søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Gruppesex / Milfen Britt – Gruppesex

Milfen Britt – Gruppesex

Milfen Britt

Det var en regnfull fredag kveld og det ringte på døren hjemme hos Britt. Britt var en alenemor i slutten av 30 årene med en halvvoksen sønn Fredrik på 18 som bodde hjemme. Det vil si når han ikke var i nabobyen hos faren da.

Britt var en mørkhåret dame med fine former og store deilige fordeler. Hun hadde akkurat kommet hjem til det kjølige høstværet fra den årlige sydenturen og var brun og deilig å se på.

Da hun åpnet ytterdøren hadde hun akkurat steget ut av badekaret og slengte badekåpen rundt på seg. Utenfor stod 2 kamerater av Fredrik som var året eldre fra skolen, våte som kråker til skinnet.

Fredrik er dessverre ikke hjemme denne helgen, han er hos faren sin meddelte Britt før kameratene Petter og Lars fikk åpnet munnen.

«Lodd, for fotballlaget», sa Petter og holdt frem en fuktig blokk. Begge guttene tittet lengselsfullt på kløften i badekåpen hos Britt som hadde åpnet seg en tanke når hun åpnet døren. De hadde for allerede lenge siden kåret Britt til den beste i MILF’en blant kameratenes mødre.

«Ja, dere får komme inn så skal jeg hente penger», sa Britt og snudde seg for å gå på kjøkkenet. Hun kom raskt tilbake med en femtilapp.

Håper dere ikke har mange hus igjen dere skal innom så våte som dere har blitt, sa hun oppriktig bekymret. Dere burde komme dere hjem før dere får lungebetennelse. Det var allerede kommet 2 våte dammer der guttene stod i gangen.

Dette er siste huset, kom det fra Lars. Jeg skulle gjerne kjørt dere hjem men jeg ikke fått hentet bilen hos broren min etter at jeg kom fra syden, sa Britt. Hun visste at de begge bodde i andre enden av byggefeltet og at de hadde minst 20 minutter å gå.

Dere får komme inn så får vi ihvertfall finne noe tørt tøy til dere. Fredrik har sikkert noe som passer så får vi heller ringe til en av foreldrene deres etterpå.

Begge guttene ble med Britt opp på badet, og hun gikk for å hente noe tørt tøy fra rommet til sønnen. Da hun kom tilbake hadde de allerede vrengt av seg genserene og buksene, og stod kun i bokserene.

Sannelig har dere gutter blitt voksne, sa og tittet beundrende på de veltrente kroppene deres, mens hun smilte. Guttene rødmet litt og hun la merke til at de tittet på kløften i badekåpen. Hun hadde ikke lagt merke til at badekåpen hadde glidd litt opp og viste en god del at de solbrune puppene.

Britt kjente at hun ble het i kinnene, og at det kriblet i kroppen hennes. Hun hadde ikke hatt noe nytt forhold siden det ble slutt med Fredriks far for over 1 år siden, og synet at de pene kroppene vekket lysten i henne.

Hun dro badekåpem tettere rundt seg og smilte unnskyldende. Samtidig la hun merke til at guttenes boksere bulte kraftig ut foran. Hun kvakk til da Lars sa, «Ikke gjør det da, de er så fine å se på, versåsnill».Dere har vel sett pupper før dere vel, sa hun. Nei, ikke så fine bedyret de henne begge to.

Ok, men bare se sa Britt. Herregud, jeg kunne ha vært moren deres tenkt hun, mens hun åpnet badekåpen foran. 2 perfekte solbrune pupper kom til syne, og guttene stirret intenst. Før hun fikk sagt noe, hadde Lars tatt et skritt frem og lagt hendene sine på det ene. Petter fulgt opp bøyde seg ned for å slikke på det andre.

Brystvortene var stive og harde og Britt kjente at hun ble våt nedentil etter som guttene koste med puppene. Stopp, glapp det ut av henne. Vi kan ikke gjøre dette her. Det blir helt galt.

Slapp av, sa Petter vi skal ikke si det til en levende sjel. Lover dere, sa Britt og så alvorlig på de. Kors på halsen sa de i munnnen på hverandre.

Britt slappet av og lut den ene hånden gli over bulen på bokseren til Lars. Han dirret da hun sakte stakk hånden innenfor og klemte pikken hans svakt.

I mellomtiden hadde Petter åpnet badekåpen helt og dro den over skuldrene hennes. Den falt i gulvet og Britt sto der med kun en minimalistisk truse som dekket det glattbarberte kjønnet hennes. Petter klemte seg mot henne bakfra og kjærtegnet puppene hennes med hendene sine. Hun kunne kjenne pikken hans presse mot rumpa. Så lot han hendene gli nedover magen og sakte dro han av henne trusa og presset en finger inn i fittesprekken hennes slik at hun ynket seg.

Britt kjente seg helt mo i knærne og måtte sette seg på dolokket. Hun dro ned bokseren til Lars og den velvoksne pikken hans struttet oppover. Prøvende la hun munnen rundt den og lot tunga bli over hodet. Gutten hikstet av nytelse.

Med den andre ledige hånden gned hun bulen på bokseren til Petter. Britt var en ganske erfaren dame selv om hun aldri hadde pleiet 2 pikker på en gang. Etter at hun hadde fått at Petter bokseren også byttet hun og lot han få samme behandling med munnen sin, mens hun sakte masserte Lars.

Begge guttene var etterhvert på bristepunktet av den deilige behandlingen, og da Britt for andre gang førte Lars sin pikk inn i munnen sin, og samtidig koste med ballene hans med den ene hånden klarte han ikke mer.

Med ett hest utrop sprutet han inn i munnen til Britt som hadde sin fulle hyre med å ta unna. Noe rant ut i munnviken og slikket seg med tunga før hun svelget hele satsen. Petter trodde knapt sine egne øyne og strakte underlivet sitt frem for å få samme behandling.

Men Britt hadde ikke til hensikt å la det gå så fort. Hun trakk Lars i hånden og gjorde tegn til at han skulle sette seg på kne foran henne. Så satte hun seg ytterst på dolokket, skilte bena sine. Den glinsende fitta lyste mot Lars og stakk en finger prøvende inn i den.

Britt tok et solid tak om den sprekkeferdige pikken til Petter lot han komme innenfor munnen sin. Nå brukte hun henne hendene og munnen sin til å behandle Petter. Petter nøt i fulle drag og så vantro ned på munnen til Britt sakte slikket skaftet på pikken hans. Samtidig kilte og klemte hun lett på ballene hans med hendene.

Lars hadde 2 fingre inn i sprekken hennes og strakte seg nå frem og lot tungspissen berøre klitorisen hennes. Å så deilig, slapp det ut av Britt, mens hun la den ene hånden rundt nakken hans og gned fitta mot munnen hans.

I det samme kjente hun spruten fra Petter. Hun var ikke helt forberedt så mye av spruten traff henne på haken og rant ned på de deilige puppene hennes.

Mens hun svelget det hun klarte så kjente hun at orgasmen skyllet innover henne ettersom Lars slikket henne som besatt. Dette var helt vanvittig og hun ble sittende og dirre. Hun hadde ikke hatt en så sterk sexopplevelse noen gang.

Gikk det bra med dere spurte hun endelig for å bryte tausheten. Begge guttene forsikret henne om at dette var det deiligste de hadde vært med på. Da hun spurte om hun skulle ringe etter en av foreldrene dristet Lars seg til å spørre om de ikke kunne overnatte.

Britt stusset, selv om hun innerst inne likte tanken. Vi kan si at vi overnatter hos Fredrik kom det kjapt fra Petter. Litt motvillig ga hun etter og Lars hentet mobilen for å ringe. I mellomtiden gikk Britt på kjøkkenet for lage istand litt mat. Hun stekte egg og bacon som de spiste i stuen mens de så på TV.

Lars satt i sofaen ved siden av henne mens Petter satt i stolen. Det var en merkelig følse å sitte der nå som de hadde hatt sex i sammen. Guttene åpnet seg mer for henne og hun fikk vite mange ting om hva de følte for henne.

De fortalte om hvordan de hadde fantasert om henne. Da de nevnte ordet MILF stusset hun og de måtte forklare det for henne. At hun skulle være så seksuelt attraktiv for dem gjorde henne varm innvendig.

Guttene fortalte også hvor lite erfaring de hadde, og at det de visste om sex hadde de sett på film. Da hun fortalte dem om sine erfaringer lyttet de interessert. Hun måtte love at hun ihvertfall skulle gi dem litt undervisning denne kvelden.

Innest inn tente ideen henne vanvittig og hun kjente hun var blitt sprengkåt av alt sexsnakket. Britt tittet ned på skrittet til Lars og så at han var også påvirket. Hun krøp bort til han og strøk hånden over brystkassen hans. Hun hjalp han av med t-skjorten og lot tungen gli over den glattbarberte brystkassen hans. Hun nappet lett i brystvortene hans mens hånden strøk over skrittet hans. Med raske bevegelser kneppet hun opp buksene hans og fisket ut pikken hans.

Petter hadde i mellomtiden flyttet seg over og satt seg ved siden av Britt. Mens Britt sugde på pikken til Lars begynte Petter å dra opp genseren hennes. Han stakk hendene innfor og famlet seg frem til de deilige brystene hennes. Med fingerene klemte han vortene forsiktig og strøk de med fingertuppene.

Det ble litt trangt i sofaen som egentlig var en toseter så Britt forslo at de skulle gå inn på soverommet. Der inne hjalp de hverandre av med klærne før de krøp opp i sengen.

Britt instruerte dem om hvordan hun ville ha det og de lystret villig. Først fikk de lov til å pule henne på tur i misjonærstilligen. Den som ikke pulte henne lekte med puppene hennes. Dette førte til at Britt fikk sin andre orgasme.

Etter en liten pause stilte Britt seg på alle fire og lot Lars trenge inn i henne bakfra. Han holdt hendene solid plantet rundt hoftene hennes og hun instuerte han om tempoet. Så fikk hun Petter til å stille seg foran og tok han i munnnen samtidig. Etter en liten stund stoppet hun dem og guttene byttet plass. Selv om guttene var litt mer utholdende nå så klarte de ikke særlig lenge før de måtte sprute. Hun var simpelten så deilig at de ikke kunne holde seg lenger.

Nesten samtidig fikk Britt en ny sprut både i fitta og munnen. Det ergret henne litt at hun selv hadde vært så nær en ny orgasme, men hun regnet med å få den senere.

Utover kvelden og natten fortsatte de og guttene fikk sin livs sexopplevelse. Det samme fikk Britt som fikk sprut på sprut inn i seg.

Dagen etter så var det lørdag og meningen at guttene skulle hjem. Men de klarte nok en gang å overtale Britt og ble over en natt til. Fredrik skulle jo ikke komme hjem før søndag kveld.

Etter som guttene kunne være så åpne med Britt spurte Lars om hun noen gang hadde hatt analsex. Det hadde Britt, selv om det var noen år siden. Den gangen hadde det ikke vært noen stor opplevelse da det var for mye alkohol inn i bildet. Det hun ikke fortalte var at hun av og til brukte en dobbeldildo. Dette ga henne de deiligste orgasmer, selv om ingenting kunne erstatte ekte vare.

Da Lars på lørdags morgenen spurte om de fikk prøve med henne lovet hun å tenke på det. Etter et deilig knull på morgenen hvor begge tømte seg i den våte fitta hennes måtte hun ut å handle. Først på matbutikken og deretter på polet. Da hun gikk forbi kondomeriet fikk hun en innskytelse på å gå inn. Der kjøpte hun glidekrem.

På ettermiddagen serverte Britt guttene både rødvin og biff. Meningen var at de skulle se en film, men guttene var så ivrige etter å tafse på henne at hun nesten ikke fikk med seg noe av innholdet. Rødvinen og tafsingen hadde gjort henne kjempekåt og det varte ikke lenge før hun satt på kne foran sofaen med en pikk i hver hånd. Etter en deilig sugeomgang red hun de på tur.

Begge guttene tømte seg i henne uten at hun selv klarte å komme. Det ble rett og slett litt for ukomfortabelt i sofaen. Ergelig gikk hun på badet for å ta en dusj. Hun dusjet seg vel og lenge. Til slutt satte hun dusjhodet mot analåpningen og lot det sprute inn. Så satte hun seg på doskåla og presset det ut igjen. Dette gjentok hun tre ganger før hun fant frem glidekremen. Akkurat i det hun skulle til å åpne korken banket det på. Hun gjemte kremen i skuffen og slapp han inn.

Mens Lars gjorde sitt fornødende tørket Britt seg grundig. Da han reiste seg og hadde vasket hendene la hun armene rundt han og de møttes i et hett tungekyss. Hun kysset han nedover kroppen før hun stoppet med de edlere delene hans. Han var stiv og hard. Så stoppet hun opp reiset seg opp. Hun strakte seg fremover og lente seg på vasken. Så var det hans tur til å slikke henne.

Mens han slikket henne åpnet hun skuffen og tok ut tuben. Så rakte hun den til han og og ba han smøre henne inn bak med pekefingeren. Lars presset inn pekefingeren og Britt hikstet litt. 4 ganger måtte han presse den inn før hun var fornøyd. Nå kan vi gå inn til Petter sa hun reiste seg opp.

Da de kom inn til Petter ble han med de inn på soverommet. Britt krøp opp i sengen og merket at hun skalv litt. Guttene la seg rundt henne og begynte å styke henne over kroppen. Britt snudde seg og la ned slik at munnen hennes kunne slikke Petter sin pikk. Samtidig kunne han slikke henne.

Britt sa at Lars skulle legge seg bak ryggen hennes. Så presset hun rumpa mot pikken hans samtidig som Petter ivrig slikket henne. Det var ufattelig deilig. Så følte hun med ene hånden bak ryggen sin til hun traff den stive pikken til Lars. Hun strakte den ene benet oppover og ba Petter stoppe litt.

Petter stirret storøyd da hun sakte førte pikken til Lars inn mot bakhullet. Men han var for stor for henne så hun klarte ikke å få det til helt. Vent litt sa hun og forsvant ut på badet. Da hun kom tilbake hadde hun glidekremen med seg. Hun tok tak pikken til Lars og smurte grundig inn pikkehodet.

Så stilte hun seg på alle fire og bøyde seg fremover slik at rumpehullet åpnet seg maksimalt. Med den ene hånden førte hun han mot hullet og denne gangen gikk det bedre. Etter litt pressing var han innenfor. Britt stønnet og ba han holde seg i ro. Hun måtte venne seg til han først.

Sakte begynte hun å støte mot han med rumpa. Det føltes deilig. Petter stilte seg foran henne og tok pikken hans i munnen. Hun fant et passe tempo og presset seg mot de på tur. Lars ble mer og mer tungpusten etter hver som hun økte tempoet. Hun sjønte hva som kom til og skje og strakte ene hånden under seg og masserte fitta si i raskt tempo.

I det orgasmen kom til henne, kom et tungt stønn fra Lars og hun kjente den varme seden strømme inn i bakhullet sitt. I mellomtiden hadde hun helt glemt Petter og merket at han var utålmodig.

Har du lyst å prøve også spurte hun? Han nikket energisk og flyttet seg bak henne. Hun strakte seg på nytt fremover og lot han trenge inn i det nysmurte hullet. Petter var kjempekåt og jukket ivrig inn og ut inntil han også sprutet inne i henne.

Nå var alle utslitt og falt sammen. De gikk etter tur på badet og stelte seg før de sovnet i dobbelsenga.

Ut på morgenen våknet Lars med en deilig følelse. Han lå på rygget og da han kikket ned så han Britt stå bøyd over han mens hun gned pikken hans mellom de deilige brune brystene sine. Så sugde hun han stiv. Så gjentok hun samme behandling med Petter.

Før guttene hadde våknet så hadde hun vært ute på badet og stelt seg. Hun hadde bestemt seg for gi guttene sin livs opplevelse. Forsiktig tredde hun fitta si seg ned på pikken til Lars før hun bøyde seg frem og hjalp Petter med å komme inn i rumpa bakfra.

Etter endel prøv og feil var de inne begge to samtidig. Britt var helt i ekstase og begynte sakte å ri dem. Det var ikke lett i starten men ved å få Petter til å presse seg helt inn så kunne hun beholde han inne mens hun nesten hoppet opp og ned på Lars.

Britt var i den syvende himmel og fikk raskt en ny orgasme, men nå kunne hun ikke gi seg. Hun skjønte at guttene ville fortsette og hun presset hullene sine rundt pikkene så godt hun kunne. Så bøyde hun seg fremover og overlot initiativet til dem.

Guttene knullet ut og inn av henne i raskt tempo. Petter klemte hendene rundt hoftene hennes og holdt henne i en skrustikke. Han knullet henne i høyt tempo før han sprøytet henne full. Da han trakk seg ut hadde Britt en ny orgasme i emning og hoppet opp og ned på pikken til Lars. Hun klemte neglene ned i brystkassen hans og presset fitta rundt skaftet på pikken hans. Den stakkars gutten ble nesten melket og klarte så vidt å sprute før Britt fikk en ny orgasme. Etter dette deilige knullet lå de rett ut i sengen.

Før guttene måtte dra hjem ble de enige om at dette måtte være et enganstilfelle, og at de måtte holde det for seg selv. Men allerede 2 uker senere da Fredrik var hos faren var de på døren hennes igjen. Først nektet hun å slippe de inn. Men med den begrunnelse at de bare skulle prate litt fikk de komme inn. Om det var guttenenes evne til overtalelse eller Britts kåte lyster så endte de opp inne på soverommet. Bare 30 minutter etter at hun slapp dem inn sto Britt i sengen sin på alle fire og sugde pikk samtidig som en annen pumpet ut og inn av den dyvåte fitta hennes. Og iløpet av helgen gjennomførte Britt 2 ganger dobbel penetering med Lars og Petter. Og det ble ikke siste gangen…

Sexmoter

Sjekk også

Telttur i Nordmarka

Telttur i Nordmarka Min kone og jeg kommer begge fra distriktsnorge, med friluftsliv som hobby. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.