søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Erotiske noveller / Lærer vikaren

Lærer vikaren

Lærer vikaren

Det var fredag, høst og det begynte å bli mørkt på kveldene. Jeg satt på skolen på den vante plassen min i klasserommet, og stirret tomt frem på tavla. Timen var begynt men ingen lærer hadde dukket opp enda. Det gikk i døra inn til klasserommet og rektor kom inn. Kremtet og sa at den fast læreren vår var sykemeldt, og at vi fikk en vikar. Bak rektor kom en ung dame, langt lyst hår og en veldreid kropp med perfekte proposjoner.

«Hei, jeg er Heidi. Jeg skal være vikar her til læreren deres kommer tilbake.», stemmen hennes bar godt i klasse rommet og flere av guttene rødmet av å se på henne. Jeg kjente selv at det brant i kinnene. En lett uro spredte seg i klasse rommet. Var jeg den eneste av jentene som tenkte slik?

Vi kom i gang med undervisningen, men jeg merket at tankene mine slett ikke var der de skulle, på 2 verdens krig og det nyere historie inneholder.

I tankene mine var det sol, sommer, strand og Heidi. En veldreid Heidi i en minimal bikini og yppige bryst. Det sitret i kroppen min.

————-

Jeg kommer gående bortover stranda, det er bare meg og måkene. Sola skinner fra skyfri himmel og graderstokken viser 25 grader pluss. I alle fall tror jeg jeg er alene. Jeg går i mine egne tanker, legger ikke merke til noe, bare nyter sommeren. Helt til jeg nesten snubler i en dame som ligger på stranda. Hun reiser seg og strekker frem handa og presenterer seg som Heidi. Jeg måler hver cm av kroppen hennes med øynene, og jeg ser hun studerer meg også. «Slå deg ned her sammen med meg, det er så kjedelig å ligge helt alene på stranden», det var ikke nei i min munn.

Samtalen gikk lett, vi snakket om det meste. Hun spurte om jeg var i noe forhold, noe jeg ikke er. Har ikke funnet den rette enda. Øynene min trekkes mot brystpartiet hennes, brystvortene er stive og harde. Hun har tydeligvis spurt meg om noe, men jeg klarer ikke dra blikket opp mot ansiktet hennes.

«Noe du har lyst på?», hun spør igjen. Jeg får stammet frem et ja. Bikinioverdelen har knyting oppe på nakken og hun løsner på knuten og lar de nydelige brystene komme til syne. Jeg blir som forsteinet, så hun tar hånden min og fører den mot brystene. De er deilige å ta på. Hun løsner på bikinien min, og brystene mine knopper seg. Før jeg skjønner hva som skjer, ligger jeg på rygg og Heidi små biter i brystvortene mine. Det sitrer i hele kroppen, og jeg kjenner at jeg har lyst på henne. Hun er nå naken, og hun holder på å kle meg naken. Jeg får et kyss, og jeg besvarer det så godt som jeg kan mens jeg beføler den deilige kroppen hennes. Kyssene hennes er nå over hele kroppen, hun små biter i brystvortene mine og har funnet den våte fitta mi. Fingrene hennes beføler meg over klitoris. Jeg stønner lett, og hvisker at hun må fortsette. En av fingrene finner veien inn i fitta, og jeg nyter det. Mens hun fingrer meg, blir kyssene mer intense. Og jeg stønner og ønsker meg mer, Heidi fortsetter behandlingen sin. Det går ikke lang tid før orgasmen river i kroppen min og jeg vrir meg i nytelse.

Nå er det min tur å få tilfredsstille henne. Hun legger seg på rygg og jeg tar grådig for meg av kroppen hennes, spiser henne med øynene og tar for meg fitta hennes. Hun smaker nydelig, klitorisen er hoven og hun stønner lett. Jeg lar to fingre gli inn i henne, mens tunga mi masserer klitorisen hennes. Fingrene mine finner g-punktet og jeg masserer litt hardere, mens jeg suger på klitorisen hennes. «Åhhhhhh, jaaaaaa… Fortsett!», Heidi stønner høyere nå og jeg fortsetter behandlingen min. Jeg fortsetter noen minutter til, Heidi begynner å skjelve og nå roper hun nesten. Orgasmen raser i kroppen hennes, og fitta hennes klemmer rundt fingrene mine.

———–

En plass i bakgrunnen ringer en klokke, og det bråker i stoler. Jeg ser meg rundt og hele klassen er gått. Det er bare Heidi som er igjen, hun lurer på om noe er galt. Jeg hadde virket så fjern i timen.

Sexmoter

Sjekk også

Min studine – lesbisk

Min studine – lesbisk : Jeg har vurdert for og imot og kommet til at …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.