søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Anal straff 1-2 – Analt

Anal straff 1-2 – Analt

Anal straff 1 – Analt :

Det er midt på dagen, jeg står og vasker opp. Mens hun tørker. Vi snakker sammen om hvor fint alt ting har blitt den siste tiden, med både nytt hus og ny bil. Vi har vært samboere en god stund. Mens hun står der å tørker, mister hun plutselig den ene tallerkenen i gulvet, i et stort brak. Det blir helt stille. Jeg ser redsel i øynene hennes.

Hun sier «unnskyld.» Det er for sent å be om unnskyldning nå tenkte jeg. «Jenta mi, du vet hva som må til for å få tilgivelse?». Hun prøver å gjemme deg bak det lange mørke blonde håret hennes. Hun sier ingenting, i håp om å slippe unna. Jeg legger fra meg oppvask børsten og hanskene. «Linda, gå til stua og vent på meg der! Jeg går å henter straffe lista!». Hele den spinkle kroppen hennes skjelver, hun er ikke klar for noe straff akkurat nå. Hun har jo akkurat spist og er sliten og trøtt etter jobb. Jeg kommer mot henne med noe papirer, med lister over straffer. Alle straffene er skrevet av meg, i min egen lille syke verden.

Vi setter oss ned i sofaen å går sagte igjennom lista. Noenganger får hun velge straff, men i dag er det ikke opp til henne! Hun prøver likevel å sier «hva med en ikke så hard straff? Som nummer: 14?» hvor det står: Lage mat hver dag, vaske huset 1 gang i uke, vaske opp, vaske og holde det ryddig i 4 uker.»

Jeg tenker for meg selv at det hadde vært ålreit det, men nei. «Vi går for straff nummer: 07» sier jeg. Hun missliker valget mitt sterkt. Hun hater anal sex og måten straffen utføres på. Men har hun noe valg? Nopp!

Vi går begge inn på badet, og døren låses. Både døren og bade er forresten lyd tett. Jeg drar buksen og g’n hennes ned til føttene og ber henne sette seg ned på toalettet for å gjøre fra seg. Nå som hun er ferdig, kommanderer jeg henne ned på bade gulvet, hvor jeg tørker og vasker det brune hullet hennes. Hun står nå i doggy på badetroms gulvet med rompa opp i været. Jeg har god utsikt til det vakre rompe hullet hennes. Jeg tar av henne resten av klærne og kommanderer henne til å stå stille mens jeg tar av alle mine også. Jeg begynner forsiktig med å slikke henne der jeg akkurat hadde tørket.

Mmm det smaker naturlig godt. Tunga går laaangt inn, og ut. Med pekefingern kjenner jeg samtidig at det er godt og vått i musa også. «KAN DU VÆRE SÅ SNILL Å TA MEG I MUSA NÅ?»

Hah tenker jeg og sier «Det skulle du aldri ha sagt, nå får du kun kuk i rompa». «HVA?»

«Stå stille å godta, ellers gir jeg deg enda flere straffer». Hun holdt kjeft, flink jente det!

Jeg stikker så en finger inn i det trange nydelige rompe hullet hennes. Inn og ut uten noe ekstra glid eller spytt. Hun står der hjelpesløs og ber meg stoppe. Mas inn det ene øret og mas ut det andre tenker jeg. Det begynner å bli noe våtere nå etter litt mere fingring. Hun er klar for 2 fingre.

Nah, tenker jeg, vi driter i denne fingringen, hun er jo sån passe åpen nå. Pikken min er sinsyk stiv og klar for dagens etappe. Vi står fortsatt på badet og hun begynner å klage over vondt i knærne. «Bla, bla, bla, ikke klag. Klager du mere nå fortsetter vi ute på terrassen hvor det ikke er måka snø engang». Så utrolig stille hun ble :P.

Uten å si noe begynner jeg å presse kuken min inn i hennes lange trange tunnel. Og av erfaring blir det mye skrik i starten når ikke jenta er klar der bak. Tok ikke feil idag heller gitt!

«AHOOOO, SLUTT!! TA DEN UT IGJEN!!» Jeg holder henne fast med makt, og trykker den helt inn og holder den stille for å vente til det er helt åpent, så jeg viser litt hensyn da (bitte litt ihvertfall). Jeg spør pent om hun er klar for avstraffelsen.

«KAN VI FORTSETTE EN ANNEN DAG? VÆR SÅ SNILL!!». «Feil svar» tenker jeg høyt. Jeg tar tissen ut og løfter henne opp og bærer henne inn i sengen. Setter meg selv på en stor kontor stol og ber henne komme bort til meg. «Sett deg på tissen min, NÅ!». Hun setter seg på en måte så hun prøver å få den inn i musa si. Slem jente. Så jeg presser det bakerste hullet hennes nedover stolpen min. Nå gråter hun. Hun skjelver av smerte mens det renner ned over kinnet hennes. «Du er en flink liten jente» sier jeg. Jeg holder samtidig hendene hennes bak på ryggen, så hun ikke har noe mulighet til å leke med klitten sin. Jeg finner frem håndjerna i skrivebordskuffen som er rett ved siden av meg og setter dem på henne bak på ryggen hennes.

Endelig har jeg to hender fri. Jeg tar tak rundt livet hennes, å presser henne opp og ned. Det er så nydelig å kjenne min dyrebare kropsdel langt der inne i det deilige trange anal hullet hennes. «JEG VIL IKKE MER!! VIL IKKE VÆRE MED PÅ DETTE HER!!»

«Vil du ikke? Jammen det viste jeg ikke! Kanskje du vil en annen stilling bare? Ja, vi tar en annen stilling, ditt ludder!» Ved å holde henne fast der jeg satt, reiste jeg meg med kuken fortsatt tredd inn i straffe hullet hennes, la henne på magen på sengen med meg inni. Med håndjern på ryggen og ingen sjanse til å komme seg løs, kjørte jeg henne i analen i et tempo som ikke kan beskrives. Hun sier ikke stort lenger, hun bare gråter og skjelver.

«Fortell meg hvor lei deg du er fordi du knuste tallerkenen» hvisket jeg inn i øret hennes. «J-J-JE-JEG ER KJEMPE LEI MEG, DET SKAL ALDRI SKJE IGJEN! KAN DU VÆRE SÅ SNILL Å TILGI MEG NÅ?!!» .

«Nå har du vært flink å bedt om tilgivelse, det setter jeg pris på. Nå til slutt skal du ri meg analt til jeg kommer dypt inn i stompen din». Hun godtar, i håp om at det hele snart er over. Jeg tar av henne håndjerna der hun ligger på magen. Legger meg på rygg, og hun setter seg oppå den stive deilige kuken min. Hun er så åpen der bak at jeg ville ikke kjent forskjell om jeg hadde den i det brune hullet eller i musa. Så jeg kjente etter med en finger for å være sikker på at kuken var i straffe hullet. Og det var den, heldigvis.

Hun rir meg kraftig, før hun på nytt begynner å gråte av smerte. Hun roper ut «KOMMER DU SNART??!! VÆR SÅ SNILL!!!». Jeg tar et godt tak på begge rompe ballene hennes, å fordobbler ride hastigheten. Samtidig trykker jeg pikken enda lenger inn. Hun begynner å skrike, i det tisse fanten min vokser enda større og orgasmen som venter er den største orgasmen i manns minne. Hun legger seg over meg, og bare venter på at det hele snart er over .

Hun er nesten litt glad. «ahh ahhh ahhhh, wræææææl!!!» oh my god, det gjorde vondt i pungen!!!!

Nå ligger hun over meg uten å si et pip, hun vet jeg har godkjent straffen. «Du blir bare bedre og bedre jenta mi, du skal få stor belønning i kveld.» -Belønningen er jo ikke før i kveld, så den står ikke her 🙂

 

Anal straff 2 – Analt :

Du må gjøre som jeg befaler. Mine ord skal du følge. Husk det! Når jeg sier: Av med buksa! Så skal buksa av på stedet. Du må lære deg reglene.

Sier jeg; av med buksa og trusa, så skal du ikke vente. Du skal gjøre det på stedet uten å nøle et sekund. Du er ikke noe flink jente hvis du ikke klarer å følge reglene. Og er du ikke flink jente, så har jeg heller ikke så mye interesse for deg.

Det er bare dem små tingene du må lære deg. Jeg er generelt ikke krav stor. Bare du oppfyller mine sexuelle lyster, er du min. Du bør også ha en ok personlighet så vi kommer overens. Når du står der naken må du alltid huske hvem som bestemmer over deg.

Du skal alltid gjøre ditt aller beste for å tilfredsstille mine lyster. Så når du først har lært deg å ta av klærne på stedet, er det på tide å lære deg litt mere. Jeg er ingen psykopat og heller ikke noe monster med 3 armer. Jeg er nok egentlig en ganske så snill og grei gutt =).

Sammen lager vi en liste med straffer. Som vi begge blir enige om hva som er godkjent straff. Lista skal være ganske lang. Og den kommer til å bli lengere og lengere etter hvilke forslag jeg kommer med for å gi deg flest mulige straffer som jeg mener du fortjener. 80% av straffene innbærer anal sex.

Dette fordi det er den beste måten å lære deg godt opp på. Du må bare lære deg å ikke gjøre dumme ting. Sier du noe dumt så må du i noen av tilfellene sitte med peke fingeren min trykt opp i rompe hullet ditt i alt fra 10min – 1 time. Mens andre ganger nøyer jeg meg med at du slikker meg i det brune hullet. Så du får kjenne smaken av det du akkurat sa!

På innsiden blir jeg glad når du gjør noe galt. Mens på ut siden blir jeg oppgitt over deg, og gir deg nøyaktig det du fortjener. Etter alt er ferdig er jeg alltid kjempe stolt av deg. Flinke jenter skal alltid belønnes. Jeg gir deg alltid mye kos tilbake etter en straff. Det er mere kos en straff. Men husk at alt handler om å oppføre seg. Er du flink hele tiden så slipper du straff.

Det verste du kan gjøre er å øderlegge noe. Knuser du et glass så er mye gjort. Nå nylig knuste jenta mi et glass fat. Jeg kikket kjempe stygt på henne. Hun gikk rett bort til andre siden av kjøkkenet, knepte opp buksa, dro den av og trusa av. Hun bøyde seg over kjøkken bordet, tok hendene bak på rompe ballene og spredde begge rompe ballene til side. Fy faen tenkte jeg. Så flink hun har blitt nå. Hun sa ingenting der og da. Jeg bare gikk bort til henne og strøk henne over ryggen og den nakene stompen. «SÅ FLINK DU HAR BLITT» «takk» sa hun lavt tilbake.

Fatet hun knuste var et fat hun skulle legge kjeks på. Kvelden var egentlig lagt opp til kjeks, brus og film. Men neida. Denne kvelden ble det anal straff på kjøkken bordet istedet. Hun sto der med hode på glass bordet, med en liten tynn overdel. Resten helt naken.

Hun spredde så utrolig bra med henda sine. Rompe hullet hennes kom tydelig frem. Hun vet så inderlig godt at dette er den eneste måten å gjøre opp for seg på. Og jeg er så stolt av hvor flink hun har blitt den siste tiden. Det er akkurat som om det plutselig har gått opp for henne at hun er skapt for å være min slavinne. Hun gjør alt jeg sier, og hun gjør alt hun bare kan for å tilfredstille meg fullt ut. Det var på sin plass å gjøre ting med henne. Jeg henta den sorte pisken. Pisket henne lett over stompen, før jeg bare for å teste slo HARDT. Men knipende tenner og ynkelige lyder hadde hun en knall rød rompe.

Jeg begynte dirkte med 2 tørre fingre å trykke dem inn i det brune anal hullet hennes. For å sette en strek under hvem som bestemmer over henne. Som alltid lager hun smerte fulle lyder som gjør meg bare enda mere kåt. «SPRE ROMPA MERE!». «bedre nå?» «NÅ ER DU FLINK!» «takk». Jeg dro fingrene ut av henne og puttet dem i munnen hennes. Og rett inn i rompe hullet igjen. Og tilbake i munnen. Helt til hun fikk anal smak i munnen og finger sår i rompa. Hullet hennes vender seg fort til 2 fingre.

Hun sliter alltid litt med 3 fingre i starten. Så denne kvelden tenkte jeg å droppe 3 fingre og heller bare kjøre kukken inn i det noe ufingra rompe hullet. «DET FATET DU KNUSTE VAR VERDT MYE; JEG MÅ TA DEG SKIKKELIG FOR DET». «vær snill med meg…» var det siste hun rakk å si før jeg begynte å trykke meg inn i det alt for trange anal hullet hennes. «IKKE GRÅT, DET VERSTE ER SNART OVER». «au auuuu jeg klarer ikke…» Jeg tok tak i hendene hennes og holdt dem fast bak på ryggen i det jeg dyttet meg selv helt inn i The Black Hole. «AHHH» utrolig deilig for meg.

Men direkte smerte fult for henne. Hun gråt høyt nå. Jeg tenkte at nå skulle jeg i tillegg være en jævel mot henne, for å teste grenser. Hun hadde helt fra jeg kjørte kukken helt inn; trygla og bedt meg om å holde den der inne til straffe hullet var utvida. Jeg tok et hardere tak rundt armene hennes. Begynte inn og ut i raske bevegelser.

Helt uten forvarsel begynte hun å skrike av smerte, «slipp meg løs, jeg holder ikke ut denne smerten!!!» «SLUTT Å SKRIK. DETTE ER IKKE NOE JÆVLA BARNEHAGE!» Der holdt hun kjeft ja. Jeg blir ikke akkurat noe snill når jeg er kåt. Hun skjelver og trygler pent om at jeg skal stoppe. «KNUSER DU NOE SÅNT IGJEN BLIR DET ENDA VONDERE; DA BLIR DET INGEN FINGRING FØRST I DET HELE TATT».

Hun har gitt opp håpet. Rompa hennes er min eiendom nå. Jeg går i harde rykk inn og ut inn og ut i det kjempe deilige hullet hennes. Jeg har ikke engang rørt musa. Hun fortjener ikke kukk der.

Det ble nok bare denne doggy stillingen på kjøkken bordet. For det var den letteste stillingen å holde henne fast på uten bruk av tau. «GJENTA ETTER MEG: DET ER DEILIG Å BLI MISBRUKT I ROMPE!» «det gjør vondt..» «GJENTA SA JEG!!» «det er deilig å bli missbrukt i rompa mi!» «SÅ FLINK DU ER. FOR DA TAR JEG DEG NEMLIG IKKE HARDT NOK!» Hun ble sjokkert over det jeg sa.

Jeg økte tempoet til det dobelte. Hun lå der hjelpesløs å tørte ikke prate. I redsel for å få enda mere vondt. Hun begynner å bli såpass åpen nå at kukken glir bedre inn og ut. Kjente det bygde seg opp en kraftig orgasme.

Var litt bort på musa hennes med fingrene. Det rant av musa. Synd hun ikke fortjente kukk der. «NÅ NÆRMER DET SEG. DEN SHITTENE ROMPA DI SKAL FYLLES OPP MED DEN NYE SÆD-SÅPA!!» Hun hadde gitt opp håpet helt. Hun lå der bare å gråt litt og skalv.

Ødelagt som hun var ståendet med kroppen over glass bordet på kjøkkendet og med et ødelagt rompe hull frista det vell ikke å gjøre noe motstand.

Snacks og film var jo liksom noe av belønningen til *Anal straff 1″. Nå hadde hun snart hvert igjennom 2 harde straffer på kort tid. Tviler på at hun klarer å gå på do dem neste dagene uten å få vondt. Da blir det lenge til noe straff igjen. «AHH AHH AHH AHHHHHH!!!» Ti store sprut langt inn i tarmen hennes!!

Jeg ble stående der med kukken inni. Slapp hendene og la meg over kroppen hennes. Hun var muse stille. «NÅ ER DU TILGITT» hviska jeg inn i øret hennes. Jeg dro ut den store stygge ulven og fikk med prikken over i’n hun til å suge den ren for sæd og annet shit.

Hun klarte tilogmed og få den stor igjen. «FLINK JENTE. NÅ SKAL DU FÅ KUK DER DU LIKER BEST Å FÅ DEN. NÅ SKAL DU FÅ BESTEMME STILLINGER, HASTIGHET OG ALT SOM ER» «takk, jeg fortjener ikke så mye frihet» «HMM, DET HAR DU HELT RETT I, KOM MED RÆVA DI IGJEN. DU ER ÅPEN OG KLAR FOR ENDA MERE OG HARDERE STRAFF……»

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.