søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / En datters drøm – XFiles

En datters drøm – XFiles

En datters drøm – XFiles :

Jeg legger merke til at pappa ser på meg, jeg smiler tilbake som ingenting. Vi har akkurat flyttet, og jeg har endelïg fått meg eget rom. Jeg går ned kjøkkenet, og der står pappa uten noen klær. Han smiler lurt bort til meg, og jeg smiler av flause. Jeg ser litt på den, og den er litt stiv.

Han begynte å smårunke der forand meg, men jeg bare løp ut på verandan. Jeg ble kåt på min egen pappa, kjente underbuksen var helt våt, og brystvortene helt stive. Jeg tok meg nedi buksa og begynte sakte å fingre meg selv. Jeg gikk litt bak huset der jeg tok av meg buksen og så stringen. Jeg begynte å stønne der jeg stod, og tilslutt fikk jeg inn 4 fingere. Jeg var så kåt, jeg stakk rumpen opp i været, og prøvde å slappe av. PLUTSELIG kjente jeg en penis fort og hardt oppi meg. Jeg snudde meg, og der stod min litt tjukke pappa og knulla meg så hardt. Han sa ingenting, begynte bare å klaske meg kjempe hardt, mens han stappet den svære kuken sin inn i meg. Jeg sa heller ingenting, men plutselig kunne jeg se nabo gutten vår komme. Han var 18 og bodde alene, og jeg så at han så oss.

Han begynte å kna seg utenpå buksen, og litt fram med penisen.Pappa ropte bort til han og ba han knulle meg. Han begynte å små løpe, og samtidig hadde han tatt frem kuken, der stod han og knulla meg så hardt, mens pappa knadde på puppene mine og runket. Jeg så ett utrykk mellom nabo gutten og pappa. Og plutselig satt pappa nede og dro meg oppå han, mens jeg fikk kuken i fitta. Så kjente jeg at nabo gutten begynte å figre meg forsiktig i rompehullet. Jeg stod bak huset og hylte av orgasme. så skjedde det, han stappet fort penisen i rompa mi, og han jobbet som en hund med løpetid. Der satt jeg og pulte pappan min, og nabogutten vi aldri hadde møtt.aaaaaaah sa jeg, og det sprutet ut. Pappa la seg under fitta mi, og begynte å slikke alt. Nabogutten tok penisen ut og stappet den i fitta mi noen sekunder senere. Fitta var helt åpen, men jeg kjente at jeg var klar for en ny omgang.

Pappa ville prøve noe nytt, og det var nabogutten helt med på. Nå la de meg ned, mens nabogutten slikket meg og rompeballene høyt til værs. Og pappa tok doggy på nabogutten. Han skrek, og greide nesten ikke å kontrolere seg, og han måtte bare sprute over hele meg. Han tok tak i pappas lår, og prøvde å dytte hardere penisen inn i seg. Han fortsatte å sprute, og jeg lå der for meg selv og fingret. Pappa sa at jeg var hans yndlingjente, og spurte meg om jeg ville ha pappas kuk i meg. Jeg skrek av orgasme at han skulle ta meg HARDT. Han tok tak i meg, og tok meg mot bilen, og la meg oppå. Han dyttet og vridde penisen sin hardt inni meg. det var litt vondt i starten, men jeg ble så smellkåt at jeg ikke greide mer. Jeg kom igjen, og pappa bare smilte og sa at det var jenta si. Nabogutten kom bakfra pappa og begynte å knulle han. Pappa fikk noen utrykk som viste at han kom snart. Så kjente jeg plutselig alt den varme sæden kom i meg. Pappa tok tak i puppene mine og bet de.

Nabogutten sprutet i pappas rompehøl, han og smilte. Han satte seg på kne og sugde han.Jeg lot dem være i fred, og sa at dette var en fin begynelse på et fint naboskap, mens jeg stappet fingerene nedi buksen…

Sexmoter

Sjekk også

Skikkelig kåt tøs

Skikkelig kåt tøs : Siste «pasient» satt og ventet på skiftestuen på legekontoret. Hun hadde …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.