trusa di, så brettet jeg den til siden og kyssa deg noen ganger på fitta di… før jeg dro den helt av deg, og bøyde meg ned å slikka deg…Jeg stakk en finger inn og så enda en til mæns i slikka å sugde på klitten din..Du hadde lagt hendene dine på hode mitt å trykte d ned mens du bevegde underlive ditt imot fingrene mine og munnen min.

Du begynte å stønne mer og mer… Åhh Henning, åhh Henning, du er så utrolig god, åhh ja, meeeeeer…

Mæn da ringte telefonen din og d var Kath så sa hun snart var med deg… du bykste opp av sofan og dro på deg trusa og tok opp bhen, toppen og buksa di å løp inn på bade for å ordne deg… jeg tok på meg skjorta og rusla etter deg inn på bade, du hadde fått på deg buksa og bhen å no stå du å ordna deg på håret…Jeg gikk bort til deg å kyssa deg på skuldrene dine og kviskra at jeg var ganske kåt og hadde kyst på deg nå… Mæn du sa at Kath kunne være her når som helst nå så vi kunne ikkje gjøre noe…

Kan vi vell sa jeg og kyssa deg, mæn vi har ikkje tid sa du, “jeg må ordne meg” Jaja sa jeg, “mæn jeg vil ha deg nå” så jeg og begynte å kneppe opp buksa di… du stoppet meg… mæn jeg bare fortsatte..

Så snudde du deg og kyssa meg på munnen og snudde deg tilbake til speile… Jeg kneppet opp buksa di og den falt ned på gulvet… Så begynte jeg å kysse deg nedover ryggen helt ned til trusa di… så dro jeg den ned og bet deg litt i en av rumpeballene dine, du ga fra deg et lite klynk… Jeg reiste meg opp og kyssa deg på nakken og skuldrene dine… så snudde du deg igjæn å kyssa meg på nyt mens du kneppa opp buksa mi, den datt ned på gulvet og du bøyde deg ned… du begynne å trekke boxeren min av meg, sagte, sagt gikk den deg… du tok deg god tid, ænnå du viste du ikkje hadde d…

Så spratt den halvstive pikken min opp og traff deg under haka, du såg opp på meg å smilte…Uten å nøle tok du den i munnen og sugde den helt stiv… Så reiste du deg opp og stilte deg med ryggen i mot meg og bøyde deg fremmover på benken.. Så satte jeg kuken min i mott fittehulle dit og trykte den sagte inn i deg… du ga fra deg et nytt klynk og sa du elska meg, jeg svarte at jeg elska deg mer ænn alt anna i hele verden og at du var den mest fantastiske jenta som fantes her på jorda, mens jeg kjørte kuken inn og ut av deg bakfra… mens jeg befølte di deilige myke puppene dine. D var ganske artig å se ansikte ditt i speile mens i holdt på, du bet deg selv i leppa og lukket øynene i nytelse av kuken min inne i fitta di…

Du begynte å jokke imot og begynte å stønna frem at jeg skulle knulle deg hardere og fortere…Jeg økte tempoet litt, og du stønna enda mer og jeg økte d enda mer…“Åhh Miriam du er så utrolig” stønne jeg inn i øre ditt… “du er d beste så har hendt meg”

Mæn pludselig ringte d på døra og jeg såg skuffelsen din i ansikte dit i speile… Du snudde deg å kyssa meg og kviskra “vi fortsetter ta her en anna gang” så dro du på deg trusa og buksa og sprang ut døra…

Jeg dro opp boxeren min og buksa… så gikk jeg etter deg… Jeg hørte du sto å snakke med kath ute i gangen… Hun sa hei når hun såg meg og jeg mumla et hei tilbake… så gikk vi inn på stua og satte oss i sofan, du satte deg i midten… Kath hadde med seg en film så jeg gikk å satte på, d var en komedie…

Du og Kath satt å snakka om forskjellige ting og jeg følte meg oversett… så jeg gikk inn på kjøkkenet og satte på steke ovnen fær å lage en pizza…Fra kjøkkenet hørte jeg dere le og kosa dere på stua…Jeg ble litt sjalu på Kath, fær æt hun hadde kommet å tatt deg i fra meg…D var no min og din helg, så hun trengte ikkje å komme her å ødelegge.. Jeg gikk inn på stua og sa jeg gikk ut en liten tur… du bare mumlet et oki og fortsatte samtalen med Kath…

Jeg gikk ut å rulla meg en røyk… enda jeg hadde låvet deg å ikkje røyke nå jeg var med deg æller i nærheten av deg… mæn nå trengte jeg seriøst en røyk.. Jeg var litt sjalu og trist, sia Kath hadde kåmmet og når jeg er d så øyker jeg… Jeg måtte liksom bare komme meg ut en tur… Etter jeg hadde sotte ute i 10 min så gikk jeg inn igjæn og satte pizzan i ovnen… Så gikk jeg inn på stua og når du kjente at jeg hadde røykt så blæ du sår og begynte å kjæfte for jeg hadde gjort d… du sa ‘t jeg kunne røyke så mye jeg ville når jeg ikkje var med deg, mæn når jeg var d så måtte jeg respektere at du ikkje likte d… Jeg unnskyldte meg med at d var for jeg var så kåt, derfor tok jeg meg en røyk… Jeg kviskra dette til d så ikkje Kath skulle høre d… Oki sa du mæn d blir den siste æller kunne jeg bare gå… Jeg snudde meg og gikk inn på kjøkkenet og satte meg og såg inn i ovnen… Da kom du inn og satte deg på skrevs over fanget mitt og kyssa meg på panna og sa du ikkje hadde ment d du hadde sagt på stua.. Så sa du at du elska meg og ikkje villa at jeg skulle gå, mæn du likte ikkje at jeg røykte…

Så kyssa du meg på nesen og spurte om d gikk bra.. “ja da” sa jeg og smilte til deg…Du gikk inn på stua igjæn og satte deg… Jeg satt å venta på æt pizzan skulle bli ferdig, så ynk jeg den ut og delte den opp…

Så bar jeg den på stua og satte den på bordet… Så henta jeg brus og tre glass… Du åpna flaska og skjenket i glassene… vil du ikkje ha noe ekstra oppi da sa Kath og lo litt… “d ska i alle fall jeg“, så gikk hun ut og henta med seg sekken hun hadde med seg og ut av den trakk hun opp ei flaske med absolutt vodka… så tømte hun oppi til seg selv og da sa du at du au ville ha… Jeg rynka på panna og spurte om du va sikker… jepp sa du og Kath tømte oppi til deg… Så tømte hun litt til meg også… Så da satt vi der og drakk og spiste pizza…

Etter ei stund måtte du på do en tur og når du va borte så begynte jeg å Kath å snakke litt… Så kom vi på at vi skulle prøve å gjør deg sjalu, bare på tull… Så når du kom tilbake så satte du deg ved sia av meg istede for i midten… Perfekt sa Kath høyt og vi lo… du spurte om kaffer vi lo, mæn vi sa æt d ikkje va noe… Etter ei lita stund begynte Kath å stryke meg oppover låre… og jeg på hennes lår… Du såg ta der og fikk full tenning, “Ka faen er d dere gjør, korsen i helvettes kan du gjøre noe sånt i mot meg Henning og du Kath, jeg trodde du var beste venninna mi” Så storma du ut døra og inn på romme ditt.. “Uff, ta der gikk ikkje slik d skulle” sa jeg og gikk etter deg… Da jeg kåm inn på romme ditt så låg du oppi senga di bed hode begravd i ei pute… Jeg satte meg att mæ deg og begynte å stryke deg over ryggen… Da bevegde du deg på en slik måte søm fortalte att du ikkje ville ha hånda mi der… Mæn jeg bare fortsatte å stryke deg på ryggen, so sa jeg med lav stemme at d bare var tull, vi skulle bare sjå korsen du reagerte… og jeg va utrolig lei meg… Du sa ingenting… så jeg fortsatte å be om unnskyldning fær ta der… “Jeg elsker no bare deg og ingen andre da Miriam, vi gjore d bare på tull, du e no d eneste fær meg… så unnskyld fær at vi gjore a der” sa jeg å fortsatte å stryke deg over ryggen… Da kåm Kath inn og sa at d var bare tull og skulle bare sjekke om du blæ sjalu… og d va ikkje meninga å såre deg…

Da snudde du deg å såg på oss med øyner fulle av tårer… Du klarte ikkje å si noe bare såg på oss… så kasta du deg om halsen min og sa at jeg aldri måtte finne på noe sånt tull igjæn, “aldri, aldri igjæn Henning oki??” Jeg sa at jeg aldri skulle gjøre noe så idiotisk igjæn og skyldt på æt d var alkoholen som gjore d… Oki sa du og kyssa meg… Er alt i orden nå spurte Kath og du nikka på hode å tørka vekk tårene… så gikk vi tebake te stua og satte oss, mæn da satte du deg i midten igjæn… bare for sikkerhetsskyld sa du Ætter vi ha sotte sånn ei stund så legger i arma i rundt deg og du legger hode på skuldra mi… “Elsker deg Miriam” kviskrer jeg til deg…. “skall aldri såre deg igjæn, æller ska i alle fall prøve å ikkje gjøre de” “Hysj” sier du “ser film nå”

Etter noen min. kjenner jeg en hånd begynne å stryke meg på låre og vidre oppover…Jeg ser ned og ser hånda di, du ser opp på meg med et lite smil og kviskrer at du har lyst på meg… Har lyst på deg også sier jeg tilbake… du fortsetter å stryke me på låre… Så bøyer jeg meg ned å kysser deg… vi sitter å kliner og tar på kvarandre ei stund… Da ringer mobilen til Kath og vi skvetter til vi hadde glemt henne…

Etter Kath har snakka litt, så spør hun om vi skall bli med på en fest… Jeg ser på deg og du på meg, heg rister litt på hode, så du sier næi, du er for trøtt og vil såve snart… Sikkert sier kath “du er kåt du, jeg ser d på deg” så ler hun litt… du svarer “ja så klart jeg er, jeg og Henning ska knulle som vi aldri har knulla før” så ler du Jeg blir ganske overaska over d du sier og blir ganske flau… Jaja sier Kath, dere får kose dere da sier hun… Du å Kath sitter å småsnakker mæns i ser vidre på filme… så ringer mobilen til Kath igjæn og hun sier hun må gå… Vi følger henne til døra og sier hade… med en gang ytterdøra blir lukket hopper du på meg og begynner å kysse meg, jeg mister balansen og rygger rett i veggen… du fortsetter å kysse meg, du river av meg skjorta og begynner å kysse meg…

Da hører vi Kath kremte bak oss “Jeg bare glemte ryggsekken min” sier hun og begynner å le… hun henter dæn og sier kos dere vidre da, så går hun… D var litt flaut sier jeg… du bare kysser meg vidre uten å svare… du kysser meg nedover magen og når du kommer du helt ned te buksa mi så er du ikkje forsiktig lengere… du knepper den opp i full fart og river den ned, du gjør d samme med boxeren min…

Du gaper over kuken min og suger den så intenst så du aldri har gjort før… Du suger å runker meg og jeg begynner å stønne, d er helt fantastisk… d er så utrolig godt… Du reiser deg opp å kysser meg mens du runker meg… så tar du meg i hånda og drar de med meg, vænt litt sier jeg og låser døra og tar med meg klærne du, du står å tripper, du er så utålmodig… “kåm igjæn da Henning” sier du… så tar du meg i hånda igjæn og drar meg inn på romme ditt… du skubber meg oppi senga og hopper oppi og setter deg over meg og begynner å kysse meg ganske intenst… du kysser meg nedover magen mens du beveger deg nedover… så gaper du på ny over kuken min og suger meg ganske hardt… “ta d med ro da Miriam” sier jeg “du kan no slite den av” Du ser opp på meg og sier “unnskyld jeg er bare så jævla kåt” Du reiser deg opp og står over meg i senga… du vrenger av deg toppen og tar av deg bhen…

Så knepper du opp buksa di og drar den av deg, så går trusa samme vei… Jeg bare ligger de og ser på deg, du setter deg med fitta di ned i ansikte mitt og ber meg om å slikke deg…

Du er ganske våt og jeg slikker i meg fittesaft di… du beveger deg og gnikker fitta i tryne på meg… du er ganske intens så du holder på å kvele meg… jeg gjesper etter luft…Så åler du deg nedover og setter deg rett oppafær kuken min og bøyer deg frem og kyssa meg, mens du tar en hånd bak ryggen din og runker meg…Du reiser deg litt og går litt lenger bakover… så fører du kuken min mot åpninga di og setter deg ned… den går lett inn sia du er så våt…

Du rir meg i ei så stor fart at d gjør vondt… jeg ber deg om å roe deg litt, vist ikkje så ødelegger du meg…

Du senker farta litt og bøyer deg ned å kysser meg… jeg begynner å beføle brystene dine… Så snur jeg meg så jeg havner på toppen, og tar deg hardt, og du jokker imot alt som du e god fær…Du er så utrolig god stønner du… Jeg bøyer meg ned å kysse deg på munnen og nakken…Du sette neglene dine inn i ryggtavle mi, d gjør litt vondt mæn utrolig godt au på samme tid…Jeg kysser på brystene og oppover nakken igjæn… før jeg kysser deg på munnen…Så snur du deg, men du snur deg samme vei som jeg gjore så vi rulle utafor senga…Vi bryr oss ikkje om d, du havne øverst igjæn og begynner å ri meg mæns du stryke meg over brystkassa… du bøyer du deg ned å kysser meg, så kviskrer du at du vil ha meg for evig og alltid før du biter meg i øre…

Jeg stryker deg over hele ryggen og over rumpa di… jeg klemmer dæn hardt… du bare nyter d…

Så går du av kuken meg.. Mæn du setter kuken min imot rumpehulle ditt og begynner å tre deg nedpå… du biter sammen tennene og klinger og bærer deg, fær d er så trangt og d gjør vondt fær deg, mæn du hadde bestemt deg du ville bli pult i rumpa igjæn…Så til slutt har du hele pikken min inne i deg, du sitter ei stund og gjesper etter luft og nyter at dæn er der…

Så begynner du å bevege deg opp og ned… jeg ser d gjør vondt for deg… Så jeg spør om du ikkje har litt hånd krem æller noe lignenes… du har d i oppe på skrive bordet ditt sier du… du går hel av meg og henter dæn, jeg reiser meg opp og tar tuben i fra deg og snur deg mot skrive bordet… jeg bøyer deg ned så rumpa du står rett i mot meg.. Jeg tar litt krem på en finger og presser den inn i rumpa di, so enda litt mer… før jeg smør litt på kuken min og seter dæn mot hulle ditt Jeg tar tak i hoftene dine og presser meg fort inn, du gir fra deg ett skrik… Fan ta deg Henning sier du med en opphissa stemme, “næi kæm trenger han når jeg har deg som gjør d” svarer jeg…Jeg drar meg ut og presser dæn inn igjæn, jeg øker tempoet mer å mer… du begynner å stønne høyere og høyere… Å som heg elsker deg roper du ut…

Jeg bare pumper på vidre… mens du stønner…

Så ber du meg stoppe, og jeg gjør d, etter litt… du snur deg og kysser meg ganske lidenskapelig på munnen… du rygger imot veggen mens du drar meg med deg… Du leger ene foten din i rundt meg og fører piken i mot fitta di… og jeg presser dæn inn i deg på nytt og tar deg imot veggen, du kysser meg over nakken, skuldrene og på munnen min… Vi står sånn ei stund men jeg begynner å bli lei av å stå, så jeg sier d til deg… Du skubber meg bakover og presser meg ned i en stol og setter deg oppå meg, du trer deg ned på meg og kysser meg igjæn… so trykker du hode mitt imot brystene dine… Jeg slikker å kysse dæm så godt i kan… mæns du rir meg… Jeg stønner at d går for meg snart så du stopper opp… og går av… Så drar du meg opp av stolen å skubber meg i mot senga… jeg faller bakover med deg oppå meg… Du setter deg på ny over meg og trer deg ned på meg igjæn… du rir meg fort og hardt… Så kommer jeg i et brøl “ÅHHHHHHHH MIIIIRIIIIAAAAAAM” Samtidig kommer di i et orgasme brøl “åhhhhh”

Du faller sammen oppå meg… vi ligger sånn ei lang stund før du ruller i rundt og legger deg ved sia av meg oppå en av armene mine… vi ligger med ansikte i mot kvarandre, du legge ene arma di over meg og kysser meg…

Vi ligger slik ei stund, så faller vi i søvn i armene til kvarandre… D siste jeg sier før jeg såvna er “Jeg elsker deg Miriam” så såvna jeg!!

 

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *